UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

kory_galaktikos

#33901 Re: UEFA Champions League

Post by kory_galaktikos »

Opet lekcija da se ne treba bahatit protiv Madrida.
Logovan

#33902 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/04/2021 23:06

?
Ma po meni je ovo cisto, nigdje veze. :-) :-)
turbofolk

#33903 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Evo sad sam odgledo ponovo. Problem je haman što je sviro faul prije nego je lopta ušla u gol. Da je malo sačeko, možda bi imalo smisla da se VAR aktivira. Ovako nema opravdanog razloga. Nije gol, nije offside, nije penal.. sve skupa, nema VAR-a
B6Redhell

#33904 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

AmiĐa_Idriz wrote: 06/04/2021 23:06

?
:shock: :shock: Betonaža da čelavi katalonac dodje do klempe.
Ne kontam kako ovo se moze sudit u korist MC... :-?
diablobih

#33905 Re: UEFA Champions League

Post by diablobih »

Ne moze kada je sudija debil svirao prije nego sto je usla lopta u gol. Samim tim VAR se ne pita nista.
ZyzzSar

#33906 Re: UEFA Champions League

Post by ZyzzSar »

diablobih wrote: 06/04/2021 23:39 Ne moze kada je sudija debil svirao prije nego sto je usla lopta u gol. Samim tim VAR se ne pita nista.
debilcina
jos udaljen 30m i svira prije kraja akcije
skafiskafsnjak

#33907 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

Mora nekad i City uzeti titulu.... Ovaj put seik dobro platio izgleda :D
perscitus

#33908 Re: UEFA Champions League

Post by perscitus »

E moj Jurgene, vremena ti nedozvoljavaju da ti identitet bude intezitet kao nekada, kad je sve bilo sjajno i bajno, kad se moglo prepadom na Poljsku, sada malaksao i umoran hoćeš brzinski preko kurca na Rusiju. Ništa te istorija sopstvenog naroda nije naučila moj Jurgene :izet: Šta je ovo? Kakva je ovo tromost i mlitavost? Ovo nije Liverpul. Liverpul je brzina, akceleracija i dinamika, mora da se probija,mora da grmi, da sijeva sa svih strana, Liverpul nije supica koja će da krčka na tihoj vatri cijeli dan, mora da šušti i pršti ko grah u pretis loncu, kad se pipak okreće ne možeš prići da isključiš pretis, jedino sto mozes jeste da zatvoris vrata, izađeš iz kuće i pustiš da poklopac izleti i udari u plafon, a sav sadržaj iz pretisa po zidovima i plafonu.
Ne možeš, nemaš energije, nije problem! Prilagodi se, cijeli svijet a pogotovo engleski fudbal neće moći da igra onako kako ti želiš barem još godinu, ko to ne konta taj ne konta ni fudbal ni koronu ni kalendar. Stanje uma poput Pepa, nikad stanje srca poput Klopa!
Edin H.

#33909 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

ZyzzSar wrote: 06/04/2021 23:55
diablobih wrote: 06/04/2021 23:39 Ne moze kada je sudija debil svirao prije nego sto je usla lopta u gol. Samim tim VAR se ne pita nista.
debilcina
jos udaljen 30m i svira prije kraja akcije
Više je oštećen Liverpool kod drugog gola, kome pade na pamet da sudi pristrasni sudija iz EU :oops:

Umjesto da ga Trent zakuca is slobodnog, zbog nesviranog brutalnog faula na Maneu Real postigne pogodak. :-x
Last edited by Edin H. on 07/04/2021 01:42, edited 1 time in total.
B6Redhell

#33910 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Cuj analize. :shock:
LSD

#33911 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Dvije opcije: ili da gazde daju Klopu odriješene ruke da rastjera pola tima ili da se raziđu na kraju sezone. Ako Klop ostane, onda ce prvo prednji trozubac prodati siguran sam u to, ostavice Jotu od napadaca (momak extra igrac), jer je u napadu trulež, osnovni problem.

