Pocelo je Bosnjacko (neki takozvani Bosnjacki politicari i predstavnici nekih BH medija) spasavanje Vucica i Srbije od eventualnih sankcija SAD i Bidena Srbiji i Vucicu zbog pomaganja Dodiku oko politickog miniranja BiH svih ovih zadnjih godina. Prvo je krenuo Vucic sa razvodnjavanjem americke politicke pomoci BiH na taj nacin sto je poceo humanitarno dijeliti vakcine po BiH i regionu...vidjecemo sta u nastavku uskoro slijedi?!General War wrote: ↑20/04/2021 14:41 Ono sto je Bake rekao da ce prvi stat pred genocidase, jel to dobro ili lose po nas?![]()
NON PAPER
- Nacionalniid_BOSANCI
#1326 Re: NON PAPER
-
fabbricio
#1327 Re: NON PAPER
Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
A ako mu je to termin za cijeli srpski narod ili njegovo rukovodstvo, nešto mi se čini da ih na taj način on samo tjera iz BiH, umjesto da ih zadrži.
Ko bi još htio biti u državi u kojoj ga nazivaju genocidašima.
A ako mu je to termin za cijeli srpski narod ili njegovo rukovodstvo, nešto mi se čini da ih na taj način on samo tjera iz BiH, umjesto da ih zadrži.
Last edited by fabbricio on 20/04/2021 20:37, edited 1 time in total.
- General War
#1328 Re: NON PAPER
Aktuelini kako jucer, tako i danas
- Bloo
- Globalna šefica
#1329 Re: NON PAPER
LBVIEWeltroxin wrote: ↑20/04/2021 01:07Ali cuj ti shupka: “izmjesteni” iz istocne Bosne!? Kakav smrad!LBVIEW wrote: ↑20/04/2021 00:03Neces ti meni, precanine, odredjivati sto cu i kada pisati, to sebi utuvi u glavu, je li jasno? Nicim izazvan si me poceo prozivati, a kad ti se odgovori kako sazluzujes, spomnjes troskok. Nemas pojma ni ko sam, koja je moja veza s Bosnom, ni koliko sam cesto u istoj, a uzimas si za pravo odredjivati na koji nacin cu ja o desavanjima u istoj pisati. Ti, koji ne moze sakriti zluradost, ni odusevljenje pojavom non papera - vjerovatno slavite u uzruzenjima Srba u rasejanju u Torontu, uz ciju pomoc si u isti dosao.exliberal-ex wrote: ↑19/04/2021 23:28
Mani mi se supljeg patriotizma iz svedske, dok su u ratu meni vile oko glave plesale u Sarajevu ti si lelemudao po svedskoj zato ..u troskoku...
Zapamti jednu stvar, desnica nazalost uzima sve vise vlasti po EU, njima nisu potrebni bosnjaci niti se istih boje kao sto ti pokusavas da prezentiras, njima trebaju jaka hrvatska i srbija jer sa njima mogu razgovarat s kim ce u bosni? ...
A ako se desi da dodje do toga da se pocne raspravljat o novim granicama nece bosnjake niko nista pitat jer je sda uspjela da zavrsi posao koji su srbi i hrvati poceli....Zapadnu bosnu su odjebali, sve su radili da zaustave povratak izmjestenih u istocnoj bosni samo da bi napravili kompaktnu cjelinu i napravili su bosnjakistan po svojoj mjeri na relaciji Sarajevo-Zenica-Tuzla gdje oni familijarno vladaju i to njima i treba....a ti nastavi prodavat kvazi patriotizam
Sto se novih granica tice, dirnete li u Ustav i Dejton, vracamo se na Ustav Republike BiH - nikakvog mirnog razdruzivanja nece biti, niti ce vam neko sa strane na tanjiru servirati ono sto niste uspjeli ostvariti ratom, zns se kako se na Balkanu crtaju granice.![]()
eltroxin
7 dana
- Grean
#1330 Re: NON PAPER
Glupa nema sta.
Mogao je reci ono sto svi mislimo, Dejton je bio gorka pilula koju smo morali prihvatiti gdje su opstine sa bosnjackom absolutnom ili relativnom vecinom Foca, Visegrad, Rogatica, Srebrenica, Bratunac, Vlasenica, Zvornik, Doboj, Prijedor ostale u entitetu sa srpskom vecinom i da preko toga ne moze.
Ut to imamo opstine gdje su Bosnjaci i Hrvati bili vecine a ostale su u entitetu gdje bosanski Srbi cine vecinu i imaju vlast, kao Kotor Varos, Bosanski Brod.
Sve ovo je prihvaceno zbog jedinstvene BiH sto je minimum minimuma uz nadu da ce se taj entitet politickom borbom civilizovati i demokratizovati.
