Stari gt u koji nije marka ulozena i nije vozen 6 godina stajao na kisi na balkonublack_adrian wrote: ↑25/02/2021 12:25Ja kad sam stavio oglas bio sam u fazonu, ma hajde, ko će to gledati. Prvi dan nisam ni otvarao pik, obaveza imai nekih a vidim stižu mi na Viber poruke. Ja naredni dan otvorim pik i viber kad ukupno 15-ak poruka, ne znam kome da ga prodam. Ne znam koje si imao, kod mene je bio "GT" i ode k'o halva. Prodao bih ja njega i drugi dan al nisam vremena imao. I da, samo strpljivo, gleda to raja baš dosta, nisam mogao vjerovati da je to tako.Black swan wrote: ↑25/02/2021 12:13 Ja mislio moje vrijedi 150
Ukrali mi ga
Nasao ga u kaknju za 350 hahah
Popizdio...mislio da je beze bajk pa mi nije bilo zao
Nazvo lika objasnio ali on nije vjerovao i odmah prodao za tuzlu
Angazirao policiju i odvjetnika bio uporan na kraju ga u lancu vracao svak svakom do prvog maloljetnika nekog osnovca sa stupa sto ga je uzeo od lopova za 75
I otkupio svoj bajk hahah
Znaci bajkovi idu i trrba biti strpljiv
Au, imao je prijatelj slično iskustvo. Ja sam zato imao dva ona kao gumirana lanca na zaključavanje, i prednji i zadnji točak sam zaključavao i vezao za nešto čvrsto, pa haj ga sad ukradi![]()
Da imao je zastitu ali je zavezan bio za stol za peglanje...hahahaha i papagajke mi maznuo lopov
Onaj sto mjeri plin struju vodu...