Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
omega369

#776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

il dottore wrote: 25/04/2021 15:59
omega369 wrote: 25/04/2021 13:45
last mohicans wrote: 25/04/2021 01:30 Eto nemoj ti mahalati, mozda je i osvojimo zbog toga. Fakat vas ne kontam, pola redovnih forumaša ste odjebali i strpali u koš pljuvača. Eto mahalanje ce doprinijeti ili našteti klubu, hoce kurko moj. Pa forum je, mi smo navijači, na to apsolutno imamo pravo, ne pišemo na sluzbenoj kluba. Nije Sjeverna Koreja, jbt. Valjda smijemo nesto reci, kritiku, pohvalu. Kad nije išlo ja sam uvijek pisao i pisat cu da mi je babo rođeni trener, jer je klub iznad svega. Kad ide niko sretniji od mene na svijetu. Kad ne ide, ne znači da klub volim manjom zestinom, dapače. Nerviram se jer ga volim, a ne sto volim da serem. By the way, ne seremo na klub, kao neki, neko seremo na pojedince i loše poteze, a VM je odavno pogubio konce, vuče loše poteze i ako osvojimo titulu kojim slučajem, opet to nece biti zahvaljujuci njemu, nego spletu okolnosti. Ja ne vidim način da se mi preporodimo zadnjih šest kola pod njegovim vodstvom. Ako se to desi, nikakav problem da se popišam. Danas se desilo sto se puno puta jesenas desilo pa i prosle godine, Fanimo je odlučio svojom lucidnoscu i individualnim kvalitetom, a ne slijedom neke kvalitetne igre naprijed. Momak je mrtvi kvalitet i treba ga okruziti barem približno kvalitetnim igračima, a sad smo stoljece daleko od toga.
Ne pises mozda ti, ali sa ovog i drugih foruma, a pogotovo sa infa, se ispaljuju takve nebuloze i pljuvacine na klupskoj facbook stranici da je to za povracanje

Onaj zna pobjednicku formaciju, ovaj plate, onaj talove.... i onda krecu pljuvacine. Ja ne kontam u kakvom svijetu ti ljudi uopste zive?! Sta misle da ce postici?? Dobro nece sigurno

Svi smo ljuti zbog poraza, lomili bi sve, ali neki fakat ne da pretjeruju nego... :-?
Doslo iz guzice u glavu
Kad si ti i takvi ko ti isto radili sve ovo sto si naveo prije dvije godine bilo je ok. To je vas izum
Ja to radio??

Husrefa ti?!
1Namcor

#777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1Namcor »

Maharadza wrote: 25/04/2021 15:07
sencobih wrote: 25/04/2021 14:37
Maharadza wrote: 25/04/2021 14:03

Gdje je tih 13 bodova, nešto ih teško vidim?!
Ti si se natovario Marinovicu i Hodzicu ne skidaš se, bilo da je plus trinaest ili plus dva. Uopće ti nije bitno Sarajevo nego neki tvoj hir. Svaki tim na svijetu bi osjetio pad igre odlaskom trojice najboljih igrača , povredom Ahmetovića i odlaskom Benje i Amara izgubili smo puno, uz ostale probleme, sudijske krađe sada je ovako. A sta mi radimo, umjesto da poguramo momke da izađu iz krize, to bi tjeralo, smjenjivalo, pljuvalo po forumima, fejsbuku. Lahko je biti navijač kad se pobjeđuje.
Kažeš neznalica napravila tih 13 bodova prednosti a onda ipak priznaješ da je to zasluga igrača i samo igrača gore navedenih. I da, ja sam prvi kritikovao i govorio kako ovo khuhcu ne valja jer nemamo i od igre upravo kada smo pobjeđivali i kada je samo najhrabriji smio iznijeti realno mišljenje temeljeno na ČINJENICAMA a koga ste ti i mnogi drugi prozivali, napadali, vrijeđali itd. A što i sada činite u svom bezobrazluku umjesto da se pokrijete po ušima od sramote što vam je očito neznalica ispred kluba i bilo kakvih realnih parametara pa ga branite i pored toga što je prokockao gotovo nemoguće s najplaćenijim kadrom, najboljom klupom, organizovanim klubom bez ikakvih financ. problema i sl.
Kako te ba nije stid ja ne znam, eto ja dušmanin što kritikujem neznalicu i ublehu a ti veliki navijač što ga slijepo podržavaš i nakon što je katastrofalno uništio nemoguće i sveo nas u ravan sa daleko lošijim, siromašnijim klubovima koji uz to imaju dosta problema kako s kadrom tako i sa platama... kako te ba nije stid?! Ali šta drugo očekivati od telekom uhljeba...ni obraza ni odgoja.

