Ja to radio??il dottore wrote: ↑25/04/2021 15:59Doslo iz guzice u glavuomega369 wrote: ↑25/04/2021 13:45Ne pises mozda ti, ali sa ovog i drugih foruma, a pogotovo sa infa, se ispaljuju takve nebuloze i pljuvacine na klupskoj facbook stranici da je to za povracanjelast mohicans wrote: ↑25/04/2021 01:30 Eto nemoj ti mahalati, mozda je i osvojimo zbog toga. Fakat vas ne kontam, pola redovnih forumaša ste odjebali i strpali u koš pljuvača. Eto mahalanje ce doprinijeti ili našteti klubu, hoce kurko moj. Pa forum je, mi smo navijači, na to apsolutno imamo pravo, ne pišemo na sluzbenoj kluba. Nije Sjeverna Koreja, jbt. Valjda smijemo nesto reci, kritiku, pohvalu. Kad nije išlo ja sam uvijek pisao i pisat cu da mi je babo rođeni trener, jer je klub iznad svega. Kad ide niko sretniji od mene na svijetu. Kad ne ide, ne znači da klub volim manjom zestinom, dapače. Nerviram se jer ga volim, a ne sto volim da serem. By the way, ne seremo na klub, kao neki, neko seremo na pojedince i loše poteze, a VM je odavno pogubio konce, vuče loše poteze i ako osvojimo titulu kojim slučajem, opet to nece biti zahvaljujuci njemu, nego spletu okolnosti. Ja ne vidim način da se mi preporodimo zadnjih šest kola pod njegovim vodstvom. Ako se to desi, nikakav problem da se popišam. Danas se desilo sto se puno puta jesenas desilo pa i prosle godine, Fanimo je odlučio svojom lucidnoscu i individualnim kvalitetom, a ne slijedom neke kvalitetne igre naprijed. Momak je mrtvi kvalitet i treba ga okruziti barem približno kvalitetnim igračima, a sad smo stoljece daleko od toga.
Onaj zna pobjednicku formaciju, ovaj plate, onaj talove.... i onda krecu pljuvacine. Ja ne kontam u kakvom svijetu ti ljudi uopste zive?! Sta misle da ce postici?? Dobro nece sigurno
Svi smo ljuti zbog poraza, lomili bi sve, ali neki fakat ne da pretjeruju nego...![]()
Kad si ti i takvi ko ti isto radili sve ovo sto si naveo prije dvije godine bilo je ok. To je vas izum
Husrefa ti?!