Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Locked
Palmalma

#2001 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Palmalma »

Skaka je to sve srušio da bi se dočepao i drugog mandata, to sve više postaje upadljivo.
Zašto je Hadžibajrić, i ostali šibicaneri, odigrao onako i to će se ubrzo pokazati.

Ukratko, hebala je SDA ovaj narod poslije rata vise nego i sam rat.
Novi_Nick

#2002 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Novi_Nick »

-Chesterfield- wrote: 28/03/2021 14:51 Debilizam oko izbora gradonačelnika nekog grada.
Toliko medijski propraćeno kao da nema važnijih vijesti u Bosni i Hercegovini. :-)
Ljudima izvan Sarajeva je jako bitno hoće li vam gradonačelnik biti Mitar, Dragan ili Mujo.
Jako je bitno jarane! U gradu Sarajevu i Kantonu Sarajevo se vrte milijarde maraka od poreza poreskih obveznika i drugih znanih i neznanih izvora!
mirsek

#2003 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by mirsek »

Osim_13 wrote: 28/03/2021 14:50
meridiyan wrote: 28/03/2021 14:36
Ovo je meni samo odraz kulture i poruka u smislu ceracemo se.

Image
Pogledaj im izraze lica. I ovdje ga je pišnuo Irfan.
Sta ga je pisnuo, trci da se pozdravi sa osobom koja mu je toliko losih emocija izazvala, koja ga je mucki zajebala. I umalo da njega Skaka bukvalno pisne i da se odbije pozdraviti sa njim. Joj kako sve gledate jednostrano.
mirsek

#2004 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by mirsek »

Palmalma wrote: 28/03/2021 14:55 Skaka je to sve srušio da bi se dočepao i drugog mandata, to sve više postaje upadljivo.
Zašto je Hadžibajrić, i ostali šibicaneri, odigrao onako i to će se ubrzo pokazati.

Imaju izbori pa narod da sansu alternativi SDA. I sta alternativa radi i uradi ?
Jel postoji prava, cista, dijametralno suprotna alternativa SDA ?
Palmalma

#2005 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Palmalma »

mirsek wrote: 28/03/2021 15:03
Palmalma wrote: 28/03/2021 14:55 Skaka je to sve srušio da bi se dočepao i drugog mandata, to sve više postaje upadljivo.

Imaju izbori pa narod da sansu alternativi SDA. I sta alternativa radi i uradi ?
Jel postoji prava, cista, dijametralno suprotna alternativa SDA ?
Ne znam.

Mišljenja sam da su se Alija, Bakir.... (SDA generalno) previše potrudili ka podjeli BiH u kojoj je svaka opozicija nebitna, ne može ništa. Osim što ukazuju na afere, od kojih nema nikakve krivične odgovornosti, i ne mogu ništa više. Svako svoj tor i vladaj.
tovarish

#2006 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by tovarish »

Palmalma wrote: 28/03/2021 15:13 Svako svoj tor i vladaj.
Tačnije, svako svoj tor i kradi.
okanomalo

#2007 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by okanomalo »

Bloo wrote: 28/03/2021 14:27
tovarish wrote: 28/03/2021 14:20
okanomalo wrote: 28/03/2021 14:16 mora li biti srbin ili hrvat? nemeRes ih safatati. zasto ne neki bosnjak?
Zato što je Bošnjak predsjedavajući vijeća, tako da može biti srbin, hrvat ili ostali.

Jedino da se odustane od Ademovića, ali to nije pametno raditi jer bi se opet Skaki otvorila vrata da rovari.
a mi OStali? :mrgreen:
OStali izgleda zaostali. :chmoljava:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2008 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by pici »

Image
Maraschino

#2009 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Maraschino »

Haj ove uhljupe iz SDA mogu i da shvatim da ce podmetati klipove gdje god stignu ALI sta bi sa ovima sto su se kleli u Bogica??

Moze li stranac biti gradonacelnik pa da probamo preko granice traziti povoljnog.
Osim_13

#2010 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Osim_13 »

Meni je najveći poraz priča o obrazovanju. 6 godina "studirao" u Travniku, i još se kao vadi sa "pa eto bio sam loš student" :-)

I on se takav doguzelja do gradonačelnika, a brojni zlatni studenti, ljudi iznad prosjeka, idu po tuđini tražiti svoje sretno mjesto ispod zvijezde. Ne, ne moraju oni biti gradonačelnici, samo im nađite zaposlenje i mjesto vezano za ono za šta su se školovali. Eto, za početak je to dovoljno.

