Sebija All about

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#10426 Re: Sebija All about

Post by malakh »

spinel_ wrote: 03/04/2021 23:08
malakh wrote: 03/04/2021 23:01 nikada niti jedan doktor sa kcusa nije anonimno izlazio u javnost, a bilo ih je mnoštvo koji su se sukobili sa sebijom i u javnost slali saopćenja.

još u vrijeme kada je kemo dizdarević odlazio, nije slao anonimna pisma. zatim gavrankapetanović, vranić, tanović, semin i ekipa.

ovo je podmetačina 100%. ali ne mogu oteti dojmu da je senad nasjeo na ovo. on osobno je obavio razgovor, javno i iza kamera, sa svima koji su napustili kcus. koliko kod ni ja ne volio doktore, jer imaju ogroman ego, znam da nisu kukavice i ne kriju se iza anonimnih pisama. pogotovo kada je ljudski život u pitanju.

raport je postao fabrika laži i obmana. fahrina alatka za prljave vijesti, kako bi malo oprao avaz. čuj netko kešmeru da vjeruje.
Dobro, a sta je s ovim ljudima koji su na vlastitoj kozi svojih najmilijih osjetili to:
Lazu?
avaz i raport ne komentiram, jer su postali izvor laznih vijesti i obavjestajnih podmetanja. nuklearni otpad, sta bi sa tom pricom? raport je objavio, pa kada su stigli nalazi da su pogrijesili usutili se, ali se to iskoristilo da se pojedini ljudi na fedealnom nivou smijene sa pozicija.

jednostavno 17 ljudi sa kcusa nece slati anonimna pisma i objasnio sam i zasto. uslovi na kcusu nisu dobri i svi to snamo i nitko to ne komentira, ali ovo je podmetnuto od strane fahre, preko produzene ruke, raporta. kratko i jasno. vidjeti tko objavljuje i odmah se zna da li je istina ili ne.

eh sada, ti ako vjerujes fahri, avazu i raportu, to je vec tvoja stvar. pogledaj kesmera na face tv. ne crveni se u licu osoba koja govori istinu. prvo pravilo koje sam naucio u sluzbi.

neka tuziteljstvo udje i obavezno sve pregleda. sve ovo se moze rasvijetiliti za sat dva.
zubi

#10427 Re: Sebija All about

Post by zubi »

tuitamo wrote: 03/04/2021 22:44
zubi wrote: 03/04/2021 22:18
tuitamo wrote: 03/04/2021 22:12

Cuj to.

Da se nije pojavio neki virus? Jel to samo kod nas? Umire li se u drugim zemljama?

Samo kazem: Kriva je vlast koja nas je pustila da kao JEDINI U EVROPI sjedimo od Dec-Mar u restoranima a onda i mi koji se pravimo ludi dok nas ne pogodi.

To me podsjeca na onu pricu o popu i ratu:
Svaki dan sahrana a ljudi se zale popu da pomrije narod. On smiren odgovara da je rat i da je to tako, sta ces.

Dosla vijest da je popu poginuo brat a on se rasplakao:
Ljudi, pomrije narod, ljudiii...
:lol:

NIje ti lako, majke mi, krvav je botovski hljeb.
Kakva je to fora, sve koji misle drugacije - nazvati botom?
Nije, samo po zaslugama, to su ti ovi sto ofirno brane neodbranjivo, e to su ti botovi... jadni, moraju, po zadatku...
MaksprotivMarksa

#10428 Re: Sebija All about

Post by MaksprotivMarksa »

Moguc je svaki scenario, mozda je pismo stvarnost, ali su ulozi previsoki za neke od doktora, nisu svi bahati Dizdarevic da mogu da se razmasu, pa i jedan Gavrankapetanovic je svasta istrpio do konacnog odlaska. Nisu svi doktori u Sarajevu gavrankapetanovici, tanovici, dizdarevici i vranici, nemaju svi takvu zaledjinu i moc, nekima je to jedini izvor prihida za zivot.

Sa druge strane, ja sam siguran da je barem jedan dio izrecenog laz, tipujem na onaj dio sa kisikom i umiranjem sedam ljudi, zbog toga bih celavog osudio na robiju, a KCUS svakako pregledao, po hitnom postupku i sluzbenoj duznosti.

