sad već imam preko 12 sati gameplaya a osjećam kao da se nisam ni pomjerio...i sad me pritislo s dostavom na sve strane, ne znam gdje prije da udarim...nikako da se rješim tereta, istovarim malo, natovarim na sebe još više...sad imam pošiljku za windmill od 120 kg...dakle, tu mi je maksuz opet ići odmah nakon što se vratim (jer već imam pošiljku za windmill), a tu je onaj nezgodni teren s šumom..
imao sam i okršaj s BT's, kako se pojavljuju svako malo, dosadilo mi se šunjati..reko odoh probat proletiti s motorom kroz njihovu teritoriju..kad ne može...i onda sam BT-a koji se pretvori u neku džinovsku sipu, gađao onim bombama od svoje krvi..ali dok nisam pobjegao, nisam se sipe ni rješio...
igra ima dosta elemenata survival-a a taj osjećaj se pojačao onda kada sam osposobio motor, koji ako ga stisneš potroši bateriju..već sam dva puta u po divljine stao pa sam morao craftat PCC da bi se opet vratio na mjesto gdje je motor da sagradim generator i dopunim baterije

fali mi taj osjeća da sam nešto uradio, napravio, jer pošiljke me driblaju, samo što dođem iz jedne nastambine, preuzmem opet pošiljku i haj nazad..