Đe ste moralne gromade, bolje vam je spremite se za subotu i tamburanje koje slijediUltraviolent wrote: ↑29/04/2021 10:43 Koje su to pičkice i kompleksaši
Da je neki drugi klub organizovao vjerovatno bi pristali
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
splinter
#4076 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Blixen
#4077 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
kaze Baka gladni mu igracisplinter wrote: ↑29/04/2021 10:46Đe ste moralne gromade, bolje vam je spremite se za subotu i tamburanje koje slijediUltraviolent wrote: ↑29/04/2021 10:43 Koje su to pičkice i kompleksaši
Da je neki drugi klub organizovao vjerovatno bi pristali
po novinama prica kako je pitao u upravi jesu li im kakve sadake uplatili
svi vam se smiju kokuzi kokuzni
-
splinter
#4078 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Biće da su na kraju svi u krivu samo divovi na pravoj straniBlixen wrote: ↑29/04/2021 10:55kaze Baka gladni mu igracisplinter wrote: ↑29/04/2021 10:46Đe ste moralne gromade, bolje vam je spremite se za subotu i tamburanje koje slijediUltraviolent wrote: ↑29/04/2021 10:43 Koje su to pičkice i kompleksaši
Da je neki drugi klub organizovao vjerovatno bi pristali![]()
![]()
![]()
po novinama prica kako je pitao u upravi jesu li im kakve sadake uplatili
svi vam se smiju kokuzi kokuzni
"I iz Mostara stigla odbijenica: Nakon Željezničara i Zrinjski odbio poziv Sarajeva"
- Blixen
#4079 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- avetinja
#4080 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
U čemu je problem? Što niste sazvali sastanak premijerligaša kada se prošle godine prekinulo prvenstvo, a zaraženih gotovo da nije ni bilo? Za nas je sezona svakako gotova. Svako sebe gleda, kao što reče @Logovan . Uostalom, ovdje su se mnogi naslađivali Vici i njegovim radnjama kada su išle vama u korist. Nisu to samo pojedinci, pun ih je internet. Mi smo upozoravali, ali tada je bilo smiješno. Sada kada Vico radi na vašu štetu problem je.
- studiorum_tuzlaensis
#4081 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bice na sastanku doboj kakanj. Dosta.
- armin071
#4082 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da li će se Borac odazvati? 
-
Karikaturist
#4083 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nema problema. Sastanak je sam po sebi smijesan.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4084 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sljedeci put neko drugi pokrene nesto, ovi iz sarajva kazu "sto niste dosli kad smo mi zvali sad mi necemo". I tako u krug i jos 20 godina valjanja u blatu zagarantovano.
Balkan i bosanci
Balkan i bosanci
-
internazionale
#4085 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
izvrsni direktor wrote: ↑29/04/2021 11:13 Sljedeci put neko drugi pokrene nesto, ovi iz sarajva kazu "sto niste dosli kad smo mi zvali sad mi necemo". I tako u krug i jos 20 godina valjanja u blatu zagarantovano.
Balkan i bosanci![]()
Da su željezničari imalo pametniji došli bi na sastanak i rekli nešto tipa ovo što danas dogovorimo odnosi se na slijedeću sezonu i dalje...
Ispali bi frajeri, ovako klasika
-
splinter
#4086 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da,
Sastanak je spas za BH nogomet
Sastanak je spas za BH nogomet
- studiorum_tuzlaensis
#4087 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sarajevo u misiji spašavanja bh nogometa tačno godinu nakon dodijeljene titule.
Gahajajaja
Gahajajaja
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#4088 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nadam se da će Vico lijepo zatefteriti ko je došao na sastanak i narednih 8 godina koliko bude vladao u savezu to fino vracati sa kamatama. 
Last edited by hilmija frlj on 29/04/2021 11:26, edited 1 time in total.
-
Plunkett
#4089 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Prvo, ne znam šta ste vi upozoravali ali ono što znam je da se niko nije nasladjivao jer je Vico došao.avetinja wrote: ↑29/04/2021 11:07 U čemu je problem? Što niste sazvali sastanak premijerligaša kada se prošle godine prekinulo prvenstvo, a zaraženih gotovo da nije ni bilo? Za nas je sezona svakako gotova. Svako sebe gleda, kao što reče @Logovan . Uostalom, ovdje su se mnogi naslađivali Vici i njegovim radnjama kada su išle vama u korist. Nisu to samo pojedinci, pun ih je internet. Mi smo upozoravali, ali tada je bilo smiješno. Sada kada Vico radi na vašu štetu problem je.
Ako misliš na titulu, ta titula je osvojena zasluženo nakon 22 kola. To što je AO tada štimao sebi raspored se vama obilo od glavu. I vi bi isto prihvatili tu titulu da se ne lažemo. A i kao klub Sarajevo je sve uradilo da se prvenstvo nastavu. Pogotovo sa testovima a i kao Klub se oglasio da smo ZA da se ono nastavi.
Adresa za to je Begić, Vico i ostala krimogena bagra.
