Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#3876 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Awakened wrote: 26/04/2021 16:03
hrasno38 wrote: 26/04/2021 15:51

Znas sta ja bi se lozio na tu pricu oko preuzimanja saveza, patriotiizma itd itd da na celu kolone sad ne stoji FK Corona kojoj je Vice i te kako bio dobar proslu sezonu. Ako cemo posteno i argumentacijama Borac je pomnozio sa nulom Sarajevo na Kosevu bez i jedne sekunde pomoci sudija. Dakle ta prica o sudijama Sarajeva kojem je pomogao sudija protiv Krupe i Zelje mene bas previse ne tangira. Ako je neko ostecen i to vidljivo iz aviona to je onda u ovoj sezoni Zeljo sto je izmedju ostalog i jedan od razloga ali ne krucijalni sto se nalazi tu gdje se nalazi. Jucer je za Borac bio cist penal i cista pobjeda Borca ma koliko se to nekome ne svidjalo...i nas su dobili 4:3 bez zamjerki......Nije Vico kriv sto je Sarajevo sa +10 doslo na 0 niti sto je Zeljo na 7 poziciji i ponavljam ako bi neko trebao da pjeni na sudije onda je to Zeljo.
E cuj FK Corona...ti mora da si rekorder po broju banovanja na forumu. A o kulturi komunikacije da ne pricamo.
A sta ste drugo nego FK Corona jer ste uzeli titulu zahvlajujuci Coroni i savezu!
Awakened

#3877 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Awakened »

hrasno38 wrote: 26/04/2021 16:12

E cuj FK Corona...ti mora da si rekorder po broju banovanja na forumu. A o kulturi komunikacije da ne pricamo.
A sta ste drugo nego FK Corona jer ste uzeli titulu zahvlajujuci Coroni i savezu!
Ako sam ne znas sta je u tome pogresno, onda tebi nema pomoci. Covjece, ljudi umiru od corone svaki dan.
last mohicans

#3878 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

ultima_palabra wrote: 26/04/2021 15:03 Pa pritiscite, nek je sa srecom :D Ako Sabrina i Bordo prijatelji naguraju na deset saopstenja ove sezone, mislim da ce se posramiti i odustati.

:lol:
Da se i s tobom jednom složim. :lol:
last mohicans

#3879 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Hrasno bježi, išće ban. Neka te, pizda ko izda.
cpu_fan

#3880 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by cpu_fan »

nismo mi dobili titulu na lijepe oči jeremija nego Borcu trebalo za Evrope. A mi se koljemo a drugi zavađaju. Meni je iskreno vas žao i od toga koliko ne možete i od toga koliko su Vas sudije jebale.
hrasno38

#3881 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

cpu_fan wrote: 26/04/2021 16:17
nismo mi dobili titulu na lijepe oči jeremija nego Borcu trebalo za Evrope. A mi se koljemo a drugi zavađaju. Meni je iskreno vas žao i od toga koliko ne možete i od toga koliko su Vas sudije jebale.
babo ti je jermija!
hrasno38

#3882 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Awakened wrote: 26/04/2021 16:15
Ako sam ne znas sta je u tome pogresno, onda tebi nema pomoci. Covjece, ljudi umiru od corone svaki dan.
Cuj socijalne price kao da sam reako dabogda se razboljeli od Corone.....nemoj ba bacat ono sto sam napisao u drugom smjeru jer ti odlicno znas zasto sam ja to napisao. Hajrovali ste od Corone titulu i sada se pravite svi naivni i nemusti!
animus

#3883 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Žališ se da ti je klub ostecen sudjenjima ali ne podrzavas zajednicki istup kojim se treba riješiti sudijskih lopovluka. Kako to nazvati. Jeste nas Borac otresao ali su nas sudije utakmicu ranije desetkovale i to na bitnim pozicijama. Tako su i proslo kolo uradili a isto rade i Veležu. Radili bi i vama isto sli im niste vise interesantni. Nekad se moramo pobuniti a neko to mora povesti. Kome je interesantno pratiti ligu ako moram strepiti od sudija. Greske se desavaju i desavqt ce se ali ovo štimanje iz kola u kolo je novi level.
Vranješ da je dobio crveni karton juce i da je Ikic mogao igrati drugo poluvrijeme Borac bi izgubio utakmicu.
Awakened

#3884 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Awakened »

hrasno38 wrote: 26/04/2021 16:24

Cuj socijalne price kao da sam reako dabogda se razboljeli od Corone.....nemoj ba bacat ono sto sam napisao u drugom smjeru jer ti odlicno znas zasto sam ja to napisao. Hajrovali ste od Corone titulu i sada se pravi svi naivni i nemusti!
Djaba tebi pricati, ti si u nekom svom svijetu.
hrasno38

