Zahiragić opet jaše

Post Reply
Osim_13

#5801 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Osim_13 »

malakh wrote: 26/03/2021 23:04
Osim_13 wrote: 26/03/2021 23:03
malakh wrote: 26/03/2021 23:02 ja kada sam govorio da je mali nezgodan, mnogi poletili da se sprdaju sa menom.
Slična paralela ko sa Skakom.
rece maloprije irfan. mozda je smijesan, izgleda neozbiljno, ali ih na kraju sve zajeba i napravi im ogromnu stetu.
Pa i ja to pišem ovdje otkako je krenulo ovo za Bogića, al eto i dalje je 'ta će Skaka.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5802 Re: Zahiragić opet jaše

Post by un1ted »

To sto ima skilla da se krevelji I galami je samo nesreća sto je u skupštini. Inače da nije imao veze, vikao bi na krave, koze, ovce i dozivao pujdu da mu pomogne.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5803 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

to je ono sto svi osim dine i nipa misle da ce sda odustati, da ce se sda povuci, da se nece boriti za pozcije i onda ih doceka hladan tus. tako je bilo sada sa skakom, a sa ovim zahiragicem ce tek da najebu.

p.s. evo jedno ovicno pitanjce, da kroz koje ce svi shvatiti sta im je mali uradio. kada se aljosa campara posljednji put javio na skupstini za rijec? :lol: :lol: a do prije dva mjeseca bijase dino 2.
Last edited by malakh on 26/03/2021 23:12, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#5804 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bloo »

malakh wrote: 26/03/2021 23:02 ja kada sam govorio da je mali nezgodan, mnogi poletili da se sprdaju sa menom. eto vam ih sada, steta strijepi, izifirao ga za diplomu sa sokoca, forti iskopao mtel, podvalio im 1000 km doktorima, osudu filma o srebrenici na tvsa etc etc. hajde branite te stvari ako mozete, a mozete malo sutra, a imam osjecaj da se tek zagrijava.

pogledajte ga na drustvenim mrezama i medijima. svaki dan prisutan, a zavirite i u komentare malo i uporedite trenutacne sa onima od prije mjesec dva.
Mislis da on to sam osmisljava?
Sumnjam.
Jednostavno gurnut u prvi plan, da obavlja prljavi posao, kao buldog sa bjesnilom...
N.N.

#5805 Re: Zahiragić opet jaše

Post by N.N. »

Aktivan je decko.

Treba ovakvih, na svim stranama.
Osim_13

#5806 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Osim_13 »

Bloo wrote: 26/03/2021 23:11
malakh wrote: 26/03/2021 23:02 ja kada sam govorio da je mali nezgodan, mnogi poletili da se sprdaju sa menom. eto vam ih sada, steta strijepi, izifirao ga za diplomu sa sokoca, forti iskopao mtel, podvalio im 1000 km doktorima, osudu filma o srebrenici na tvsa etc etc. hajde branite te stvari ako mozete, a mozete malo sutra, a imam osjecaj da se tek zagrijava.

pogledajte ga na drustvenim mrezama i medijima. svaki dan prisutan, a zavirite i u komentare malo i uporedite trenutacne sa onima od prije mjesec dva.
Sumnjam.
Jednostavno gurnut u prvi plan, da obavlja prljavi posao, kao buldog sa bjesnilom...
Stoji i to naravno, ali kroz to se i sam izverzira. Generalni trening.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#5807 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

Bloo wrote: 26/03/2021 23:11

Sumnjam.
ne znam da li sam osmisljava, ali vidim da im je trenutacno taj mali najveci problem i da ih handri skoro svaki dan. ali vala i da nema dana da ga svi portali ne objave.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5808 Re: Zahiragić opet jaše

Post by un1ted »

Mali ne hadri nikoga, već galami. Pogledaj malo skupštinu kantona i sta baljezga, bez pokrica.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5809 Re: Zahiragić opet jaše

Post by izvrsni direktor »

