Samo se bojim kad se ovo objavi javno i free da ce usporiti, jer je ovo sada app koja odgovara korisnicima sirom svijeta.
Svaka cast ekipi koja je ovo odradila.
Moderator: Benq
Ekipa koja je napravila Blue Thunder se sprema da izbaci samostalnu aplikaciju pa trenutno obavljaju testiranje. Puna aplikacija bi trebalo da izađe krajem sedmice i neće biti potreban Kodi da bi se koristila.IamPajaELdin wrote: ↑22/04/2021 14:55 O cemu se ovdje radi, nisam u toku? Mogu li i ja dobiti u pp, to sto i ostali traze?![]()
Znaci na istoj ce biti kanali, sta je sa filmovima i serijama kao na Elmentumu? Hoce li aplikacija biti dostupna za Android Boxove? Kako da skinem na Android Box cisti Elmentumu na ovom novom Kodiu i da li prevod radi?Peacean wrote: ↑22/04/2021 15:54Ekipa koja je napravila Blue Thunder se sprema da izbaci samostalnu aplikaciju pa trenutno obavljaju testiranje. Puna aplikacija bi trebalo da izađe krajem sedmice i neće biti potreban Kodi da bi se koristila.IamPajaELdin wrote: ↑22/04/2021 14:55 O cemu se ovdje radi, nisam u toku? Mogu li i ja dobiti u pp, to sto i ostali traze?![]()
Ja je nisam instalirao tako da ne mogu da kažem šta je sve od opcija dostupno, ali mislim da je za sada samo live tv. Radi i na tv boxovima. Ja čekam da izađe puna javna verzija za koji dan pa ću tada instalirati, trenutno je aktivna samo test verzija koja se skida preko linkova koje autori objavljuju.IamPajaELdin wrote: ↑22/04/2021 17:33
Znaci na istoj ce biti kanali, sta je sa filmovima i serijama kao na Elmentumu? Hoce li aplikacija biti dostupna za Android Boxove? Kako da skinem na Android Box cisti Elmentumu na ovom novom Kodiu i da li prevod radi?
Jel to znaci da ova ekipa napusta Kodi, i okrece se ovoj svojoj aplikaciji?Peacean wrote: ↑22/04/2021 18:05Ja je nisam instalirao tako da ne mogu da kažem šta je sve od opcija dostupno, ali mislim da je za sada samo live tv. Radi i na tv boxovima. Ja čekam da izađe puna javna verzija za koji dan pa ću tada instalirati, trenutno je aktivna samo test verzija koja se skida preko linkova koje autori objavljuju.IamPajaELdin wrote: ↑22/04/2021 17:33
Znaci na istoj ce biti kanali, sta je sa filmovima i serijama kao na Elmentumu? Hoce li aplikacija biti dostupna za Android Boxove? Kako da skinem na Android Box cisti Elmentumu na ovom novom Kodiu i da li prevod radi?
Pa nije ni kodi verzija legalna pa nikom ništa. Preko apk će se aplikacija instalirati i koliko čujem radi bez problema i na android boxu. Strpimo se još nekoliko dana i svi ćemo vidjeti kako sve to funkcioniše.PussyLips LuLLAabY wrote: ↑22/04/2021 18:25koji će im kurac kad nije legalna
nit se može instatalirat na tv ili box
sto se ne bi mogla instalirati na box? ja je instaliro. na tvove...na neke moze na neke ne. samsung imam i ne moze. na one sa android sistemom moze.PussyLips LuLLAabY wrote: ↑22/04/2021 18:25koji će im kurac kad nije legalna
nit se može instatalirat na tv ili box