PS. Jel to blagi teleći pogled postao član sda pa ga toliko branite?!
Dijete drago, uhvati se FM-a ili PES-a i tamo iznosi svoje "izvanredne" zamisli, kupuj igrace i produzuj ugovore na klik i dovodi po 2-3 igraca iz akademije! Ili jos bolje, uhvati se karikatura, mada ti ni to bas ne ide od ruke!
I niko se nije pokrio po usima vec ne zna covjek sta bi odgovorio na tvoje nebuloze i "cinjenice"! Znas li uopste sta je ČINJENICA? Činjenica je da FK Sarajevo nije izgubilo preko 450 dana, 24 uzastopne utakmice, na 23 uzastopne utakmice postignut gol, itd, itd.
I ti si kao skontao, cim je dosao, da je Vinko ublehas i da kurcu ne valja i da je sve dosad ustvati bilo do igraca a nista do njega?! :lol:
Po vama, novim generacijama online strucnjaka-menadzera, u ekipama koje recimo imaju Mesija ili Ronalda, ili Mbapea, i tako te vrhunske igrace, ne treba trener, jer koji ce kurac kad to oni mogu sami, jel tako? :-D
I jesi, djecko iz Krajine, ti i takvi koji se povodite za jednim strumpfom i pljujete po mom klubu i prizeljkujete poraze mog kluba ste najveci dusmani i neprijatelji mog kluba!
Maharadza

#778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Sad su branitelji počeli izjednačavati osnovane i realne kritike jedne od najvećih ubleha koja je sjedila na trenerskoj stolici sa pljuvanjem po klubu i želeći zlo istome... WOW, pa frajer je i brku prekucao po količini klimača glavom i istomišljenika. Ali ovaj je najjači što je uletio na forum prije svega godinu dana a glumi moralnu vertikalu i velikog pitara... ko si ba ti i ko te financira da braniš najveću ublehu u historiji mog voljenog kluba?! :run:
Karikaturist

#779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Karikaturist »

Ne budite djeca.
Nije idealno stanje ali i dalje imamo dosta toga u svojim rukama. Na kraju sezone valjda ima neko u klubu ko moze napraviti rez i vratiti red.
Logovan

#780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Napadni Vinko u derbiju! Napadni!

Ne budi kukavica vazda.
1Namcor

#781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1Namcor »

Maharadza wrote: 25/04/2021 18:55 Sad su branitelji počeli izjednačavati osnovane i realne kritike jedne od najvećih ubleha koja je sjedila na trenerskoj stolici sa pljuvanjem po klubu i želeći zlo istome... WOW, pa frajer je i brku prekucao po količini klimača glavom i istomišljenika. Ali ovaj je najjači što je uletio na forum prije svega godinu dana a glumi moralnu vertikalu i velikog pitara... ko si ba ti i ko te financira da braniš najveću ublehu u historiji mog voljenog kluba?! :run:
Dijete drago, to sto si sa 12 godina doslo na forum ne daje ti za pravo da nekom pametujes i glumis nekakvog mangupa! Siguran sam da imam vise godina na tribini nego ti zivota, ali to nije bitno. Bitno je da shvatis da malo smanjis sa pametovanjem i kritikovanjem a da uneses malo vise pozitive i realnosti, valjace ti to generalno u zivotu, vjeruj mi!
I ne, niko nije sveta krava pa ni Vinko, i otici ce cim ne bude imao rezultata, kao i svi dosad, a to sigurno nece biti zato sto to ti ili ja hocemo!
Leopard_SA

#782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

Logovan wrote: 25/04/2021 19:01 Napadni Vinko u derbiju! Napadni!

