Nemam ti ja sta reci ili ne reci ja znam a ti kako hoces,eno imas klip od zene ciji je muz skoro umro od kovida pa ces vidjet jel ima posjeta,pogledaj ga pa nesto i nauci.
joj jesi smjesan tetke mi iz dijaspore
u potpunosti si u pravu. nemas ti meni sta reci ili ne reci. ali, eto, nesto si napisao, pa valjda se broji...
broji se samo ako sam postigao da neko nesto nauci sto nije znao,inace nema smisla da se broji.kazem ti pogledaj klip evo serviram ti ga ovde pa vidi jel ima posjeta.belfy wrote: ↑07/04/2021 00:19u potpunosti si u pravu. nemas ti meni sta reci ili ne reci. ali, eto, nesto si napisao, pa valjda se broji...
Meni ovaj izraz lica pokazuje trenutak kada skontaš da biti doktor nije samo status uglednog i poštovanog člana društva nego da zna biti i zajebano. Ups, pa nisam na ovo računala kada sam odlučila biti ljekar. A naročito kada sam postala sultanija. Kuku, šta sad?
Milorad i referendum su zadnji asovi u rukavu, ali nisam siguran da su spremni ić tako daleko.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 00:26 Kriminalna hobotnica je ovaj put zaista prešla crvenu liniju. Biće im potrebno čudo da se izvuku iz ovoga, a to čudo im je trenutno predaleko jer su Čoviću dali apsolutno sve i nemaju više robe za trgovinu, tako da Tužilaštvo može mirne duše raditi svoj posao. Možda jedino da daju još izborni Zakon, samo to još nisu predali.
Vjerovatno su računali na to da je KCUS sigurna kuća i da se niko neće odvažiti da im gore uleti i napravi haos. Loša računica.
Svaki mogući scenario je katastrofalan po njih, jer neko mora biti pušten niz vodu, svi su uhvaćeni u laži i svi su krivi.
Sad sam sasvim siguran da je sve ovo sa respiratorima od prvog dana urađeno da bi se zaštitila Sebija, jer ne vjerujem da bi išli ovako daleko zbog Fadila, Fikreta i Solaka.
Nadam se da ćemo uskoro dočekati dan kad će joj skinuti onaj papanski bahati i arogantni osmijeh sa lica.
ma i da potegnu tu pricu ne pusi to raja vise bar vecina posebno ne u sarajevu i vecim gradovimakamberovica polje wrote: ↑07/04/2021 00:56Milorad i referendum su zadnji asovi u rukavu, ali nisam siguran da su spremni ić tako daleko.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 00:26 Kriminalna hobotnica je ovaj put zaista prešla crvenu liniju. Biće im potrebno čudo da se izvuku iz ovoga, a to čudo im je trenutno predaleko jer su Čoviću dali apsolutno sve i nemaju više robe za trgovinu, tako da Tužilaštvo može mirne duše raditi svoj posao. Možda jedino da daju još izborni Zakon, samo to još nisu predali.
Vjerovatno su računali na to da je KCUS sigurna kuća i da se niko neće odvažiti da im gore uleti i napravi haos. Loša računica.
Svaki mogući scenario je katastrofalan po njih, jer neko mora biti pušten niz vodu, svi su uhvaćeni u laži i svi su krivi.
Sad sam sasvim siguran da je sve ovo sa respiratorima od prvog dana urađeno da bi se zaštitila Sebija, jer ne vjerujem da bi išli ovako daleko zbog Fadila, Fikreta i Solaka.
Nadam se da ćemo uskoro dočekati dan kad će joj skinuti onaj papanski bahati i arogantni osmijeh sa lica.
