Fikret (srebrena malina) i respiratori

Locked
Juliuscezar

#9826 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Juliuscezar »

sumirprimus wrote: 27/04/2021 16:05 Ovde je haman najbolje bit dobar s asimom, covjekom za sve. Ima li ko asimov broj :mrgreen:
Ma nije lahko bit asim, zna i konj izvršit samoubistvo
foxlife

#9827 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by foxlife »

bhnapoleon1 wrote: 27/04/2021 16:08
sumirprimus wrote: 27/04/2021 16:05 Ovde je haman najbolje bit dobar s asimom, covjekom za sve. Ima li ko asimov broj :mrgreen:
To je kod amira suseda zukica
sumirprimus

#9828 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by sumirprimus »

Ma on nije znao slusat.
:mrgreen:
Juliuscezar

#9829 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Juliuscezar »

foxlife wrote: 27/04/2021 16:10
bhnapoleon1 wrote: 27/04/2021 16:08
To je kod amira suseda zukica
Do mene
elcaliente

#9830 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by elcaliente »

suspect_zero wrote: 27/04/2021 14:08
noviforumas wrote: 27/04/2021 14:06 😂😂😂😂😂

Jao meni su urnebesne ove poruke, cuj ogranicen ko balkon a vozi tuarega hahahhaha
Aha, tačno se iz poruka vidi kolika ljubav vlada između njih :D
A sada zamisli kada oni koji su tako ograniceni vode narod koji mora po defaultu biti jos vise ogranicen.
tempuser

#9831 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by tempuser »

suspect_zero wrote: 27/04/2021 14:05 Šta kaže, selam rek'o mi Asim :oops: ....Asim izgleda glavni za sve, mislim prljave poslove.
Bulvalno prvi dan afere, ništa se još ne zna, Asima ni u tragovima, moj prijatelj koji se bavi automehanikom kaže:
Fikret je zet Ševala Gabeljića (prijatelj zna sve pojedinosti jer Ševala zna 100 god preko varanja aluminijskih dijelova i hladnjaka), Asim Sarajlić je, dok je bio načelnih opštine Vogošća, Ševalu i Švrakiću za smiješne pare prodao opštinsko zemljište da grade objekte. To ti je ta linija...
Godinu poslije:
Asim mi rekao da se javim
Ima raznih Asima..
Johnny_x

#9832 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Johnny_x »

tutku wrote: 27/04/2021 15:17
Johnny_x wrote: 27/04/2021 14:28
meridiyan wrote: 27/04/2021 14:17
Ja sam od pocetka cijele ove price sumnjao da Asim S., stoji iza svega ovoga, meni Sebija i Bakir nisi bili nikako sumnjivi, i dalje mislim da ne stoje oni iza ovoga, nekako mi djeluje da je ovo sitan novac za njih da bi se oni bakcali oko toga, vec da je ovo sve mastermind Asim S., organizovo. Bakir i Sebija su samo stali iza svog poslusnog vojnika i branili ga, ja mislim da se bracni par Izetbegovic namirio u vrijeme kad je Kirba bio direktor direkcije za izgradnju KS, tad je poslije rata ta institucija imala jedan od najvecih budzeta. Ako se mozete sjetit tik pred pandemiju izaso je onaj Efendicev snimak Asima, tad je Asima spasila pandemija da se o njemu ne razgovara i nesto mislim da mu je ovo trebao biti jedan veliki posao pred "penziju".
ma daj, pa u sda se ne moze nista bez bakira i sebije, asim je samo alat, u njihovoj perspektivni odlican i vrlo koristan alat. Asim, kao ni vecina drugih SDA poltrona bracnog para sami ne smiju skoro nista, tako da su itekako ukljuceni i to direktno i bakir i sebija. Steta jedina sto nece odgovarti, ni Asim ni Bakir ni Sebija.
Ma mislim da je bracni par to samo aminovo, a da oni nemaju tu talova, da se njima dijeli procenat, sitna para je ovo za njih dvoje, oni su u vecim talovima. Moje neko misljenje je da Asim tu ima najveci kolac, Solak je njegov igrac, Fikret srebrenicko-vogoscanska veza, Edita Kalajdzic rodica Asimova. Ovako bracni par kupuje odane ljude oko sebe i time ih drzi, dadnu im mutne poslove, neka i oni sta zarade, a dobijaju odanost i nesto za sta mogu drzati ga. Fahrudin Solak je najbolji primjer, Zurnal je pisao o njegovom kriminalu u FUCZ, on je trebao biti u zatvoru jos davno, ako sad nesto progovori, zna da je gotov, tako je i sa svim poltronima, svakome mogu naci nesto u SDA, jer ta stranka nije sacinjena od moralnih i postenih ljudi, vec od ljudih spremni na svaku vrstu kriminala.
suspect_zero

