Zamisli jednog direktora ili vlasnika firme da u Waikiki odijelu ili odijelu sa pijace od 200 KM i cipelama iz Retra ode na poslovni sastanak sa W213 medju druge direktore, bankare...Evolution_IV wrote: ↑21/04/2021 11:03
Nije bolest sve sto boli,kakvi su to bolesnici,znam ih par sto im je markirano pitanje zivota![]()
Meni i kokuzima oko mene koji se vozimo u autu ispod 10k KM svejedno je da li kupiti u Waikiju ili na pijaci jer za nešto bolje nemamo.
Na stranu brude i šišari koji kupuju falš brendirane stvari preko pika, to je već psihička bolest.
Posjedovanje novog (pri vlasnik) premium automobila ide uz određeni životni stil, kupovne navike. Neko ko je vlasnik ili menadžer firme i sebi može priuštiti W213 neće živjeti u Buća Potoku, Blažuju, Semizovcu, Švrakinom već bira relaciju MDvor, Grbavica ili neki od uređenih dijelova grada.
Nego prodajne brojke Mercedesa i BMWa su dokaz da automobili nisu skupi, već da mi van EU većinom nemamo novca i da nismo u mogućnosti da pratimo nove proizvode pa nam je 70k ili 80k KM za A klasu previše.