Real, ta odvratna ljigava kastiljska ekipa, na kraju rutinski pobjedi. Ali ce ubrzo dobiti svoje u Clasicu :izet:
ultima_palabra

#33912 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

turbofolk wrote: 06/04/2021 23:19 Evo sad sam odgledo ponovo. Problem je haman što je sviro faul prije nego je lopta ušla u gol. Da je malo sačeko, možda bi imalo smisla da se VAR aktivira. Ovako nema opravdanog razloga. Nije gol, nije offside, nije penal.. sve skupa, nema VAR-a
Ogromna greska, bas drumsko razbojnistvo.
luckylaka

#33913 Re: UEFA Champions League

Post by luckylaka »

Nije Real dobar koliko je Liverpool danas bio los.Izbacice Reala
ultima_palabra

#33914 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

LSD wrote: 07/04/2021 01:08 Dvije opcije: ili da gazde daju Klopu odriješene ruke da rastjera pola tima ili da se raziđu na kraju sezone. Ako Klop ostane, onda ce prvo prednji trozubac prodati siguran sam u to, ostavice Jotu od napadaca (momak extra igrac), jer je u napadu trulež, osnovni problem.

Real, ta odvratna ljigava kastiljska ekipa, na kraju rutinski pobjedi. Ali ce ubrzo dobiti svoje u Clasicu :izet:
S kim Barcelona igra u Evropi? :D
alen_alenovski

#33915 Re: UEFA Champions League

Post by alen_alenovski »

Vrijeme je da Klop dobije otkaz i da se vrati gospodin Buvac koji je svakako tvorac ove ekipe i svih Klopovih ekipa. Buvac je ostavio potentnu ekipu koja je igrala atomski fudbal i dvije godine poslije njegovog odlaska. Sad kad je ekipa u nokdaunu i kada treba nesto novo smisliti, Klopp samo dokazuje da je ustvari Zeljko bio tata igre a Tim Borowski za sirotinju kupio zasluge.
alen_alenovski

#33916 Re: UEFA Champions League

Post by alen_alenovski »

luckylaka wrote: 07/04/2021 02:11 Nije Real dobar koliko je Liverpool danas bio los.Izbacice Reala
Jesil ti onaj sto je pisao da ce Tino Susic biti jedan od glavnih igraca u reprezentaciji. Ako jesi, druze saberi se, u godinama si a i dalje valjas gluposti po forumu.
perscitus

#33917 Re: UEFA Champions League

Post by perscitus »

luckylaka wrote: 07/04/2021 02:11 Nije Real dobar koliko je Liverpool danas bio los.Izbacice Reala
Kako bolan Real nije bio dobar? Uvijek kada gledaš tekmu gledaj u kontekstu vremena, ako ne gledaš u kontekstu vremena pitanje se samo od sebe postavlja ko je to danas dobar? Ako ipak gledaš kontekst vidjet ćeš da je Real bio sjajan, mudar i inteligentan. Pojeli su im sredinu, čini mi se da Liverpul u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan jedini šut u okvir gola! Ok, možda sljedeću temu će Klop izvesti svu četvoricu, i Salaha, i Manea, i Jotu pa Firmino da igra desetku i tako natjerati Krosa da se više fokusira na odbranu kako opet ne bi imao sve vrijeme ovog svijeta da diktira tempo i šalje lopte na izvolte. Ali opet šta ćeš na onoj strani gde je Trent? On mora igrati visoko, Salah mu neće pomagati kao što je Asensio Vaskezu, jel fakat misliš da će ova odbrana ovaj put zaustaviti Juniora i Benzemu? Pa pogledaj brata Karima, prvi put se u životu smije, dok su Ronaldo i Bale bili tu bio je sav nekakav mrzovolja i tmuran, štae šta gleaš, a sad igra fudbal života, kez od uha do uha, sretan je, smije se, a nikada prije nije, osmijeh je sunnet i našem bratu sadaka! I šta je ona izmjena Keite par minuta prije kraja poluvremena? Jel ono fakat bilo potrebno? Čisto ponižavanje! Vidi, i ja Keitu mrzim, ne znam, nekako mi je ljigav, ali zar se nije moglo sačekati poluvrijeme? Ono je ono Klopovo hej vidite nije do mene nego do ovog podsaharskog kloca. Do tebe je Jurgene, do tebe. I pazi, ovo ti govori neko ko fakat ne voli Real, ne mogu ga organski, i dalje mislim da će Simeone uzeti titulu prije Barce i Reala. Zato što Simeone zna da pehari samo skupljaju prašinu, a priča, drama, ona ostaje vječna u sjećanju navijača. Ok, hoš 7-3 protiv Galackticosa, nije problem, hoš deset bodova prednosti, nije problem, ali fazon je da se osvojio u zadnjim momentima jer to je ono što se pamti, trica sa zvukom sirene ;-). Suma sumarum Liverpul nema presing kao što je imao, što je i razumljivo po ovakvom vremenu, niko ga nema, ali je ne razumljivo da 80% sezone ga nemaš, mislim lažem, serem i ja, imaš ga tu i tamo, ali kada povratiš loptu u svoj posjed ne znaš da matiraš protivnika u dva-tri dodira kao što si znao nekad. Nemaš brzinu kao što si imao. Nije problem, ali je problem da se još uvijek nadaš se da ćeš je dobiti u finišu. To je ono što ja pričam, i tu sva priča i počinje i završava. Tako da iznenađenje teško, mislim moguće je, Liverpul čuda čini, ali trofej LP-a ove godine nemoguće.
ultima_palabra

