Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
90minut wrote: ↑05/04/2021 15:35
Ma trola lsd ne navija za Zelju uopšte to sam tek shvatio
Konacno jedan da shvati
Željo izgubi on me proziva gdje je LSD, eno ga na aparatima, izađi mišu iz rupe ovo ono ja se javim Ša je , dje zapelo, onda ide prica Ofiran si, providan si, ne navija za Želju
Grean wrote: ↑05/04/2021 03:12
Davno rekoh a sad se potvrdilo, ako iko zasluzuje spomenik ispred Koseva onda su to Bordo prijatelji.
Cast svim legendama ali niko nije napravio vise za klub ni iz cega. Ideja, nacrt, realizacija, malo srece i pravi ljudi na pravom mjestu negdje u bijelom svijetu da to prodaju na pravu adresu. Malo je ovakvih prica.
Svaka čast BP, Feđi Kusturici posebno.
Zbog pameti, zbog sposobnosti, zbog tolike ljubavi prema FKS.
Grean wrote: ↑05/04/2021 03:12
Davno rekoh a sad se potvrdilo, ako iko zasluzuje spomenik ispred Koseva onda su to Bordo prijatelji.
Cast svim legendama ali niko nije napravio vise za klub ni iz cega. Ideja, nacrt, realizacija, malo srece i pravi ljudi na pravom mjestu negdje u bijelom svijetu da to prodaju na pravu adresu. Malo je ovakvih prica.
Svaka čast BP, Feđi Kusturici posebno.
Zbog pameti, zbog sposobnosti, zbog tolike ljubavi prema FKS.
Ni mi sami nismo vjerovali u ovo kad su izasli sa prijedlogom upravljackih uloga. Izgledalo je kao jedna lijepa ali nerealna zelja.
Kosevo katastrofa a i Efendic iz Novog grada bi se mogao pokrenuti, vodi najvecu opstinu u BiH a jedini prvoligas mu igra u Centru jer im je stadion neuslovan.
Sto se Koseva tice Tusanj ce prije dobiti hibrid kako sad stvari stoje.
Nego @plain vanilla sta se prica u Tuzli, gdje zapelo oko potpisivanja ugovora za novi hibridni teren na Tusnju?
Citao sam nedavno da je su napravili dogovor, Opstina Tuzla, Azmir i Savez ucestvuju u finansiranju ali nesto se razvuklo. Cudi me samo da kanton ne gura nista.
Golemo ako se odradi jer Tusanj je realno jedan od najlosijih trenutno. Dobro i za sve druge timove, to su tri gostovanja na dobrom terenu.
Grean wrote: ↑05/04/2021 18:54
Nego @plain vanilla sta se prica u Tuzli, gdje zapelo oko potpisivanja ugovora za novi hibridni teren na Tusnju?
Citao sam nedavno da je su napravili dogovor, Opstina Tuzla, Azmir i Savez ucestvuju u finansiranju ali nesto se razvuklo. Cudi me samo da kanton ne gura nista.
Golemo ako se odradi jer Tusanj je realno jedan od najlosijih trenutno. Dobro i za sve druge timove, to su tri gostovanja na dobrom terenu.
Ma kanton se nikad nije zanimao za stadion ni Slobodu. Pojma nemam gdje je zapelo, ali nesto drugo mi je bilo zanimljivo.
Utakmica protiv Zelje neki dan, na onim Led reklamama ili kako se zovu, Hez gradnja. To je Azmirova firma.
Ispadne Azmir nam sponzor
made_in_sarajevo wrote: ↑04/04/2021 16:08
Ali pazi naslova, daj pare i idi. Haj da je to sad jedan novinar bubno, oni zive u uvjerenju da tako vazda treba biti. Da im bil gates dodje oni bi rekli daj ti nama milione i odjebi
To je taj čuveni DNK lanac. A samo rijetki među njima ne misle tako. Samo se sjetite kad su trebali grasu platiti reklamu na tramvaju, šta su rekli? Gras treba njima platiti jer oni njega tako reklamiraju,, a ne on njih predsjednik njihov izjavio
Avetinja je najjaci prvo je bio umjeren i zajebavao se na racun svoga kluba i inace kako vrijeme odmice i on više pobudalio i unervozio se nema više onog djecaka.
Grean wrote: ↑05/04/2021 18:54
Ma kanton se nikad nije zanimao za stadion ni Slobodu. Pojma nemam gdje je zapelo, ali nesto drugo mi je bilo zanimljivo.
Utakmica protiv Zelje neki dan, na onim Led reklamama ili kako se zovu, Hez gradnja. To je Azmirova firma.
Ispadne Azmir nam sponzor
Citavu sezonu se na utakmicama slobode vrte reklame njegove firme
90minut wrote: ↑05/04/2021 19:24
Avetinja je najjaci prvo je bio umjeren i zajebavao se na racun svoga kluba i inace kako vrijeme odmice i on više pobudalio i unervozio se nema više onog djecaka.
On je prvi digo' bunu na Misimovica i govorio nismo mi gradjevinska firma. Neka ostane zabiljezeno. Nista kontra @ avetinje ali neka se zna.