Aha, hoće, kako da ne.foxlife wrote: ↑07/04/2021 01:00ma i da potegnu tu pricu ne pusi to raja vise bar vecina posebno ne u sarajevu i vecim gradovimakamberovica polje wrote: ↑07/04/2021 00:56Milorad i referendum su zadnji asovi u rukavu, ali nisam siguran da su spremni ić tako daleko.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 00:26 Kriminalna hobotnica je ovaj put zaista prešla crvenu liniju. Biće im potrebno čudo da se izvuku iz ovoga, a to čudo im je trenutno predaleko jer su Čoviću dali apsolutno sve i nemaju više robe za trgovinu, tako da Tužilaštvo može mirne duše raditi svoj posao. Možda jedino da daju još izborni Zakon, samo to još nisu predali.
a njima je sarajevo najbitnije
izgubili su tlo pod nogama tako da sebija vjerovatno odbrojava dane vladavine na kcusu a uz to vjerovatno i dane begovata u bih zajedno sa bakirom
moje su prognoze ili da ce pobjeci ili da ce ih ljudi lincovati
tesko da ce otici u zatvor ili se izvuci i mirno zivjeti na poljinama bez obzira koliko novca imaju da potplate i sl
Sumnjam u takav radikalni scenario, ali je sigurno da će narednih godinu ipo dana biti poprilično pakleno za SDA. Prerano su dali sve što su imali i nemaju ništa više za trgovinu, to je ključno. Smjena šestorke ih je preskupo koštala, nismo ni svjesni koliko su se tu potrošili da bi na kraju dobili jedno veliko ništa.
Mogu se oni sa Covicem dogovoriti, uvijek ima nesto za prodati. Medjutim, Fahro je dugo vremena gradio uticaj u pravosudju i sad ga koristi za osvetu protiv njih. Svaki novi fakt prvo ispliva u Avazu, ne znaju sa koje strane ih udaraju.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 00:26 Kriminalna hobotnica je ovaj put zaista prešla crvenu liniju. Biće im potrebno čudo da se izvuku iz ovoga, a to čudo im je trenutno predaleko jer su Čoviću dali apsolutno sve i nemaju više robe za trgovinu, tako da Tužilaštvo može mirne duše raditi svoj posao. Možda jedino da daju još izborni Zakon, samo to još nisu predali.
doktorica izetbegovic nije anesteziologWRecker wrote: ↑07/04/2021 01:46 Ja ne znam sta ovi doktori sute ako su neispravni i da se pobune generalno protiv Sebije.Covjece ako si strucan reci slobodno ispast ces junak i ako si zaista strucan naci ces lako posao u Njemackoj,Austriji itd itd ali ovdje je problem sto su podobni na funkcijama pa nemaju druge opcije nego da sute jer znaju da bez nje ne bi bili na tim pozicijama jer nemaju znanja
kakve to veze ima sa onim sto ja pisem?Hakiz wrote: ↑07/04/2021 01:11Aha, hoće, kako da ne.foxlife wrote: ↑07/04/2021 01:00ma i da potegnu tu pricu ne pusi to raja vise bar vecina posebno ne u sarajevu i vecim gradovimakamberovica polje wrote: ↑07/04/2021 00:56
Milorad i referendum su zadnji asovi u rukavu, ali nisam siguran da su spremni ić tako daleko.
a njima je sarajevo najbitnije
izgubili su tlo pod nogama tako da sebija vjerovatno odbrojava dane vladavine na kcusu a uz to vjerovatno i dane begovata u bih zajedno sa bakirom
moje su prognoze ili da ce pobjeci ili da ce ih ljudi lincovati
tesko da ce otici u zatvor ili se izvuci i mirno zivjeti na poljinama bez obzira koliko novca imaju da potplate i sl
Ima jedan film, a filmove prave ljudi iz istog mentaliteta iz kojeg je narod o kojem prave filmove.
Ovako ide film: Vladavina Austrougarske, BiH je u pitanju, muškarci otišli da ratuju za cara, ostale u selima žene i djeca i nestašica. I jedna pekara, čovjek prodaje kruh i brašno na tačkice. I često nema ni kruha ni brašna. I jedan dan zatvara pekar radnju, ostalo ispred radnje žena koje nisu uspjele da kupe ni kruh ni brašno i spazi pekar jednu ženu sa kćerkom, maloj oko 15 godina. Šapne on ženi, "Pošalji predveče kćer da ti donese brašna".
Šta misliš da je žena uradila? Poslala kćer.