#33918 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

alen_alenovski wrote: 07/04/2021 04:13
Jesil ti onaj sto je pisao da ce Tino Susic biti jedan od glavnih igraca u reprezentaciji. Ako jesi, druze saberi se, u godinama si a i dalje valjas gluposti po forumu.
On je pisao i da Kroos samo dodaje prvom do sebe :oops:
JelBistro
Grijem se na: kratkih rukava
Vozim: isključivo VW, Audi

#33919 Re: UEFA Champions League

Post by JelBistro »

Piše se ovdje sve i svašta a ponajviše trola. Šteta, sinoćni ishod mnogima nije legao na način da se ovakve teme raspišu
da ne možeš pohvatati sve.
Real sinoć odličan pa gotovo maestralan, Vinicius konačno kako i treba. Inače uglavnom tako to biva kad se podcijeni
kraljevski klub, ali ništa ni blizu nije gotovo.
Na Anfieldu može biti svega pa i do neočekivanog krajnjeg rezultata.
turbofolk

#33920 Re: UEFA Champions League

Post by turbofolk »

Takođe sam mišljenja da nije sve gotovo, ni u jednoj od sinošnjih utakmica, rekao bih. Ovdje se priziva "magična noć na Anfieldu" kao prije dvije godine, a svjesno ili nesvjesno se zaboravlja da je Liverpool imao priliku za reprizu te noći i prošle godine, opet protiv španskog kluba i pred publikom, ako se ne varam. Trebao je stizati "lakši" rezultat od sinoć. Donekle je i uspio, ali do kraja ipak nije. Eh sad.. to je bilo osminafinale, sezonu prije toga polufinale, sinoć četvrtfinale. U prošloj sezoni su suvereno gazili ka tituli u Engleskoj i to je bio prioritetni cilj. Bili su aktuelni prvaci Evrope u tom momentu. Sad nemaju ništa od toga osim apetita za Evropu i jedino to ih može gurat do preokreta, u utakmici u kojoj će se, nadam se, i Madrid nešto pitat :D
AmiĐa_Idriz

#33921 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne razumijem zašto je Pep sinoć Sterlinga ostavio na klupi. Što se tiče ostatka sastava, ok nije divljao puno. Nisu toliko ni loše igrali, ali imaju oni blokadu već u ovom takmičenju, to ih je koštalo boljeg rezultata.

Dortmund simpa ko i obično :D ali falilo je malo tu i iskustva što je i očekivano. Šteta ako Haaland ode već ovog ljeta, onda opet moraju ispočetka naprijed popunjavati, ali eto, sve u svoje vrijeme.
xoklix

#33922 Re: UEFA Champions League

Post by xoklix »

Kad skontaš da bi ovako loš Real mogao uzeti klempu.
Idu na pobjednika Porto-Chelsea u polufinalu.
Lakše nije moglo...
AmiĐa_Idriz

#33923 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne znam čemu mišljenje da je Real loš. Ne igraju fino na oko? Ne znam da su ikad, meni je Real na terenu isti kao u onom periodu totalne dominacije u LP.
AmiĐa_Idriz

#33924 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

JelBistro wrote: 07/04/2021 09:01 Na Anfieldu može biti svega pa i do neočekivanog krajnjeg rezultata.
Nema teorije.
avetinja

#33925 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Da kojim slučajem Liverpool nije onako loš na domaćem terenu, bio bih siguran da će svega biti u revanšu. Opet nekako bolje igraju u Ligi prvaka, nego u prvenstvu. Neka padne rani gol i sve je otvoreno.
Post Reply