Ako je taj "balavi" organizator i ima iskrene namjere onda on ima veca muda od kompletne Sebijine opozicije zajedno i treba mu skinuti kapu.konektovan wrote: ↑04/04/2021 18:40Cini mi se, isti oni koji su organizivali proteste za Bogića, mali onaj balavi...
Sebija All about
-
laik1981
#10676 Re: Sebija All about
- JThomas
#10677 Re: Sebija All about
njihova slika je istovremeno nerealna i realna. oni se nerealno zanosi da će im se više pomoći nego što (danas) hoće. ali realno su u pravu da bi mimo halke bili još veće nule nego ovako i da mogu samo izgubiti...costacurta wrote: ↑04/04/2021 18:43Čime ih je zadužila?!
Zar su toliko nepismene da ne kontaju da bi sutra neka od njih mogla biti prikopčana na tu skalameriju? Ili su baš ali ono baš baš ubijeđene da su toliko bitne sultaniji da ona eto baš njih neće dati na te respiratore....... doduše, sultanija je tek ginekolog i ne može znati više o aspiratorima, bar ona tako kaže al ove tjurke to izgleda nisu registrovale!
Onaj novinar sinoć pokazuje sliku Seke i nAke sekretarice koja je zaboravila platiti sultanu račun za telefon() i namah preaspoređena u vešeraj, na jednoj od slika bila je na nekom izbornom skupu SDA sa sve majicom SEBIJA LOVE YOU
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- JThomas
#10679 Re: Sebija All about
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#10680 Re: Sebija All about
Vidio sam da je on postavio status,...on je i administrator stranice..laik1981 wrote: ↑04/04/2021 18:48Ako je taj "balavi" organizator i ima iskrene namjere onda on ima veca muda od kompletne Sebijine opozicije zajedno i treba mu skinuti kapu.konektovan wrote: ↑04/04/2021 18:40Cini mi se, isti oni koji su organizivali proteste za Bogića, mali onaj balavi...
Svi na ulice, dizimo guzice!! Jer svijet je u nama ne u kulama!! Svi na ulice, nek padnu ubice!!!
- BrziGonzales
-
costacurta
#10682 Re: Sebija All about
Drug moj,laik1981 wrote: ↑04/04/2021 18:36Znam da nije lako, ali ako je ovo istina onda je to i zakonska i moralna obaveza tih potpisnika.
Pa jeste, ali vidimo da oni ne istupaju. Vidimo da ni tuzilastvo ne cini nista i bacaju prasinu u oci vadeci se na nadleznosti. Trenutno ne vidim rjesenje osim ostrog bunta gradjana..Nero Histrion wrote: ↑04/04/2021 18:31 Neka 17 ljekara istupe u javnost, to je za pocetak jedini nacin.
Ove ljekare u potpunosti shvatam. Na stranu sva ta moralisanja ali Memić i Dragičević su primjeri šta se desi kad kreneš protiv "njih". To je ono što javnost zna, kolik toga prolazi ispod radara Alah zna. Sve uvezano, ljudi raspoređeni na svim ključnim kotama da drže linije.
- asurbanipal
#10683 Re: Sebija All about
konektovan wrote: ↑04/04/2021 18:54
Svi na ulice, dizimo guzice!! Jer svijet je u nama ne u kulama!! Svi na ulice, nek padnu ubice!!!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#10684 Re: Sebija All about
pa vec su to ranije najavljivali i jesi li gdje vidio moj komentar? izgleda da vam u sdpu ne placaju za botovanje nedjeljom, pa vam je mozak u leru. hahhahahahhaaizvrsni direktor wrote: ↑04/04/2021 13:38Pri tome bi ti prvi ostavio dobronamjerni komentar kako trojka sama sebe unistava svojim potezima i ugrozavanjem zdravstva![]()
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#10685 Re: Sebija All about
nemojte grupu podrske bogicu bogicevicu koristiti za ove stvari. ruzno je, a i u grupi sam im to napisao. zloupotrebljavaju ljude bezveze.meridiyan wrote: ↑04/04/2021 18:18 Idemo na ulice![]()
Građanska inicijativa KS: Ukoliko se do utorka ne naloži ulazak u KCUS, izlazimo na ulice!
Građanska incijativa za Bosnu i Hercegovinu, koja broji više od 30.000 članova najavila je potpunu blokadu glavnog grada Bosne i Hercegovine ako se problem KCUS-a ne počne riješavati do utorka, 6. aprila 2021. godine te se na taj način ne utvrde činjenice i realno stanje.
Činjenica da rukovodstvo KCUS-a nikome ne dozvoljava ulazak u krug bolnice aludira da se ima šta sakriti.
Ova grupa građana u ponedeljak, 5. aprila podnijeti će Tužilaštvu KS krivičnu prijavu protiv rukovodstva KCUS-a koju potpisuje više od 3.000 građanja, a od Vlade KS i FBiH tražiti da preuzmu kontrolu nad Kliničkim centrom u Sarajevu i zaustave kriminal u ovoj instituciji koji je rezultirao desetinama mrtvih, čiji su životi, ako je suditi po ispovjestima njihovih uposlenika, mogli biti spašeni.
