To ti onako "od oka" iz Rusije procijenio da su članovi biračkog odbora zaslužili "po pichci" pa je onda opravdano da se nanesu teze povrede predsjedniku biračkog odbora i da se ukradu biracke kutije i razbaca birački materijal?spreca wrote: ↑28/04/2021 10:37Ovi iz birackih odbora su zasluzili pop pichci,a cime zasluzise oni iz Donje Mahale za dernek neko vece?Black swan wrote: ↑28/04/2021 10:32 Vidjeli smo stolac
Pokusaj prevare bosnjackih stranaka sda i sdp uspmjeren protib hrvata
i povlacenje onog aktiviste povijena repa
A tu je i premlacivanje clanova birackih odbora u reziji Kaplana
Sda demokracija
Nema šta, oko sokolovo iz Rusije.
Asim i Bakir rekli da je Kaplan i pravu što je primjenio kung-fu na izbornom aparatu, i to je ko amen.
A vidiš razlika između tebe i sličnih tebi, i sa druge strane mene je što ja ne opravdavam ni na koji način huliganstvo, razbojništvo i nerede. Ni na jedan način nisam rekao da su gradani mahale zaslužili divljaštvo.
Dok sa druge strane ti zagovaraš da su Hrvati zaslužili kada je obrnuta situacija.
Vidiš, čak i te nemile scene iz donje mahale od neki dan nisu nešto neobično za mostar. Događalo se desetine puta slično i sa druge strane ali zbog nekog razloga nije završavalo po medijima i kronikama...
Par ljudi bliskih meni su pretučeni pravi zdravi bez ikakva razloga j povoda od strane huligana koji navijaju za Velež. To nije bilo po novinama. Za tebe su takvi slucajevi vjerojatno opravdani zbog....?