Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JThomas wrote: ↑03/04/2021 20:33
a na klixu manchester city savladao leicester...
Izgleda da su i oni dobili masnu lovu da sute.
Sjecate se na pocetku par autorskih tekstova u kojima su otkrivali sve i svasta u vezi malina. Sad od onih 10,5 miliona i oni su sigurno hajrovali nekoliko desetina hiljada...
Sumnjam
Prije ce biti da su dobili dobronamjerne savjete i instrukcije
A niko nema muda pišati protiv vjetra
Prvi ja ne bih
Za koga?
foxlife wrote: ↑03/04/2021 20:35
ma ovdje znamo ko je kriv
samo neko sa strane moze raspravljati jesu li krivi anesteziolozi ili nadredjeni ili neko treci
Ne neko sa strane, već samo botovi te ljubitelji i poštovaoci "halke", mogu u priču uvoditi odgovornost anesteziologa. Oni su u suštini posljednji u lancu odgovornosti i oni su zapravo i jedini reagovali.
Sad se tek vidi šta je decenijska korupcija učinila od ovog društva.
pa to i govorim
ovo je rezultat visegodisnjeg "rada"
a svi znamo ko je vodio drzavu a onda sve dole do cistacice
Sjecate se na pocetku par autorskih tekstova u kojima su otkrivali sve i svasta u vezi malina. Sad od onih 10,5 miliona i oni su sigurno hajrovali nekoliko desetina hiljada...
Sumnjam
Prvi ja ne bih
Za koga?
Budimo realni
budimo realni ti si ovdje najmanje relevantan da pricas o tome
prodao si se za veceru
Sumnjam
Prvi ja ne bih
Za koga?
Sto su se koalicioni partneri aktivirali sa tenzijama o ocjepljenju, ratu, izbornom, tuzakanju. Stari uigrani partneri Dodo, Bake i Cova sa privjeskom Komsicem dizu prasinu da skrenu fokus sa Seke, i bune na KCUS. Spasavanje vojnika Seke
channel10 wrote: ↑03/04/2021 21:13
Nakon 8 sati su objavili vijest i to pod naslovom, sta je istina... Bra`o klikse, sad znamo ko si i sta si i zakoje ekipe igras
Ja bolan od 2003 ne idem.na klix nego izravno na forum
To nije novinarstvo
Bakir o cetnicima sa vracama i ustasama na Ivanu, kako Sarajevo derneci poslije utakmice, jedan clanak o poslanom pismu, odgovoru kcus i pitaju ko govori istinu.
Bravo klix, nemojte pustiti da vas zuta stampa zatrpava. Recite narodu kako je kanton bitan za NATO jer tamo stoji sda mora stajati na braniku kantona da bi BIH usla u NATO. Recite narodu kako se cijeli svijet digo protiv bosnjaka, eno ih na braniku ali gazija to brani.