Ne budi kukavica vazda.
Ne očekujem ja to od njega, kada to nije uradio u prošlom derbiju, sumnjam da će i sada. A garantujem ti da bi 10 puta bolji rezultat postigli time da napadnemo od početka, a ne da uđemo ziheraški u utakmicu kao prošli put
al-em

#783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Derbi nam je prekretnica. Ja u igrače vjerujem, u trenera ni najmanje. Po pričama zinedin je trebao početi u mostaru, očekujem ga u derbiju od prve. Mešanović će u napad, krste jedno krilo, vidjećemo hoće li fanimo na drugo. U sredini pejović i đokanović.
Logovan

#784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Leopard_SA wrote: 25/04/2021 19:09
Logovan wrote: 25/04/2021 19:01 Napadni Vinko u derbiju! Napadni!

Ne budi kukavica vazda.
Ne očekujem ja to od njega, kada to nije uradio u prošlom derbiju, sumnjam da će i sada. A garantujem ti da bi 10 puta bolji rezultat postigli time da napadnemo od početka, a ne da uđemo ziheraški u utakmicu kao prošli put
Ma ja vjerujem da će napasti i pored toga što je u ovoj polusezoni svaki put krenuo da odbrani gol, a u napadu šta bude. Ne znam ni sam što vjerujem, nisam sam sebi jasan, ali hajde eto možda iznenadi. :oops: :lol:

Da on makar napadne, zabije se gol i onda da se povuče (pod uslovom da znamo odbraniti 1:0) pa bih onda shvatio nekako. A ne ovako, odmah u startu kreneš braniti gol, još se mi ne znamo braniti. :-)
Last edited by Logovan on 25/04/2021 19:22, edited 1 time in total.
kakaljin

#785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

1Namcor wrote: 25/04/2021 19:09
Maharadza wrote: 25/04/2021 18:55 Sad su branitelji počeli izjednačavati osnovane i realne kritike jedne od najvećih ubleha koja je sjedila na trenerskoj stolici sa pljuvanjem po klubu i želeći zlo istome... WOW, pa frajer je i brku prekucao po količini klimača glavom i istomišljenika. Ali ovaj je najjači što je uletio na forum prije svega godinu dana a glumi moralnu vertikalu i velikog pitara... ko si ba ti i ko te financira da braniš najveću ublehu u historiji mog voljenog kluba?! :run:
Dijete drago, to sto si sa 12 godina doslo na forum ne daje ti za pravo da nekom pametujes i glumis nekakvog mangupa! Siguran sam da imam vise godina na tribini nego ti zivota, ali to nije bitno. Bitno je da shvatis da malo smanjis sa pametovanjem i kritikovanjem a da uneses malo vise pozitive i realnosti, valjace ti to generalno u zivotu, vjeruj mi!
I ne, niko nije sveta krava pa ni Vinko, i otici ce cim ne bude imao rezultata, kao i svi dosad, a to sigurno nece biti zato sto to ti ili ja hocemo!
Ma pitanje je da li ima clansku kluba
Leopard_SA

#786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

al-em wrote: 25/04/2021 19:15 Derbi nam je prekretnica. Ja u igrače vjerujem, u trenera ni najmanje. Po pričama zinedin je trebao početi u mostaru, očekujem ga u derbiju od prve. Mešanović će u napad, krste jedno krilo, vidjećemo hoće li fanimo na drugo. U sredini pejović i đokanović.
Još Željo i Tuzla od teških utakmica, s obzirom da bi se dosta toga trebalo riješiti u borbi za opstanak u sljedeće dvije utakmice, ostale ne bi trebale biti toliki problem
Leopard_SA

