Da to nije zelja sebije kao sto voli bentli?
SDA-All about
-
foxlife
#61301 Re: SDA-All about
Ja mislim da on s crncem aludira na druge stvari 
-
hamos
#61302 Re: SDA-All about
zaista me zanima ko mu je savjetnik,valjda ga ima? radi los posao
-
dzumandzic1
#61303 Re: SDA-All about
Tacno treba ljudima nuditi 10km da glasaju protiv SDA 
- drug_profi
#61304 Re: SDA-All about
zar mu savjetnik nije bio onaj što je Stojanovića poredio sa Dodikom i zaključio da je Dodik bolji.
-
YouAreMyDestiny
#61305 Re: SDA-All about
Onaj debil Dženan, što je otvorio The Trotoar.
-
zippoo87
#61306 Re: SDA-All about
To im je namjera...nema sanse da ovo sa Rumenkom nije koordinirano i dogovoreno...vjerovatno i sa Harisom Silajdzicem a dogovoriti ce se i sa ostalim pipcima koalicije...SBB,DF,Platforma..itdDonieBrasco wrote: ↑27/04/2021 10:50Da li jos neko dijeli misljenje da je ova situacija oko Efendica, njegovo navodno napustanje SDA samo jos jedna u nizu igrarija od kuhinje SDA.
Ali ne krivim ja njih,njihovo je da pokusavaju prevaru,problem je u ovim sto ce popusiti ponovo istu pricu i prevaru...a poslije izbora ce svi zajedno u koaliciju sa SDA.
SDA je jedino bitno da im pare ne diras...tamo gdje ih presjeces pipu,tu postaju agresivni odmah.
-
Johnny_x
#61307 Re: SDA-All about
Ova izjava uzmi crnog igraca, mi nekako djeluje rasisticki. Trebali smo poslati onom pokretu Black Lives Matter, kako jedan zastupnik u domu naroda, jedne drzave, vrijedja jednu rasu, cudi me kako se nije oglasila ambasada USA, povodom ove izjave, jer je u amerci sad jebeno reci crncu da si crnac. Ova izjava ne bi trebala biti neki veliki problem, ali u danasnje vrijeme sa ovim pokretima, treba paziti sta govoris u javnosti.
- gdesi bre
#61308 Re: SDA-All about
Mozda uzima crnca da moze bolje jebat glasace
- Chisum
#61309 Re: SDA-All about
zippoo87 wrote: ↑27/04/2021 13:41 To im je namjera...nema sanse da ovo sa Rumenkom nije koordinirano i dogovoreno...vjerovatno i sa Harisom Silajdzicem a dogovoriti ce se i sa ostalim pipcima koalicije...SBB,DF,Platforma..itd
Ali ne krivim ja njih,njihovo je da pokusavaju prevaru,problem je u ovim sto ce popusiti ponovo istu pricu i prevaru...a poslije izbora ce svi zajedno u koaliciju sa SDA.
SDA je jedino bitno da im pare ne diras...tamo gdje ih presjeces pipu,tu postaju agresivni odmah.
Ma da su ovo sve marifetluci, mazanje ociju i pokusaj razvlacenja pameti ovog naroda, u reziji nezasite SDA balicadi - to je jasno.
Pa to oni rade jos od cuvene SzaBiH prevare.
"Diverzifikacija" kradje - iz dvije u tri smjene - stvaranje privida sarolikosti i toboznjih alternativnih opcija na satro patriJotskom kraku politickog spektruma, koji ce, kad zagusti srpskocrnogorskom kriminalnom kartelu Izetgbegovici, opet dizati ruke za njihA i stvarati pometnju medju vec samoj od sebe nikakvom opozicijom.
To je sve jasno. Udruzena kriminalna organizacija SDA nece prezati ni od cega, pa tako ni od ponovnog, po ko za koji put vidjenog scenarija stvaranja privida alternative sve vecem broju razocaranih i gnjevnih Bosnjaka.
Medjutim, sve ovo govori koliko su - i to ne zaslugom prave opozicije, nego direkto svojim izdajama, kriminalom i beskrajnim seljaklukom - sami sebe doveli u situaciju da ipak moraju rizikovati povlaceci ove "smoke and mirrors" poteze.
