Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑12/04/2021 22:28
moze proci resident alien. zajebancija.
i patriot sa amazona gledam. moze proci, isto je zajebancija, ali inteligentnija zajebancija, moras vise razmisljati.
je li ko gledo outlander?
Gledao sam ja 3 sezone i odustao dalje, ima par dobrih scena seksa ono bas skoro pa na HBO nivou, ima i poduga scena mucenja gdje heteroseksualnog lika siluje zli gej mucitelj- danima mu ga daje u guzu i dovede u stanje da pocinje da preispituje svoju seksualnost tj. mucenje i silovanje se uz pomoc lavandinog ulja pretvara u neku vrstu sado-mazo rituala za oba lika i stvara jaku vezu medju njima ono tipa kad se na kraju nadju da mogu reci jedan drugom ko u Kazablanci ono dvoje "we will always have Paris" tj. u njihovom slucaju " we will always have the dungeon" , serija se USAFUNJA podobro vec od druge sezone tako da je za mene bila ono "SF" fantazijska sapunica sa dodatim nekim elementima istorijske drame, treca sezona je bila toliko predvidljiva da sam odustao vec na pola sezone...sjecam se da sam kontao fali jos samo doctor Who da se pojavi kao gostujuca zvijezda....
RIZVA wrote: ↑12/04/2021 22:38
Patriot odlican gledao sam, Outlander nisam gledao al vidim dobre ocjene ima,neko mi je govorio da je poceo gledati i da je zadovoljan,sad opet sve zavisi kako kome legne
Jesi gledao line of duty ili top boy krimi serije ili iskljucivo gledaš da pogledaš ove komedije?
Nisam gledao,pogledacu cim stignem a gledam sve zanrove,hvala ti
RIZVA wrote: ↑12/04/2021 22:38
Patriot odlican gledao sam, Outlander nisam gledao al vidim dobre ocjene ima,neko mi je govorio da je poceo gledati i da je zadovoljan,sad opet sve zavisi kako kome legne
Jesi gledao line of duty ili top boy krimi serije ili iskljucivo gledaš da pogledaš ove komedije?
Nisam gledao,pogledacu cim stignem a gledam sve zanrove,hvala ti
90minut wrote: ↑11/04/2021 21:16
Shameless završila
Danas bi je napokon trebao odgledati. Jel fakat toliko loš kraj , ili su se raja nafurala?
Vidim neje 1/10 ocjene i to...
Evo ostale mi dvije epizode ma vidi meni je vec nekoliko sezona isti onaj kvalitet gdje gledaš samo zbog nostalgije naravno nasmije se covjek dosta mada u poređenju s kvalitetom iz ranijih sezona ne može u istu recenicu.
Uglavnom dvije epizode i eto, a kraj i ne ocekujem da bude ništa specijalno niti to može biti realno.
Za sad dobar WOKE i "supernatural" horror, amazonova produkcija, pogledao dvije epizode, citava sezona dostupna na torentima, pari mi na American Horror Story samo bez poznatih glumaca iz tog serijala...
90minut wrote: ↑11/04/2021 21:16
Shameless završila
Danas bi je napokon trebao odgledati. Jel fakat toliko loš kraj , ili su se raja nafurala?
Evo ostale mi dvije epizode ma vidi meni je vec nekoliko sezona isti onaj kvalitet gdje gledaš samo zbog nostalgije naravno nasmije se covjek dosta mada u poređenju s kvalitetom iz ranijih sezona ne može u istu recenicu.
Uglavnom dvije epizode i eto, a kraj i ne ocekujem da bude ništa specijalno niti to može biti realno.
Meni je zadnja sezona odlična, ali ni ja još ne stigoh pregledati zadnju epizodu. Valjda stignem za vikend.
Meni je zadnja sezona odlična, ali ni ja još ne stigoh pregledati zadnju epizodu. Valjda stignem za vikend.
Pogledao sam jucer obje svidio mi se kraj dosta slican prvoj epizodi serije opcenito..
Serija se toliko vremena odužila i baš kao što sam ti i napisao nisam ocekivao ništa specijalno, a bio sam zadovoljan..
Sve hocu da krenem ali me relativno niska ocjena drzi da ne krenem. Znaci, ima se sta vidjet?
Ne trosi vrijeme na ovo. Katastrofa
Pogledo dvije epizode. Onako, safunjavo, po meni dosta rupa, mada ne znam rasplet i kako ce se sve razjasniti. Ali ima par dobrih treba. Mozda neobavezno odgledam ostatak, sigurno ce vrlo brzo glavni junak opaliti elizu pa da i to vidim. A vidim i sezona 2 izlazi.
Sve hocu da krenem ali me relativno niska ocjena drzi da ne krenem. Znaci, ima se sta vidjet?
Ne trosi vrijeme na ovo. Katastrofa
Pogledo dvije epizode. Onako, safunjavo, po meni dosta rupa, mada ne znam rasplet i kako ce se sve razjasniti. Ali ima par dobrih treba. Mozda neobavezno odgledam ostatak, sigurno ce vrlo brzo glavni junak opaliti elizu pa da i to vidim. A vidim i sezona 2 izlazi.
brt eliza u trećoj epizodi, pregledaj još makar tu
brt eliza u trećoj epizodi, pregledaj još makar tu
definitivno. znao sam da je taslacenje samo par casica tekile daleko. mislim serija je gledljiva, mislim da je imdb ocjena realna, ali vidim i zasto je popularna, odgledacu vjerovatno citavu.
_BataZiv_0809 wrote: ↑16/04/2021 15:35
Je li ko gledao ovu Elite na Netflixu, mame me storijima na instagramu, @karanana ?
ahhhh, marquesa, eno je na krstetovom avataru. uhhhh, sezona 1 je beton u svakom smislu, pichichi, markesine grudi, pa cak i prica. sezona 2 otancala i razvodnjena mada su pichichi i dalje tu. sezonu 3 nisam jos upalio, ali i to cu nekad. ai marquesaaaaaaa