Iker C wrote: ↑10/04/2021 05:47
Ja se nadam da ce se uvazeni zastupnik Zahiragic kada sredi stvari u KS vise posvetiti manjem bh entitetu.
Mislim da je vrijeme da se ta umjetna tvorevina srusi a ako ko ima i snagu i kapacitet za to, onda je to uvazeni zastupnik Zahiragic.
Zaha i njegova ekipa su uvijek na braniku drzave i ne sumnjam da ce to i uciniti .
Vec ga zamisljam kako poslije dzume u Ferhat begovoj dzamiji na konju sa barjakom u ruci marsira seherom Banja Lukom.
Što bi Zahiragić rušio manji BiH entitet, nije ga on ni stvarao ni potpisao mu legitimitet, niti on ima kapacitet za slično, ni intelektualno ili politički. Da nema manjeg BiH entiteta, ne bi ni Zahiragić bio to što jeste i gdje jeste, niti bi mu stranka imala sadašnji kapacitet. Znači - nikom iz SDA ne odgovara niti pada na pamet rušenje manjeg BiH entiteta. Jedino o ovoj temi razmišljaju neuki i lakovjerni "ovnovi" prerasle vune, koja im stvara nervozu i povišenu temperaturu na svaku misao o manjem BiH entitetu
A i ako neko slučajno krene da ruši manji BiH entitet, ubijeđen sam da bi ti bio u prvim redovima, kao i svaki "Munchenski ratnik" ovdje