Ja ne vidim da Muriz proziva Alisu kojekakvim pogrdnim imenima, vec iskljucivo dokoni polusvijet na ovoj temi...
Slučaj Dženan Memić
-
foxlife
#10377 Re: Slučaj Dženan Memić
ovo je ja mislim jedino sto se slazem sa gau8 ne treba alisu prozivati ovako kako se proziva bez obzira sta je bilo te noci
ako je kriva odgovarat ce pred sudom i dobiti nadamo se kaznu koju zasluzuje a to kurva prostitucija i to je njena stvar
ako je kriva odgovarat ce pred sudom i dobiti nadamo se kaznu koju zasluzuje a to kurva prostitucija i to je njena stvar
-
td_maajka
#10378 Re: Slučaj Dženan Memić
Meni je glavno kad ti pocnes govoriti sta je normalno u istrazi, a sta nedzolix wrote: ↑27/04/2021 13:32 Dupovac je tada Murizu govorio samo pretpostavke sta se to mozda dogodilo. Dupovac nije svjedok dogadjaja u Aleji tako da njegova prica je samo teorija. To je normalno kod istrage kada nema pravog svjedoka pri svijesti da se promisljaju razne mogucnosti. Zato sam boldovo Resada koji bi mogo posvjedociti sta je to Hasan ispricao Murizu sta se to mozda dogodilo. Hasan je izjavio, koliko stoji u medijima da to nije tacno vec samo da je tacno to da je bio prisutan na obdukciji.
Ja ipak mislim da bi tebe Tuzilastvo trebalo pozvati na informativni razgovor, ako nista zbog tih slika voznog parka Seferovica iz 2016., a usput da te propitaju o tvom znanju o tome kako je tekla ova istraga i kako je to sve tako normalno da se radi.
- GAU8
#10379 Re: Slučaj Dženan Memić
Ja mislim da slucaj treba skroz izuzeti domacem pravosudju i prepustiti nekom neutralnom sudu da se napokon rijesi ubistvo Dzenana.
A ovi nasi neka se onda nastave medjusobno obracunavati.... SDA-ovci, SNSD-ovci, HDZ-ovci i SBB-ovci...
I budali je jasno, da su se razne strane sjatile oko ovog slucaja, iskljucivo da bi vrsili politicke pritiske na sudstvo u vlastitu korist...
- uglavnomja
#10380 Re: Slučaj Dženan Memić
prozivao ju je, ne bas ulicnim rjecnikom, ali sa istim znacenjem, i licno i u kontekstu budnjihih hotela
sve dok nije digla tuzbu - tad je prestao
rociste odlozeno jer su on i ifet morali
najavili su novo sudjenje pocetkom maja, bas me zanima kakve dokaze imaju i o alisi i o prostituciji kod budnje
-
dzolix
#10381 Re: Slučaj Dženan Memić
Sama si napisala da server brise podatke , tako da masa podataka koje su neki mediji stavljali u javnost vise ne postoje osim u sjecanju ili na nekim lokacijama tipa hdisk ,usb ili slicno.
Objavljivani su najsitniji detalji toka sudjenja i izjava i stvar je u tome sto neko ima jako sjecanje pa zna preko tih objava kako se nesto odvijalo sto ne znaci da taj ima ikakve veze sa slucajem.
---------------------------------
Neka objave adrese gdje je sve Lj.S .zivio u tom periodu .
-
td_maajka
#10382 Re: Slučaj Dženan Memić
Evo da ti objasnim ja, jedno po jedno.uglavnomja wrote: ↑28/04/2021 10:07
prozivao ju je, ne bas ulicnim rjecnikom, ali sa istim znacenjem, i licno i u kontekstu budnjihih hotela
sve dok nije digla tuzbu - tad je prestao
rociste odlozeno jer su on i ifet moralibiti na rocistu za produzavanje pritvora mutapu i dupovcu (
odgodis sudjenje gdje si optuzen da bi isao kao gledalac na drugo rociste) - ima li kakav pravnik da objasni hijerarhiju prioriteta? nema logike da bi se ovo tolerilisalo covjeku koji nema neka povlastice
najavili su novo sudjenje pocetkom maja, bas me zanima kakve dokaze imaju i o alisi i o prostituciji kod budnje
Rekao je da je (bila) prostituka. I to je ponovio i nakon sto ga je tuzila, dakle nije istina da je prestao kada je digla tuzbu.
Rociste nije odlozeno jer su - kako ti kazes - Ifet i on morali biti prisutni na drugom rocistu.
ON uopce nije bio na rocistu Dupovcu i Mutapu, jer i ne ide na ta rocista, jer se vodi kao svjedok i to nije tajna i covjek je to vise puta javno rekao.
Ifet je bio na doticnom rocistu kao advokat ostecenog, ali to nije razlog zasto je isto pomjereno, vec zato sto su advokati Mutap Zijada bili na tom rocistu i oni su trazili isto da se odgodi ovo drugo gdje su oni takodjer advokati. I tu sud naravno moze donijeti takvu odluku, jer je LOGICNO i kad nisi pravnik, da ako su ti OBA tima advokata (dakle i tuzenog i tuzioca) jos uvijek prisutni na rocistu koje je vremenski pocelo prije odrzavanja ovog rocista.
