sačekat ćemo, pa ćemo vidjeti koliko je koristi, a koliko štete izazvalo to podmetnuto pismo. vizavi funkcioniranja sistema, i osobno sam bio dio istog i nagledao se svakakvih žabokrečina i prijetnji zbog toga što netko želi raditi samo onako kako piše na papiru tj. zakonu. da nije bilo beneficiranog radnog staža i ratnog staža, nikada se ne bih izvukao iz toga. i pogriješio si, ne agitujem za sebiju, a pogotovo sa sda, jer ih ne volim. ali smutnju namirišem na kilometar i među prvima sam napisao da je pismo podmetnuto, a forum pamti sve.costacurta wrote: ↑08/04/2021 08:06Jesi li ti siguran baš toliko da će te sistem zaštititi ukoliko doživiš sudbinu Memića il naletiš na Rastodera? Šta ćeš ako se sa druge strane nađe neko jači od tebe iz tog sistema koji također očekuje zaštitu od tog istog sistema kao i ti?
Jesi li siguran da će ti sistem pružiti odgovarajuću zdravstvenu zaštitu kad završiš na intenzivnoj?
Pa možda je taj Kešmer i taj Senad upravo tebi ili nekom tvom spasio glavu jer su nakon njihove hampe ti uređaji sklonjeni.
Znam ja da ti imaš partijski zadatak i ne ljutim se niti me iritiraš, ali razmisli malo i sam sa sobom se konsultuj je li normalno za koga agituješ
to što ti pišeš, imaš temu dženan memić, pa vrati unazad, od prvih postova i pogledaj što sam pisao. i danas isto pišem i uvijek napominjem da porodica ne ulazi u medijsko političko prepucavanje, jer je to možda i tajni plan druge strane.