Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
GandalfSivi

#7551 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

Challenger_ wrote: 02/04/2021 21:47 Ne zna ono na temu, ono bi o ljudima, da insinuira da podmeće, "ko ne misli kao ja, taj radi za sendvič".

:lol:
Davno sam ti rekao, hajmo zajedno, prvo ja, pa onda ti, jebati sve po spisku, ja Trumpu, Bidenu i mnogim drugim americkim politicarima, za to sto su im korporacije u prvom planu, pa tek onda svi ostali, a dodat cu jos par stvari, a ti onda Putinu, pa jos nabrojati po potrebi, sto je mali jadni diktator, wannabe Musolini, pa onda dodaj jos par stvari po svom nahodjenju.

Dok god ne smijes, radis za sendvic majstore...
GandalfSivi

#7552 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

I sada cemo opet gledati kako Challi nestaje sa teme, pa se vrati za par dana kao da nista nije bilo :-?
gdesi bre

#7553 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by gdesi bre »

Ne znam jel za teorije zavjere ali u zadnje vrijeme cujem da dosta oboljeva i umire onih sto ne vjeruju u koronu
GandalfSivi

#7554 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

gdesi bre wrote: 02/04/2021 23:58 Ne znam jel za teorije zavjere ali u zadnje vrijeme cujem da dosta oboljeva i umire onih sto ne vjeruju u koronu
Ciljano prskanje, nema zajebancije...
gdesi bre

#7555 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by gdesi bre »

GandalfSivi wrote: 02/04/2021 23:59
gdesi bre wrote: 02/04/2021 23:58 Ne znam jel za teorije zavjere ali u zadnje vrijeme cujem da dosta oboljeva i umire onih sto ne vjeruju u koronu
Jel vjerujes da u mojoj mahali nije bilo korone dok nisu dosli prskaci u odjelima da kao dezinfikuju...
Hakiz

#7556 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

Challenger_ wrote: 02/04/2021 20:46 Nebitni su ovdašnji likovi. Oni samo papagajski ponavljaju ono što čuju iz nazovi-zapadnih izvora, medijskih i političkih. Inače, izvor frustracije prekookeanskih skorojevića i seljobera koji su umislili da su gospodari života i smrti su Rusi i samo Rusi, jer ih ne *ebu ni dva posto, pa im se priviđaju svuda.
Kubanska kriza, to jeste Rusi prvi trepnuli pa demontirali rakete na Kubi i vratili ih nazad. 1:0

Kolaps SSSR-a, Rusija postala kapitalistička (autoritarna ali kapitalistička), Kina takođe. Države članice nekadašnjeg Varšavskog pakta postale članice NATO i EU. 2:0

Kako se meni čini, Zapad vodi 2:0 protiv Rusije.

P. S. Kina je veća opasnost od Rusije.
GandalfSivi

#7557 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

gdesi bre wrote: 03/04/2021 00:01
GandalfSivi wrote: 02/04/2021 23:59
Jel vjerujes da u mojoj mahali nije bilo korone dok nisu dosli prskaci u odjelima da kao dezinfikuju...
Ti prskaci nisu ljudi uopste nego gusteri, zato i nose ona odijela da ih ne mozes tek tako skontati...
gdesi bre

#7558 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by gdesi bre »

:lol:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#7559 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Challenger_ »

Hakiz wrote: 03/04/2021 00:04Kubanska kriza, to jeste Rusi prvi trepnuli pa demontirali rakete na Kubi i vratili ih nazad. 1:0

Kolaps SSSR-a, Rusija postala kapitalistička (autoritarna ali kapitalistička), Kina takođe. Države članice nekadašnjeg Varšavskog pakta postale članice NATO i EU. 2:0

Tvoj intelekt je negdje u davnim 70-im.
Challenger_

#7560 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Challenger_ »

GandalfSivi wrote: 02/04/2021 23:54 I sada cemo opet gledati kako Challi nestaje sa teme, pa se vrati za par dana kao da nista nije bilo :-?
Opet umišljaš, a u nedostatku polemičkog kapaciteta stvar svodiš na ad hominem narativ. Nedorastao si za bilo kakvu priču. Čuj nema me jer si ti nešto argumentovao.

Vic i to loš.
Challenger_

#7561 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Challenger_ »

Nepodsticajan si kao sagovornik, molim te da me ne kvotaš bez potrebe i budiš porukama bez duha, uma i srca. Ćao.

