Znači afere i pizdarije tokom pandemije i u najkritičnijim momentima za zemlju to te ništa ne dotiče? Pošteno Kato.KatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 01:10Kažem, ne pravdam se. Ako će ti biti lakše, dva tendera. Je li tako teško shvatiti (možda i jeste kad se foruma po nalogu i zadatku), da dođem kad mi se dolazi i pišem o čemu mi se piše. Ne po nalogu, redoslijedu, političkoj korektnosti ni procentu zastupljenosti. I da baš nikom radi toga ne trebam davati objašnjenja.dale cooper wrote: ↑09/04/2021 01:04 Nešto se očigledno promijenilo od tih dana. Možda je kakav tender prošao...ko će ga znati.![]()
Uglavnom Bakir nije postao bolji od tada.
Gradonačelnica Sarajeva
- dale cooper
#401 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#402 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Isto. Dakle, baš nam je vlast bliska dok smo se smakli oboje.
- KatarinaKosaca
#403 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Malo sam na forumu. Dotiče me se i oralni sex, uzgoj ljubičica, zdrava ishrana, najnoviji parfemi i prava Roma,, sve me se to dotiče, pa ne pišem o tome. O čemu, kad i kako pišem, baš, baš nemam šta kome objašnjavati. Ja, čak o ovoj ženi i nisam ružno rekla, nego samo da je cv napuhan, donekle neistinit i da to nije samo njen slučaj, pa sam, eto, navela Skaku (to nisi primjetio) kako je lagao u cv. I dalje isto mislim. I kako rekoh, vrijeme će pokazati....dale cooper wrote: ↑09/04/2021 01:16 Znači afere i pizdarije tokom pandemije i u najkritičnijim momentima za zemlju to te ništa ne dotiče? Pošteno Kato.![]()
- Sanjarko
#404 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Benjamina Crnic, sta radis?
-
Sprd
#405 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Samo mi je malo beze veze što je SDP zahebo NS, jer jbg uvališe muslimanku, Bošnjakinju na poziciju a predstaviše je pod ostali ma šta bila.
A nešto mi vala puno beze da joj prvi čestita gradonačelnik Istanbula ili jedini(nisam upratio da je još koji gradonačelnikačestito, ili ako jes nije bilo toliko popraćeno) tako da je ovo samo njena lična pobjeda svaka čast a ne neke demokratije nauke itd. I Sarajevo je sad okupirani turskom a ne oslobođeno eto sad je tako jbg krivo mi zbog nas eurooejaca. htjela ne htjela valja ti bit turkinja ko i Dodiku što je sad, hehe.
A nešto mi vala puno beze da joj prvi čestita gradonačelnik Istanbula ili jedini(nisam upratio da je još koji gradonačelnikačestito, ili ako jes nije bilo toliko popraćeno) tako da je ovo samo njena lična pobjeda svaka čast a ne neke demokratije nauke itd. I Sarajevo je sad okupirani turskom a ne oslobođeno eto sad je tako jbg krivo mi zbog nas eurooejaca. htjela ne htjela valja ti bit turkinja ko i Dodiku što je sad, hehe.
- ultima_palabra
#406 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Gradonacelnik Istanbula je iz sekularne kemalisticke stranke. Dolazio je u Sarajevo par mjeseci nakon sto je izabran i sastao se sa Fortom i ministrima Vlade KS, dok primitivac Skaka nije htio da se sastane sa njim da ga ne bi naruzio Bakir, a ovoga Erdogan.
- KatarinaKosaca
#407 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Žena nije ni muslimanka ni Bošnjakinja, niti je to ikad bila. Ne podmećite što nije
-
Sprd
#408 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Uglavnom za njen CV extra, za građane ništa specijalno sve će ić svojim tokom,samo zavala borova za sve partizane a i antiSDA botove, politički nepismene sda botove, i sve koji misle da je na čelu grada neka ostalkinja.ovim potezom neće prevariti EU,SAD i Izrael,samo će izvarat građane plasiranjem šarene(multi) laže.
A nako neka je ha ja odlična
fino lijepo čeljade grada Sarajeva.
Fiju Fiju Fiju fic
A nako neka je ha ja odlična
Fiju Fiju Fiju fic
-
Sprd
#409 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ejh ja sam ba inače Francuz jbg tako ja sebi, nema veze to sa DNK i genima, a od sutra sam šved pa ću bit i Englez kad bude bilo potrebeKatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 03:06 Žena nije ni muslimanka ni Bošnjakinja, niti je to ikad bila. Ne podmećite što nije
- KatarinaKosaca
#410 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Nije se nikad izjašnjavala. DNK neću spominjati. Rođak joj je ubijeni premijer susjedne zemlje.Sprd wrote: ↑09/04/2021 03:15Ejh ja sam ba inače Francuz jbg tako ja sebi, nema veze to sa DNK i genima, a od sutra sam šved pa ću bit i Englez kad bude bilo potrebeKatarinaKosaca wrote: ↑09/04/2021 03:06 Žena nije ni muslimanka ni Bošnjakinja, niti je to ikad bila. Ne podmećite što nije![]()
-
Sprd
#411 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Aha pa kao pošto je iz sekularne stranke nema to veze što je Istanbul i što je to Turska, i naravno što bi gradonačelnika Londona čestitao, Berlina, Štokholma i šta mi imam s Turcima, ja samo hoću reć jebbli vas Turci da vas jebbli.ultima_palabra wrote: ↑09/04/2021 03:01 Gradonacelnik Istanbula je iz sekularne kemalisticke stranke. Dolazio je u Sarajevo par mjeseci nakon sto je izabran i sastao se sa Fortom i ministrima Vlade KS, dok primitivac Skaka nije htio da se sastane sa njim da ga ne bi naruzio Bakir, a ovoga Erdogan.