Image
U Beogradu se vakcinisao i SDA političar Mirza Čelik
Novalić: Da smo htjeli glumiti državu mi bismo vakcine nabavili u decembru
:izet:
Generation74

#5810 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Generation74 »

Poziva na sučeljavanja u tv emisijama, a slabo mu ko izlazi na crtu. Gledam to sa strane, nepristrasno...mali dominira.
malakh

#5811 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

Generation74 wrote: 26/03/2021 23:45

Poziva na sučeljavanja u tv emisijama, a slabo mu ko izlazi na crtu. Gledam to sa strane, nepristrasno...mali dominira.
meni je za oko zapeo kada je pravio one hajke na profesore koji nisu bili za da se nastava ne odrzava petkom zbog dzume, a onda kada je bila afera respiratori, kada je gostovao kod senada i kada senad rece da je njih desetak zvao na face to face sa zahiragicem i da niko nije pristao, tada mi je bilo jasno da je mali nezgodan igrac. kao sto @Bloo rece, buldog.
Iker C

#5812 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Iker C »

Zahiragic je pomeo Senada na centralnom dnevniku, to mu je bila ulaznica za vrh stranke i ozbiljnije stvari. Danas je on u top 5 ljudi u SDA, jos je covjek od povjerenja gdina Izetbegovica i miljenik uvazene profesorice. Za dvije godine bi mogao biti prevaga koja ce donijeti stranci SDA veliku pobjedu a za zaslugu za sve ovo sto radi dobice mandat da formira Vladu KS. U toj Vladi nece biti mjesta za genetski podobne vec ce to biti sposobna raja vecinom iz Starog grada , tipa Drljevic, onaj mali sto vodi dnevnik na Hayatu, Denis Stojinic, heroj Topa, Pusina ite moralne velicine.
Stari grad je jedan grad, mahala je cudo!!!!
Osim_13

#5813 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Osim_13 »

:lol: :thumbup:
BHDragons

#5814 Re: Zahiragić opet jaše

Post by BHDragons »

Baš tako, Stari Grad je čudo. Svega i svačega u toj opštini, i pozitivnoga i negativnoga.
starii

#5815 Re: Zahiragić opet jaše

Post by starii »

malakh wrote: 27/03/2021 00:01

meni je za oko zapeo kada je pravio one hajke na profesore koji nisu bili za da se nastava ne odrzava petkom zbog dzume, a onda kada je bila afera respiratori, kada je gostovao kod senada i kada senad rece da je njih desetak zvao na face to face sa zahiragicem i da niko nije pristao, tada mi je bilo jasno da je mali nezgodan igrac. kao sto @Bloo rece, buldog.
mali je bojovnik SDA, realno glup je on da bi mogao sve ovo smisliti, ali ima iznad ko prati sve, prisluskuje, analizira i ko mu govori sta ce raditi, govoriti i pisati po fb...kada on ode sa politicke scene dolazi sljedeći i tako u krug...nadat se je samo da ce korona pomlatiti vise simpatizera SDA jer ovo gdje nas vode nije ni afrika...
carobnjak_N

#5816 Re: Zahiragić opet jaše

Post by carobnjak_N »

Iker C wrote: 27/03/2021 00:08 Zahiragic je pomeo Senada na centralnom dnevniku, to mu je bila ulaznica za vrh stranke i ozbiljnije stvari. Danas je on u top 5 ljudi u SDA, jos je covjek od povjerenja gdina Izetbegovica i miljenik uvazene profesorice. Za dvije godine bi mogao biti prevaga koja ce donijeti stranci SDA veliku pobjedu a za zaslugu za sve ovo sto radi dobice mandat da formira Vladu KS. U toj Vladi nece biti mjesta za genetski podobne vec ce to biti sposobna raja vecinom iz Starog grada , tipa Drljevic, onaj mali sto vodi dnevnik na Hayatu, Denis Stojinic, heroj Topa, Pusina ite moralne velicine.
ja imam transfer blama kad čitam ovo :oops:
Manual

