SDA-All about
-
ketronsd1
#60101 Re: SDA-All about
Jeftino obucavam kako pravilno citirati forumase 
-
putokaz1
-
Defiancex
#60103 Re: SDA-All about
Kako sam se ISPRĐEO sve sam USMRĐEO
reče steva živković
reče steva živković
-
ketronsd1
-
putokaz1
#60105 Re: SDA-All about
Ako glasas za SDA dobijes 30 KM a za Opoziciju Nista
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60106 Re: SDA-All about
KO NAM "RADI O GLAVI"
Upoznali smo se s dva "non papera" o BiH, a sumnja se da postoji i treći dokument
JASNI STAVOVI
Zvizdić o "non paperu": Komadanje BiH moguće je kada i raspad Slovenije, znači nikad
tariguz ubacen i polemika ozbiljna... hostapleri lopovski...
stvarnost...
DNEVNI PRESJEK
U Bosni i Hercegovini 1.343 novozaraženih koronavirusom, preminulo 60 ljudi

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60107 Re: SDA-All about
ISTRAGE
SIPA izuzela dokumentaciju s KCUS-u, šta je pronađeno u sefu
Prije nekoliko dana na KCUS-u su bili državni i kantonalni tužioci
sve sad jasno...
- Osim_13
- Billy The Pljuc
#60109 Re: SDA-All about
Jbga neće slika, uglavnom tweet Srđana Blagovčanina iz BL:
"Cijenim da je ovo sviranje k...., da bi se ovo desilo potreban je minimum novi Berlinski kongres, što je malo vjerovatno, tako da bih sugerisao da se vratimo prozaičnim pitanjima nabavke vakcina, respiratorima, GRASu, parkingu UKC BL od 35 mil. itd...."
Znači u par deka sve što se razlike tiče tamo i ovamo, bitan je spin, nemojmo sad o ovome, nisu to suštinska pitanja, rat, raspad ovo ono.
"Cijenim da je ovo sviranje k...., da bi se ovo desilo potreban je minimum novi Berlinski kongres, što je malo vjerovatno, tako da bih sugerisao da se vratimo prozaičnim pitanjima nabavke vakcina, respiratorima, GRASu, parkingu UKC BL od 35 mil. itd...."
Znači u par deka sve što se razlike tiče tamo i ovamo, bitan je spin, nemojmo sad o ovome, nisu to suštinska pitanja, rat, raspad ovo ono.
Last edited by Billy The Pljuc on 15/04/2021 14:48, edited 1 time in total.
-
hillbill
#60110 Re: SDA-All about
sta........kupujes pusku i uniformujazzer wrote: ↑15/04/2021 12:44 Zajebite vi tu pricu, ja se spremam za rat. Evo zena ispeglala ves, spakovala torbe, digao sam lovu koju cuvam bas za slucaj rata,komsiji smo javili da nas nece biti neko vrijeme pa da pripazi na stan. Helem, ja sam skoro pa spreman za rat.
Nece me neprijatelj uhvatiti nespremnog kao 1992.
- skafiskafsnjak
#60111 Re: SDA-All about
hillbill wrote: ↑15/04/2021 14:44sta........kupujes pusku i uniformujazzer wrote: ↑15/04/2021 12:44 Zajebite vi tu pricu, ja se spremam za rat. Evo zena ispeglala ves, spakovala torbe, digao sam lovu koju cuvam bas za slucaj rata,komsiji smo javili da nas nece biti neko vrijeme pa da pripazi na stan. Helem, ja sam skoro pa spreman za rat.
Pun rezervoar gasa i pasos ...dalje se zna
- Billy The Pljuc
#60112 Re: SDA-All about
Ono kad ti se i Vučić nađe začuđen:
"I predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je danas navodni slovenski “non papera” kojim se predviđa prekrajanje granica na Balkanu i podjela BiH.
Vučić je kazao da ne zna o tome ništa
“Ja nisam vidio nikakvu inicijativu i nisam spreman da nešto kritikujem ili hvalim. Iznenađen sam licemjerem, pojma se nema o čemu je riječ, da li postoji ili ne, ali nas napadate. Ali, ako Dodik misli drugačije, šta ja treba da kažem Dodiku, da ne želim da ga slušam? Svaki put ću ga saslušati. Ja na sve gledam sa velikim oprezom i strahom jer znam kolika je cijena mira. Ne mora da znači da smo u svemu saglasni, ali smo u najboljim odnosima. Moja je obaveza je da saslušam Dodika”, kazao je Vučić.
Potom je kazao da mu nisu jasni Željko Komšić i Šefik Džaferović, članovi Predsjedništva BiH koji su tek sad progovorili o tome.
