Prijedlog administraciji foruma!
Moderator: Benq
- Sanjarko
#1 Prijedlog administraciji foruma!
Da ako je to moguce pociste tj., obrisu racune baniranih korisnika, a ostave podatke tipa email-a i slicnoga baniranim od tih istih baniranih racuna korisnika, tako da se nick-ovi banirani oslobode jer previse ima baniranih racuna samim tim i nick-ova istih koji su sad zauzeti pa novi korisnici ili stari banirani korisnici moraju da otvaraju racune s tesko pamtljivim nick-ovima, koje je tesko onda citirati u upisima.

- semirsar
#2 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Ha...?Sanjarko wrote: ↑22/04/2021 10:36 Da ako je to moguce pociste tj., obrisu racune baniranih korisnika, a ostave podatke tipa email-a i slicnoga baniranim od tih istih baniranih racuna korisnika, tako da se nick-ovi banirani oslobode jer previse ima baniranih racuna samim tim i nick-ova istih koji su sad zauzeti pa novi korisnici ili stari banirani korisnici moraju da otvaraju racune s tesko pamtljivim nick-ovima, koje je tesko onda citirati u upisima.
![]()

- Sanjarko
#3 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Ma imaju problem, previse baniranih nick-ova, ovi neki koji nisu tesko se pamte itd. Eno na temi SDA neki im se stalno klonira, vrijedza *Bloo* itd. Znam tesko skontat iz upisa ista. Mislim da vjerovatno ima neko rjesenje problema. Valjda ima ili grijesim?semirsar wrote: ↑22/04/2021 22:11Ha...?Sanjarko wrote: ↑22/04/2021 10:36 Da ako je to moguce pociste tj., obrisu racune baniranih korisnika, a ostave podatke tipa email-a i slicnoga baniranim od tih istih baniranih racuna korisnika, tako da se nick-ovi banirani oslobode jer previse ima baniranih racuna samim tim i nick-ova istih koji su sad zauzeti pa novi korisnici ili stari banirani korisnici moraju da otvaraju racune s tesko pamtljivim nick-ovima, koje je tesko onda citirati u upisima.
![]()
![]()
- semirsar
#4 Re: Prijedlog administraciji foruma!
ako su nagodni, ima rjesenja za sve, ako nisu...Sanjarko wrote: ↑22/04/2021 22:23Ma imaju problem, previse baniranih nick-ova, ovi neki koji nisu tesko se pamte itd. Eno na temi SDA neki im se stalno klonira, vrijedza *Bloo* itd. Znam tesko skontat iz upisa ista. Mislim da vjerovatno ima neko rjesenje problema. Valjda ima ili grijesim?semirsar wrote: ↑22/04/2021 22:11Ha...?Sanjarko wrote: ↑22/04/2021 10:36 Da ako je to moguce pociste tj., obrisu racune baniranih korisnika, a ostave podatke tipa email-a i slicnoga baniranim od tih istih baniranih racuna korisnika, tako da se nick-ovi banirani oslobode jer previse ima baniranih racuna samim tim i nick-ova istih koji su sad zauzeti pa novi korisnici ili stari banirani korisnici moraju da otvaraju racune s tesko pamtljivim nick-ovima, koje je tesko onda citirati u upisima.
![]()
![]()

- Sanjarko
#5 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Ja malo falilo nedavno da dobijem ban radi 2 takva. *Bloo* me opomenula, izvinio se i nije me banirala i svaka joj cast za to. Ja sam s pravim email-om registriran na ovom forumu. Nevrijedzam, ne trolam itd. Svakog postujem u komunikaciji itd.semirsar wrote: ↑22/04/2021 22:44ako su nagodni, ima rjesenja za sve, ako nisu...![]()
- Benq
#6 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Trebalo bi uvesti opciju da se registracija na forum ne moze izvrsiti bez validnog broja mobitela na koji ce novi forumas dobiti verifikacijski kod, pa ako ga mod trajno banuje, za novu registraciju bi trebao i novi broj mobitela, pa ako ti se isplati stalno praviti klonove.. Nesto se definitivno mora uraditi po pitanju registracije na forum.
- semirsar
#7 Re: Prijedlog administraciji foruma!
odlican prijedlog, predlozi im 
- Benq
#8 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Pa eto, valjda ce procitati 
- MTV
#9 Re: Prijedlog administraciji foruma!
Da se nakloniram na vrijeme 

- semirsar