2 metra snijega na Visočici i kriza u BL da upotpunimo slikumade_in_sarajevo wrote: ↑03/04/2021 21:18 Bakir o cetnicima sa vracama i ustasama na Ivanu, kako Sarajevo derneci poslije utakmice, jedan clanak o poslanom pismu, odgovoru kcus i pitaju ko govori istinu.
Bravo klix, nemojte pustiti da vas zuta stampa zatrpava. Recite narodu kako je kanton bitan za NATO jer tamo stoji sda mora stajati na braniku kantona da bi BIH usla u NATO. Recite narodu kako se cijeli svijet digo protiv bosnjaka, eno ih na braniku ali gazija to brani.
Sebija All about
-
splinter
#10301 Re: Sebija All about
-
sitni svercer
#10302 Re: Sebija All about
ovako ti sad polako sjedni, izbroj do 10, e onda 10 duboko stomacnu udisanje i izdisanjemade_in_sarajevo wrote: ↑03/04/2021 21:18 Bakir o cetnicima sa vracama i ustasama na Ivanu, kako Sarajevo derneci poslije utakmice, jedan clanak o poslanom pismu, odgovoru kcus i pitaju ko govori istinu.
Bravo klix, nemojte pustiti da vas zuta stampa zatrpava. Recite narodu kako je kanton bitan za NATO jer tamo stoji sda mora stajati na braniku kantona da bi BIH usla u NATO. Recite narodu kako se cijeli svijet digo protiv bosnjaka, eno ih na braniku ali gazija to brani.
-
Iker C
#10303 Re: Sebija All about
Uvazena profesorica Izetbegovic po hitnom postupku treba dati odobrenje Zahiragicu i njegovoj ekipi da vrse nadzor nad radom anesteziologa, kao jedna vrsta korektiva. Mislim da anestezilozi ne znaju raditi i da se njihovo neznanje zeli inputirati uvazenoj profesorici.
-
Aequus
#10304 Re: Sebija All about
Ma ja, ona je ginekolog sta ona zna... Mene samo zanima sta je bilo u onoj koverti "kanada" ili kako vec, koja je "greskom" direktorici poslanaIker C wrote: ↑03/04/2021 21:22 Uvazena profesorica Izetbegovic po hitnom postupku treba dati odobrenje Zahiragicu i njegovoj ekipi da vrse nadzor nad radom anesteziologa, kao jedna vrsta korektiva. Mislim da anestezilozi ne znaju raditi i da se njihovo neznanje zeli inputirati uvazenoj profesorici.
- Janjicar
#10305 Re: Sebija All about
Fali ti oIker C wrote: ↑03/04/2021 21:22 Uvazena profesorica Izetbegovic po hitnom postupku treba dati odobrenje Zahiragicu i njegovoj ekipi da vrse nadzor nad radom anesteziologa, kao jedna vrsta korektiva. Mislim da anestezilozi ne znaju raditi i da se njihovo neznanje zeli inputirati uvazenoj profesorici.
-
sitni svercer
#10306 Re: Sebija All about
Iker C wrote: ↑03/04/2021 21:22 Uvazena profesorica Izetbegovic po hitnom postupku treba dati odobrenje Zahiragicu i njegovoj ekipi da vrse nadzor nad radom anesteziologa, kao jedna vrsta korektiva. Mislim da anestezilozi ne znaju raditi i da se njihovo neznanje zeli inputirati uvazenoj profesorici.
-
breuer
#10307 Re: Sebija All about
nemoj brate, nije ovo za zajebanciju, premnogo je ljudi umrlo...Iker C wrote: ↑03/04/2021 21:22 Uvazena profesorica Izetbegovic po hitnom postupku treba dati odobrenje Zahiragicu i njegovoj ekipi da vrse nadzor nad radom anesteziologa, kao jedna vrsta korektiva. Mislim da anestezilozi ne znaju raditi i da se njihovo neznanje zeli inputirati uvazenoj profesorici.
- bogoljub
#10308 Re: Sebija All about
"DA LI JE ISTINA DA SRPSKU DECU BACAJU LAVOVIMA U SARAJEVU UPITA JEDNOM JEDAN TZV. NOVINAR".
A ZAPITANI NJEMU TAD HITAR ODGOVOR DADE,
DA ISTINA JE.
Da li je istina da zla teta ljude baca na respiratore namjerno da umru, ljudi koji ne mogu da dišu?
Da, brz i hitar odgovor dođe , doduše ANONIMNI!!!
DA ISTINA JE.
Da li je istina da zla teta ljude baca na respiratore namjerno da umru, ljudi koji ne mogu da dišu?
Last edited by bogoljub on 03/04/2021 21:29, edited 3 times in total.