“Pa šta su čekali 45 dana da izađu i iznesu o čemu su razgovarali sa Pahorom. Mi poštujemo integritet i institucionalni suvrenitet BiH i institucionalni integritet entiteta. Nas interesuje ekonomski razvoj”, rekao je Vučić."
Očekujem oštar demant i obrazloženje da Vučić vrlo dobro zna o čemu se radi kao i zašto se čekalo 40 i kusur dana da se oglase ova dva pajaca iz predsjedništva.
"I predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je danas navodni slovenski “non papera” kojim se predviđa prekrajanje granica na Balkanu i podjela BiH.
Vučić je kazao da ne zna o tome ništa
“Ja nisam vidio nikakvu inicijativu i nisam spreman da nešto kritikujem ili hvalim. Iznenađen sam licemjerem, pojma se nema o čemu je riječ, da li postoji ili ne, ali nas napadate. Ali, ako Dodik misli drugačije, šta ja treba da kažem Dodiku, da ne želim da ga slušam? Svaki put ću ga saslušati. Ja na sve gledam sa velikim oprezom i strahom jer znam kolika je cijena mira. Ne mora da znači da smo u svemu saglasni, ali smo u najboljim odnosima. Moja je obaveza je da saslušam Dodika”, kazao je Vučić.
Potom je kazao da mu nisu jasni Željko Komšić i Šefik Džaferović, članovi Predsjedništva BiH koji su tek sad progovorili o tome.
“Pa šta su čekali 45 dana da izađu i iznesu o čemu su razgovarali sa Pahorom. Mi poštujemo integritet i institucionalni suvrenitet BiH i institucionalni integritet entiteta. Nas interesuje ekonomski razvoj”, rekao je Vučić."
Očekujem oštar demant i obrazloženje da Vučić vrlo dobro zna o čemu se radi kao i zašto se čekalo 40 i kusur dana da se oglase ova dva pajaca iz predsjedništva.
-
meridiyan
#60113 Re: SDA-All about
Dobro je rekao, sviranje k.....Billy The Pljuc wrote: ↑15/04/2021 14:40 Jbga neće slika, uglavnom tweet Srđana Blagovčanina iz BL:
- Billy The Pljuc
#60114 Re: SDA-All about
meridiyan wrote: ↑15/04/2021 15:00Dobro je rekao, sviranje k.....Billy The Pljuc wrote: ↑15/04/2021 14:40 Jbga neće slika, uglavnom tweet Srđana Blagovčanina iz BL:
- drug_profi
#60115 Re: SDA-All about
Vučić je jedini ozbiljan političar na Balkanu, rekao bih. Vješto izbjegava zamke svake vrste i radi na svom planu da srbija ovlada ovim prostorima ekonomijom a ne oruzjem, poucen iskustvom njemacke koja evropu nije pokorila oruzjem, ali jeste ekonomijom.
Kako njegovi porezni obveznici kazu "je8ao mater svoju, vladace 100 godina..."
Kako njegovi porezni obveznici kazu "je8ao mater svoju, vladace 100 godina..."
-
hillbill
#60116 Re: SDA-All about
Ovih sto ce prikupljati dobrovoljne priloge ima dovoljno.......bake racuna na tebeskafiskafsnjak wrote: ↑15/04/2021 14:51hillbill wrote: ↑15/04/2021 14:44sta........kupujes pusku i uniformujazzer wrote: ↑15/04/2021 12:44 Zajebite vi tu pricu, ja se spremam za rat. Evo zena ispeglala ves, spakovala torbe, digao sam lovu koju cuvam bas za slucaj rata,komsiji smo javili da nas nece biti neko vrijeme pa da pripazi na stan. Helem, ja sam skoro pa spreman za rat.
Pun rezervoar gasa i pasos ...dalje se zna![]()
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#60117 Re: SDA-All about
Sda masinerija radi li radi.
Pitam se sta konkretno u ovom momentu mute, jucersrebrenica odradjena. Da li je izborni zakon?
Ili neka nova koalicija u nekom novom selu u rs?
Pitam se sta konkretno u ovom momentu mute, jucersrebrenica odradjena. Da li je izborni zakon?
Ili neka nova koalicija u nekom novom selu u rs?
- Osim_13
#60118 Re: SDA-All about
Čuj šta. Šefik nije ni znao, ili je već i zaboravio, a Željko je cijenim mamuran bio na sastanku pa je samo gledao da mu ko kakvog Aspirina da.Billy The Pljuc wrote: ↑15/04/2021 14:57
“Pa šta su čekali 45 dana da izađu i iznesu o čemu su razgovarali sa Pahorom.”, rekao je Vučić."
- drug_profi
#60119 Re: SDA-All about
Ma izborni 100%. Biseri je izletilo neki dan nesto sto se da zakljuciti da je uvjerena da ce IZ biti usvojen ubrzo.