#787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

Logovan wrote: 25/04/2021 19:22
Ma ja vjerujem da će napasti i pored toga što je u ovoj polusezoni svaki put krenuo da odbrani gol, a u napadu šta bude. Ne znam ni sam što vjerujem, nisam sam sebi jasan, ali hajde eto možda iznenadi. :oops: :lol:

Da on makar napadne, zabije se gol i onda da se povuče (pod uslovom da znamo odbraniti 1:0) pa bih onda shvatio nekako. A ne ovako, odmah u startu kreneš braniti gol, još se mi ne znamo braniti. :-)
Ja se nadam, ali iskustvo ove sezone mi govori da se dzaba nadam :D
Upravo to pto kažeš, da makar napdane na početku da gol eventualno pa se brani. Ne bi mi to bio problem koliko mi je problem ovo što moramo uvijek ganjati rezultat jer se ne znamo braniti.
Generalno, u zadnjih nekoliko godina Sarajevo igra 2 vrste utakmica. Utakmice gdje lijepo igramo ii imamo mnogo šansi, ali na kraju ili izgubimo ili odigramo neriješeno i utakmice gdje samo Bog dragi zna kako pobijedimo jer igra bude nikakva.

Ove polusezone igramo nešto između. Kiksamo, a pritom igramo da Bog sačuva :lol:
ruud

#788 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ruud »

Ova suplja s protestnim notama, sastancima i sl. ne pije vode.

Ljudima koji se bave sudjenjem i eventualno sudijama treba opaliti par vaspitnih inace je ova sezona izgubljena tamam da si Manchester.
il dottore

#789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

omega369 wrote: 25/04/2021 17:36
omega369 wrote: 25/04/2021 13:45
Ne pises mozda ti, ali sa ovog i drugih foruma, a pogotovo sa infa, se ispaljuju takve nebuloze i pljuvacine na klupskoj facbook stranici da je to za povracanje

Onaj zna pobjednicku formaciju, ovaj plate, onaj talove.... i onda krecu pljuvacine. Ja ne kontam u kakvom svijetu ti ljudi uopste zive?! Sta misle da ce postici?? Dobro nece sigurno

Svi smo ljuti zbog poraza, lomili bi sve, ali neki fakat ne da pretjeruju nego... :-?
Doslo iz guzice u glavu
Kad si ti i takvi ko ti isto radili sve ovo sto si naveo prije dvije godine bilo je ok. To je vas izum
Ja to radio??

Husrefa ti?!
Bodrimo li Listicu
kakaljin

#790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

il dottore wrote: 25/04/2021 20:03
omega369 wrote: 25/04/2021 17:36

Doslo iz guzice u glavu
Ja to radio??

Husrefa ti?!
Bodrimo li Listicu
NE bodrimo , neka bude miroljubivo :D :D :D :D :D :D
Maharadza

#791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

1Namcor wrote: 25/04/2021 19:09
Koja prepotentnost druge nazivati djecom a veze nemaš s kim uopšte pričaš je dovoljan pokazatelj tvoga odgoja i (ne) kulture, srami se. Inače, eto drugi smo i ubleha je oficijelno uspio prokockati nemoguće i izgubiti 1.mjesto i nas natjerati da se nadamo pobjedi lištice...jesu to ti "rezultati" i "pozitiva" i "realnost" o kojima pričaš o ti koji si očito osnovao FKS?!

A vidim i smiley brigada se uključila...samo neka je kontra pa makar i na štetu "voljenog" kluba... samo se bojim šta će od vas biti kada neznalica konačno dobije nogu...

PS. Inače, koji ti je ovo acc po redu o ti bontonski učitelju, priznaj, neće te niko banovati opet... valjda.
Last edited by Maharadza on 25/04/2021 20:12, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Nije ovo poraz moj Omega, ovo je najveća provala u historiji loptanja na prostorima BiH.