Ti ljudi, koji su istinska budućnost ovog društva, su deložirani negdje daleko, a brojne Skake, teška, gorka, i realna budućnost ovog društva, grada, države.
joint union

#2011 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by joint union »

Osim_13 wrote: 28/03/2021 16:05 Meni je najveći poraz priča o obrazovanju. 6 godina "studirao" u Travniku, i još se kao vadi sa "pa eto bio sam loš student" :-)

I on se takav doguzelja do gradonačelnika, a brojni zlatni studenti, ljudi iznad prosjeka, idu po tuđini tražiti svoje sretno mjesto ispod zvijezde. Ne, ne moraju oni biti gradonačelnici, samo im nađite zaposlenje i mjesto vezano za ono za šta su se školovali. Eto, za početak je to dovoljno.

Ti ljudi, koji su istinska budućnost ovog društva, su deložirani negdje daleko, a brojne Skake, teška, gorka, i realna budućnost ovog društva, grada, države.
Da ne bude sve tako crno, postoje i pozitivni primjeri. Kao srdic i hanuma mu.
okanomalo

#2012 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by okanomalo »

Osim_13 wrote: 28/03/2021 16:05 Meni je najveći poraz priča o obrazovanju. 6 godina "studirao" u Travniku, i još se kao vadi sa "pa eto bio sam loš student" :-)

on se bar potrudio da ima diplomu a stanivukovic cak ni to. ubise nas ovi kadrovi. :koluta:
Zeleni most

#2013 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Zeleni most »

Bogić Bogićević glumi sada uvridjenu mladu .... ja bih na njegovom mjestu sada bas u inat bio Gradonačelnik Sarajeva.

Ako nece on ja bih kadidovao Seju Brajlovica, kad je bal nek je maskenbal :D

Image
Artest

#2014 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Artest »

Mislim da bi profesor Željko Šain bio dobar izbor za gradonačelnika.
Ludzak

#2015 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Ludzak »

Zeleni most wrote: 28/03/2021 16:11 Bogić Bogićević glumi sada uvridjenu mladu .... ja bih na njegovom mjestu sada bas u inat bio Gradonačelnik Sarajeva.

Ako nece on ja bih kadidovao Seju Brajlovica, kad je bal nek je maskenbal :D

Image
Sejo Brajlovic je pravi odraz naroda.
Osim_13

#2016 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Osim_13 »

Može Sejo. :thumbup:
uglavnomja

#2017 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by uglavnomja »

Osim_13 wrote: 28/03/2021 16:15 Može Sejo. :thumbup:
samo jos da se izjasni u nekoj varijanti "anamo onih" :D
uglavnomja

#2018 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by uglavnomja »

ima idealan kandidat, ono najgore za mumine - em je fgr, em ne znaju ni ko je ni sta je
mjesto rodjenja rajvosa

a uz to kosarkas :lol: bivsi, sad trener repke

ime mu je zlata vrijedno, ne bi ga niko bolje mogao smisliti

vedran bosnic
belfy

#2019 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by belfy »

Hank Paldum wrote: 27/03/2021 22:27
belfy wrote: 27/03/2021 22:17
Hank Paldum wrote: 27/03/2021 10:55

Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
i, velis, ti si uspio i cijelu cetverogodisnju zavrsiti? jako lijepo. glasas u Sa kantonu ili negdje drugo?
Dok FGR mrzi cijeli svijet i kroz uvrede i podjebavanja (što si dokazao u prvoj rečenici) u svom 1% mini svijetu dokazuje svu nemoć, gospodin Bogičević, ili Bogi kako ga zovu kao da je neki balavac i time mu umaju i malo dostojanstva, zove stvari pravim imenom
Bogić Bogićević: Moj izbor bio je predstava za javnost, pogazili su mi dostojanstvo

"Nažalost, već na prvom koraku suočen sam sa političkim spletkama, smicalicama i manipulacijama, čiji cilj je bio da me se onemogući da budem izabran na pomenutu dužnost. Posebno boli činjenica da su u to bili uključeni i oni koji su me predložili, a čija mi je glasačka podrška, nažalost, bila uskraćena u trenucima kad se odlučivalo o novom gradskom rukovodstvu", ističe Bogićević.
nesto si napisao, ali ne odgovor na moje pitanje. ili nisi procitao, ili nisi razumio tako jednostavno pitanje. evo, sada cu samo podebaljati isto da bolje vidis, pa mozda skupis muda da budes covjek i das odgovor. ne moras pominjati FGR, jer nema veze sa mojim pitanjem. da pomenem onako usput...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2020 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by pici »

Image

samo zisko dolazi u obzir... hallal piva i janjetina to bi turisti navalili po titovoj i ferhadiji... cevljanovici na fOdiljovim ventilatorima... ovo nam je nasHa borba dala da teleČa glOva brani sunet efendijicu... sto kaze Allaha mi pa slaze.
Burglaries

#2021 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Burglaries »

Evo što ga nisu izabrali...