Rukovodstvo KCUS-a se ponaša bahato i prema građanima se odnose kao prema životinjama, a svjedočenja stotina građana potvrđuju totalni haos i kolaps KCUS-u, na čelu sa Sebijom Izetbegović.
U slučaju da Tužilaštvo KS do utorka ne uđe u KCUS i ne počne vršiti zakonom propisane radnje, a Vlada KS, s kojom se jedino još normalno može razgovarati, ne preuzmu kontrolu nad buntovnim i zločinačkim rukovodstvom KUCS-a, Građanska incijativa će u srijedu 7. aprila izvršiti blokadu glavnog bh. grada, te protestovati ispred KCUS-a, Tužilaštva KS i Vlade KS.
Protesti ce biti organizovano uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera.
Menađment KCUS-a mora biti smijenjen!
Bez odlaganja do utorka 060.4.2021. godine.
Ovo je vapaj za život! – poručili su iz Građanske inicijative.
[/size]
Last edited by malakh on 04/04/2021 19:10, edited 1 time in total.
-
Patton44
#10686 Re: Sebija All about
JThomas wrote: ↑04/04/2021 18:33priča je takva da se mora provjeriti bilo da postoje, bilo da ne postoje potpisi. kao da potpisi znače da je nešto automatski istina. ali ti imaš u javnosti klip da se to smeće koristi ili koristilo u covid odjelu - što je nepristrasnije od stotinu potpisa. da je normalno - tu ne treba nikakvo pismo niti prijava. normalna država mora sama otići da to provjeri. naravno, ova gleda ko je nadležan i ostavlja vremena da se namjesti, sakrije, zaprijeti i ucjeni...Nero Histrion wrote: ↑04/04/2021 18:27 Ne postoji niti jedan valjan razlgo da potpisnici pisma ne izadju u javnost. Sta im se moze desiti? Da dobiju otkaz? Naci ce drugi posao. Neka istupe u javnost ako je ovo tacno, jer navodi su zastrasujuci i ljekarska etika im nalaze da istupe smjesta u javnost i posvjdtoce, kazu, obrate se gradjanima ove napacene zemlje, zatim da podnesu krivcnu prijavu kao pojedinci koji su pod Hipokratovom zakletvom."
" Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."
Ako postoji 17 potpisnika, istupite. Sve drugo pada u vodu.
ja znam šta bi ja. ali svako ime koje se napiše, osmica odmah večeras pali aparate. da vidimo čime se može zaprijetiti. gdje izlaziš, šta radiš, sa kim se viđaš, ko ti znači...ne može se koristiti na sudu, ali može za bilo šta drugo. zato i njega brane životom jače nego fadila.
Jebo osmicu,de ti nama kazi sta znas i kako bi ti.
- Kikibombona
#10687 Re: Sebija All about
Zasto se mora nipodastavati neko ko skupi volje i hrabrosti da izvede ljude na ulice?konektovan wrote: ↑04/04/2021 18:40Cini mi se, isti oni koji su organizivali proteste za Bogića, mali onaj balavi...
Gdje su ti nebalavi sve ove godine da nas spase SDA sekte?
- JThomas
#10688 Re: Sebija All about
pa ja, i ovo je teorija zavjere. jelde, izmišljam ja, vi to nikad ne biste.
-
costacurta
#10689 Re: Sebija All about
Žene SDA najoštrije osuđuju "medijske manipulacije i nasrtaje na zdravstvene radnike uposlene u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS),
Navode da zvanični podaci ukazuju na činjenicu da je smrtnost od zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo među najmanjima u Bosni i Hercegovini, a upravo se na KCUS-u pruža pomoć onim najtežim pacijentima, što kažu da dovoljno govori o rezultatima rada uposlenika te ustanove i njenog menadžmenta.
- House
#10690 Re: Sebija All about
asurbanipal wrote: ↑04/04/2021 19:04konektovan wrote: ↑04/04/2021 18:54
![]()
![]()
![]()
- spinel_
#10691 Re: Sebija All about
Strasno.costacurta wrote: ↑04/04/2021 19:15Žene SDA najoštrije osuđuju "medijske manipulacije i nasrtaje na zdravstvene radnike uposlene u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS),
Navode da zvanični podaci ukazuju na činjenicu da je smrtnost od zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo među najmanjima u Bosni i Hercegovini, a upravo se na KCUS-u pruža pomoć onim najtežim pacijentima, što kažu da dovoljno govori o rezultatima rada uposlenika te ustanove i njenog menadžmenta.![]()
Kad treba napadati Vladu KS onda je smrtnost najveca u BiH.
Kad treba braniti sultanija onda je 0 umrlih na respiratoru.