- Nacionalniid_BOSANCI
#1331 Re: NON PAPER
Vidis da Bake prica suplju i baca pijesak u oci samim Bosnjacima. Otac mu je potpisao entitet RS i pola teritorije BiH koju Srbi kontrolisu od 1992 god do danas, a Bake im je odnosno Srbima i Hrvatima u Parlamentu BiH prepustio sve najvaznije funkcije u drzavi. Na taj nacin je namjestio u makaze Bosnjake izmedju Srba i Hrvata, da Bosnjaci ne mogu nista konstruktivno da urade za sebe i drzavu Bosnu i Hercegovinu. Da li je on to sve uradio i radi namjerno ili iz neznanja je nebitno, jer politicki i drugi rezultati su katastrofalni za Bosnjake.fabbricio wrote: ↑20/04/2021 20:31 Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
- Gusar-from-Riga
#1332 Re: NON PAPER
Gledaj Djikana sto iznegira genocid i sve moguce, jos ga citirajufabbricio wrote: ↑20/04/2021 20:31 Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1333 Re: NON PAPER
Hank Paldum wrote: ↑20/04/2021 16:30I idemo opet, pripremi odgovarajući GIF da opravdaš svoje ublehepici wrote: ↑20/04/2021 15:56LIDER SDA
Izetbegović: Stat ću pred ljude ako dođe do rata, radije bih umro nego da genocidaši zavladaju dijelom BiH![]()
![]()
![]()
![]()
PISALA AMBASADORIMA
Ministrica Turković dala instrukcije kako postupati s "non paperima"samo udarajte a nOrod gine od korone, bando hostaplerska...OPASNE NAMJERE
Dodik: Stvoreni uslovi za razgovore o budućnosti BiH
PROTEKLA 24 SATA
U BiH danas 722 novozaraženih i 86 preminulih od koronavirusa
Na konferenciji je govorio i predsjednik Naše stranke Predrag Kojović. On smatra da bi najveća opasnost mogla proisteći iz eventualnog potcjenjivanja ovog dokumenta.
"U jednom trenutku i Mein Kampf Adolfa Hitlera funkcionisao je kao "non paper". Dogovor Tuđmana i Miloševića o podjeli Bosne i Hercegovine u Karađorđevu je također bio "non paper". Radi se o opasnim fantazijama ludaka. Zato je neophodan internacionalni pritisak da svi lideri zemalja EU, pogotovo onih koje su članice Vijeća za provedbu mira u BiH, izađu i jasno kažu šta misle o ovom dokumentu. Vrijeme je da EU pokaže da li je ujedinjuju i neke vrijednosti ili samo geografija i ekonomija. Također je neophodno i da NATO izađe s jasnim stavom u vezi s promjenama granica na Balkanu“, rekao je on.
Kojović je također "non paper" okarakterizirao i kao eho dugogodišnje politike koju u BiH provode Milorad Dodik i Dragan Čović.

- Bloo
- Globalna šefica
#1334 Re: NON PAPER
Trajni.fabbricio wrote: ↑20/04/2021 20:31 Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
@Gusar-from-Riga genocid u Srebrenici nad BOSNJACIMA....ali drago mi je da pretpostavljas da su svi muslimani.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1335 Re: NON PAPER
ZAMJENA TEZA
Mirni razlaz BiH ili kako je Dodik jednim spinom navukao Bošnjake da preuzmu njegovu retoriku
LIDER PDP-A
Borenović: Prijetnje ratom su preuranjen vjesnik izbora, Izetbegović je prešao crvenu liniju
SASTANAK NA KOZARI
Đokić: Nigdje nije pisalo ni da se Jugoslavija može raspasti, pa se raspala
ODRŽALI SJEDNICU
Udruženja generala BiH: Nema podjele BiH, nikada je neće biti
PORUKA S KOZARE
Dodik: Mi se ne pripremamo ni za kakav rat, ovo što govori Izetbegović je retorika gubitnika

PROTEKLA 24 SATA
U BiH danas 722 novozaraženih i 86 preminulih od koronavirusa

- Bloo
- Globalna šefica
#1336 Re: NON PAPER
Hoces i ti jedan poduzi odmor?Gusar-from-Riga wrote: ↑20/04/2021 20:58Gledaj Djikana sto iznegira genocid i sve moguce, jos ga citirajufabbricio wrote: ↑20/04/2021 20:31 Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
Ko bi još htio biti u državi u kojoj ga nazivaju genocidašima.Al boli ih briga prolazi im.. Da na njihovim forumima kazes da si musliman to ti je zuti karton.
Posto si ocito turbo musliman, pretpostavljam da si obilato iftario, pa malo odspavaj ili provedi vrijeme sa porodicom u ibadetu i robovanju Allahu, dželle šanuhu.
Razguli.
- Hank Paldum
#1337 Re: NON PAPER
Da, jer se pokazalo nakon ovog skeča da je na kraju sve bila šuplja koju nije trebalo uzimati za ozbiljno.