______
GandalfSivi

#7562 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

Challenger_ wrote: 03/04/2021 00:48
GandalfSivi wrote: 02/04/2021 23:54 I sada cemo opet gledati kako Challi nestaje sa teme, pa se vrati za par dana kao da nista nije bilo :-?
Opet umišljaš, a u nedostatku polemičkog kapaciteta stvar svodiš na ad hominem narativ. Nedorastao si za bilo kakvu priču. Čuj nema me jer si ti nešto argumentovao.

Vic i to loš.
To je taj spin majstore, ne kvotam ja tebe zbog tebe, nego ako slucajno ima jos ko neupucen da ukazem na pozadinu tvojih nebuloza. Pa ti opet dva ili tri posta nabaci, mozda ti i kakvo meso u taj sendvic dodaju...
Point.

#7563 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Point. »

GandalfSivi wrote: 03/04/2021 01:04

Vic i to loš.
To je taj spin majstore, ne kvotam ja tebe zbog tebe, nego ako slucajno ima jos ko neupucen da ukazem na pozadinu tvojih nebuloza. Pa ti opet dva ili tri posta nabaci, mozda ti i kakvo meso u taj sendvic dodaju...
Kakav lik. :lol:

Mislim da ima onaj detektor i filter gdje kad god neko napiše Rus, Rusija i Putin, njemu se upali lampica u tami tuzlanske noći i on kao Betman pali laptop da brani braću sa Istoka od mrskog Zapada.

Sendvič loš i nikakav.
Hakiz

#7564 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

Challenger_ wrote: 03/04/2021 00:45
Hakiz wrote: 03/04/2021 00:04Kubanska kriza, to jeste Rusi prvi trepnuli pa demontirali rakete na Kubi i vratili ih nazad. 1:0

Tvoj intelekt je negdje u davnim 70-im.
Ne znaš bez vrijeđanja, je li?

Da, zaista ono šta ljudi kažu više govori o njima nego o onima o kojima kažu.
Hakiz

#7565 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Hakiz »

Point. wrote: 03/04/2021 10:10
GandalfSivi wrote: 03/04/2021 01:04

Vic i to loš.
Kakav lik. :lol:

Mislim da ima onaj detektor i filter gdje kad god neko napiše Rus, Rusija i Putin, njemu se upali lampica u tami tuzlanske noći i on kao Betman pali laptop da brani braću sa Istoka od mrskog Zapada.

Sendvič loš i nikakav.
Pa, dobro, treba razumjeti čovjeka, Zapad traži kvalitet, Istok poslušnost. Pa je našao "posao" tamo gdje je bio konkurentan.
GandalfSivi

#7566 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by GandalfSivi »

Rusija je najgora!!!

Sada lampica probudi Challija :D :izet:
montypython2000

#7567 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by montypython2000 »

Evo jedan film koji nađoh, daleko najbolje od svega što sam vidio, nedavno objavljen. Do detalja je objašnjena tzv Pandemija, pokušaj kreiranja histerije oko svinjske gripe (2009) koji nije uspio, pripreme za novi pokušaj tzv Event 201-simulacija Pandemije mjesec dana pred događanja u Wuhanu, Pa onda, ko su akteri, zašto se sve ovo radi, manipulacija PCR testovima (koji je tvorac testa, nobelovac Kery Mullis sam proglasio neprimjerenim za upotrebu van laboratorije; inače Mullis je "umro" mjesec dva pred "Pandemiju"). Prezentirani su i dokazi da je smrtnost od Covida svega 0,23% (naučni rad peer reviewed, objavljen na stranici WHO), manipulacija sa brojevima smrtnosti, uloga medija, uloga mnogih celebritija, Premijera država te naravno konačni cilj- vakcinacija i uvođenje totalitarnih režima. Pokušao sam da provjerim mnoge tvrdnje iz filma, brojeve, datumei-SVE JE TAČNO. Dakle ovo nije jedan od onih Zemlja je ravna, britanska kraljica je reptil...-nije teorija zavjere nego THE ZAVJERA. Vrijedi pogledati. Traje cca 50 min ali toliko je podataka da se može gledati 5 sati. Nažalost nije preveden pa ko zna engleski..evo link sa Rumble (ne znam kako se kači non youtube film) https://rumble.com/vec96b-pandemic-that ... reset.html
pojedinac