#9833 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by suspect_zero »

Ako se desi (a iskreno se svi nadamo) da totalno izgube vlast sljedeće godine.....gdje će onda raditi Solak (koji je po Fadilu dobio etiketu mentalno zaostalog), takvih k'o Solak, Fikret, Asim...na pasja preskakala, ništa konkretno ne znaju raditi.
Ova povezanost sa Švrakićima bi se mogla obiti Hayatu o glavu, svakalo su u velikim dugovima, veliki kredit, neplaćanje radnika....do sada su se provlačili isključivo samo zbog veza sa SDA.....moglo bi dosta toga krenuti naopako.
uglavnomja

#9834 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by uglavnomja »

suspect_zero wrote: 27/04/2021 20:08 Ako se desi (a iskreno se svi nadamo) da totalno izgube vlast sljedeće godine.....gdje će onda raditi Solak (koji je po Fadilu dobio etiketu mentalno zaostalog), takvih k'o Solak, Fikret, Asim...na pasja preskakala, ništa konkretno ne znaju raditi.
Ova povezanost sa Švrakićima bi se mogla obiti Hayatu o glavu, svakalo su u velikim dugovima, veliki kredit, neplaćanje radnika....do sada su se provlačili isključivo samo zbog veza sa SDA.....moglo bi dosta toga krenuti naopako.

asim sve zna i sve moze :oops:

kad asim ode iz sda - bice im kraj tada

e, jedino pitanje za sta drzi sebija asima :?:
a za sta on njih sve redom

i on i oni (komplet sda) ce u zatvor cim neko prvi propjeva ili se policija i inspektori pocnu stvarno baviti svojim poslom
TomANDJerry

#9835 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by TomANDJerry »

suspect_zero wrote: 27/04/2021 20:08 Ako se desi (a iskreno se svi nadamo) da totalno izgube vlast sljedeće godine.....gdje će onda raditi Solak (koji je po Fadilu dobio etiketu mentalno zaostalog), takvih k'o Solak, Fikret, Asim...na pasja preskakala, ništa konkretno ne znaju raditi.
Nakrali su se valjda dovoljno da imaju

A sta ce biti sa hiljadama uhljeba koji rade po nekakvim kancelarijama.
Ti ljudi niti sta znaju raditi, niti su u stanju --- jer nikada nisu ni radili ....
Ili hrpa zaposlenih u nekim drzavnim firmama koje su gubitasi i samo se ceka da propadnu.

Problem naseg naroda je to sto se sa 25 godina i zavrsenim nekim polu-fakultetom sanja uhljebljenje, a ne razmislja se sta ako za 15 godina to gdje radis propadne, ili MMF dodje i otpusti pola administracije. Kada budes imao zenu, djecu, kredite --- a nadjes se na ulici bez da si ikada u zivotu bilo
sta ustvari radio.
suspect_zero

#9836 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by suspect_zero »

uglavnomja wrote: 27/04/2021 20:17

asim sve zna i sve moze :oops:

kad asim ode iz sda - bice im kraj tada

e, jedino pitanje za sta drzi sebija asima :?:
a za sta on njih sve redom

i on i oni (komplet sda) ce u zatvor cim neko prvi propjeva ili se policija i inspektori pocnu stvarno baviti svojim poslom

Ne sumnjam da Asim dosta toga zna, isto tako i Enra zna puno o Sebiji i ova joj ne smije ništa (još iz perioda dok je Sebija radila na pedijatriji pa do danas)....al ipak mislim da Radončić o njima zna najviše i da neke stvari čuva za kraj., Znaju i oni o njemu al je vjerovatno "bolnije" ono što Šćepo zna o njima.
Kako je krenulo ne bi me iznenadilo da nekoga i ne smaknu, ovo je sada situacija kao rat a svi se sjećamo kako su u ratu one koji im ne trebaju "riješili".
dječak sa šibicama