Titula nama pripala, bože moj. Najbolji u 22 kola. Ne bi ni bi sazvali tada te neke sastanke i slično. A i niste se nešto ni pretrgli da se igra.
Ali slažem se svakako da je ovo pogrešan potez sada raditi sa sastankom.
Sarajevo kao najveći klub treba da bude predvodnik pozitivnih promjena, ali ne kada igraš kao zeljeznicar pa se topi prednost. Licemjerno i ne podržavam to.
Mada, što vi niste pokrenuli priču nakon Olimpica? Samo po forumu kukate.
Ovo se trebalo uraditi dosta ranije ili na kraju sezone.
Ne želim da, ukoliko izgubimo titulu, bude priča kao kod vas aaa penal u Bijeljini pa zato izgubili. Prvenstvo je dugo, dodje Borac pobijedi te pošteno, na derbiju ne opucaš po golu, Krupa gdje nije svirao njima penal (nije ni nama svirao penal prije toga), utakmica u Lištici gdje ne možeš meda. I onda naravno da će Vico namirisati krv i ići da te sjebe.
Ali eto, ako će sastanak uroditi plodom i biti malo regularnije suđenje aferim.
- Logovan
#4090 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Tako je. Svaki put isto gledamo.izvrsni direktor wrote: ↑29/04/2021 11:13 Sljedeci put neko drugi pokrene nesto, ovi iz sarajva kazu "sto niste dosli kad smo mi zvali sad mi necemo". I tako u krug i jos 20 godina valjanja u blatu zagarantovano.
Balkan i bosanci![]()
- ZonFon
#4091 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
https://www.klix.ba/sport/nogomet/klubo ... /200211028avetinja wrote: ↑29/04/2021 11:07 U čemu je problem? Što niste sazvali sastanak premijerligaša kada se prošle godine prekinulo prvenstvo, a zaraženih gotovo da nije ni bilo? Za nas je sezona svakako gotova. Svako sebe gleda, kao što reče @Logovan . Uostalom, ovdje su se mnogi naslađivali Vici i njegovim radnjama kada su išle vama u korist. Nisu to samo pojedinci, pun ih je internet. Mi smo upozoravali, ali tada je bilo smiješno. Sada kada Vico radi na vašu štetu problem je.
-
Anquilla
#4092 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jednostavno, nemaju svi jednake interese u istom trenutku, zato mi (FKS) moramo pametnije sljedeće sezone, u sportskom dijelu.
Odgovornije dovođenje igrača ubuduće, jer ova priča će teško u BiH zaživiti.
Nijedan klub, dok ne bude direktno oštećen, neće prozivati sudije.
Nijedan klub, dok ne bude direktno oštećen u borbi za bilo šta (titulu, kup, Evropu), neće organizovati sastanke.
Iskreno, ne treba ni očekivati.
Pa prije godinu dana se pričalo o osnivanju udruženja premijerligaša, pa se nije pomjerilo s mrtve tačke.
Odgovornije dovođenje igrača ubuduće, jer ova priča će teško u BiH zaživiti.
Nijedan klub, dok ne bude direktno oštećen, neće prozivati sudije.
Nijedan klub, dok ne bude direktno oštećen u borbi za bilo šta (titulu, kup, Evropu), neće organizovati sastanke.
Iskreno, ne treba ni očekivati.
Pa prije godinu dana se pričalo o osnivanju udruženja premijerligaša, pa se nije pomjerilo s mrtve tačke.
- avetinja
#4093 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nije se niko naslađivao što je došao Vico, ali ste ga hvalili nakon titule da mu se štucalo svaka dva minuta. Razumijem da je to bila kontra nama, jer smo govorili da je najveći krivac za prekid, ali niste ga morali spominjati.Plunkett wrote: ↑29/04/2021 11:25 Prvo, ne znam šta ste vi upozoravali ali ono što znam je da se niko nije nasladjivao jer je Vico došao.
Ako misliš na titulu, ta titula je osvojena zasluženo nakon 22 kola. To što je AO tada štimao sebi raspored se vama obilo od glavu. I vi bi isto prihvatili tu titulu da se ne lažemo. A i kao klub Sarajevo je sve uradilo da se prvenstvo nastavu. Pogotovo sa testovima a i kao Klub se oglasio da smo ZA da se ono nastavi.
Adresa za to je Begić, Vico i ostala krimogena bagra.
Titula nama pripala, bože moj. Najbolji u 22 kola. Ne bi ni bi sazvali tada te neke sastanke i slično. A i niste se nešto ni pretrgli da se igra.
Ali slažem se svakako da je ovo pogrešan potez sada raditi sa sastankom.
Sarajevo kao najveći klub treba da bude predvodnik pozitivnih promjena, ali ne kada igraš kao zeljeznicar pa se topi prednost. Licemjerno i ne podržavam to.
Mada, što vi niste pokrenuli priču nakon Olimpica? Samo po forumu kukate.
Ovo se trebalo uraditi dosta ranije ili na kraju sezone.