- Gusar-from-Riga
#1338 Re: NON PAPER
Turbo musliman? Ne prilici moderatoru da tako naziva i vrijedja. Ovo je klasicno vrijedjanje. Al to si ti i tvoj (ne) odgojBloo wrote: ↑20/04/2021 21:08Hoces i ti jedan poduzi odmor?Gusar-from-Riga wrote: ↑20/04/2021 20:58Gledaj Djikana sto iznegira genocid i sve moguce, jos ga citirajufabbricio wrote: ↑20/04/2021 20:31 Samo jedno pitanje za Baketa... kako on to misli da će genocidaši ovaldati nekim dijelom Bosne? Koliko ja znam, ako je genocida bilo, oni koji su za isti osuđeni su u Hagu i drugim zatvorima. I jedino čime oni mogu ovladati su njihove ćelije, i to kad nema čuvara. Ne znam na koje on to genocidaše konrkretno misli. Na stranu to što je legitimnost Haškog suda upitna, ali sve i da jeste legitiman, i da je bio genocid, opet kao što rekoh, "genocidaši" kako ih on zove, jedino čime mogu vladati su svoje ćelije.
Ko bi još htio biti u državi u kojoj ga nazivaju genocidašima.Al boli ih briga prolazi im.. Da na njihovim forumima kazes da si musliman to ti je zuti karton.
Posto si ocito turbo musliman, pretpostavljam da si obilato iftario, pa malo odspavaj ili provedi vrijeme sa porodicom u ibadetu i robovanju Allahu, dželle šanuhu.
Razguli.
-
Milenkov buraz
#1339 Re: NON PAPER
E svašta pročitah pa i prvi put da moderator izgovara takve stvari. Nevjerovatno na šta spade ovaj forum. 
-
Milenkov buraz
#1340 Re: NON PAPER
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /210420119Posljednja dešavanja u našoj zemlji, u kojima je, zbog navodnog Janšinog "non papera" u kojima se tretira raspad BiH, u prvi plan ponovo isplivala Dodikova secesionistička politika, komentirao je lider Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković.
-
L u c i f e r
#1341 Re: NON PAPER
Treba se spremiti za odbranu
Ili bijeg, ko sta voli
Doduse, napad je najbolja odbrana...
Previse je mehak Bake Mlitavi
Ili bijeg, ko sta voli
Doduse, napad je najbolja odbrana...
Previse je mehak Bake Mlitavi
- Gusar-from-Riga
#1342 Re: NON PAPER
Konakovic na platnom spisku Bakira.Milenkov buraz wrote: ↑20/04/2021 21:16https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /210420119Posljednja dešavanja u našoj zemlji, u kojima je, zbog navodnog Janšinog "non papera" u kojima se tretira raspad BiH, u prvi plan ponovo isplivala Dodikova secesionistička politika, komentirao je lider Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković.
-
Milenkov buraz
#1343 Re: NON PAPER
Niđe veze, to što je Konaković patriota pa smeta je nešto drugo.Gusar-from-Riga wrote: ↑20/04/2021 21:20Konakovic na platnom spisku Bakira.Milenkov buraz wrote: ↑20/04/2021 21:16https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /210420119Posljednja dešavanja u našoj zemlji, u kojima je, zbog navodnog Janšinog "non papera" u kojima se tretira raspad BiH, u prvi plan ponovo isplivala Dodikova secesionistička politika, komentirao je lider Naroda i pravde (NiP) Elmedin Konaković.![]()
-
patriot_bih
#1344 Re: NON PAPER
Dobra izjava Konakovića. Vidjet ćemo šta će uraditi na ekonomskom, lobističkom i policijskom jačanju FBiH.Milenkov buraz wrote: ↑20/04/2021 21:21Niđe veze, to što je Konaković patriota pa smeta je nešto drugo.
Ono što ja, međutim, stalno ponavljam je pitanje nama samima kako smo se doveli do toga da budemo ovako bespomoćni. Još jednom nam je ovo je poruka koliko se moramo u dijelu BiH, gdje probosanske snage upravljaju procesima, obračunati sa slabostima kao što su korupcija, lopovluci, partokratija kako bismo bili jedno zdravo i snažno društvo", naglašava predsjednik NIP-a.
-
Dimu1927
#1345 Re: NON PAPER
Botovi na aparatima, ne znaju sad kako da popljuju bakira a da ne popljuju konakovica. Jesi im Dino zakuhao nema sta.
Salu na stranu, dobra izjava Konakovica, ovo je iznad politike.
Salu na stranu, dobra izjava Konakovica, ovo je iznad politike.
-
noviforumas
#1346 Re: NON PAPER
Evo i Joe Biden skrece paznju sa stvarnih problema, na Kosovu:
https://www.euronews.com/2021/04/20/pre ... rbia-talks
- General War
#1347 Re: NON PAPER
Hank Paldum wrote: ↑20/04/2021 21:09Da, jer se pokazalo nakon ovog skeča da je na kraju sve bila šuplja koju nije trebalo uzimati za ozbiljno.
Pa potukli su se na kraju...sta je suplje?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1348 Re: NON PAPER
SDA je i tonoviforumas wrote: ↑20/04/2021 22:05 Evo i Joe Biden skrece paznju sa stvarnih problema, na Kosovu:
- exliberal-ex
-
dust71000
#1350 Re: NON PAPER
Ovo je godinama zvaničan američki stav i predstavlja kontinuitet njihove politike. Povezivati ovo sa nekakvim lijevim non-paperom
Ovo je godinama zvaničan američki stav i predstavlja kontinuitet njihove politike. Povezivati ovo sa nekakvim lijevim non-paperom