Šalu na stranu, sretno nam večeras
3-5-2 ne zvuči loše, posebno što se to transformiše u 5 igrača u zadnjoj liniji kad se branimo. I to je možda malo za ove svemirce
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Stari moj, prvaci su svijeta. U onoj Francuskoj jedan Samir Nasri bio glavni igrač, a Adil Rami bio u odbrani.Stari wrote: ↑31/03/2021 14:23 Mislim ...ono... valjda se puno toga desavalo u zadnje dvije godine pa sam dobrano izgubio kontakt sa desavanjima. Ali ... mislim bez zezanja .... jel ova sadasnja Francuska puno jaca od one kojom smo igrali onomad kad su Mensuru Mujdzi sjebali nogu. Ili smo mi toliko puno slabiji od one ekipe koja je tad igrala?
OK...znam da su prvaci svijeta ...od tad kad su igrali to finale pa nadalje sam i poceo gubiti kontakt ... hvala na informaciji u svakom slucaju ... ne znam nista o ovim novim momcima koje nabrajas ... ali onako suma-sumarum ... jel ima neko od njih da bi eventualno mogao iskoristiti priliku da se proda - pa da izgine veceras ... bilo je toga ranije u istoriji da se do tad relativno nepoznat igrac ufura u fazon "sad ili nikad" i zaigra tako da ni sam sebe nemoze prepoznati ...Laertes wrote: ↑31/03/2021 14:52Stari moj, prvaci su svijeta. U onoj Francuskoj jedan Samir Nasri bio glavni igrač, a Adil Rami bio u odbrani.Stari wrote: ↑31/03/2021 14:23 Mislim ...ono... valjda se puno toga desavalo u zadnje dvije godine pa sam dobrano izgubio kontakt sa desavanjima. Ali ... mislim bez zezanja .... jel ova sadasnja Francuska puno jaca od one kojom smo igrali onomad kad su Mensuru Mujdzi sjebali nogu. Ili smo mi toliko puno slabiji od one ekipe koja je tad igrala?
A mi...? Onda Misimović, Rahimić, Mujdža, Lulić, Spahić (dobro, bolje da Spahića nije bilo), a sad Todorović, Duljević, Saničanin, Cimirot, nekakav Pidro. Samo ti se kaže...
Kao što sam već najavio, the Ibrahim na golu.Stari wrote: ↑31/03/2021 15:06OK...znam da su prvaci svijeta ...od tad kad su igrali to finale pa nadalje sam i poceo gubiti kontakt ... hvala na informaciji u svakom slucaju ... ne znam nista o ovim novim momcima koje nabrajas ... ali onako suma-sumarum ... jel ima neko od njih da bi eventualno mogao iskoristiti priliku da se proda - pa da izgine veceras ... bilo je toga ranije u istoriji da se do tad relativno nepoznat igrac ufura u fazon "sad ili nikad" i zaigra tako da ni sam sebe nemoze prepoznati ...Laertes wrote: ↑31/03/2021 14:52Stari moj, prvaci su svijeta. U onoj Francuskoj jedan Samir Nasri bio glavni igrač, a Adil Rami bio u odbrani.Stari wrote: ↑31/03/2021 14:23 Mislim ...ono... valjda se puno toga desavalo u zadnje dvije godine pa sam dobrano izgubio kontakt sa desavanjima. Ali ... mislim bez zezanja .... jel ova sadasnja Francuska puno jaca od one kojom smo igrali onomad kad su Mensuru Mujdzi sjebali nogu. Ili smo mi toliko puno slabiji od one ekipe koja je tad igrala?
A mi...? Onda Misimović, Rahimić, Mujdža, Lulić, Spahić (dobro, bolje da Spahića nije bilo), a sad Todorović, Duljević, Saničanin, Cimirot, nekakav Pidro. Samo ti se kaže...
De ba, ne brani Pirić.
Nije ovo toliko loše na papiru, dodaj Demirovića Džeki, i za ubuduće bi forsirao nešto slično.Selektor naše reprezentacije ivajlo Petev (Ivaylo), koji ni večeras (20.45 sati) neće sjediti na klupi "Zmajeva", za duel s "Trikolorima"je promijenio formaciju. Kako saznaje "Avaz", naš državni tim meč će početi u formaciji 5 - 4 - 1. Na golu će biti Šehić, desno Todorović - tri stopera su Saničanin, Ahmedhodžić i Hadžikadunić, a lijevo Kolašinac.
U špicu napada igrat će Džeko, a u veznom redu Cimirot, Hadžiahmetović, Krunić i Pjanić.
E Miske, najveci majstor ovih prostora poslije Stojkovica.
ova desna strana nam je ko u zlatno doba Avdije VršajevićaAmiĐa_Idriz wrote: ↑31/03/2021 16:01Nije ovo toliko loše na papiru, dodaj Demirovića Džeki, i za ubuduće bi forsirao nešto slično.Selektor naše reprezentacije ivajlo Petev (Ivaylo), koji ni večeras (20.45 sati) neće sjediti na klupi "Zmajeva", za duel s "Trikolorima"je promijenio formaciju. Kako saznaje "Avaz", naš državni tim meč će početi u formaciji 5 - 4 - 1. Na golu će biti Šehić, desno Todorović - tri stopera su Saničanin, Ahmedhodžić i Hadžikadunić, a lijevo Kolašinac.
U špicu napada igrat će Džeko, a u veznom redu Cimirot, Hadžiahmetović, Krunić i Pjanić.
Todorović je baš, ali kad pogledaš u 5 deka je sve to na desnoj strani. Protiv nekih defanzivnijih ekipa bi bilo zanimljivo probati Stevanovića tu.
Nadam se samo da na osnovu večerašnje utakmice ne zaključe kako ovo ne funkcioniše![]()
U ovoj formaciji su krila? Amir i Krunić? Ili nemamo krila, ako su povučeni i fokusirani na sredinu.JoseMujica wrote: ↑31/03/2021 16:40ova desna strana nam je ko u zlatno doba Avdije VršajevićaAmiĐa_Idriz wrote: ↑31/03/2021 16:01Nije ovo toliko loše na papiru, dodaj Demirovića Džeki, i za ubuduće bi forsirao nešto slično.Selektor naše reprezentacije ivajlo Petev (Ivaylo), koji ni večeras (20.45 sati) neće sjediti na klupi "Zmajeva", za duel s "Trikolorima"je promijenio formaciju. Kako saznaje "Avaz", naš državni tim meč će početi u formaciji 5 - 4 - 1. Na golu će biti Šehić, desno Todorović - tri stopera su Saničanin, Ahmedhodžić i Hadžikadunić, a lijevo Kolašinac.
Todorović je baš, ali kad pogledaš u 5 deka je sve to na desnoj strani. Protiv nekih defanzivnijih ekipa bi bilo zanimljivo probati Stevanovića tu.
Nadam se samo da na osnovu večerašnje utakmice ne zaključe kako ovo ne funkcioniše![]()
![]()
kad krene tamo lopta u mene u kući viču: zatvaraj, ubi nas propuh
Gdje? U Jenčepingu?