Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑23/04/2021 22:51
evo su se nesto izgleda pokoshkali izmedju sebe kreatori. ugasena blue thunder grupa. da li to znaci i da ce aplikacija i build pasti?
zivac je onaj pedja, zna mu cesto prekipit. mozda je fajt oko donacija
Hvala koleZi plussa, a meni radi istina za sad sam probao samo na bluestacks emulatoru. Ne moze se povecati slika na full screen pa cu kasnije probati na tv boxu.
Lijepo izgleda bar ovako na prvu i meni radi ok, ja inace koristim i rokkr i sf xc ali nije zgoreg imati vise opcija.
eldinowski wrote: ↑24/04/2021 15:26
Na 1.0.0 verziji je bio kanal moja tv, sad uradio update i nema ga ili ne mogu da nadjem?
Isprobaj druge liste. Ako ne nadjes, izadji iz aplikacije, pa ponovo udji, ucitat ce se nove liste. Ponavljati proceduru dok ne naletis na ono sto ti pase. Preslikan model sa BT samo sto puno brze vrsi generisanje listi.
Definitivno je raskol kod admina, koliko shvatam citajuci objave, ti sto su napravili ili prisvojili aplikaciju sad vise nisu dio tima a ovi nastavljaju preko kodija.
Ko rock grupa kad se posvadjaju oko autorskih prava
Niti na tv boxu nema opcije za puni ekran, dobijes samo malu kockicu u gornjem desnom uglu aplikacije. Dakle bezveze, samo na mobitelu postoji opcija punog ekrana.
Ako su se vec i posvadjali, sumnjam da ce aplikacija dugo raditi.
dječak sa šibicama wrote: ↑24/04/2021 18:11
Niti na tv boxu nema opcije za puni ekran, dobijes samo malu kockicu u gornjem desnom uglu aplikacije. Dakle bezveze, samo na mobitelu postoji opcija punog ekrana.
Ako su se vec i posvadjali, sumnjam da ce aplikacija dugo raditi.
Na boxu drži OK dugme pri odabiru kanala i prebaciće se u fullscreen.
dječak sa šibicama wrote: ↑23/04/2021 23:43
Hvala koleZi plussa, a meni radi istina za sad sam probao samo na bluestacks emulatoru. Ne moze se povecati slika na full screen pa cu kasnije probati na tv boxu.
Lijepo izgleda bar ovako na prvu i meni radi ok, ja inace koristim i rokkr i sf xc ali nije zgoreg imati vise opcija.
Drug sta je ovo sf xc? Ako moze pojasnjenje kako da i ja sebi ovo podesim? Jel moze na Android Box, tacnije Xiaomi Mi Box S? Hvala!