Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

svi u napad

#32751 Re: Utakmice.

Post by svi u napad »

Razocaran u sefa. Nigdje igre. Mi jesmo veceras zasluzili pobjedu jer objektivno smo imali vise sansi ali da ne bi Hodzica cao levati. Ja bih razumio da si uigran pa je taktika da se povuce i onda iz brzih kontri rasturis protivnika sto rade sve ekipe svijeta (izuzev nasih ekipa) ali ti izbijas nasumice loptu jer je zavladala panika. Pa nasi glavni vezni su milicevic i Dupovac. Pejovic nije danas ni jedan pas duzi od 10 m uspio napraviti. Pidro tanak u odbrani veceras. Hare se fino ogradi primi loptu i onda usere i konja i sarca. Mesanovic meda ne moze. Najbolji Milicevic Adukor i Fanimo. Susic najbolji igrac lige sjedi na klupi i strucnjak ga ubacuje zadnjih 15 minuta. Zahvaljujuci onoj dvojici osvojit ce mo titulu ali ova ekipa nema sanse u Evropi. Zivjeli.
vicious

#32752 Re: Utakmice.

Post by vicious »

Bilo je dovoljno prilika da se iz kontre riješi utakmica ranije, druga je stvar što zadnji pas ne valja ili što je Jukic limitiran...
Analiticarr

#32753 Re: Utakmice.

Post by Analiticarr »

Znaci svako ko napise istinu i ono sto i slijepac vidi, pljuvac je. :lol: :lol:
internazionale

#32754 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

Neću da šiljim na temu "dobre igre" i dr., titula je prioritet. Kad je osvojimo aBd podvući ćemo refu pa oplesti o svemu
TheTraveler

#32755 Re: Utakmice.

Post by TheTraveler »

internazionale wrote: 03/04/2021 21:23 Neću da šiljim na temu "dobre igre" i dr., titula je prioritet. Kad je osvojimo aBd podvući ćemo refu pa oplesti o svemu
ma daleko od toga da je dobra igra, ali da smo odjednom Olimpic, nismo. Svodicemo racune u Maju. Ovi sto pljuju po zadatku, treba samo ignorisat.
Edit: ne postoji forumaš sa takvim nickom. Kontroliši malo šta pišeš.
gold'n'brown

#32756 Re: Utakmice.

Post by gold'n'brown »

Sva sreca pa se ovo igra bez navijaca do sada bi izgubili titulu kaf vidis kakvi su komentari. Onaj Ikic je opasno dobar igrac, ne volim od njih nista, al ga mozda ne bi lose bilo zaganjati. Mada ce oni vjerovatno ocekivati na njemu puno da zarade. Danas je bolja igra bila nego prethodnih kola i mislim da polako rastemo. Taman cemo se zahuktati pred kraj :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#32757 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Ivan Ikic nije mogao igrati u najlosijoj ekipi 2.HNL....
Ma haj' da ne zakuhavam bezveze.
al-em

#32758 Re: Utakmice.

Post by al-em »

O našoj igri dovoljno govori rečenica jednog formuaša da je dušan hožić heroj.

Očajno igramo ali sreća je naša što je očajna liga. Mislim da je premalo vremena ostalo da ovaj borac koji dogovara sudije opasnije zaprijeti. Dogodine će več biti drugačija priča.
the_stick

#32759 Re: Utakmice.

Post by the_stick »

Jednom pisao i ponavljam... prije povratka navijaca na tribine, obavezno prema istoku ugraditi pleksiglas, jedno 100 metara visok i sa dobrom zvucnom izolacijom... navijace sto dalje od igraca i sve ce biti ok...
Logovan

#32760 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

last mohicans wrote: 03/04/2021 20:04
Logovan wrote: 03/04/2021 19:53 Jao igre jebo te zivot :run: Hajde prvo je bilo ali ok koliko toliko, ali drugo... :roll: Izgledamo kao raja sa termina u pojedinim trenucima.

Sramota je da se opet branimo u drugom poluvremenu i to ne da se branimo sistemski, da znamo ko sta radi, nego igraci k'o muhe bez glave letaju okolo i pokusavaju zaustaviti njihove igrace. :-) Velika tri boda! Ogromna!

Marinovic :roll: Pitam se je li ga stid nekad.
Pazi sta pričaš, svrstat ce i tebe u pljuvače. Ne smije se reci kako jeste.
:D
Ma ne kontam to svrstavanje ljudi u pljuvace ako napisu neku kritiku. Ako nesto ne valja onda cu reci da ne valja. Zna se dobro ko su pljuvaci, a ko su kriticari.
Grean

#32761 Re: Utakmice.

