Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Međutim, sada dolazimo do one tačke šta navijači očekuju od mene - da donesem novac u klub, a pritom da ništa ne odlučujem. Ako je tako, a ova situacija bi mogla dati odgovor, onda sa srećom u traženju predsjednika koji će samo upumpavati sredstva, a da se ni za šta neće pitati.
Međutim, sada dolazimo do one tačke šta navijači očekuju od mene - da donesem novac u klub, a pritom da ništa ne odlučujem. Ako je tako, a ova situacija bi mogla dati odgovor, onda sa srećom u traženju predsjednika koji će samo upumpavati sredstva, a da se ni za šta neće pitati.
Ubleha nastavlja sa ublehama ...
Druga recenica mnogo vise govori.
Ode on vrlo brzo.
Imam dovoljno godina da to znam. Neće niko davati svoje pare, a da se ne pita ništa. Ja prvi da imam neke pare, i kada bi odlučio da dam u klub, napravio bi ugovor kod notata, ili šta već. Neće se trošiti kako kome kurcu ćejf.
Ali prva rečenica je ubleha. Koliko je para do sada u klub ubacio Cerić, pa da tako priča? 0, 100, 1000 KM? Mislim da je tačan odgovor NULA, i da nema pravo da priča o nekakvim parama koje on daje. Ubleha, ništa drugo, od samog starta. I neka ide, koji će nam k.rac takav neko.
Ma šta može gore od ovoga lik koji je ljudima krao pare od prodaje slika koji izgleda kao predvodnik gej parade presjednik Zeljeznicara tjera najtrofejnijeg trenera kluba ikada.
Još moguce da nece u evropu otici i s druge strane ih oficijalno za 100 godina kluba prestiže najmrži rival.
Charuga wrote: ↑03/04/2021 23:16
Ma kakvo tjeranje, otići će oni zajedno kako je krenulo. Možda ubleha iz Londona prvi, a onda i Amar.
Lik bukvalno dao takvu izjavu samo da mu drugi ne bi dali povjerenje da ima vece ovlasti dao je izjavu u fazonu " hajde picke smijenite me ako smijete " baš ono da pokrije svoje guzove brzim izlaskom za buduce ublehe..
Al' lik ocigledno nema pojma da klub ima dužan Amaru pare i da hoce ne mogu mu dati otkaz jer bi ih to u grob otjeralo!
Last edited by 90minut on 03/04/2021 23:19, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑03/04/2021 23:18
Sigurno ce ta sisica otjerati Amara iz Želje
Nakon kantonalne i puta Čelika nove maštarije, šta sve prosjecan pitar nece usniti
Zajebali ste pitarske najmokrije snove. Ovo je totalno ludilo sta radite sebi. Mi ne mozemo da vjerujemo sta gledamo
LSD wrote: ↑03/04/2021 23:18
Sigurno ce ta sisica otjerati Amara iz Želje
Nakon kantonalne i puta Čelika nove maštarije, šta sve prosjecan pitar nece usniti
Zajebali ste pitarske najmokrije snove. Ovo je totalno ludilo sta radite sebi. Mi ne mozemo da vjerujemo sta gledamo
Besparica nas ubi, što i sami znate jel, al eto furajte se na neke mokre snove
Znaci ni manje ni više nego najmokrije snove su zajebali do te mjere da više nema šta preko ovoga mozda jedino da završe kao Rangersi u škotskoj mada ja licno ne bi to volio.
Uglavnom do vrhunca smo došli ni sami ne znaju gdje udaraju.
90minut wrote: ↑03/04/2021 23:27
Znaci ni manje ni više nego najmokrije snove su zajebali do te mjere da više nema šta preko ovoga mozda jedino da završe kao Rangersi u škotskoj mada ja licno ne bi to volio.
Aha
Pomalo brate, usrat ces se od sreće
Ma meni ovo nije zanimljivo ja želim umjereno da vas gledam kako tonete i davite se u vašoj muci vrhunac svega odjednom mi nekako nije to to volim degustirati vašu bol znaci iskreno kazem..
Aha
Pomalo brate, usrat ces se od sreće
Ma meni ovo nije zanimljivo ja želim umjereno da vas gledam kako tonete i davite se u vašoj muci vrhunac svega odjednom mi nekako nije to to volim degustirati vašu bol znaci iskreno kazem..
Ovo me podsjeca na neki death/black metal band...nije ni tebi lako izgleda
Ovo me podsjeca na neki death/black metal band...nije ni tebi lako izgleda