10X kokecoin
100Xmemocomin
1000Xserbocoin
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pusti, vidis da vodi dijalog sa samim sobom.sime_cipol wrote: ↑31/03/2021 15:05 Lici mi na pitarski humor, a ako ti je to smijesno trebao bi se zapitati
![]()
Da se ponovim
Koji navijaci?Mea_parvitas wrote: ↑03/04/2021 17:28 Valjda je i budali sada jasno da su kod tjeranja prosle uprave navijaci imali Osimov vjetar u ledja, kao sto i sada imaju da ih (ga) ne tjeraju. Mi zapravo i nemamo klub trenutno, svi organi kluba su u kurcu, skupstinari se ne odazivaju na sjednice, Osim caruje, a pamet klade valja...
Manijaciultima_palabra wrote: ↑03/04/2021 17:33Koji navijaci?Mea_parvitas wrote: ↑03/04/2021 17:28 Valjda je i budali sada jasno da su kod tjeranja prosle uprave navijaci imali Osimov vjetar u ledja, kao sto i sada imaju da ih (ga) ne tjeraju. Mi zapravo i nemamo klub trenutno, svi organi kluba su u kurcu, skupstinari se ne odazivaju na sjednice, Osim caruje, a pamet klade valja...![]()
Neka i njega i navijacaMea_parvitas wrote: ↑03/04/2021 17:28 Valjda je i budali sada jasno da su kod tjeranja prosle uprave navijaci imali Osimov vjetar u ledja, kao sto i sada imaju da ih (ga) ne tjeraju. Mi zapravo i nemamo klub trenutno, svi organi kluba su u kurcu, skupstinari se ne odazivaju na sjednice, Osim caruje, a pamet klade valja...