-
meridiyan
#10309 Re: Sebija All about
Imal kakvog saopstenja "trojke" i SBB? Nije valjda da se jos nisu usaglasili i da jos eglenisu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#10310 Re: Sebija All about
Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
Ne mogu da vjerujem da se toliko boje nje, da ne smiju izaci i suprotstaviti mišljenje, bojeći se za posao?!
Pa ti isti doktori mogu naci posao isti dan, kad bi izasli iz kruga kcus-a u više bolnica, poliklinika,.....odakle taj strah, ćutnja toliko vremena?? Meni je to strašno...
Ne mogu da vjerujem da se toliko boje nje, da ne smiju izaci i suprotstaviti mišljenje, bojeći se za posao?!
Pa ti isti doktori mogu naci posao isti dan, kad bi izasli iz kruga kcus-a u više bolnica, poliklinika,.....odakle taj strah, ćutnja toliko vremena?? Meni je to strašno...
-
breuer
#10311 Re: Sebija All about
prvo, 80% kojih je ostalo su Sebijine podguzne muhe, a ostali, haj stisni i izađi, vidiš da vještica ne haje i više instancekonektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
-
meridiyan
#10312 Re: Sebija All about
Niko nista...Ceka se red...
Vidjeli smo sliku dede na respiratoru za koji su znali da ne radi: U 18 su nam rekli da je dobro, u 21 da je umro
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... Af2A_WuRi8
- musicman80
#10313 Re: Sebija All about
Ko zna sta se tamo stvarno desava. Mnogi ne zele da pricaju plaseci se sankcija ili gubitka posla, ima i toga, a ima i poltrona. Indikativno je i da BIH ima najvecu stopu smrtnosti od covid-a zadnih sedmica. To isto treba ispitati.
-
sitni svercer
#10315 Re: Sebija All about
bogoljub wrote: ↑03/04/2021 21:27 "DA LI JE ISTINA DA SRPSKU DECU BACAJU LAVOVIMA U SARAJEVU UPITA JEDNOM JEDAN TZV. NOVINAR".
DA ISTINA JE.
- He1972
#10316 Re: Sebija All about
ja ne znam koji moždani sklop imaju ljudi koji porede auta i dizalice, i žive ljude koje ovi "ventilatori" ubijuizvrsni direktor wrote: ↑03/04/2021 20:29Ako je izvrsilac znao da je dizalica na 1 tonu, onda snosi krivicu. Ako mu je poslodavac rekao da je dizalica bazdarena na dvije tona, nezavisni procjenitelj dosao pogledao i rekao da je dizalica bazdarena na dvije tona, onda izvrsila nije kriv ni za sta, moze samo biti kriv sto odbija poslusati nalogodavca.Hakiz wrote: ↑03/04/2021 20:09Obojica. Jedan kao nalogodavac, drugi kao izvršilac djela.Haris.ba post_idkrivobojica.61382 wrote:03/04/2021 20:08 Radis kod mehanicara koji je sef i koji kaze digni auto tesko 2 tone na dizalicu za 1 tonu bazdareno. Ko je kriv ako se auto prevrne?
A ako je znao da je bazdarena na 1 tonu a nalogodavac mu prijetio, i izvrsilac pristao zbog straha za ugled, zivot, egzistenciju, porodicu, a posle toga i prijavio nadleznim sta je uradio, onda je to oslobadjajuca okolnost.
Nalogodavac se ni u jednom slucaju izvuci ne moze
- Rockefeller
#10317 Re: Sebija All about
Hajde ba Sebija, gorit ces u vatri. Pisaj jos dok mozes po narodu ljepotice.
-
kritikos
#10318 Re: Sebija All about
Ne budi naivan. Ne boji se niko nje, vec sistema koji stoji uz nju. Od obavjestajaca, sudija, tuzilaca, policije, stranackih uhoda, kriminalaca, staranackog aparata, medija i stranackih botova.konektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
I sta kad izadje?
Bice 2-3 dana u medijskom fokusu, a onda krece visemjesecna tortura na tu osobu, sikaniranje, stalna isptivanja, pritisci na clanove porodice, motaju se kriminalci, prijetnje, policija ignorise, namjerno tuzilastvo tromo i traljavo, osjecaj bespomocnosti, nesigurnosti. Onda tebi ide disciplinska, mobing...i na kraju te svi zaborave, a tebi zivot postaje pakao.
Oni su sistem, ljudi nemaju hrabrosti da istupe javno, svjesni da ce biti ostavljeni na ledini da se sami bore, da nema drzave i vladavine prava.
Jasnije?
Last edited by kritikos on 03/04/2021 21:40, edited 1 time in total.