Zamisli koliko se moraš potruditi da budeš loš kako bi ispustio 13 bodova protiv ekipe koja u prvom kolu na proljeće kod Veleža skoro da nije prešla centar nijednom.

Pričati o nekim sudijskim odlukama sada je žalosno i apsoutno ne bismo trebali imati obraza da kukamo.
Piaty

#793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

1Namcor wrote: 25/04/2021 18:02
sencobih wrote: 25/04/2021 14:37

Ti si se natovario Marinovicu i Hodzicu ne skidaš se, bilo da je plus trinaest ili plus dva. Uopće ti nije bitno Sarajevo nego neki tvoj hir. Svaki tim na svijetu bi osjetio pad igre odlaskom trojice najboljih igrača , povredom Ahmetovića i odlaskom Benje i Amara izgubili smo puno, uz ostale probleme, sudijske krađe sada je ovako. A sta mi radimo, umjesto da poguramo momke da izađu iz krize, to bi tjeralo, smjenjivalo, pljuvalo po forumima, fejsbuku. Lahko je biti navijač kad se pobjeđuje.
Kažeš neznalica napravila tih 13 bodova prednosti a onda ipak priznaješ da je to zasluga igrača i samo igrača gore navedenih. I da, ja sam prvi kritikovao i govorio kako ovo khuhcu ne valja jer nemamo i od igre upravo kada smo pobjeđivali i kada je samo najhrabriji smio iznijeti realno mišljenje temeljeno na ČINJENICAMA a koga ste ti i mnogi drugi prozivali, napadali, vrijeđali itd. A što i sada činite u svom bezobrazluku umjesto da se pokrijete po ušima od sramote što vam je očito neznalica ispred kluba i bilo kakvih realnih parametara pa ga branite i pored toga što je prokockao gotovo nemoguće s najplaćenijim kadrom, najboljom klupom, organizovanim klubom bez ikakvih financ. problema i sl.
Kako te ba nije stid ja ne znam, eto ja dušmanin što kritikujem neznalicu i ublehu a ti veliki navijač što ga slijepo podržavaš i nakon što je katastrofalno uništio nemoguće i sveo nas u ravan sa daleko lošijim, siromašnijim klubovima koji uz to imaju dosta problema kako s kadrom tako i sa platama... kako te ba nije stid?! Ali šta drugo očekivati od telekom uhljeba...ni obraza ni odgoja.

Dijete drago, uhvati se FM-a ili PES-a i tamo iznosi svoje "izvanredne" zamisli, kupuj igrace i produzuj ugovore na klik i dovodi po 2-3 igraca iz akademije! Ili jos bolje, uhvati se karikatura, mada ti ni to bas ne ide od ruke!
I niko se nije pokrio po usima vec ne zna covjek sta bi odgovorio na tvoje nebuloze i "cinjenice"! Znas li uopste sta je ČINJENICA? Činjenica je da FK Sarajevo nije izgubilo preko 450 dana, 24 uzastopne utakmice, na 23 uzastopne utakmice postignut gol, itd, itd.
I ti si kao skontao, cim je dosao, da je Vinko ublehas i da kurcu ne valja i da je sve dosad ustvati bilo do igraca a nista do njega?! :lol:
Po vama, novim generacijama online strucnjaka-menadzera, u ekipama koje recimo imaju Mesija ili Ronalda, ili Mbapea, i tako te vrhunske igrace, ne treba trener, jer koji ce kurac kad to oni mogu sami, jel tako? :-D
I jesi, djecko iz Krajine, ti i takvi koji se povodite za jednim strumpfom i pljujete po mom klubu i prizeljkujete poraze mog kluba ste najveci dusmani i neprijatelji mog kluba!
Argumenti nisu diskreditacija, a vi se povodite iskljucivo time, gospodine. Tako i meni isto. To sto se ja i Maharadza slomismo oko argumentiranja, vi spominjete na to djecu i pes. Sta je pes?