#7568 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by pojedinac »

montypython2000 wrote: 04/04/2021 10:56 Evo jedan film koji nađoh, daleko najbolje od svega što sam vidio, nedavno objavljen. Do detalja je objašnjena tzv Pandemija, pokušaj kreiranja histerije oko svinjske gripe (2009) koji nije uspio, pripreme za novi pokušaj tzv Event 201-simulacija Pandemije mjesec dana pred događanja u Wuhanu, Pa onda, ko su akteri, zašto se sve ovo radi, manipulacija PCR testovima (koji je tvorac testa, nobelovac Kery Mullis sam proglasio neprimjerenim za upotrebu van laboratorije; inače Mullis je "umro" mjesec dva pred "Pandemiju"). Prezentirani su i dokazi da je smrtnost od Covida svega 0,23% (naučni rad peer reviewed, objavljen na stranici WHO), manipulacija sa brojevima smrtnosti, uloga medija, uloga mnogih celebritija, Premijera država te naravno konačni cilj- vakcinacija i uvođenje totalitarnih režima. Pokušao sam da provjerim mnoge tvrdnje iz filma, brojeve, datumei-SVE JE TAČNO. Dakle ovo nije jedan od onih Zemlja je ravna, britanska kraljica je reptil...-nije teorija zavjere nego THE ZAVJERA. Vrijedi pogledati. Traje cca 50 min ali toliko je podataka da se može gledati 5 sati. Nažalost nije preveden pa ko zna engleski..evo link sa Rumble (ne znam kako se kači non youtube film) https://rumble.com/vec96b-pandemic-that ... reset.html
Mnogi u to ne vjeruju, a sve NAS je poklopilo.
Trappist

#7569 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Trappist »

https://www.imdb.com/title/tt11244670/
"The Next Pandemic"
"Episode aired 7 November 2019"
"If you're not worried about a looming global pandemic, you probably should be. Are we prepared for an outbreak? Bill Gates and other experts weigh in."

:lol: :izet:
zubi

#7570 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by zubi »

https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/premi ... 25356.html

BEOGRAD - Jedan od pet antivaksera u Srbiji, koji su privedeni u kampanje protiv vakcinacije, bio je vakcinisa protiv korona virusa, otkrila je danas premijerka Ana Brnabić.

"Od pet antivaksera koji su privedeni, jedan se vakcinisao, a istovremeno širi najstrašnije moguće laži protiv vakcinacije. Znači, ispada, vi ste sebe zaštitili, ali govorite kako drugi ne treba da se vakcinišu. To je najstrašnije licemerje. Antivakseri zaista ugrožavaju nacionalnu bezbednost. Oni na društvenim mrežama ozbiljno ugrožavaju bezbednost i živote ljudi, šire paniku i lažne vesti", izjavila je Brnabić

:lol: :lol: :lol:
daddy-kool

#7571 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by daddy-kool »

:lol: :lol:
muhafuca

#7572 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by muhafuca »

zubi wrote: 04/04/2021 15:51 https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/premi ... 25356.html

BEOGRAD - Jedan od pet antivaksera u Srbiji, koji su privedeni u kampanje protiv vakcinacije, bio je vakcinisa protiv korona virusa, otkrila je danas premijerka Ana Brnabić.

"Od pet antivaksera koji su privedeni, jedan se vakcinisao, a istovremeno širi najstrašnije moguće laži protiv vakcinacije. Znači, ispada, vi ste sebe zaštitili, ali govorite kako drugi ne treba da se vakcinišu. To je najstrašnije licemerje. Antivakseri zaista ugrožavaju nacionalnu bezbednost. Oni na društvenim mrežama ozbiljno ugrožavaju bezbednost i živote ljudi, šire paniku i lažne vesti", izjavila je Brnabić

rtv.rs kao stub novinarstva i objektivnog informisanja

:D :D :D
Sanjarko

#7573 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by Sanjarko »

muhafuca wrote: 04/04/2021 16:00
zubi wrote: 04/04/2021 15:51 https://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/premi ... 25356.html

rtv.rs kao stub novinarstva i objektivnog informisanja

:D :D :D
Ko u ratu i nakon njega o istom i o sto sta jos. :oops:
komercionala

#7574 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by komercionala »

Suska se da je kriza na kcusu poltronski i botovski mediji pisu ezz jel teorija zavjere
pojedinac

#7575 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite

Post by pojedinac »

Ma, sve je ovo teorija zavjere! :mrgreen:

Nema maski, socijalne distance, slobodan protok roba i ljudi, biznisi cvjetaju [pogotovo mali],
zdravstvo nikad bolje, ljudi veseli i zdravi. Nikad ljepše. :(
Post Reply