-
Dimu1927
#10319 Re: Sebija All about
ako je istina ovo, nije samo sebija kriva nego citav kcus. kakvo je to lijecenje ako doktor jednom dnevno prodje krug kroz odjel ?
kakvo je to lijecenje ako te samo spoje na respirator i ostave ?
kakvo je to lijecenje ako ne mozes dobiti informaciju 7 dana kako ti je otac ili majka ? ne javlja se sebija na svaki potez.
to gore je sve bagra obicna cast izuzecima
bili su i prije sebije bagra kad su radili po privatnim klinikama
kakvo je to lijecenje ako te samo spoje na respirator i ostave ?
kakvo je to lijecenje ako ne mozes dobiti informaciju 7 dana kako ti je otac ili majka ? ne javlja se sebija na svaki potez.
to gore je sve bagra obicna cast izuzecima
bili su i prije sebije bagra kad su radili po privatnim klinikama
- He1972
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#10321 Re: Sebija All about
E bih se slozio s tobom....kritikos wrote: ↑03/04/2021 21:38Ne budi naivan. Ne boji se niko nje, vec sistema koji stoji uz nju. Od obavjestajaca, sudija, tuzilaca, policije, stranackih uhoda, kriminalaca, staranackog parata, medija i stranackih botova.konektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
I sta kad izadje?
Bice 2-3 dana u medijskom fokusu, a onda krece visemjesecna tortura na tu osobu, sikaniranje, stalna isptivanja, pritisci na clanove porodice, motaju se kriminalci, prijetnje, policija ignorise, tuzilastvo tromo i traljavo, osjecaj bespomocnosti, nesigurnosti. Onda ide disciplinska, mobing...i na kraju te svi zaborave, a tebi zivot postaje pakao.
Oni su sistem, ljudi nemaju hrabrosti da istupe javno, svjesni da ce biti ostavljeni na ledini da se sami bore, sa nema drzave i vladavine prava.
Jasnije?
U ovom slucaju, kad bi izaslo svih 17 ljekara javno,..ne postoji sistem koji bi mogao protiv njih...pa i ovaj naš nakaradni..
-
meridiyan
#10322 Re: Sebija All about
Ne smiju. Tako su u KB Dubrava u Zagrebu prvo pocele anonimne prepiske zaposlenih sa novinarima da bi nakon izvesnog vremena reagovala Vlada i smjenila Upravu. Ovdje je jako tesko jer su zohari uvezani od portira do vrha pravosudja. Nemas se kome pozaliti jer ce te napraviti da destruktivno djelujes u vrijeme pandemije. Jednostavno nema te tada ko zastititi.konektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... a-15028655
-
statixx
#10323 Re: Sebija All about
Ljudi se bas prave naivni i ocekuju da neko drugi sam na ledjima iznese sve.kritikos wrote: ↑03/04/2021 21:38Ne budi naivan. Ne boji se niko nje, vec sistema koji stoji uz nju. Od obavjestajaca, sudija, tuzilaca, policije, stranackih uhoda, kriminalaca, staranackog aparata, medija i stranackih botova.konektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
I sta kad izadje?
Bice 2-3 dana u medijskom fokusu, a onda krece visemjesecna tortura na tu osobu, sikaniranje, stalna isptivanja, pritisci na clanove porodice, motaju se kriminalci, prijetnje, policija ignorise, namjerno tuzilastvo tromo i traljavo, osjecaj bespomocnosti, nesigurnosti. Onda tebi ide disciplinska, mobing...i na kraju te svi zaborave, a tebi zivot postaje pakao.
Oni su sistem, ljudi nemaju hrabrosti da istupe javno, svjesni da ce biti ostavljeni na ledini da se sami bore, da nema drzave i vladavine prava.
Jasnije?
-
sitni svercer
#10324 Re: Sebija All about
bice da gledas puno krimicakritikos wrote: ↑03/04/2021 21:38Ne budi naivan. Ne boji se niko nje, vec sistema koji stoji uz nju. Od obavjestajaca, sudija, tuzilaca, policije, stranackih uhoda, kriminalaca, staranackog aparata, medija i stranackih botova.konektovan wrote: ↑03/04/2021 21:30 Meni je samo jedno nevjerovatno, i šokantno vec odavno....Kako neko od tih ljekara koji rade gore na kcus, ne izadje i javno saopšti neke stvari, tj. istinu šta se dešava..pa hebote, to su doktori, desetine diploma, strucnjaci iz raznih oblasti, ljudi koji bi ttrbali imati integritet i ono najvaznije, dostojanstvo...a ne dozvoliti , ocigkedno, takvu diktaturu, koja urušava kompletan zdravstveni sistem..
I sta kad izadje?
Jasnije?
-
Iker C
#10325 Re: Sebija All about
U KCUS upravo ulazi Solak sa jurisnim prsluk u drustvu Zahiragica, radnici stoje u stavu mirno. Njih dvojica ce utvrditi sta je " trulo u drzavi Danskoj".