Novo sudjenje je sredinom maja, a o dokazima ce se nakon toga svakako cuti. Ako Muriz nema dokaza, onda je logicno da ce morat platiti odstetu Alisi. Ako Muriz ima dokaza, eh onda... Sta onda?
Evo, mozda nam uglavnomja zna logicno odgovoriti na to pitanje.
Sto bolan, ali sto, stvarno mi nije jasno, tako perfidno lazes na oci ostalih forumasa?
-
td_maajka
#10383 Re: Slučaj Dženan Memić
Ti si ovdje rekao jasno i glasno da imas slike voznog parka Seferovica iz 2016.dzolix wrote: ↑28/04/2021 10:14Sama si napisala da server brise podatke , tako da masa podataka koje su neki mediji stavljali u javnost vise ne postoje osim u sjecanju ili na nekim lokacijama tipa hdisk ,usb ili slicno.
Objavljivani su najsitniji detalji toka sudjenja i izjava i stvar je u tome sto neko ima jako sjecanje pa zna preko tih objava kako se nesto odvijalo sto ne znaci da taj ima ikakve veze sa slucajem.
---------------------------------
Neka objave adrese gdje je sve Lj.S .zivio u tom periodu .
Ne izvlaci se sad da ti nemas nikakve veze s tim i da znas samo iz medija. Ja tebi vjerujem da ti uglavnom znas sto si nacuo ili negdje procitao, ali ovo za Seferovice si sam tvrdio, pa red bi bio da te se propita.
- uglavnomja
#10384 Re: Slučaj Dženan Memić
kultura ti je na nivou
u novinama je pislo advokati (moja greska, nije muriz)
-
dzolix
-
td_maajka
#10386 Re: Slučaj Dženan Memić
Meni je kultura uvijek onakva kakva je kultura onoga kome se obracam. Tebi nije prvi put da iznosis lazi nonsalantno i da te zaboli cosak, sto su to lazi.uglavnomja wrote: ↑28/04/2021 11:45![]()
kultura ti je na nivoutaman po mjeri
u novinama je pislo advokati (moja greska, nije muriz)
Ako je nekultura da te pitam, zasto lazes, kada ocito lazes, onda sam nekulturna. Mea culpa.
-
td_maajka
-
uvijekIInikadI
-
dzolix
-
dzolix
#10391 Re: Slučaj Dženan Memić
yt ,,, 6:50---7:12 [youtube]https://youtu.be/3FWN8abivXo[/youtube] Cazim.H citiram:
"Casni sude nije bilo dovoljno krvi "
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A sta je onda ovo Cazime ..../
Vještak Elmira Karahasanović je izjavila da je uposlenik Federalne uprave policije, na poslovima
vještačenja tragova biološkog porijekla.
, u konačnici DNA analize, dobili su
pune DNA profile gdje je utvrđeno da tragovi krvi sa jakne Mutap Alise imaju identičan DNA profil,
licu Mutap Alise,sve alelne varijante na svim analiziranim genskim lokusima se poklapaju sa DNA
profilom Mutap Alise.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vještak Elmira Karahasanović je izjavila da je uposlenik Federalne uprave policije, na poslovima
pune DNA profile gdje je utvrđeno da tragovi krvi sa jakne Mutap Alise imaju identičan DNA profil,
licu Mutap Alise,sve alelne varijante na svim analiziranim genskim lokusima se poklapaju sa DNA
profilom Mutap Alise.
-
uvijekIInikadI
#10392 Re: Slučaj Dženan Memić
A gdje je džemper u svemu ovome?dzolix wrote: ↑28/04/2021 20:34 yt ,,, 6:50---7:12 [youtube]https://youtu.be/3FWN8abivXo[/youtube] Cazim.H citiram:
profilom Mutap Alise.
-
YouAreMyDestiny
#10393 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa na džemperu je dnk ubice, pa su ga uništili.
- GAU8
#10394 Re: Slučaj Dženan Memić
Ljudi ne budite smijesni.
-
uvijekIInikadI
#10395 Re: Slučaj Dženan Memić
Nemoj ti biti tužan
-
YouAreMyDestiny
#10396 Re: Slučaj Dženan Memić
Zašto smo smiješni? Zato što je džemper uništen?
-
dzolix
#10397 Re: Slučaj Dženan Memić
Dzemper je posto amajlija.
Kad prezivis onda ono sto je bilo na tebi se ne daje tek tako svakoj shushi kad to pozeli.
-
YouAreMyDestiny
#10398 Re: Slučaj Dženan Memić
Nije policija svaka šuša.
-
dzolix
#10399 Re: Slučaj Dženan Memić
A gdje je sudski nalog za izuzimanje dzempera i dali je uopste postojo nalog.
-
uvijekIInikadI
#10400 Re: Slučaj Dženan Memić
Hahahaaa policija na terenu i još treba nalog za izuzimanje dzempera? Jel isto tako i za gaćice trebao "neki" nalog? Ma hajd sve ce to drot Bare fino rastumačiti, nije džaabe počeo svirati srcu