- cyprus
#412 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Benjamina
Po meni bolja opcija u odnosu na Bogića...
- ultima_palabra
#413 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Prva zamjerka, nenosenje maske u zatvorenom prostoru (posjeta Sejdicu i Romskom centru).
-
putokaz1
#414 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Gradonacelnica je Jevrejka a ne Bosnjakinja!Sprd wrote: ↑09/04/2021 02:51 Samo mi je malo beze veze što je SDP zahebo NS, jer jbg uvališe muslimanku, Bošnjakinju na poziciju a predstaviše je pod ostali ma šta bila.
-
putokaz1
#415 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Nije se nikad izjašnjavala. DNK neću spominjati. Rođak joj je ubijeni premijer susjedne zemlje.
[/quote]
Da i ja sam otkrio vezu Benjamine i Bosanskog Samca,gluho nebilo Izetbegovica, poznati Rodjak joj stanovao u istoj kuci ko Alija
[/quote]
Da i ja sam otkrio vezu Benjamine i Bosanskog Samca,gluho nebilo Izetbegovica, poznati Rodjak joj stanovao u istoj kuci ko Alija
-
putokaz1
#416 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Nije se nikad izjašnjavala. DNK neću spominjati. Rođak joj je ubijeni premijer susjedne zemlje.
[/quote]
[/quote]
-
Aida_Beba
#417 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Tacnije polu Jevrejka i polu Hrvatica
Smijesno i jadno je citati sve pokusaje poturanja, podmetanja i saplitanja, mlada, obrazovana, ostvarena kao majka, suprug doktor, ni jedne mrlje u karijeri, nikome nazao ucinila nesto ili rekla ...
Tacno se vidi sav jad, bijeda drustva, zla namjera prema drugom i drugacijem, tacno sve ono sto je SDA od 1996 pa do danas njegovala i gajila
Kao sto Mandic rece Sarajevo je oslobodjeno napokon
Smijesno i jadno je citati sve pokusaje poturanja, podmetanja i saplitanja, mlada, obrazovana, ostvarena kao majka, suprug doktor, ni jedne mrlje u karijeri, nikome nazao ucinila nesto ili rekla ...
Tacno se vidi sav jad, bijeda drustva, zla namjera prema drugom i drugacijem, tacno sve ono sto je SDA od 1996 pa do danas njegovala i gajila
Kao sto Mandic rece Sarajevo je oslobodjeno napokon
-
Sprd
#418 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Haha
koliko ja znam gradonačelnica se izjašnjava kao ostali, a vi kako znate da je Jevrejka hmmm.?
Crknite puknite Ona je Bošnjakinja 1/1, i extra žena uspješna, pametna i edukovana.
E a ti i takvi ko Mandić će tek da vide šta je oslobađanje i koja je cijena oslobađanja i kakve su posljedice laži i smutnji
.(što je SDA osjetila na svojoj koži).
Crknite puknite Ona je Bošnjakinja 1/1, i extra žena uspješna, pametna i edukovana.
E a ti i takvi ko Mandić će tek da vide šta je oslobađanje i koja je cijena oslobađanja i kakve su posljedice laži i smutnji
-
Aida_Beba
#419 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Majka Hrvatica, otac Jevrej, kakva Bosnjakinja 1/1 
-
Sprd
#420 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
LOL, kako znaš, kako joj se zovu roditelji da li si upućena možda :=, a joj tebe znaš kako to ide s kim si takav si i to si. E baš zato jeste Bošnjakinja jer u Sarajevu su Bošnjaci i ako će bit gradonačelnik Sarajeva bit će i Bošnjakinja, pa se ti cjepaj psihički i duševno koliko hoš
-
Aida_Beba
#421 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
SDA jugend u rangu krmka Harisa nervozna na sabahu 
Tvoj post je najbolj opis protiv cega se borimo i protiv cega smo se izborili u Sarajevu, pocelo je sa lokalnim izborima, preko kantona a zavrsilo je sa gradonacelnicom, idemo dalje
Tvoj post je najbolj opis protiv cega se borimo i protiv cega smo se izborili u Sarajevu, pocelo je sa lokalnim izborima, preko kantona a zavrsilo je sa gradonacelnicom, idemo dalje
- cyprus
#422 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Ooo, čuvajte se smutljivci
Eh, ta smutnja
Eh, ta smutnja
-
YouAreMyDestiny
#423 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva
Baka joj se zvala Anka Đinđić rođ. Busić.
Glupo mi da stavljam ovdje smrtovnicu.
Glupo mi da stavljam ovdje smrtovnicu.
- cyprus
-
YouAreMyDestiny
#425 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Last edited by YouAreMyDestiny on 09/04/2021 05:27, edited 1 time in total.