Ne želim da, ukoliko izgubimo titulu, bude priča kao kod vas aaa penal u Bijeljini pa zato izgubili. Prvenstvo je dugo, dodje Borac pobijedi te pošteno, na derbiju ne opucaš po golu, Krupa gdje nije svirao njima penal (nije ni nama svirao penal prije toga), utakmica u Lištici gdje ne možeš meda. I onda naravno da će Vico namirisati krv i ići da te sjebe.
Ali eto, ako će sastanak uroditi plodom i biti malo regularnije suđenje aferim.
Ako je nešto naštimano, onda je to ne nastavak sezone. Zadovoljio se nacionalni ključ, loš Borac ipak otišao u Evropu i to je to.
Kod nas trenutno samo dva-tri čovjeka rade u klubu, tako da nije čudno što nismo ništa pokrenuli. Zapravo, bilo je saopštenje, ništa više. Sezona je izgubljena i svejedno je koji ćemo biti. Ove sezone imamo većih problema od bodova.
Za ovo ostalo se slažem.
Ako ćemo realno govoriti, ni vi nama ni mi vama nismo prijatelji. Ja sam protiv toga, pogotovo što je naš derbi mnogo drugačiji od ostalih, ali mislim da se otišlo predaleko i da je teško to vratiti na ispravnu stazu.
Last edited by avetinja on 29/04/2021 11:39, edited 1 time in total.
-
Karikaturist
#4094 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bolje da probamo spasiti komsije i kupimo pomocni teren haha
-
splinter
#4095 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma vi stvarno niste normalni . . .
- avetinja
#4096 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ovo sam zaboravio. Je li bilo šta od ovoga?ZonFon wrote: ↑29/04/2021 11:33https://www.klix.ba/sport/nogomet/klubo ... /200211028avetinja wrote: ↑29/04/2021 11:07 U čemu je problem? Što niste sazvali sastanak premijerligaša kada se prošle godine prekinulo prvenstvo, a zaraženih gotovo da nije ni bilo? Za nas je sezona svakako gotova. Svako sebe gleda, kao što reče @Logovan . Uostalom, ovdje su se mnogi naslađivali Vici i njegovim radnjama kada su išle vama u korist. Nisu to samo pojedinci, pun ih je internet. Mi smo upozoravali, ali tada je bilo smiješno. Sada kada Vico radi na vašu štetu problem je.
Malo je drugačije tematika tada i sada.
-
Anquilla
#4097 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ja nađoh vijest da je bio prvi sastanak, a onda ništaavetinja wrote: ↑29/04/2021 11:42Ovo sam zaboravio. Je li bilo šta od ovoga?ZonFon wrote: ↑29/04/2021 11:33https://www.klix.ba/sport/nogomet/klubo ... /200211028avetinja wrote: ↑29/04/2021 11:07 U čemu je problem? Što niste sazvali sastanak premijerligaša kada se prošle godine prekinulo prvenstvo, a zaraženih gotovo da nije ni bilo? Za nas je sezona svakako gotova. Svako sebe gleda, kao što reče @Logovan . Uostalom, ovdje su se mnogi naslađivali Vici i njegovim radnjama kada su išle vama u korist. Nisu to samo pojedinci, pun ih je internet. Mi smo upozoravali, ali tada je bilo smiješno. Sada kada Vico radi na vašu štetu problem je.
Malo je drugačije tematika tada i sada.
https://sportsport.ba/fudbal/hadzic-klu ... asa/351378
Za ovaj drugi mi je vijest očito promakla, ako je i bio, nikakve koristi."Načelno su klubovi zainteresovani, pozitivna je reakcija i očekujemo dalje razvijanje na sastanku koji je dogovoren 26. februara, a domaćin će biti FK Željezničar. Danas nisu bili prisutni predstavnici Borca i Zvijezde 09.
- Ultraviolent
#4098 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nece niko na sastanak 
- animus
#4099 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Znaci dvije godine pokusavas nesto napraviti da bi se podigao kvalitet fudbala i sta dobiješ. Dobiješ šupljiranje na kvadrat. I onda ce biti sutra kukanje sto je ovako lose i nepravda i korupcija.
Tipicna situacija koja vlada i u drugim segmentima društva. Kukanje i prebacivanje krivice bez pogleda u ogledalo. Da je neko drugi pokrenuo nasi bi se sigurno odazvali pa bar saslusali. Zato je mozda najbolje posvetiti se klubu i borbi za sebe.
A nadajte se da ce Vico imati milosti drugi put.
Tipicna situacija koja vlada i u drugim segmentima društva. Kukanje i prebacivanje krivice bez pogleda u ogledalo. Da je neko drugi pokrenuo nasi bi se sigurno odazvali pa bar saslusali. Zato je mozda najbolje posvetiti se klubu i borbi za sebe.
A nadajte se da ce Vico imati milosti drugi put.
-
splinter
#4100 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ai evo i Sloboda kontra napreka nogometa u BH