NelsonM wrote: ↑20/04/2021 11:41
Silovanje je jako teska optuzba i procenat zena koje lazno prijave je toliko minimalan, i te silne lazne optuzbe najcesce su fikcija mizoginista. Da neko ode u policiju, prijavi osobu, da zna de ce morati javno svjedociti, da veliki broj zna njen identitet, da ce se u ovoj rupi od balkana na nju opet gledati kao de je to sama izazvala, i opet procitam komentare samo se nadam da necete imati zensku djecu. Jos ovih lovackih prica o tome kako se zene daju za voznju, ma dajte molim vas. I zao mi ja svake djevojke koja zavrsi sa takvim momkom, oni isti sto na temama o migrantima pisu kako trebaju zastiti svoje mame, sestre, a ovdje izmisljaju teorije zavjere.
sve je to tako kao sto si napisao i u pravu si
ali moras da shvatis da nekada i serviranje price tj prepricavanje budi u ljudima sumnju na neki dogadjaj
mozemo mi danima raspredati sto je ona isla kakva vikendica gdje je presjela ko je vratio itd....zato se treba nekad i suzdrzati od komentara i zakljucaka jer ima neko ko je zapisao njenu izjavu i njegovu sta je i kako se desilo a ne kako su mediji parcijalni dio prenijeli
nedavno je bio clanak da je lik silovao mamu od 80 godina u ilijasu msm
nista vise od toga
nije se puno o tome raspredalo na forumu kao o ovom slucaju
neki nisu ni vjerovali u postojanje dogadjaja
dakle ne znamo nista....
tako i ovdje....mi ne znamo nista
a da postoje ljudi koji prodaju tijelo za neke sitnice, ima ih, nazalost o tome se jos uvijek suti a drustvo adekvatno se ne trudi da to suzbije a neki pojedinci cak i prizeljkuju takvo nesto da im se desi tj da iskoriste neciju situaciju
zalosno