Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovog moderatora da nema ja ne bi znao za pola ovih ‘talijanskih modela i to od poznatih proizvodjaca. Ko bi rekao da su ih štancali na sve strane..... hvala
Svjestan sam da je izbor nula ali eto.Kako znati da je nesto replika?Pa sve ove nove sto tuse po PIKu se replike, mada kazu da su testirane bla bla.Ne moze covjek biti pametan.16ke 550KM,a u ovlastenom 720 s popustom od 30% .Kad nema popusta, onda je razlika ogromna.
Evolution_IV wrote: ↑13/04/2021 17:26
bitno samo da nije replika,a te sto vidis nisu bog zna sta ali su ok...ibor je tanak kod nas,a i ozbiljnije felge nisu za nas jer nemamo para
Sve su tu replike, odnosno kinesko smeće.
Mogu se naći nove felge tipa RC, Brock i još neki proizvođači. Njih dila Leko iz Mostara i radi i sa par vulkanizera i po Sarajevu. Cijena zavisi od modela i veličine, ali ide od 150KM po komadu pa naviše...
720KM je odlična cijena za originalne alu felge i ja tu ne bih ni sekunde razmišljao.
Ljudi imam pitanje, pogotovo za ljude koji se razumiju u stara auta.
Japanac '86-a u pitanju. Zelim da ga vratim na fabricku boju (po kodu sa sašije), a ta boja je metalik siva. Neki ljudi me odgovaraju, jer danas je ta boja dobila stigmu "bezveze" auta valjda kad je svako drugo na cesti metalik sivo, pa me to malo okahrilo.
Sta vi mislite? Ja ipak mislim da radi vrijednosti i autenticnosti auta (da se tako izrazim) najbolje da ide fabricka boja i da tu ne treba da se eksperimentise.
Zar tih “mrvica” ima i sad u zivotu.
Nekad 2000 mehanicar u zivinicama imao dvije tri u dijelovima.. pokusao sklopit jednu. Ali nikad nije uspio..zavrsile na odpadu na husinu.. jedine koje sam sreo u bih. Prve generacije..
B6Redhell wrote: ↑13/04/2021 19:05
Zar tih “mrvica” ima i sad u zivotu.
Nekad 2000 mehanicar u zivinicama imao dvije tri u dijelovima.. pokusao sklopit jednu. Ali nikad nije uspio..zavrsile na odpadu na husinu.. jedine koje sam sreo u bih. Prve generacije..
Ima za divno cudo, ali ja samo (pored moje) znam za crvenu iz sarajeva.
Evo kanal od momka
Bilo je jos nekih ali gdje je to sve nestalo ne znam...
_BataZiv_0809 wrote: ↑13/04/2021 19:08
Sta je mrvica pobogu
Toyota MR2 Bata druže MR Dvica... Ja to od milja mrvica prozvao
Imao je jedan Pedja iz BL crvenu u dijelove prodavao, ali mislim da je bilo ok stanje. Gdje je ta otisla ne znam. Mozda je to ova iz sarajeva haj znaj.
Auto ko auto je veoma jednostavno tako da i nije tesko ovo drzati u zivotu (u teoriji). Pogotovo kada se poredi sa turbo japancima 80ih i 90ih