Stoji ta smrdljiva marva i dalje na nogama - pa pokrali su boga oca u ovoj zemlji, pola drzave je u direktnom duznickom ropstvu na ovaj ili onaj nacin - ali, daleko je to od stabilnog.
Zivkovic i ona njegova gladna kuja, i nacin na koji se odnose prema ovom narodu, ucinili su da je jos jedina baza na koju mogu 100% racunati (osim one polupismene bijede sto vaga bi li prstima ili olovkom kad se potpisuje), uglavnom armija uhljebljenih - nema tu vise grama nekih ideoloskih pobuda koje su, koliko god to smijesno zvucalo kad covjek pomene SDA, ipak bile prisutne tokom i netom iza rata medju njihovim glasacima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#61310 Re: SDA-All about
Izetbegović o odlasku Efendića: Kao u sportu, kada ne ide, uzmete crnog košarkaša
ma jeBes crnce iz NBA, EL bOkir je zanjiHa Larry Bird
- General War
#61311 Re: SDA-All about
Chisum wrote: ↑27/04/2021 14:29zippoo87 wrote: ↑27/04/2021 13:41 To im je namjera...nema sanse da ovo sa Rumenkom nije koordinirano i dogovoreno...vjerovatno i sa Harisom Silajdzicem a dogovoriti ce se i sa ostalim pipcima koalicije...SBB,DF,Platforma..itd
Ma da su ovo sve marifetluci, mazanje ociju i pokusaj razvlacenja pameti ovog naroda, u reziji nezasite SDA balicadi - to je jasno.
Pa to oni rade jos od cuvene SzaBiH prevare.
"Diverzifikacija" kradje - iz dvije u tri smjene - stvaranje privida sarolikosti i toboznjih alternativnih opcija na satro patriJotskom kraku politickog spektruma, koji ce, kad zagusti srpskocrnogorskom kriminalnom kartelu Izetgbegovici, opet dizati ruke za njihA i stvarati pometnju medju vec samoj od sebe nikakvom opozicijom.
To je sve jasno. Udruzena kriminalna organizacija SDA nece prezati ni od cega, pa tako ni od ponovnog, po ko za koji put vidjenog scenarija stvaranja privida alternative sve vecem broju razocaranih i gnjevnih Bosnjaka.
Medjutim, sve ovo govori koliko su - i to ne zaslugom prave opozicije, nego direkto svojim izdajama, kriminalom i beskrajnim seljaklukom - sami sebe doveli u situaciju da ipak moraju rizikovati povlaceci ove "smoke and mirrors" poteze.
Stoji ta smrdljiva marva i dalje na nogama - pa pokrali su boga oca u ovoj zemlji, pola drzave je u direktnom duznickom ropstvu na ovaj ili onaj nacin - ali, daleko je to od stabilnog.
Zivkovic i ona njegova gladna kuja, i nacin na koji se odnose prema ovom narodu, ucinili su da je jos jedina baza na koju mogu 100% racunati (osim one polupismene bijede sto vaga bi li prstima ili olovkom kad se potpisuje), uglavnom armija uhljebljenih - nema tu vise grama nekih ideoloskih pobuda koje su, koliko god to smijesno zvucalo kad covjek pomene SDA, ipak bile prisutne tokom i netom iza rata medju njihovim glasacima.
Sve jedni te isti, samo dresove mjenjaju
-
detroit-mercy
#61312 Re: SDA-All about
Selam forumasi, reko Asim da vam se javim u vezi nabavke svacega i nicega 
- pici
#61313 Re: SDA-All about
detroit-mercy wrote: ↑27/04/2021 15:09 Selam forumasi, reko Asim da vam se javim u vezi nabavke svacega i nicega![]()

-
meridiyan
#61314 Re: SDA-All about
nek se nadje zlu ne trebalo.
Federacija BiH zadužila se danas za oko 30 miliona KM emisijom obveznica koja je obavljena putem Sarajevske berze.
Federacija BiH zadužila se danas za oko 30 miliona KM emisijom obveznica koja je obavljena putem Sarajevske berze.