Dok vi sa vasim teoretiziranjem ne napisete ni nesto sto je glupo bar, vec nesto sto nema smisao. Kada citam vase postove (psovke) meni i ovom mladicu iz Krajine i kojim to argumentima radite, onda pomislim na Einsteinovu relativnost. Po tome ispada da onaj trener Stupcanice moze voditi Real, a onaj Limeni Bayerna. Ili po vasem bi ispalo da igraci Bayerna, nakon ispadanja u polufinalu, i dalje govore - ma sta nas boli, bili smo prvaci prosli put, bili smo i 74 prvaci?!?!?!

P.S DANTEJEBO kao da nekom covjeku zena ide s ljubavnikom a covjek je i dalje u fazonu "ma dobra je ona, vratice mi se".

Sad da vas pitam, kako je normalno sve ovo sto se desava, to nema smisla.
Last edited by Piaty on 25/04/2021 23:56, edited 1 time in total.
Piaty

#794 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Piaty »

Velkoski wrote: 25/04/2021 20:09 Nije ovo poraz moj Omega, ovo je najveća provala u historiji loptanja na prostorima BiH.

Zamisli koliko se moraš potruditi da budeš loš kako bi ispustio 13 bodova protiv ekipe koja u prvom kolu na proljeće kod Veleža skoro da nije prešla centar nijednom.

Pričati o nekim sudijskim odlukama sada je žalosno i apsoutno ne bismo trebali imati obraza da kukamo.
Upravo to.
sencobih

#795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Nista onda, najgori smo u ligi a svi ostali su reali i barselone.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Image

Pa eto, nije daleko od istine :)
Logovan

#797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Hoće to kada svedeš ekipu na niske grane, kada stalno igraš na remi, itd.

Gol razlika 7:9, Bože sačuvaj.
1Namcor

#798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1Namcor »

Piaty wrote: 25/04/2021 20:19
1Namcor wrote: 25/04/2021 18:02

Argumenti nisu diskriminacija, a vi se povodite iskljucivo time, gospodine. Tako i meni isto. To sto se ja i Maharadza slomismo oko argumentiranja, vi spominjete na to djecu i pes. Sta je pes?

Dok vi sa vasim teoretiziranjem ne napisete ni nesto sto je glupo bar, vec nesto sto nema smisao. Kada citam vase postove (psovke) meni i ovom mladicu iz Krajine i kojim to argumentima radite, onda pomislim na Einsteinovu relativnost. Po tome ispada da onaj trener Stupcanice moze voditi Real, a onaj Limeni Bayerna. Ili po vasem bi ispalo da igraci Bayerna, nakon ispadanja u polufinalu, i dalje govore - ma sta nas boli, bili smo prvaci prosli put, bili smo i 74 prvaci?!?!?!

P.S DANTEJEBO kao da nekom covjeku zena ide s ljubavnikom a covjek je i dalje u fazonu "ma dobra je ona, vratice mi se".

Sad da vas pitam, kako je normalno sve ovo sto se desava, to nema smisla.
Sta je ovo, kralj te jebo, hocel ova djeca vise krenuti u skolu :lol: :lol: :lol:
1Namcor

#799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1Namcor »

sencobih wrote: 25/04/2021 20:26 Nista onda, najgori smo u ligi a svi ostali su reali i barselone.
Ma dosli pljuvaci na svoje, nakupilo se frustracija i pljuvacke, jbg, 450 dana nije bilo razloga, malo li je :)
sencobih

#800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

1Namcor wrote: 25/04/2021 20:41
sencobih wrote: 25/04/2021 20:26 Nista onda, najgori smo u ligi a svi ostali su reali i barselone.
Ma dosli pljuvaci na svoje, nakupilo se frustracija i pljuvacke, jbg, 450 dana nije bilo razloga, malo li je :)
Ma pusti ih, maharadza navija za borac veceras, samo da bi nam ovdje mogao palamuditi danima poslije
Post Reply