#3885 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

animus wrote: 26/04/2021 16:27 Žališ se da ti je klub ostecen sudjenjima ali ne podrzavas zajednicki istup kojim se treba riješiti sudijskih lopovluka. Kako to nazvati. Jeste nas Borac otresao ali su nas sudije utakmicu ranije desetkovale i to na bitnim pozicijama. Tako su i proslo kolo uradili a isto rade i Veležu. Radili bi i vama isto sli im niste vise interesantni. Nekad se moramo pobuniti a neko to mora povesti. Kome je interesantno pratiti ligu ako moram strepiti od sudija. Greske se desavaju i desavqt ce se ali ovo štimanje iz kola u kolo je novi level.
Vranješ da je dobio crveni karton juce i da je Ikic mogao igrati drugo poluvrijeme Borac bi izgubio utakmicu.
Vi ste zadnji na svijetu koji se mogu buniti protiv sudija i saveza i povesti tu pricu. Kad su se vama stimale titule onda ste po obicaju mudro cutali kao sto su cutali i u Zelji i u Zrinjskom itd itd. To sto pokusavate je u stvari prikrivanje vlastite nemoci i pogresnih poteza za koje ste ovdje redovno napadali @analiticara a covjek je sve predvidio. I sad kad ste pali na drugo mjesto prije svega zahvljujcui svojim losim igrama sudije su krive....jesu al u panjevima!
hrasno38

#3886 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Awakened wrote: 26/04/2021 16:29
hrasno38 wrote: 26/04/2021 16:24
Cuj socijalne price kao da sam reako dabogda se razboljeli od Corone.....nemoj ba bacat ono sto sam napisao u drugom smjeru jer ti odlicno znas zasto sam ja to napisao. Hajrovali ste od Corone titulu i sada se pravi svi naivni i nemusti!
Djaba tebi pricati, ti si u nekom svom svijetu.
Nisam ja u svom svijetu...ja sam u poptuno normalnom svijetu bez ikakvog glorificiranja bilo koga i bilo cega. Ja sam ovdje jedan od rijetkih koji je napisao o nekim Amarovim titulama. Kad je neko od vas napisao o istim takvim vasim titulama. Uzivali ste do bola gledajuci kako Zrinjski krade pomocu sudija i tada vam nije palo na pamet da sazivate sastanke jer veam je bilo bitno samo da zajebete Zelju. E sad ja razmisljam potpuno isto kao i vi dabogda vas sve sudije olesile i Velez bio prvak! Pa onda trazite sastanak na pocetku sljedece sezone unaprijed.
jay_air

#3887 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by jay_air »

sta ovaj place, olimpik ne mogu uzeti kod kuce on prica o prosloj godini :lol:
DahZmaja

#3888 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by DahZmaja »

hrasno38 wrote: 26/04/2021 16:21
cpu_fan wrote: 26/04/2021 16:17

babo ti je jermija!
Čuj "babo" :S
Možda mu babo nije živ ....
Kaži i ti njemu da je Jeremija, moraš li odmah po članovima porodice :S
animus

#3889 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... nje/397637

Sudije šupci se ušutile i ne smiju se oglasiti. Za ovaj napad bi Vranjes trebao biti kažnjen na duži period a sudija suspendovan. Svaka cast Širokom i treneru Karacicu koji nije spustio glavu.

Sarajevu dosudili 22 a Veležu 20 žutih kartona u 5 kola. Ispade da smo tim koji igra najagresivnije u ligi a na nasu žalost to je daleko od istine. Ako u petak bude dosudjen penal za Borac ili crveni igracu Veleža a ne bude čisto sve treba napustiti takmičenje.
Ricken

#3890 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

animus wrote: 26/04/2021 14:46 Ako mi ne pobijedimo u derbiju a Velež uzme Borac ja navijam da Velež bude prvak. Vec su zaslužili po prikazanom ali moraju to ovjeriti u subotu.
Ne bih da se pogrešno protumači, ono kao komšijski, ali si 100% upravu, Velež prvak bi bilo odlično, možda i najbolje za bh fudbal.

Ali sad je banjalučanima zinula zicagu za lovom, i mislim da će učiniti sve da ostanu prvi.

Realno, ovo je lakrdija šta se događa u ligi.

Zato je bilo bitno prošle godine stvari sasjeći u korjenu, ali nije se išlo u tom smjeru, već se sa đavolom tango zaplesao.
jay_air

#3891 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by jay_air »

animus wrote: 26/04/2021 17:36 https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... nje/397637

Sudije šupci se ušutile i ne smiju se oglasiti. Za ovaj napad bi Vranjes trebao biti kažnjen na duži period a sudija suspendovan. Svaka cast Širokom i treneru Karacicu koji nije spustio glavu.

Sarajevu dosudili 22 a Veležu 20 žutih kartona u 5 kola. Ispade da smo tim koji igra najagresivnije u ligi a na nasu žalost to je daleko od istine. Ako u petak bude dosudjen penal za Borac ili crveni igracu Veleža a ne bude čisto sve treba napustiti takmičenje.
na Kosevu protiv Borca regularno sudjenje...sto nije +3 tu bilo?
animus

#3892 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

Ricken wrote: 26/04/2021 17:43
animus wrote: 26/04/2021 14:46 Ako mi ne pobijedimo u derbiju a Velež uzme Borac ja navijam da Velež bude prvak. Vec su zaslužili po prikazanom ali moraju to ovjeriti u subotu.
Ne bih da se pogrešno protumači, ono kao komšijski, ali si 100% upravu, Velež prvak bi bilo odlično, možda i najbolje za bh fudbal.