Post by Grean »

svi u napad wrote: 03/04/2021 21:11 Razocaran u sefa. Nigdje igre. Mi jesmo veceras zasluzili pobjedu jer objektivno smo imali vise sansi ali da ne bi Hodzica cao levati. Ja bih razumio da si uigran pa je taktika da se povuce i onda iz brzih kontri rasturis protivnika sto rade sve ekipe svijeta (izuzev nasih ekipa) ali ti izbijas nasumice loptu jer je zavladala panika. Pa nasi glavni vezni su milicevic i Dupovac. Pejovic nije danas ni jedan pas duzi od 10 m uspio napraviti. Pidro tanak u odbrani veceras. Hare se fino ogradi primi loptu i onda usere i konja i sarca. Mesanovic meda ne moze. Najbolji Milicevic Adukor i Fanimo. Susic najbolji igrac lige sjedi na klupi i strucnjak ga ubacuje zadnjih 15 minuta. Zahvaljujuci onoj dvojici osvojit ce mo titulu ali ova ekipa nema sanse u Evropi. Zivjeli.
U moru ovih komentara, sto onih o raspadu sistema sto ovih za koje ako nisi slijep onda si pljuvac, ovaj je nekako mjera.

Bilo je bas tako, vile su nas pronosale nekoliko puta i bas to kad Hodzic naleti ko' nekim cudom iza Vladana kad sam je ja vidio u golu je rijesilo utakmicu.

Kako god, na pitanje imali mjesta za zalopojke odgovor je sigurno da nema, prvi smo na tabeli, na pitanje imamo li sta ocekivati u Evropi sa ovom igrom je slican odgovor, nemamo sta ocekivati jer se patimo i u ligi, kako sa Sirokim tako i Krupom ili igramo na nulu sa raspadnutim Zeljom.

Samo je pitanje sta su zelje i ocekivanja.
Logovan

#32762 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

:sretan:

van Basten

#32763 Re: Utakmice.

Post by van Basten »

Rezultati su bolji od igre cijelo proljece. Bice ovo vjerovatno dovoljno za titulu, zaliha je ipak tu, ali iduca sezona...
Ikic je jucer izgledao kao Neymar, silovao je novopecenog reprezentativca. Vec se moze postaviti pitanje svrsishodnosti Mesanovica, "cost-benefit" odnos mu je debelo u minusu. Za Cmiljanica da ne pricamo. Kad se na to dodaju stari "nit smrdi niti mirise" igraci a la Pejovic, Jukic...pa grcevi od 65min za kkje ne znas jeli gore ako su produkt lose fizicke spreme ili fol taktickog odugovlacenja i cuvanja rezultata... bitna su 3 boda, ostalo ... :run:
molotovljev

#32764 Re: Utakmice.

Post by molotovljev »

... uopste nisam opterecen nasom igrom. Rekao bih potpuno ocekivano, obzirom na prelazni rok.
Nisam vidovit, ali svi dobro znate sta sam pisao nakon odlaska dva najbolja igraca,
upravo ovo sto nam se sad desava. Mi smo izgubili 50% ekipe. Rahmanovic je kao lamela na autu,
kada ode tj. potrosi se dzaba dodavanje gasa, ne moze, ne ide... (metafora)
Razocaran bih bio da se bodovna prednost istopila, ovako nisam.
Meni ste kontrirali i radovali se jer smo pobogu 'zaradili' 200 milja, ne razmisljajuci o tome
koliko smo izgubili i kakve bi posljedice mogle biti, a sada se i sami pitate sta i kako dalje. Hehe
U svemu ovome raduje me dobra atmosfera u svlacionici i zelja za uspjehom.
Zato, svi skupa stisnimo zube i pruzimo podrsku nasim igracima koja im je itekako potrebna.
O Evropi cemo kada dodje vrijeme za to i vec sad pripremam salvu kritika na racun pojedinih...

Jutro je, jutro je...
animus

#32765 Re: Utakmice.

Post by animus »

Dobro smo ovo odigrali. Ekipa je kontrolisala utakmicu skoro cijelo vrijeme. Steta je da nismo dali jos koji gol a mogli smo. Mogli su i oni iz one jedne sanse sto se jednostavno moze uvijek svakome desiti jer je takav fudbal. Zato je bitno ranije dati jos jedan gol. Cinjenica je da nam je ovo bila najvaznija utakmica do sada. Samopouzadnje kod igraca je bilo vrlo nisko. Mislim da ce sada biti sve puno bolje. Direktni konkurent gurnut na -8.
Logovan

#32766 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Dobro jutro, što je lijepo na prvom mjestu.

