A sto se tice recimo od pozitivnih iskustava sa njima, realno prvo RMB aplikacija, kad saljem pare sa svom racuna nekome ko ima isto racun u RF, novac lijeze momentalno. Pogotovo mi je sad ova zgodna stvar sa kontaktima, inace rijetko novac nosam sa sobom, skidam po cenera kad trebam na kafu, a sad ni to jer uvijek uplatim nekome od drustva novac preko ove opcije i ja rahat. U novcaniku mi sad samo ove kartice, licna, vozacka, od teretane...
I da jos jedna je situacija bila dok sam studirao, moji mi poslali para bilo je preko 500 joja, šalteruša je bila pogriješila, poslala skroz nekoj drugoj osobi sa istim imenom i prezimenom Ćaća mi nije rekao odmah da je posloa novac, a nisam ni ja provjeravao stanje racuna, nakon 2-3 dana od slanja novca kad sam pogledao stanje racuna i vidio da nema para. I ćaća otišao nakon tih 2-3 dana i da provjeri šta je u pitanju i tako skontali da se taj propust desio i prebacili su novac na moj racun. A taj lik kome su sjele pare izgleda nije ni znao da ih je dobio
E sad, ovo zadnje je za poslovnicu u Bihacu, mozda ovde samo losa iskustva se pisu za Sarajevo
Generalno meni su ok, imaju lijepih šalteruša, pa valjda ja zažmirim na neke stvari