Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prijatelju. Ja ne znam da li je tebi vazna Bosna ili Pjanic? Ja ovo govorim zbog Bosne, zbog tebe, zbog mene, zbog CrveniTifoza itd itd
.Da Bog da Pjanic zivio 100 godina. Da Bog da presao u prvih 11 Barcelone. Da Bog da bio nas najbolji igrac.
Eto da se razumijemo.
Ali gledamo mrcvarenje evo 20 godina i molim ti se Boze da dodam prvom do sebe (prvom iza mene).
Nije dovoljno star da igra 20 godina za reprezentaciju.
Isto tako nije jedini na terenu. Sta je sta ostalim Kurcohadziabdicima i palcevima? Gdje Todorovic veceras? Krunic? Sta su oni uradili?
Ovdje vam trola dodje i krene pljuvati po Pjanicu kao da je on jedini igrao protiv Francuza veceras, i vi se upalite i ne kontate sta vam lik radi.
plain vanilla wrote: ↑31/03/2021 22:43
Majedonija
Sudija produžio 8 minuta da Svabe stignu, ali jok jok
To je ono po čemu se mi razlikujemo. Kad nama to urade (protiv Španije, ako se dobro sjećam), mi se sve više nerviramo što sudija ne svira kraj, pogriješimo i primimo gol. Makedonci igraju do kraja, pa neka sudija produžava koliko mu volja.
Isto sa poništenim golom na SP protiv Nigerije - Meksiku su poništili (čini mi se) tri gola na jednoj utakmici, a oni su u toj utakmici ipak pobijedili. Ono, ne možeš ti nama poništiti golova koliko ih mi možemo dati - mi takav mentalitet nemamo (i nećemo ga ni imati).
Prijatelju. Ja ne znam da li je tebi vazna Bosna ili Pjanic? Ja ovo govorim zbog Bosne, zbog tebe, zbog mene, zbog CrveniTifoza itd itd
.Da Bog da Pjanic zivio 100 godina. Da Bog da presao u prvih 11 Barcelone. Da Bog da bio nas najbolji igrac.
Eto da se razumijemo.
Ali gledamo mrcvarenje evo 20 godina i molim ti se Boze da dodam prvom do sebe (prvom iza mene).
Isto tako nije jedini na terenu. Sta je sta ostalim Kurcohadziabdicima i palcevima? Gdje Todorovic veceras? Krunic? Sta su oni uradili?
Ovdje vam trola dodje i krene pljuvati po Pjanicu kao da je on jedini igrao protiv Francuza veceras, i vi se upalite i ne kontate sta vam lik radi.
I sljedeca sa ovim škutorima,ispucat ce se dok obezbijede prvo mjesto,pa se na kraju sa našim protivnicima mogu zajebavati na kraju. Baš bi nam bod ovdje valjao, ali jbg.
samo da ovako nastave, i ja se ne brinem...
ova 3511 formacija nam godi.. jer mi nikad nismo ni imali krilne igrače za 451
ovako se moze dobiti i Ukrajina i Finska
Eto da se razumijemo.
Laplace wrote: ↑31/03/2021 22:38
Kako god, možemo biti zadovoljni sa porazom od 1:0 od svjetskih prvaka sa ovakvom našom reprezentacijom.
To je taj naš poznati sindrom "small thinking"
Makedonci se ne zadovoljavaju ni sa remijem u gostima kod švaba, vec ih pobjede u njihovoj avliji, a mi se zadovoljavamo minimalnim porazima.
Pa, takvi smo. Džabe je što sam ja nezadovoljan minimalnim porazom kad su fudbaleri i stručni štab zadovoljni.
Neku noc sam gledao Španija- Grčka u Granadi. Grci iz jedne šanse zabili gol, tacnije penal, branili pola sata taj rezultat i odbranili ! jer imaju disciplinu za to, htijenje, volju, želju, mentalitet...a mi vec u 60-toj pukli, pukla pica pola sata prije kraja i još na kraju zadovoljni što smo izgubili eh tugo jesenja e pa izvini, mi sa takvim gubitnickim stavom necemo nigdje dogurati.
Što mene nervira kada svaka lopta ide na Džeku. Taktika je "traži Džeku". Ako je Džeko zatvoren, ti čekaj da se on oslobodi pa mu dodaj ili nabij loptu prema njemu možda uspije doći do nje. Kada se Džeko oprosti od reprezentacije nama će ostati taktika da tražimo napadača pa šta on uradi uradi. Nervira me i kod prenošenja lopte šta nekad radimo, isto kao da svi igrači iz veznog reda i napada moraju barem po jednom dirnuti loptu. A onda kada lopta dođe do Pjanića, on prije dodavanja dirne loptu jedno 25 puta.