+8
+8
+10
+11
+14

SARAJEVO ŠAMPION!
Karikaturist

#32767 Re: Utakmice.

Post by Karikaturist »

Prave proljetne ranojutarnje temperature..
molotovljev

#32768 Re: Utakmice.

Post by molotovljev »

Logovan wrote: 04/04/2021 10:52 Dobro jutro, što je lijepo na prvom mjestu.

+8
+8
+10
+11
+14

SARAJEVO ŠAMPION!
Sta kaze mikrobiolog Branko:
Zeljo je -6 poena udaljenosti od toga da mozemo
Pfizerove vakcine mjesec dana na Grbavici cuvat. :izet:
tovarish

#32769 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

Pitar sa Kariba wrote: 03/04/2021 22:28 Ivan Ikic nije mogao igrati u najlosijoj ekipi 2.HNL....
Ma haj' da ne zakuhavam bezveze.
Ni Tatar nije bio ništa bolji u Hrvatskoj, a kod nas je razvalio. Na takve stvari utiče mnogo faktora.
El_comadante

#32770 Re: Utakmice.

Post by El_comadante »

bitno je da smo dobili direktog konkurenta, još kad bi Borac mlatnuli to bi bilo to manje više. sada protiv Veleža i bod dobar.
dzeno123

#32771 Re: Utakmice.

Post by dzeno123 »

molotovljev wrote: 04/04/2021 10:06 ... uopste nisam opterecen nasom igrom. Rekao bih potpuno ocekivano, obzirom na prelazni rok.
Nisam vidovit, ali svi dobro znate sta sam pisao nakon odlaska dva najbolja igraca,
upravo ovo sto nam se sad desava. Mi smo izgubili 50% ekipe. Rahmanovic je kao lamela na autu,
kada ode tj. potrosi se dzaba dodavanje gasa, ne moze, ne ide... (metafora)
Razocaran bih bio da se bodovna prednost istopila, ovako nisam.
Meni ste kontrirali i radovali se jer smo pobogu 'zaradili' 200 milja, ne razmisljajuci o tome
koliko smo izgubili i kakve bi posljedice mogle biti, a sada se i sami pitate sta i kako dalje. Hehe
U svemu ovome raduje me dobra atmosfera u svlacionici i zelja za uspjehom.
Zato, svi skupa stisnimo zube i pruzimo podrsku nasim igracima koja im je itekako potrebna.
O Evropi cemo kada dodje vrijeme za to i vec sad pripremam salvu kritika na racun pojedinih...

Jutro je, jutro je...
Isto sam pisao ovo kao i ti druže.
omega369

#32772 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Igrom nisam previše zadovoljan, ali dok su razultati tu, puna podrska strucnom stabu, vinku i igračima. Sa daleko najslabijim timom u posljednjih nekoliko godina, cilj se ipak polako ispunjava. GOLEMO

milanović mi je ok bio jučer, iznenađujuće :shock:

Neko spomenu Evropu...klub koji nema redovna primanja nema šta tražiti u Evropi, tako da...uzivajte ljudi malo, dok traje
il dottore

#32773 Re: Utakmice.

Post by il dottore »

omega369 wrote: 05/04/2021 18:49 Igrom nisam previše zadovoljan, ali dok su razultati tu, puna podrska strucnom stabu, vinku i igračima. Sa daleko najslabijim timom u posljednjih nekoliko godina, cilj se ipak polako ispunjava. GOLEMO

Neko spomenu Evropu...klub koji nema redovna primanja nema šta tražiti u Evropi, tako da...uzivajte ljudi malo, dok traje
Najslabiji a najskuplji
Golemo
TheTraveler

#32774 Re: Utakmice.

Post by TheTraveler »

il dottore wrote: 05/04/2021 19:13
omega369 wrote: 05/04/2021 18:49 Igrom nisam previše zadovoljan, ali dok su razultati tu, puna podrska strucnom stabu, vinku i igračima. Sa daleko najslabijim timom u posljednjih nekoliko godina, cilj se ipak polako ispunjava. GOLEMO

Najslabiji a najskuplji
Golemo
Transfermakrt je relevantan ko Avaz.
Analiticarr

#32775 Re: Utakmice.

Post by Analiticarr »

TheTraveler wrote: 05/04/2021 19:21
il dottore wrote: 05/04/2021 19:13

Najslabiji a najskuplji
Golemo
Transfermakrt je relevantan ko Avaz.
Pitaj rodjaka iz kaknja ako ne vjerujes Transfermarktu.
Post Reply