U ovom drustvu se propagiraju vrijednosti mudre sutnje, poniznosti, skrusenosti, 80 posto drustva to smatra vrlinama, mudrost mijenjamo sa lukavoscu, hinje smo, nista uradili nismo, da sutra ja sam kao gradjanin izadjem ispred Predsjednistva sa pozivom gradjanima da dodju na proteste, pored ismijavanja na svim drustvenim mrezama, u najboljem slucaju bih dobio 3-4 bibikanja automobilima, ali vise kao znak zajebancije. Mi smo to, cinici, picke hinjave i sve ovo zasluzujemo. Nije vise bitno ko je sa druge strane, jer niko nije dobar, svi su manje losi ili prelosi. Da ne budem bot, da se zna, SDA su prelosi, ali nije ni postenoj braci mane, njima je ovo igra, nama zivot.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#10429 Re: Sebija All about

Post by mk ultra »

Sta ce ti onda drzava kad ne znas kako...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#10430 Re: Sebija All about

Post by malakh »

Image

eto vam autora pisma. samo je pitanje je li on sam ili ih je 17? :lol: :lol:

tko ne zna ismeta, a gradom je sebiju u zvijezde zakivao dok je bio šef klinike za anesteziologiju.

zbog ovakvih debila, medijskih fabrika laži kao što su raport i avaz i političkih oponenata sda kao sto je fahro, nije ni čudo sto pobjeđuju na izborima.

obavezno da tužiteljstvo preuzme slučaj i ako ništa, mogli bi se riješiti jedne kancerogene strane, fahro i kompanije ili sda.
Last edited by malakh on 04/04/2021 00:26, edited 1 time in total.
last mohicans

#10431 Re: Sebija All about

Post by last mohicans »

malakh wrote: 03/04/2021 23:57
spinel_ wrote: 03/04/2021 23:08
malakh wrote: 03/04/2021 23:01 nikada niti jedan doktor sa kcusa nije anonimno izlazio u javnost, a bilo ih je mnoštvo koji su se sukobili sa sebijom i u javnost slali saopćenja.

još u vrijeme kada je kemo dizdarević odlazio, nije slao anonimna pisma. zatim gavrankapetanović, vranić, tanović, semin i ekipa.

ovo je podmetačina 100%. ali ne mogu oteti dojmu da je senad nasjeo na ovo. on osobno je obavio razgovor, javno i iza kamera, sa svima koji su napustili kcus. koliko kod ni ja ne volio doktore, jer imaju ogroman ego, znam da nisu kukavice i ne kriju se iza anonimnih pisama. pogotovo kada je ljudski život u pitanju.

raport je postao fabrika laži i obmana. fahrina alatka za prljave vijesti, kako bi malo oprao avaz. čuj netko kešmeru da vjeruje.
Dobro, a sta je s ovim ljudima koji su na vlastitoj kozi svojih najmilijih osjetili to:
Lazu?
avaz i raport ne komentiram, jer su postali izvor laznih vijesti i obavjestajnih podmetanja. nuklearni otpad, sta bi sa tom pricom? raport je objavio, pa kada su stigli nalazi da su pogrijesili usutili se, ali se to iskoristilo da se pojedini ljudi na fedealnom nivou smijene sa pozicija.

jednostavno 17 ljudi sa kcusa nece slati anonimna pisma i objasnio sam i zasto. uslovi na kcusu nisu dobri i svi to snamo i nitko to ne komentira, ali ovo je podmetnuto od strane fahre, preko produzene ruke, raporta. kratko i jasno. vidjeti tko objavljuje i odmah se zna da li je istina ili ne.

eh sada, ti ako vjerujes fahri, avazu i raportu, to je vec tvoja stvar. pogledaj kesmera na face tv. ne crveni se u licu osoba koja govori istinu. prvo pravilo koje sam naucio u sluzbi.

neka tuziteljstvo udje i obavezno sve pregleda. sve ovo se moze rasvijetiliti za sat dva.
A gdje si ti to učio službu da fascijalnu ekspresiju i neverbalnu mimiku čitaš? Svi znamo sta je i ko je avaz, ali tu u startu otpisa vise portala i označi ih kao fabrike laži, a ne tako davno si se istom taktikom i službom koristio u diskreditovanju svega što nije njegovog veličanstvo, ZK..Uredu je malače, ima nas koji malo duže pratimo tvoj forumski opus i modus operandi.
Last edited by last mohicans on 04/04/2021 00:33, edited 1 time in total.
malakh

#10432 Re: Sebija All about

Post by malakh »

ne budi dijete, spomenuo sam avaz i raport. a ti udji na raport i potraži samo jedan negativan članak protiv fahre i kadrova sbba na svim nivoima, a prvi klix je o istima pisao. kada pregledas i sam se uvjeris da nema, jer je to fahrini glasilo, vratit ćeš se sa izvinjenjem, koje unaprijed prihvatam.

ono raport od osnivanja ne voli slobodnu bosnu. baš čudno. :lol:

i da, čast mi je ako se ne slažemo po pitanju fahrinih gebelsovih medija.
bogoljub

#10433 Re: Sebija All about

Post by bogoljub »

