Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑07/04/2021 10:59
Ne znam čemu mišljenje da je Real loš. Ne igraju fino na oko? Ne znam da su ikad, meni je Real na terenu isti kao u onom periodu totalne dominacije u LP.
Ove sezone dali 51 gol u La Ligi, u periodu dominacije u LP davali između 100 i 120 golova.
Doduše, podigli su formu zadnjih mjesec dana, izgledaju puno bolje. I onaj Rodrygo , ne znam šta ga forsira, očajan je svaku tekmu. Gdje je Mariano Diaz?
AmiĐa_Idriz wrote: ↑07/04/2021 11:04
Nema teorije.
Istina nisam upratio baš najbolje igru Liverpoola bez ovih prvotimaca, ali Anfield je nešto drugo a uz to i Real ima
žestokih problema u odbrani.
Zašto kažem neočekivanog? Pa ne bi me čudilo po 4-5 komada u mreži jednog tima do tvrde utakmice, produžetaka i na kraju penala.
Anfield bez navijača je livada ko i svaka druga. To se ove sezone najbolje pokazalo.
Ja kao simpatizer se nemam na osnovu čega nadati nekom preokretu. Protiv Barcelona su na Camp Nou stvorili pet zicera, pa se moglo čemu i nadati. Sinoć nisu pet puta centar prešli kako spada.
Ni ja ne pamtim ekipu koja je ostala bukvalno bez stopera dobar dio sezone
Malo povrede, malo zasićenja, i dobiješ to što dobiješ. Liverpool igra 3 godine na luđačkom nivou i tempu, morao se desiti pad, pogotovo uzimajući sistem. A ruku na srce, ekipa se nije nadograđivala adekvatno kroz transfere.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑07/04/2021 11:51
Malo povrede, malo zasićenja, i dobiješ to što dobiješ. Liverpool igra 3 godine na luđačkom nivou i tempu, morao se desiti pad, pogotovo uzimajući sistem. A ruku na srce, ekipa se nije nadograđivala adekvatno kroz transfere.
Ali su bili tu, prisutni. Moja je poenta bila ta da je Liverpool dio sezone igrao sa Fabinhom, Hedersonom i Rhsyom Williamsom na stoperskim pozicijama. Dobro su ikako igdje i stigli u toj situaciji.
Jel ovaj covjek ikad obukao odijelo i kravatu? Znam da su Njemci na "Vi" sa modnim trendovima, ali brate mozes barem kosulju obuci da licis na nesto. Isto ko neki zemljoradnik iz Aschaffenburga.
luckylaka wrote: ↑07/04/2021 02:11
Nije Real dobar koliko je Liverpool danas bio los.Izbacice Reala
Jesil ti onaj sto je pisao da ce Tino Susic biti jedan od glavnih igraca u reprezentaciji. Ako jesi, druze saberi se, u godinama si a i dalje valjas gluposti po forumu.
Inace ne obracam paznju na postove koji nista ne kazu
Večeras će biti zanimljivije
Očekujem dobre partije Porta i Pariza.
Btw stadion Alfredo di Stefano nije Realov training ground, nego dom fudbalskog kluba Real Madrid Castilla. Ispunjava sve propise za UEFA-ina takmičenja. Grupnu fazu igraju ekipe i sa manjim kapacitetom gledališta.
Last edited by turbofolk on 07/04/2021 13:22, edited 1 time in total.
luckylaka wrote: ↑07/04/2021 02:11
Nije Real dobar koliko je Liverpool danas bio los.Izbacice Reala
Jesil ti onaj sto je pisao da ce Tino Susic biti jedan od glavnih igraca u reprezentaciji. Ako jesi, druze saberi se, u godinama si a i dalje valjas gluposti po forumu.
E tvoji postovi nesto kazu
Pokusavas biti Gerro2 po prognozama
E tvoji postovi nesto kazu
Pokusavas biti Gerro2 po prognozama
Kakvim prognozama nisam uopste simpetizer engleza ali ih je sudija juce drasticno ostetio
Dortmund oštećen sinoć. Interesantno da opet klubovi iz top liga trebaju sudijsku pomoć da uzmu ove farmerske klubove
Inače, večeras Bayern uzima bez problema. Choupo-Moting igra kao Lewa večeras
Tito_i_Partija wrote: ↑07/04/2021 18:43
Vidim da Kloppu pravo dobro ide metamorfoza u Mourinho 2.0. Tako je majstore, svi su krivi, samo ti nikad!
Uvijek je on ovakav, bar otkako je došao u Liverpool, ne znam za period Dortmunda. Poslije poraza obično izvaljuje ovakve nebuloze. Ne znam šta mu to treba, cijenim da je jedino normalno objašnjenje sklanjanje fokusa sa igrača nakon loše partije na njega samog.