Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑04/04/2021 19:25
Vidim da su se ovdje neki upalili k'o kutnjaci, je l' fakat mislite da su neki doktori napisali ono nekakvo pismo.
Ok, ako nisu. Zasto se onda ne javi skupina tih anesteziologa i ne javi se da nisu potpisali nikakvo pismo i da je to laz.
Sta cekaju? Sebija ih ne moze sve pohvatati?
Žene SDA najoštrije osuđuju "medijske manipulacije i nasrtaje na zdravstvene radnike uposlene u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS),
Navode da zvanični podaci ukazuju na činjenicu da je smrtnost od zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo među najmanjima u Bosni i Hercegovini, a upravo se na KCUS-u pruža pomoć onim najtežim pacijentima, što kažu da dovoljno govori o rezultatima rada uposlenika te ustanove i njenog menadžmenta.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo KS, u proteklih sedam dana, prosječan broj zaraženih je 309, dok sedmična incidenca, odnosno broj oboljelih na 100.000 stanovnika, iznosi 514.
Na respiratoru je 14 pacijenata i to sedam na KCUS-u i sedam u Općoj bolnici.
U isto vrijeme kiseoničku potporu disanju na KCUS-u koriste 39 pacijenta, a u Općoj bolnici njih 26.
U Kantonu Sarajevo je ukupno zaraženo 49.189 osoba, a oporavljeno 44.790 pacijenata. Preminule su 992 osobe.
Trenutno je 3.407 aktivnih slučajava zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo.
NediM17 wrote: ↑04/04/2021 19:31
Pa 'dje su potpisi, ja vidim samo nekakvu nepotpisanu anonimnu svrljotinu proturenu od one dvojice na Face tv.
Vrati se stranicu dvije unazad, objašnjeno šta i kako, sinoć na Face- u rečeno zašto nema potpisa ali opet su neka imena potvrđena, danas nema demantija od strane onih za koje se tvrdi da su napisali pismo što znači šta?
Šta bi to doaenima foruma bilo neoboriv dokaz o autrntičnosti, potpisi sa sve brojevima LK, adresom stanovanja i krvnom analizom ne starijom od 24h. Missiim
Svaka cast za hanume iz SDA koje su uprkos strahovitom medijskom pritisku protiv uvazene profesorice Izetbegovic, ustale i snazno rekle NE medijskim spinovima.
Ovaj dan se moze slobodno okarakterisati i kao historijski dan za zene u BiH, jer je skupina hrabrnih zena stala uz uvazenu profesoricu koja je ako ste zaboravila "zena".
Napad na uvazenu profesoricu nije napad na samo njenu personu vec i atak na sve uspjesne zene koje su prosle trnje muskog ugnjetavanja ka svome uspjehu.
Pregrupisali su se i nahrlili na forum, ohrabreni izjavama stranackih prvaka.
Strogo sam protiv bilo kakvih protesta, zna se kako SDA i SBB znaju "izmanevrisati" javnost i napraviti jos gore "stanje u drzavi" protiv kojeg se bajagi protestvuje.
Iker C wrote: ↑04/04/2021 19:43
Svaka cast za hanume iz SDA koje su uprkos strahovitom medijskom pritisku protiv uvazene profesorice Izetbegovic, ustale i snazno rekle NE medijskim spinovima. Ovaj dan se moze slobodno okarakterisati i kao historijski dan za zene u BiH, jer je skupina hrabrnih zena stala uz uvazenu profesoricu koja je ako ste zaboravila "zena".
Napad na uvazenu profesoricu nije napad na samo njenu personu vec i atak na sve uspjesne zene koje su prosle trnje muskog ugnjetavanja ka svome uspjehu.
Yes yes, sve Z dva prsta, američkom zastavom i knjigom Alija Izetbegović. Jest da mi nije jasno, a vjerujem ni njima, kakva je veza svog tog LOOKa i teme njihovog saopštenja..... morebit je ovo kakva stara slika, ilustracija, lijevo- desno.....
kakvi protesti taj isti Music za svoj privatni festival dobivao stotine hiljada maraka od BH telecoma i ministarstva kulture i sporta KS od tih istih SDA-ovaca protiv kojih se dize , sta ce mi on blokirat grad
palermo wrote: ↑04/04/2021 18:22
Ima li igdje ikakvo ime i prezime..
.ono da se potpise, bilogdje, evo, ovi iz gradanske inicijative, ima li tu kakvog imena i prezimena, ko vodi tu inicijativu...neki odbor, vode....ima.li igdje u ovoj zemlji covjeka sa.imenom i prezimenom....
Cini mi se, isti oni koji su organizivali proteste za Bogića, mali onaj balavi...
Zasto se mora nipodastavati neko ko skupi volje i hrabrosti da izvede ljude na ulice?
Gdje su ti nebalavi sve ove godine da nas spase SDA sekte?
Je li ti stvarno misliš da je on alfa i omega?? Mislim, njegovo ime se koristi....ali .
castro166 wrote: ↑04/04/2021 19:53Joined: 15/08/2013 22:08
kakvi protesti taj isti Music za svoj privatni festival dobivao stotine hiljada maraka od BH telecoma i ministarstva kulture i sporta KS od tih istih SDA-ovaca protiv kojih se dize , sta ce mi on blokirat grad
Dobro dosao na forum klix.ba .. Opusti se i aktivno ucestvuj u diskusijama
castro166 wrote: ↑04/04/2021 19:53Joined: 15/08/2013 22:08
Dobro dosao na forum klix.ba .. Opusti se i aktivno ucestvuj u diskusijama
Ima li iko da rastumaci malo ovu sliku. To najveca zaraza tamo gdje ima zgrada? Nesta mi potanko gdje su kuce. Ili je to normalno? Mada vidim Stari grad ima tackica.
A ovako na prvu, nema naselja koje je zaobidjeno. Mada Blazuj, Osjek, Doglodi mi nesta potanko. Nesta mi Ilidza ne izgleda ko ostali dijelovi grada.
Last edited by Haris.ba on 04/04/2021 20:06, edited 1 time in total.