Sve to treba prijavljivati.Aida_Beba wrote: ↑09/04/2021 07:16Nije ovo nista, da vidis komentara na FB, pljuju je, vrijedjaju, omalovazavaju, komentari tipa idi radjaj djecu, vlahinja gradonacelnica Sarajeva, cifutkinja itd. i to sve komentari SDA radikalno islamistickog šljama i papaka, a najaci su mi papci sa strane koji brinu ko je gradonacelnik u Sarajevu, sve po direktivi stranke
Samo ovom putanjom treba ici i 2022 ih zakucati za sva vremena, dosta vise SDA zuluma![]()
Gradonačelnica Sarajeva
- Styling
#451 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
-
hamos
#452 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
ako nista fizicki ti je blizi istanbul nego stokholm london ili berlinSprd wrote: ↑09/04/2021 03:22Aha pa kao pošto je iz sekularne stranke nema to veze što je Istanbul i što je to Turska, i naravno što bi gradonačelnika Londona čestitao, Berlina, Štokholma i šta mi imam s Turcima, ja samo hoću reć jebbli vas Turci da vas jebbli.ultima_palabra wrote: ↑09/04/2021 03:01 Gradonacelnik Istanbula je iz sekularne kemalisticke stranke. Dolazio je u Sarajevo par mjeseci nakon sto je izabran i sastao se sa Fortom i ministrima Vlade KS, dok primitivac Skaka nije htio da se sastane sa njim da ga ne bi naruzio Bakir, a ovoga Erdogan.
hajde ne pametuj
PS:gradonacelnik Londona je pakistanac ,Sadik Khan
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#453 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Zar srvarno neko misli da bi Bogićević bolje prošao da je izabran?
Ne bi oni na početku. Ali izjava po izjava, spin po spin i Bogićević bi postao neko ko se "okrenuo" od Sarajeva, ko ima simpatije prema Karadžiću, ko u stvari podriva tekovine odbrambenog rata itd itd...
Još bi im sjajno došlo da pokažu kako ne postoji niko ko je nedodirljiv i da su u stanju srušiti svaku mitološku ličnost.
Ne bi oni na početku. Ali izjava po izjava, spin po spin i Bogićević bi postao neko ko se "okrenuo" od Sarajeva, ko ima simpatije prema Karadžiću, ko u stvari podriva tekovine odbrambenog rata itd itd...
Još bi im sjajno došlo da pokažu kako ne postoji niko ko je nedodirljiv i da su u stanju srušiti svaku mitološku ličnost.
-
putokaz1
#454 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ali to apsolitno nije bitno. Moze biti i Marsovac.
[/quote]
Da samo sam odgovorio predhodnom komentatoru.
Bitno je samo da nije ISTI NAROD kao i predsjednik Skupštine.
[/quote]
Da samo sam odgovorio predhodnom komentatoru.
Bitno je samo da nije ISTI NAROD kao i predsjednik Skupštine.
- nosara
#455 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
To je sustina. Ili neka mijenjaju statut. Cega se boje? Sarajevo je Bosnjacki grad, preko 90% stanovnika su Bosnjaci.
Multi-kulti je cinjenica, ali nema potrebe muljanjem forsirat nesto sto ne postoji bas svugdje i uvijek u Sarajevu.
Samo hrabro, u nove pobjede.
-
hamos
#456 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Jel ovdje pod broj 13 ona u pitanju?

- muha_sa
#457 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ovdje se postavljalo i zanimanje njenog oca
eto-od ugostitelja djete ne smije bit obrazovano.
Koja sam ja budala
zarekoh se da necu ništa pratit osim zajebancije na bez cenzure al mi neki vrag ne da mira 
Koja sam ja budala
- muha_sa
-
YouAreMyDestiny
#459 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Tada se osjećala kao Bošnjakinja, a sada kao ostali. U čemu je problem?
- Styling
#460 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Voljela bih da mi ovim botovi objasne sta u stvari zele da dokazu u vezi Benjamine. Nikako mi nije jasno. Sta je poenta?
- spinel_
#461 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Sda Botove kaciti na malinarove respiratore.
- nosara
-
YouAreMyDestiny
- Hank Paldum
#464 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Takvi komentari su fašizam ali samo neko ko je iskreni antifašista će kritikovati i drugu stranu.Aida_Beba wrote: ↑09/04/2021 07:16Nije ovo nista, da vidis komentara na FB, pljuju je, vrijedjaju, omalovazavaju, komentari tipa idi radjaj djecu, vlahinja gradonacelnica Sarajeva, cifutkinja itd. i to sve komentari SDA radikalno islamistickog šljama i papaka, a najaci su mi papci sa strane koji brinu ko je gradonacelnik u Sarajevu, sve po direktivi stranke
Samo ovom putanjom treba ici i 2022 ih zakucati za sva vremena, dosta vise SDA zuluma![]()
Evo npr. članak izabrana gradonačelnica Benjamine Karić a dogradonačelnici su Anja Margetić i Haris Bašić.
O Benjamini svi pozitivni komentari, o Ani manje komentara ali su uglavnom svi pozitivni ali zato o Harisu Bašiću, jedinom Bošnjaku "Vidi se po faci da je školovan" "Vidi se na njemu da je za tu poziciju", " uhljebio se" i ostali nacionalistički komentarri tipa vidi u Bošnje face, ne može on doći na neku poziciju samo uz prevaru, kakav on i kravata.