Ali sad je banjalučanima zinula zicagu za lovom, i mislim da će učiniti sve da ostanu prvi.

Realno, ovo je lakrdija šta se događa u ligi.

Zato je bilo bitno prošle godine stvari sasjeći u korjenu, ali nije se išlo u tom smjeru, već se sa đavolom tango zaplesao.
Slazem se da se trebalo traziti da se nastavi prvenstvo ali realno u onoj panici nikome nije bilo do fudbala. A realno je bilo i opasno jer vidjeli smo kasnije kako se to brzo širi. Citav tim ti se zarazi zbog male nepažnje. Bilo bi sigurno širenja zaraze da se nastavilo i opet bi se prekinulo.
Nije bilo do nas i glupo je bilo da mi tada pocinjemo pobunu.
Evo sad prilike da se svi sastanu i da kazu sta im smeta pa da se ide prema Savezu. Klubovi ujedinjeni su jaci od Saveza.

Peljto, Beljo i Ibrišimbegovic mogu suditi evropske utakmice a kod Vice ih nema ni na mapi. Jos ce im i karijere unistiti kreten.
Ali to je plus za njih jer su sigurno pokazali muda cim ih ne delegiraju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3893 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

animus wrote: 26/04/2021 17:36 https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... nje/397637

Koliko penala imate? :mrgreen:

Onog dana kada u javnost istupi klub i kaze da je protivnicki tim ostecen sudjenjem ili, gluho bilo, tokom utakmice prizna da nije penal/ofsajd, nesto, e tad ce doci bolji dani u fudbalu.
Dokle god se suti dok pogresne sudijske odluke idu u prilog, a kmeci kad je suprotno, nema tu napretka.
animus

#3894 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

jay_air wrote: 26/04/2021 17:46

na Kosevu protiv Borca regularno sudjenje...sto nije +3 tu bilo?
Ljudi odigrali pametnije i bolje od nas i niko im nije prigovorio zbog toga. Neka svaku utakmicu onako dobiju i svi ce im cestitati. Radnika su sudije pokrale isto kao i Široki i nastavi niz, ima toga. Samo pogledas broj dosudjenih penala.
Niko nama nije kriv sto igramo skoro citavo prvenstvo bez napadaca (Handza se nije pokazao kao napadac) i sto nam Hadzic dovede povrijeđenog covjeka na pauzi koji nije odigrao ni 10 minuta. Postali smo totalno bezopasna ekipa i nismo zaslužili da budemo prvaci dosadasnjom igrom. Neko ce odgovarati za to ali to nije sada tema.
animus

#3895 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

plain vanilla wrote: 26/04/2021 18:23

Koliko penala imate? :mrgreen:

Onog dana kada u javnost istupi klub i kaze da je protivnicki tim ostecen sudjenjem ili, gluho bilo, tokom utakmice prizna da nije penal/ofsajd, nesto, e tad ce doci bolji dani u fudbalu.
Dokle god se suti dok pogresne sudijske odluke idu u prilog, a kmeci kad je suprotno, nema tu napretka.
Ne smije se komentarisati sudjenje jer popusis kaznu i plus mafiju navuces za vrat. Ali nisu problem greske sudija koje nisu namjerne. Kod Borca je nesto drugo. Ono je bezobrazluk.
hrasno38

#3896 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

hahahaahah cuj napustiti takmicenje! Sarajevo, Zeljo i Zrinjski su pola titula osvojili uz pomoc sudija, Sarajevu su dvije bukvalno poklonjene i sad zato sto se kao silji Borcu treba napustiti ligu. Djeste moralne vertikale nisam vas prepozno.
Analiticarr

#3897 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Analiticarr »

Ja se stidim ovih nasih prevaranata u klubu i njihovih saopstenja i pisama sada kada smo sasvim zasluzeno skinuti sa trona. Ovo je dno dna!

PUNA PODRSKA SAVEZU VICI I SUDIJSKOJ ORGANIZACIJI!
90minut

#3898 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 90minut »

:lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3899 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

@animus
Znaci smiju se postavljati parole, unaprijed kukati na sudjenje, pozivati na sastanak zbog sudjenja, ali se ne smije reci da je suprotni tim ostecen 🤦‍♀️

Vasi prosuti bodovi nemaju veze sa sudijama nego samo s vasom losom igrom. Ali ovaj Vico vam dodje alibi. Realno, ove sezone je Zeljo bas ostecen u nekoliko utakmica.

Nas konstantno kradu, ali to nikome nije vazno. Pogresna sudijska odluka ne uzrokuje stetu samo na jednoj utakmici. Igraci popizde, dobiju kartone, pa ih nema u slj utakmicama. I tako u krug.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#3900 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Bas me zanima ko ce se odazvati pozivu. Tipujem na Borac i Zrinjski da nece. Ili ce se pojaviti, a kad zavrsi nastaviti gdje su stali.
Post Reply