avaz i raport ne komentiram, jer su postali izvor laznih vijesti i obavjestajnih podmetanja. nuklearni otpad, sta bi sa tom pricom? raport je objavio, pa kada su stigli nalazi da su pogrijesili usutili se, ali se to iskoristilo da se pojedini ljudi na fedealnom nivou smijene sa pozicija.spinel_ wrote: ↑03/04/2021 23:08Dobro, a sta je s ovim ljudima koji su na vlastitoj kozi svojih najmilijih osjetili to:malakh wrote: ↑03/04/2021 23:01 nikada niti jedan doktor sa kcusa nije anonimno izlazio u javnost, a bilo ih je mnoštvo koji su se sukobili sa sebijom i u javnost slali saopćenja.
još u vrijeme kada je kemo dizdarević odlazio, nije slao anonimna pisma. zatim gavrankapetanović, vranić, tanović, semin i ekipa.
ovo je podmetačina 100%. ali ne mogu oteti dojmu da je senad nasjeo na ovo. on osobno je obavio razgovor, javno i iza kamera, sa svima koji su napustili kcus. koliko kod ni ja ne volio doktore, jer imaju ogroman ego, znam da nisu kukavice i ne kriju se iza anonimnih pisama. pogotovo kada je ljudski život u pitanju.
raport je postao fabrika laži i obmana. fahrina alatka za prljave vijesti, kako bi malo oprao avaz. čuj netko kešmeru da vjeruje.
Lazu?
jednostavno 17 ljudi sa kcusa nece slati anonimna pisma i objasnio sam i zasto. uslovi na kcusu nisu dobri i svi to snamo i nitko to ne komentira, ali ovo je podmetnuto od strane fahre, preko produzene ruke, raporta. kratko i jasno. vidjeti tko objavljuje i odmah se zna da li je istina ili ne.
eh sada, ti ako vjerujes fahri, avazu i raportu, to je vec tvoja stvar. pogledaj kesmera na face tv. ne crveni se u licu osoba koja govori istinu. prvo pravilo koje sam naucio u sluzbi.
neka tuziteljstvo udje i obavezno sve pregleda. sve ovo se moze rasvijetiliti za sat dva.