- JThomas
#10692 Re: Sebija All about
fikrin digne iz mrtvih, one što su bili beznadežni dok nije verifikovan...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#10693 Re: Sebija All about
Kako uz najlosiji krizni stabcostacurta wrote: ↑04/04/2021 19:15Žene SDA najoštrije osuđuju "medijske manipulacije i nasrtaje na zdravstvene radnike uposlene u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS),
Navode da zvanični podaci ukazuju na činjenicu da je smrtnost od zaraze koronavirusom u Kantonu Sarajevo među najmanjima u Bosni i Hercegovini, a upravo se na KCUS-u pruža pomoć onim najtežim pacijentima, što kažu da dovoljno govori o rezultatima rada uposlenika te ustanove i njenog menadžmenta.![]()
-
costacurta
#10694 Re: Sebija All about
To i pričam. Veze nemaju ni šta pričaju ni šta pišu.spinel_ wrote: ↑04/04/2021 19:17Strasno.costacurta wrote: ↑04/04/2021 19:15Žene SDA najoštrije osuđuju "medijske manipulacije i nasrtaje na zdravstvene radnike uposlene u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS),
Kad treba napadati Vladu KS onda je smrtnost najveca u BiH.
Kad treba braniti sultanija onda je 0 umrlih na respiratoru.
Otima im se ovo sve kontroli iako mislim da sva ova saopštenja piše jedna te ista osoba.
- spinel_
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10696 Re: Sebija All about
morbidne hurma hanume... debela krmaca turkovicka se vOkcinisala... bas me interesuje koliko ce njiHa iz sdO stati pred kamere i vakcinisati se... nit jedan... ko je od bOsnjackih velikasHa blizak plemenu izetbegovica bio na respiratoru i umro... lijekovi koji kostaju po nekoliko hiljada maraka su za obicnu fHukaru misaona imenica... de glupace odvratne ne provaljuj te se sa americkom zastavom i propalim pravnikom na sliKi...UGROŽAVANJE POVJERENJA
Žene SDA stale u odbranu mendžmenta KCUS-a: Morbidna politička kampanja
-
Labirint
#10697 Re: Sebija All about
Ne kontam čemu američka zastava na hastalu? Da Kenela Zooko nije možda Amerikanka?pici wrote: ↑04/04/2021 19:21morbidne hurma hanume... debela krmaca turkovicka se vOkcinisala... bas me interesuje koliko ce njiHa iz sdO stati pred kamere i vakcinisati se... nit jedan... ko je od bOsnjackih velikasHa blizak plemenu izetbegovica bio na respiratoru i umro... lijekovi koji kostaju po nekoliko hiljada maraka su za obicnu fHukaru misaona imenica... de glupace odvratne ne provaljuj te se sa americkom zastavom i propalim pravnikom na sliKi...UGROŽAVANJE POVJERENJA
Žene SDA stale u odbranu mendžmenta KCUS-a: Morbidna politička kampanja
-
NediM17
#10698 Re: Sebija All about
Vidim da su se ovdje neki upalili k'o kutnjaci, je l' fakat mislite da su neki doktori napisali ono nekakvo pismo. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#10699 Re: Sebija All about
Kako otkud zastava?
Oni su nam otac i majka, pitaj bunkica.
Oni su nam otac i majka, pitaj bunkica.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#10700 Re: Sebija All about
Opa, pojavio se botPatton44 wrote: ↑04/04/2021 19:09JThomas wrote: ↑04/04/2021 18:33priča je takva da se mora provjeriti bilo da postoje, bilo da ne postoje potpisi. kao da potpisi znače da je nešto automatski istina. ali ti imaš u javnosti klip da se to smeće koristi ili koristilo u covid odjelu - što je nepristrasnije od stotinu potpisa. da je normalno - tu ne treba nikakvo pismo niti prijava. normalna država mora sama otići da to provjeri. naravno, ova gleda ko je nadležan i ostavlja vremena da se namjesti, sakrije, zaprijeti i ucjeni...Nero Histrion wrote: ↑04/04/2021 18:27 Ne postoji niti jedan valjan razlgo da potpisnici pisma ne izadju u javnost. Sta im se moze desiti? Da dobiju otkaz? Naci ce drugi posao. Neka istupe u javnost ako je ovo tacno, jer navodi su zastrasujuci i ljekarska etika im nalaze da istupe smjesta u javnost i posvjdtoce, kazu, obrate se gradjanima ove napacene zemlje, zatim da podnesu krivcnu prijavu kao pojedinci koji su pod Hipokratovom zakletvom."
" Niti pod prijetnjom neću dopustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti. Ovo obećajem svečano, slobodno, pozivajući se na svoju čast."
Ako postoji 17 potpisnika, istupite. Sve drugo pada u vodu.
ja znam šta bi ja. ali svako ime koje se napiše, osmica odmah večeras pali aparate. da vidimo čime se može zaprijetiti. gdje izlaziš, šta radiš, sa kim se viđaš, ko ti znači...ne može se koristiti na sudu, ali može za bilo šta drugo. zato i njega brane životom jače nego fadila.![]()
![]()
Jebo osmicu,de ti nama kazi sta znas i kako bi ti.