Nermin kaže Bakiru da ne priziva rat.
Tačno Nermine, rat počinje tako što ljudi prizivaju , prizivaju i on dođe . I tako stradaju i ovi što ga nisu prizivali. A posebno Bošnjaci prizivaju! E moj Nermine!!!
last mohicans

#10434 Re: Sebija All about

Post by last mohicans »

malakh wrote: 04/04/2021 00:29 ne budi dijete, spomenuo sam avaz i raport. a ti udji na raport i potraži samo jedan negativan članak protiv fahro i kadrova sbba na svim nivoima, a prvi klix je o tome pisao. kada pregledas i sam se uvjeris da nema, jer je to fahrini glasilo, vratit ćeš se sa izvinjenjem, koje unaprijed prihvatam.

A zašto klix zadnji piše o ovome, nakon sto su ih ljudi cijeli dan prali na forumu i u komentarima. Koga klix štiti? Ove informacije su procurile i prije raporta, djevojka koja ima poznanike,prijatelje,kolege, ne znam koga u UKC je vec o tome pisala ovdje i o tome smo komentarisali.
pinkman

#10435 Re: Sebija All about

Post by pinkman »

malakh wrote: 04/04/2021 00:22 Image

eto vam autora pisma. samo je pitanje je li on sam ili ih je 17? :lol: :lol:

tko ne zna ismeta, a gradom je sebiju u zvijezde zakivao dok je bio šef klinike za anesteziologiju.

zbog ovakvih debila, medijskih fabrika laži kao što su raport i avaz i političkih oponenata sda kao sto je fahro, nije ni čudo sto pobjeđuju na izborima.

obavezno da tužiteljstvo preuzme slučaj i ako ništa, mogli bi se riješiti jedne kancerogene strane, fahro i kompanije ili sda.
Avazov urednik je veceras rekao da su vecinom doktorice potpisale, a da je jedna osoba, musko, bila u emisiji, te je potvrdio da ga je Senad veceras prozvao. :D
gdesi bre

#10436 Re: Sebija All about

Post by gdesi bre »

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10437 Re: Sebija All about

Post by Truba »

Ko ce imat hrabrosti no zene
Nije cudno sto su one potpisale
pinkman

#10438 Re: Sebija All about

Post by pinkman »

Mislim, nije niko potpisan, nego stoji iza toga..
malakh

#10439 Re: Sebija All about

Post by malakh »

last mohicans wrote: 04/04/2021 00:38
malakh wrote: 04/04/2021 00:29 ne budi dijete, spomenuo sam avaz i raport. a ti udji na raport i potraži samo jedan negativan članak protiv fahro i kadrova sbba na svim nivoima, a prvi klix je o tome pisao. kada pregledas i sam se uvjeris da nema, jer je to fahrini glasilo, vratit ćeš se sa izvinjenjem, koje unaprijed prihvatam.

A zašto klix zadnji piše o ovome, nakon sto su ih ljudi cijeli dan prali na forumu i u komentarima. Koga klix štiti? Ove informacije su procurile i prije raporta, djevojka koja ima poznanike,prijatelje,kolege, ne znam koga u UKC je vec o tome pisala ovdje i o tome smo komentarisali.
uopće ne sporim da je stanje na kcusu loše, dapače, slažem se. pa jebo ga ti, pogledaj brojke umrlih i sve će nam se samo reći. ali samo kažem da to nije razlog za podmetanja i političke igrice na relaciji fahro, raport, avaz sa jedne i sda sa druge strane.

da budem iskren, dugo sam pratio raport i mislio da su mediji nalonjeniji sdpu, nipu i našoj stranci, dok mi jedan sarajevski novinar sa n1 nije rekao pravu istinu, a to je da je raport 1/1 fahrin i ajanovićev.

i onda sam se osobno uvjerio i provjerio ovaj link:

https://klix.ba/?s=radon%C4%8Di%C4%87
malakh

#10440 Re: Sebija All about

Post by malakh »

pinkman wrote: 04/04/2021 00:49 Mislim, nije niko potpisan, nego stoji iza toga..
malo se kenan izgubio. kaže da ima dokument na kojem se nalaze potpisi. pa šta bi, je li anoniman ili ipak ima list sa potpisima? :lol: :lol:
meridiyan

#10441 Re: Sebija All about

Post by meridiyan »

Kaze Senad da su stupili u kontakt sa jednom doktoricom potpisnikom pisma!