- pici
-
Sigma90
#61316 Re: SDA-All about
Cjelovita izmjena
- A mi, s druge strane, imamo vrlo jasnu obvezu da do kraja šestog mjeseca, prema sporazumu koji smo potpisali u Mostaru između dvije političke opcije i pet međunarodnih predstavika, usvojimo izmjene i dopune Izbornog zakona. Vjerujem da ćemo tada ovaj segment podržati, a do tada ćemo strpljivo raditi s predstavnicima parlamentarne većine, ali i s opozicijom. Jedini razlog što imamo ovakav stav je što želimo cjelovitu izmjenu Izbornog zakona. Tada, uz izbor članova Predsjedništva BiH i Doma naroda, mislim da i ova izmjena koju ste predložili može biti sastavni dio izmjena - naveo je Čović.
Stevane Zivkovicu sta si to potpisao?
- A mi, s druge strane, imamo vrlo jasnu obvezu da do kraja šestog mjeseca, prema sporazumu koji smo potpisali u Mostaru između dvije političke opcije i pet međunarodnih predstavika, usvojimo izmjene i dopune Izbornog zakona. Vjerujem da ćemo tada ovaj segment podržati, a do tada ćemo strpljivo raditi s predstavnicima parlamentarne većine, ali i s opozicijom. Jedini razlog što imamo ovakav stav je što želimo cjelovitu izmjenu Izbornog zakona. Tada, uz izbor članova Predsjedništva BiH i Doma naroda, mislim da i ova izmjena koju ste predložili može biti sastavni dio izmjena - naveo je Čović.
-
carobnjak_N
#61317 Re: SDA-All about
Mahir Devic
ispred Sda ks upravo rece da je novi zakon koji trojka predlaze , a rijec je o zakonu kojim bi se onemogucilo rodbinsko i stranacko zaposljavanje, dakle Mahir rece
DA TO UGROZAVA PRAVA PORODICA OSOBA KOJE SU ZAPOSLENE U JAVNOM SEKTORU .

ispred Sda ks upravo rece da je novi zakon koji trojka predlaze , a rijec je o zakonu kojim bi se onemogucilo rodbinsko i stranacko zaposljavanje, dakle Mahir rece
-
costacurta
#61318 Re: SDA-All about
pici wrote: ↑27/04/2021 15:28detroit-mercy wrote: ↑27/04/2021 15:09 Selam forumasi, reko Asim da vam se javim u vezi nabavke svacega i nicega![]()
![]()
- Mentalni Lubrikant
#61319 Re: SDA-All about
Izdaju šta drugoSigma90 wrote: ↑27/04/2021 17:22 Cjelovita izmjena
A veću izdaju je ono govno zvizdić napravio letajući po briselu i potpisivo bog zna šta.
- pici
#61320 Re: SDA-All about
99,9% sdO bi otkaze dobilo u uhljebljenom sektoru, kmeči dević, kmeči zahiragić, kompletna fEmilija na drzavnoj sisi.carobnjak_N wrote: ↑27/04/2021 18:48 Mahir Devic
![]()
-
Iker C
#61321 Re: SDA-All about
Uvazeni zastupnici Zahiragic i Devic obaraju Vladu KS polahko iz dana u dan, danas je ministrista pobjegla glavom bez obzira a uskoro ce i Forto. 
- uglavnomja
-
Iker C
#61323 Re: SDA-All about
Ne znam, ne studiram... Ali ako ima ikakve veze sa uvazenim zastupnikom Devicem ne sumnjam da je velika moralna i intelektualna gromada. Familija Devic je olicenje postenja, patriotizma i intelektualizma.
-
YouAreMyDestiny
#61324 Re: SDA-All about
Iker C wrote: ↑27/04/2021 20:20Ne znam, ne studiram... Ali ako ima ikakve veze sa uvazenim zastupnikom Devicem ne sumnjam da je velika moralna i intelektualna gromada. Familija Devic je olicenje postenja, patriotizma i intelektualizma.
- Styling
#61325 Re: SDA-All about
Koji kreten je ovaj Zahiragic, to je nevjerovatno.
Evo kaze Jakupovic da je buzdovan zaposlen bez konkursa. Ovaj se upalio kao supalj zub.
Evo kaze Jakupovic da je buzdovan zaposlen bez konkursa. Ovaj se upalio kao supalj zub.