Sad ce da se naspanuje atmosfera ko pred rat, i da onda kazu evo rjesenja da ne bude rata.
A rata moze biti isto kao sto ga moze biti bilo gdje u Evropi. 1% sanse.
Sad ce da se naspanuje atmosfera ko pred rat, i da onda kazu evo rjesenja da ne bude rata.
A rata moze biti isto kao sto ga moze biti bilo gdje u Evropi. 1% sanse.
- skafiskafsnjak
- jazzer
#60121 Re: SDA-All about
Da vidim i ja kako je na bosnjackim sijelima u Frankfurtu, slusamo bosansku muziku, zaigramo kolce sa sve suzama u ocima za rodnom grudom.hillbill wrote: ↑15/04/2021 14:44sta........kupujes pusku i uniformujazzer wrote: ↑15/04/2021 12:44 Zajebite vi tu pricu, ja se spremam za rat. Evo zena ispeglala ves, spakovala torbe, digao sam lovu koju cuvam bas za slucaj rata,komsiji smo javili da nas nece biti neko vrijeme pa da pripazi na stan. Helem, ja sam skoro pa spreman za rat.
A onda bacim petaka (eura) u kesu, za pomoc domovini.
-
putokaz1
#60122 Re: SDA-All about
SDA DF SBIH SBB SD potpisale ugovor Rudnik Soli -Gracanicka firma s 1 zaposlenim,i svima je jasno da je nekvalitetan i stetan za Kanton osim novoj Vladi PDA SDP NS SBB koji ugovor smatraju normalnim ,Bijedic i kompanija u zatvor zbog tog ugovora a PDASDPSBB NS uzese kajmak...Dokaz da su isti,ista gamad
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#60123 Re: SDA-All about
Durakovic prije izbora:

Durakovic nakon prihvatanja mandata:Mi najbolje znamo šta je naš interes i kako je nama bilo živjeti pod Grujičićevom vlašću četiri godine, mi smo ti koji su proživljavali sve moguće diskriminacije i zastrašivanja, provociranja i veličanja ratnih zločinaca i ukidanja jezika u školi. Ovo je naš konačan stav, mi smo procijenili sve posljedice, ali jednostavno bolje je neučestvovati u davanju legitimiteta Grujičiću", rekao je Duraković tom prilikom.
Durakovic nakon ulaska u koaliciju sa snsd:U isto vrijeme Ćamil Duraković je u nekoliko navrata rekao da prihvatanje mandata ne znači ulazak u vlast, što je već bila naznaka političkog poraza
Mi nismo ništa morali, tačno je, ali uradili smo ono što je realno i najracionalnije. Tako da nam možete čestitati u kako teškoj pol. situaciji smo uspostavili dijalog!
-
Anquilla
#60124 Re: SDA-All about
Ćamil u fazonu ''Ne znam Senade, eto ti reci''izvrsni direktor wrote: ↑15/04/2021 16:34 Durakovic prije izbora:Durakovic nakon prihvatanja mandata:Mi najbolje znamo šta je naš interes i kako je nama bilo živjeti pod Grujičićevom vlašću četiri godine, mi smo ti koji su proživljavali sve moguće diskriminacije i zastrašivanja, provociranja i veličanja ratnih zločinaca i ukidanja jezika u školi. Ovo je naš konačan stav, mi smo procijenili sve posljedice, ali jednostavno bolje je neučestvovati u davanju legitimiteta Grujičiću", rekao je Duraković tom prilikom.Durakovic nakon ulaska u koaliciju sa snsd:U isto vrijeme Ćamil Duraković je u nekoliko navrata rekao da prihvatanje mandata ne znači ulazak u vlast, što je već bila naznaka političkog porazaMi nismo ništa morali, tačno je, ali uradili smo ono što je realno i najracionalnije. Tako da nam možete čestitati u kako teškoj pol. situaciji smo uspostavili dijalog!![]()

- Chisum
#60125 Re: SDA-All about
Po ko zna koji put - Srpska Dalekometna Artiljerija
Nego, gdje nestadose naTOPSane botine?
Cim nastane ovakav pomor botina, ili je neki opasan kriminal (onako, "ramazanski", kako to samo oni znaju, ko kad su prosle godine, USRED ramazana, bez trunke stida, srama i straha krali milione na respiratorima), ili im glavesine iz Mehmeda Spahe doje Dodiku i Covicu, pa su svi na mute.
Nego, gdje nestadose naTOPSane botine?
Cim nastane ovakav pomor botina, ili je neki opasan kriminal (onako, "ramazanski", kako to samo oni znaju, ko kad su prosle godine, USRED ramazana, bez trunke stida, srama i straha krali milione na respiratorima), ili im glavesine iz Mehmeda Spahe doje Dodiku i Covicu, pa su svi na mute.