Last edited by meridiyan on 04/04/2021 00:55, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#10442 Re: Sebija All about

Post by dječak sa šibicama »

SDA botovi u petoj brzini, a zena ubija ljude sa predumisljajem.
He1972

#10443 Re: Sebija All about

Post by He1972 »

Iker C wrote: 03/04/2021 23:24 Nerko prvo nadji zenu pa tek onda ces biti kompetentan da komentarises bracne odnose. To je isto kao kad neko bez vozacke dozvole komentarise neciju voznju.
Bakir + Sebija, Bakir + Sebija....
abd komentarisao uskoro odnos najmilijih sa sebija-ihinih ventilatorima smrdolino :thumbup:
RunnerX

#10444 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

Doktor Dizdarević je prije desetak dana za BHT1 objasnio sve ovo što piše u pismu, a danas smo samo dobili potvrdu njegove izjave.

Kešmer je novinarčina, glava mu je u torbi već godinama, ali dečko ima muda.
He1972

#10445 Re: Sebija All about

Post by He1972 »

pinkman wrote: 03/04/2021 23:44
last mohicans wrote: 03/04/2021 23:36
pinkman wrote: 03/04/2021 22:55 Generalno ne vjerujem toliko Avazu, a ni Raportu. Volio bih da nije istina ovo jer su ovakve vijesti strasne. Ako je istina, nadam se da ce se sto prije reagovati..
Pisala vam je forumašica nelson od jučer ujutru. Obratila se i face, ali njegovi famozni producenti su čekali da drugi objave,pa se veceras okuražili.
Ne znam ko je forumasica nelson, ali svejedno mi ni to nista ne znaci. Nisam vidio nijedan dokaz, samo vidim nepotpisano pismo.
ok cekaj da ti neko gore zavrsi pa ces dobiti potpis :thumbup:
pinkman

#10446 Re: Sebija All about

Post by pinkman »

He1972 wrote: 04/04/2021 00:59 ok cekaj da ti neko gore zavrsi pa ces dobiti potpis :thumbup:
Ako si intelektualac, onda ces propitivati i ovo pismo. Cinjenica je da nismo vidjeli nikakav dokaz.
RunnerX

#10447 Re: Sebija All about

Post by RunnerX »

pinkman wrote: 04/04/2021 01:02 Ako si intelektualac, onda ces propitivati i ovo pismo. Cinjenica je da nismo vidjeli nikakav dokaz.
Evo ti dokaz
Bosnia records 76 COVID-19 related Deaths in the last 24 Hours
poostar

#10448 Re: Sebija All about

Post by poostar »

U Sarajevu se može dogoditi brazilski scenarij i opet bi se prdilo i kenjalo po portalima.
Sta se treba desiti pa da se ova bagra pomete?
Sta ce biti okidač?
Ovaj ker I keruša nas jebu I ne vade, dokle vise?
Nebitno da li je ovo pismo istinito ili ne, ali Sarajevski kanton ima 35 RESPIRATORA. SAMO 35 RESPIRATORA I ova ridjobrada izdrkotina se još hvali sa time.
Dokle vise? Sutra će vašim najmilijima trebati respirator i umrce jer respiratora neće biti
Doktori će morati da biraju koga će priključiti a koga "isključiti".
Jeziv scenariji koji postaje svakodnevnica krajem naredne sedmice.
He1972

#10449 Re: Sebija All about

Post by He1972 »

malakh wrote: 04/04/2021 00:29 ne budi dijete, spomenuo sam avaz i raport. a ti udji na raport i potraži samo jedan negativan članak protiv fahre i kadrova sbba na svim nivoima, a prvi klix je o istima pisao. kada pregledas i sam se uvjeris da nema, jer je to fahrini glasilo, vratit ćeš se sa izvinjenjem, koje unaprijed prihvatam.

jest fahro (smrad) napada alijinog cvijetka nevinog..... :kiss:
He1972

#10450 Re: Sebija All about

Post by He1972 »

malakh wrote: 04/04/2021 00:50
last mohicans wrote: 04/04/2021 00:38

uopće ne sporim da je stanje na kcusu loše, dapače, slažem se. pa jebo ga ti, pogledaj brojke umrlih i sve će nam se samo reći. ali samo kažem da to nije razlog za podmetanja i političke igrice na relaciji fahro, raport, avaz sa jedne i sda sa druge strane.

da budem iskren, dugo sam pratio raport i mislio da su mediji nalonjeniji sdpu, nipu i našoj stranci, dok mi jedan sarajevski novinar sa n1 nije rekao pravu istinu, a to je da je raport 1/1 fahrin i ajanovićev.

i onda sam se osobno uvjerio i provjerio ovaj link:

https://klix.ba/?s=radon%C4%8Di%C4%87
ovakvi uvijeni realisti kao malakh a zeleni smradovi su najopasniji, kako uvijeno spinuju pod izlikom svjesni su da nije situacija sjajna na ukcs a ljude ubijaju objašnjavaju kako je to napad na cvijeće bsnjacko cmakira i sebi-ja :kiss:
Post Reply