Doduše, to je bilo dok se nije saznalo da je Benjamina Bošnjakinja pa je brzo se okrenuoa priča od "Jevrejka
Srbine!
Bošnjak: "Zašto morate to naglašavati? Jeble vas SDA i torovske podjele važno je da je Bosanac i prije svega čovjek "
-
Sprd
#465 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
LOL, et ja ne znam ko je gradonačelnik Londona,pa baš zato sam i stavio London prvi,a bgm čestitao joj je Online,i šta mi ima bit bliži ili dalji,ssamo kažem da su bh.vlasti bile SDA ili neka druga stranka dobre s okupatorima bivšim hhh.hamos wrote: ↑09/04/2021 07:47ako nista fizicki ti je blizi istanbul nego stokholm london ili berlinSprd wrote: ↑09/04/2021 03:22Aha pa kao pošto je iz sekularne stranke nema to veze što je Istanbul i što je to Turska, i naravno što bi gradonačelnika Londona čestitao, Berlina, Štokholma i šta mi imam s Turcima, ja samo hoću reć jebbli vas Turci da vas jebbli.ultima_palabra wrote: ↑09/04/2021 03:01 Gradonacelnik Istanbula je iz sekularne kemalisticke stranke. Dolazio je u Sarajevo par mjeseci nakon sto je izabran i sastao se sa Fortom i ministrima Vlade KS, dok primitivac Skaka nije htio da se sastane sa njim da ga ne bi naruzio Bakir, a ovoga Erdogan.
hajde ne pametuj
PS:gradonacelnik Londona je pakistanac ,Sadik Khan![]()
![]()
pozdrav pozdrav,
-
hamos
#466 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
samo ti kazem ko nam je geografski blizi ,samo googlas distance sarajevo to istanbul,sarajevo to berlin,sarajevo to london itd .Ne moras napadati,Istanbul je metropola kakvu Sarajevo nikada nece vidjeti,i to sto je gradonacelnik Istanbula primjetio nas male je za pohvalu..i logicno da smo vise vezani nego s tamo nekim londonomSprd wrote: ↑09/04/2021 08:17LOL, et ja ne znam ko je gradonačelnik Londona,pa baš zato sam i stavio London prvi,a bgm čestitao joj je Online,i šta mi ima bit bliži ili dalji,ssamo kažem da su bh.vlasti bile SDA ili neka druga stranka dobre s okupatorima bivšim hhh.
pozdrav pozdrav,
-
Sprd
#467 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
@Hank Paldum
Ma to bravo nek svijet zna ko su fašisti a ko antifašisti.
Ma to bravo nek svijet zna ko su fašisti a ko antifašisti.
-
Sprd
#468 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
@hamos
Pa da upravo tako Istanbul je svemir za Sarajevo.
A ti se bori da uđeš u osmansko carstvo, ha ja bliže ti je, :
Pa da upravo tako Istanbul je svemir za Sarajevo.
A ti se bori da uđeš u osmansko carstvo, ha ja bliže ti je, :
-
hamos
#469 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ma ti nisi pametan nikako,kakvo osmansko carstvo jesi li vidio kako mu je odgoovrila Benjamina? KAze "spaja nas proslost" eto to je nasa draga gradonacelnica
- MarlboroGold
#470 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Samo se poluobrazovana i polupismena raja srčano bavi time ko je ko i kojem narodu pripada.
Šta i da se izjašnjava kao Jevrejka? Je li to Sarajevo zaboravilo značaj njihove zajednice historijski gledano? Emerik Blum?
Smiješni ste.
Šta i da se izjašnjava kao Jevrejka? Je li to Sarajevo zaboravilo značaj njihove zajednice historijski gledano? Emerik Blum?
Smiješni ste.
-
hamos
#471 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
nista,ali nije jevrejka pitanje je jel bosnjakinja ili ostali,doduse sad je ostali tako se izjasnjava a nekad bila bosnjakinjaMarlboroGold wrote: ↑09/04/2021 08:32 Samo se poluobrazovana i polupismena raja srčano bavi time ko je ko i kojem narodu pripada.
Smiješni ste.
- MarlboroGold
#472 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Pa to je još manje bitno u svakom smislu riječi. Tema za polupismene i poluobrazovane svakako.
-
Sprd
#473 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
- Hank Paldum
#474 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Pa do jučer su bili komentari "Jevrejka ma bravoMarlboroGold wrote: ↑09/04/2021 08:32 Samo se poluobrazovana i polupismena raja srčano bavi time ko je ko i kojem narodu pripada.
Smiješni ste.
dok se danas nije otkrilo da je Bošnjakinja pa onda naravno idu komentar tipa "Zar je važno kome pripada? To je tema za polupismene"
ko vas FGRovce ne zna.
- MarlboroGold
#475 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ja nisam ni govorio "vao Jevrejka". Apsolutno mi je bilo svejedno ko je i šta je i prvi put, kao i sad. Sve dok želi dobro gradu i građanima može biti i vanzemaljac.Hank Paldum wrote: ↑09/04/2021 08:36Pa do jučer su bili komentari "Jevrejka ma bravoMarlboroGold wrote: ↑09/04/2021 08:32 Samo se poluobrazovana i polupismena raja srčano bavi time ko je ko i kojem narodu pripada.
Smiješni ste."
dok se danas nije otkrilo da je Bošnjakinja pa onda naravno idu komentar tipa "Zar je važno kome pripada? To je tema za polupismene"
ko vas FGRovce ne zna.
Ona ima pravo da se izjašnjava kako želi i to je njen izbor.