Šta misliš kako je kćer platila za brašno? Kako drugačije sirotinja da plati nego u naturi.
Ima i onaj rumunski sa jednog od prvih SFF-ova. Nisu Rumuni mnogo različiti od nas.
Znači, ima lik automehaničarsku radnju u nekom gradiću, maltene selo, i ima kćer od oko 17 godina i puškom tjera klince od kćeri. Došlo vrijeme da obnovi dozvolu za rad. Debeli, masni gradonačelnik mu kaže, daj mi da ti povalim kćer ili nećeš dobiti dozvolu. Šta misliš, je li linčovao gradonačelnika ili podveo kćer?
Obnovio je dozvolu. Naravno.
Tako ti ovdje raja linčuje.
Jebo ti nas.
aerodinamika wrote: ↑07/04/2021 02:29doktorica izetbegovic nije anesteziologWRecker wrote: ↑07/04/2021 01:46 Ja ne znam sta ovi doktori sute ako su neispravni i da se pobune generalno protiv Sebije.Covjece ako si strucan reci slobodno ispast ces junak i ako si zaista strucan naci ces lako posao u Njemackoj,Austriji itd itd ali ovdje je problem sto su podobni na funkcijama pa nemaju druge opcije nego da sute jer znaju da bez nje ne bi bili na tim pozicijama jer nemaju znanja
anesteziolozi su primjenjivali respiratore i kacili ljude na njih, ne doktorica Izetbegovic
ako sam ja vlasnik prevoznicke firme, a ti vozac, ti odgovaras za (zlo)upotrebu voznog parka,
Prvo jebla te doktorica u gujcu. Drugo prico je kurjak kakav je ona antitalenat za medicinuaerodinamika wrote: ↑07/04/2021 02:29doktorica izetbegovic nije anesteziologWRecker wrote: ↑07/04/2021 01:46 Ja ne znam sta ovi doktori sute ako su neispravni i da se pobune generalno protiv Sebije.Covjece ako si strucan reci slobodno ispast ces junak i ako si zaista strucan naci ces lako posao u Njemackoj,Austriji itd itd ali ovdje je problem sto su podobni na funkcijama pa nemaju druge opcije nego da sute jer znaju da bez nje ne bi bili na tim pozicijama jer nemaju znanja
anesteziolozi su primjenjivali respiratore i kacili ljude na njih, ne doktorica Izetbegovic
ako sam ja vlasnik prevoznicke firme, a ti vozac, ti odgovaras za (zlo)upotrebu voznog parka,
Ahahahahaha. Mislim da ovo gore ne pali ni kod SDA baliyske marve poslije dzume.aerodinamika wrote: ↑07/04/2021 02:29doktorica izetbegovic nije anesteziologWRecker wrote: ↑07/04/2021 01:46 Ja ne znam sta ovi doktori sute ako su neispravni i da se pobune generalno protiv Sebije.Covjece ako si strucan reci slobodno ispast ces junak i ako si zaista strucan naci ces lako posao u Njemackoj,Austriji itd itd ali ovdje je problem sto su podobni na funkcijama pa nemaju druge opcije nego da sute jer znaju da bez nje ne bi bili na tim pozicijama jer nemaju znanja
Zadnji AS u rukavu su im rat. Ne najava, objava ili priča o ratu već rat zaista. Ako ne bude rat protiv RS-a ili trećeg entiteta onda će biti protiv ,,republike Sarajevo" i svih građana.kamberovica polje wrote: ↑07/04/2021 00:56Milorad i referendum su zadnji asovi u rukavu, ali nisam siguran da su spremni ić tako daleko.RunnerX wrote: ↑07/04/2021 00:26 Kriminalna hobotnica je ovaj put zaista prešla crvenu liniju. Biće im potrebno čudo da se izvuku iz ovoga, a to čudo im je trenutno predaleko jer su Čoviću dali apsolutno sve i nemaju više robe za trgovinu, tako da Tužilaštvo može mirne duše raditi svoj posao. Možda jedino da daju još izborni Zakon, samo to još nisu predali.