#9837 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by dječak sa šibicama »

Uvalice se na neko drugo uhljeb radno mjesto, racuna na to.
TomANDJerry

#9838 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by TomANDJerry »

dječak sa šibicama wrote: 27/04/2021 20:26 Uvalice se na neko drugo uhljeb radno mjesto, racuna na to.
Tesko, kad MMF preuzme drzavu (kao sto su Grcku recimo) ... njih boli briga sto srce Bosnjacko za SDA kuca.
Zahiragicu je na ulicu, ako u medjuvremenu ne ukrade dovoljno da se obezbjedi dotad.
YouAreMyDestiny

#9839 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by YouAreMyDestiny »

Što bi bilo lijepo, da se počnu rješavati međusobno.
Osim_13

#9840 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Osim_13 »

Dobra ova Fikretova advokatica. Imal instagram?
drndalo

#9841 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by drndalo »

Image
meridiyan

#9842 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by meridiyan »

meridiyan

#9843 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by meridiyan »

Image
Whatthe

#9844 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Whatthe »

Da li su Fikret i Sevala jos uvijek u braku? Fikret je pitao Hadzifejzovica da li uopste zna koji mu je odnos sa puncem... a sevala je prije par mjeseci unfollowala Anu Bavrku i njenu prijateljicu/blokirala na instagramu... (trenutno joj je inaktiviran konto) ... hmmm
General War

#9845 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by General War »

Whatthe wrote: 29/04/2021 00:04 Da li su Fikret i Sevala jos uvijek u braku? Fikret je pitao Hadzifejzovica da li uopste zna koji mu je odnos sa puncem... a sevala je prije par mjeseci unfollowala Anu Bavrku i njenu prijateljicu/blokirala na instagramu... (trenutno joj je inaktiviran konto) ... hmmm
Image
Billy The Pljuc

#9846 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Billy The Pljuc »

Ma dobri naš mumin je poletio visoko, nadrastao sredinu i one oko sebe, to se sa Izetbegom leti, ide se kod babe Erdogana, sky is the limit.

Helem k'o da je bitno kakav mu je bračni status, ili ljubavni, svakoj ženi koja s njim bilo šta ima treba kapu skinuti, takva se ljiga rijetko rađa.
Novak20

#9847 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by Novak20 »

I što kažu ?

Solak glup, Solak ograničen, a čovjek jednostavno nafakali. :D

https://avaz.ba/vijesti/bih/648120/potp ... rsku-placu
U rješenju o suspenziji od 11.maja prošle godine, koju je potpisao premijer Fadil Novalić, također akter i optuženi s Solakom zbog nabavke 100 respiratora po cijeni od 10,5 miliona KM, tada je navedeno da će Solak primati redovnu plaću.

No, tako je i danas, skoro godinu dana od suspenzije jer je rješenje i dalje na snazi.

Ova informacija potvrđena je danas za" Avaz“ iz FUCZ-a. Kako nam je pojašnjeno, prema Zakonu o državnoj službi, Solak ima pravo na punu plaću.

- U skladu s odredbama Zakona o državnoj službi u Federaciji BiH i Rješenja Vlade Federacije BiH definirano je da suspendirani direktor Fahrudin Solak u toku trajanja preventivne suspenzije prima puni iznos plaće - stoji u odgovoru Sanite Alagić, pomoćnika direktora Sektor za računovodstveno - finansijske poslove, javne nabavke i skladištenje.
ellaxaz

#9848 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by ellaxaz »

Najnovija biznis ideja iz maline,
Majice sa natpisom:
"POSLAO ME ASIM"
35,00 KM
joe_black

#9849 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by joe_black »

Kako tece sudjenje? Tuzioci bi i da iznose dokaza, a jos bi ida ih tumace i predstavljaju kako njima odgovara...Oni bi i zavrsnu rijec odmah da iznose...

Nego postoji li kakv link gdje ima kompetan trañskript sudjenja...bio bi zahvalan
JThomas

#9850 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori

Post by JThomas »

:mrgreen: a šta je po tebi posao tužioca?
Locked