Palmalma

#2022 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Palmalma »

Valja sada i prihvatiti funkciju gradonačelnika Sarajeva, posrali su je do daske.
Mada ne sumnjam da će SDA naći nekog uhljeba.
kamberovica polje

#2023 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by kamberovica polje »

Palmalma wrote: 28/03/2021 19:36 Valja sada i prihvatiti funkciju gradonačelnika Sarajeva, posrali su je do daske.
Mada ne sumnjam da će SDA naći nekog uhljeba.
Uh, ne brini, vole SDAovce govna.
Hank Paldum

#2024 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Hank Paldum »

General War wrote: 28/03/2021 14:15
Hank Paldum wrote: 28/03/2021 10:54
General War wrote: 28/03/2021 09:27
Koja realnost? Dinastija Izetbegovic vakat nije tema, ali posto im je Bogicevic nabacio zicer kao posljedica....
Polahko moras i ti biti svjestan, da sva podrska kartelu dolazi od zavisnosti prema njemu a ne ubjedjenja...poslovi, pozicije, napredovanja, pa i zdravlje zavisi od toga jesi li glasao ili donijeo glasanje...isti ovi ih kedino i mogu skinuti...i to ce uraditi sa zadavoljstvom.
Pa evo ja sam dokaz da to apsolutno nije istina. Niti sam u BiH, niti mi je SDA sredila posao, niti krivim SDA za odlazak. Njemačka multi-kulti zemlja (kao i ostale države poput Francuske, Holandije, Austrije) imam osjećaj više stranaca nego Nijemaca. Od Grka preko Turaka, Talijana, Srbijanaca pa do Marokanaca. Da li su i njih Izetbegovići otjerali? Sta sad skandal što u doba globalizacije odlaze i BH građani?
Ima li igdje ikakav dokaz gdje kukaju građani u inostranstvu "Proklinjem te Bakire što moram hljeb zarađivati na zapadu"? Najzanimljivije je da o tjeranju naroda iz BiH kukaju najviše oni koji su ostali u BiH i po količini komentara i dužini vremena koliko su dugo registrovani se da zaključiti da su to obični neradnici koji krive SDA za sve (a i dokaz je kako im je neprirodno što neko ima posao pa ga ismijavaju što ga šef Hans postrojava).
Razlog za odlazak nije ni Bakir ni SDA ni bilo ko drugi nego samo olakšanje za BH državljane da mogu posao tražiti lakše na zapadu. Govoriti kako je SDA odgovorna je ravno onome kada Čović kaže da Hrvati napuštaju BiH zbog majorizacije i diskriminacije a ignoriše da odlaze prvenstveno zbog hrvatskog pasoša koji im nudi mnoga olakšanja.

Morate shvatiti da mnogi BH građani uopšte ne daju toliki značaj "problemima" koji se preuveličavaju ovdje na forumu i ne traže krivicu u drugima nego rrade na sebi.
:?
O kakvom inostranstvu ti pricas i Njemackoj?
Ja pricam o dobijanju posla, zivljenja u opste u " drzavi" ne van nje, ti si totalno fulio fudbal.
...da bi znao sta BH gradjani misle...moras doci ovdje i osjetiti blagodati.
Ja govorim o podršci SDA i kada nemaš koristi od toga kao npr. ja.
A ja nisam otišao ni 1978., ni 1992. a ni 2000. već 2015. tako da znam veoma dobro stanje u državi
Hank Paldum

#2025 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Hank Paldum »

belfy wrote: 28/03/2021 18:35
Hank Paldum wrote: 27/03/2021 22:27
belfy wrote: 27/03/2021 22:17

i, velis, ti si uspio i cijelu cetverogodisnju zavrsiti? jako lijepo. glasas u Sa kantonu ili negdje drugo?
Dok FGR mrzi cijeli svijet i kroz uvrede i podjebavanja (što si dokazao u prvoj rečenici) u svom 1% mini svijetu dokazuje svu nemoć, gospodin Bogičević, ili Bogi kako ga zovu kao da je neki balavac i time mu umaju i malo dostojanstva, zove stvari pravim imenom
Bogić Bogićević: Moj izbor bio je predstava za javnost, pogazili su mi dostojanstvo

"Nažalost, već na prvom koraku suočen sam sa političkim spletkama, smicalicama i manipulacijama, čiji cilj je bio da me se onemogući da budem izabran na pomenutu dužnost. Posebno boli činjenica da su u to bili uključeni i oni koji su me predložili, a čija mi je glasačka podrška, nažalost, bila uskraćena u trenucima kad se odlučivalo o novom gradskom rukovodstvu", ističe Bogićević.
nesto si napisao, ali ne odgovor na moje pitanje. ili nisi procitao, ili nisi razumio tako jednostavno pitanje. evo, sada cu samo podebaljati isto da bolje vidis, pa mozda skupis muda da budes covjek i das odgovor. ne moras pominjati FGR, jer nema veze sa mojim pitanjem. da pomenem onako usput...
Što bi trebalo imati muda za tako nešto? Prijavljen sam da glasam u Ze-Do kantonu.
Locked