Ja nesto kontam, jebo mater jel mancester united dobija pare od budzeta mancestera sta mislite, jel to finansiranje klubova samo praksa u nas ili je sirom evrope tako, hmm hmmm hmmmmm.
Ja ne kazem da tu nije bilo mucki, ali i vi kao navijaci treba da preuzmete krivicu za trpanje glave u pjesak pred visedecenijskim muckama.
Klub je jak koliko su jaki navijaci.
Kad uprava puna bagre vidi da moze zakinut i skidat kajmak kako hoće a niko od navijaca ne reaguje, slabo ko ne bi skinuo sebi kajmak.
I tom pričom na fudin racun samo sebi skacete u stomak, izdvajate jednog zlocinca a ostalima maltene dajete imunitet.
Koji je to kurac fudo da on sam moze pokopat celik.
Boze sacuvaj plitkoumnosti i povrsne price.
Eto ko biva sve fudo sam usro a malih fudica oko fude sijaset.
Po meni su gora bagra oni nego taj fudo jebeni.
Al hajd vi sve znate, sve je kako vi kazete, vrsni znalci koji su godinama stidljivo i sutke posmatrali dzenazu kluba

Realno pricajuci kantonalna liga i jest pravo mjesto za ovako amaterski organizovan klub.
Nemas kuhinje klupske u klubu, nemas nutricionistu, ne znam imajul uopste ljekara klupskog.
Imas solidne infrastrukturne temelje za solidan klub i akademiju ali nemas organizacije ni mozga.
Fan shop je celik trebao imat jarane prije 20 godina minimum, i ono se tek prošle godine sjetilo nesto tako pokrenut.
I duxeve po 80 maraka zacjenili.
Bas bi volio upoznat prosjecnog Zeničanina, oca koji ce dat 80 maraka djetetu za celikov dux koji je btw rečeno kineski kvalitet.
One duxeve ako placaju vise od 7 maraka po komadu pljuni me u usta, i ako plaćaju vise nisu normalni.
I znaci samo štampanje on pokusava validovat sa cjenom od 80 maraka.
Jako korektan odnos kluba prema navijacima, nema sta.
Vidim veoma svjetlu buducnost kluba sa takvim nacinom poslovanja