#5817 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Manual »

carobnjak_N wrote: 27/03/2021 07:45
Iker C wrote: 27/03/2021 00:08 Zahiragic je pomeo Senada na centralnom dnevniku, to mu je bila ulaznica za vrh stranke i ozbiljnije stvari. Danas je on u top 5 ljudi u SDA, jos je covjek od povjerenja gdina Izetbegovica i miljenik uvazene profesorice. Za dvije godine bi mogao biti prevaga koja ce donijeti stranci SDA veliku pobjedu a za zaslugu za sve ovo sto radi dobice mandat da formira Vladu KS. U toj Vladi nece biti mjesta za genetski podobne vec ce to biti sposobna raja vecinom iz Starog grada , tipa Drljevic, onaj mali sto vodi dnevnik na Hayatu, Denis Stojinic, heroj Topa, Pusina ite moralne velicine.
ja imam transfer blama kad čitam ovo :oops:
Deep Shit
Styling

#5818 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Styling »

malakh wrote: 26/03/2021 23:10 to je ono sto svi osim dine i nipa misle da ce sda odustati, da ce se sda povuci, da se nece boriti za pozcije i onda ih doceka hladan tus. tako je bilo sada sa skakom, a sa ovim zahiragicem ce tek da najebu.

p.s. evo jedno ovicno pitanjce, da kroz koje ce svi shvatiti sta im je mali uradio. kada se aljosa campara posljednji put javio na skupstini za rijec? :lol: :lol: a do prije dva mjeseca bijase dino 2.
Čampara je imao koronu. Tek se izliječio.
Styling

#5819 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Styling »

starii wrote: 27/03/2021 07:38

mali je bojovnik SDA, realno glup je on da bi mogao sve ovo smisliti, ali ima iznad ko prati sve, prisluskuje, analizira i ko mu govori sta ce raditi, govoriti i pisati po fb...kada on ode sa politicke scene dolazi sljedeći i tako u krug...nadat se je samo da ce korona pomlatiti vise simpatizera SDA jer ovo gdje nas vode nije ni afrika...
Mali je nakon poraza na općinskim izborima dobio odriješene ruke da radi sve što mu padne napamet i da maksimalno opstruira konstruktivan rad skupštine. Prema kolegama u klubu sda se ponaša kao pravi harasser i bully i već su zbog toga poremećeni odnosi. Pitanje je do kada će ga trpiti.
Osim_13

#5820 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Osim_13 »

Beograd Mubarek Olsun svima koji slave ovaj vikend :thumbup:
spinel_

#5821 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spinel_ »

starii wrote: 27/03/2021 07:38

Ovo boldano- ne brini se oni su sacuvani od toga. Nece im korona nista - imaju lijek, imaju vakcine. Za razliku od tebe i od mene.
Njima je na kraju i cilj da sto vise ljudi krepa od korone da bi vise para dobili i na sljedecim izborima ostat ce samo njihovi glasaci.
Tako da, njima je korona dosla kao kec na 10.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#5822 Re: Zahiragić opet jaše

Post by pici »

Beograd mubarek olsun

:bih:
drndalo

#5823 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drndalo »

izvrsni direktor wrote: 26/03/2021 23:36 Image
U Beogradu se vakcinisao i SDA političar Mirza Čelik
Novalić: Da smo htjeli glumiti državu mi bismo vakcine nabavili u decembru
:izet:
Pametnom dosta...

Bivolu naravno preostaje i dalje mukati...!

Image
Iker C

#5824 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Iker C »

Ovakve koji pisu poruke Vucicu treba posebno pratiti i paziti da li rade na podrivanju ustavnog poretka BIH. Granicna policija BIH bi trebala dostaviti podatke svih gradjana BIH koji su u proteklih 7 dana preslo granicu BIH prema Srbiji kako bi se odobrile posebne istrazne radnje prisluskivanja.
Nadam se da ce Haris nesto uraditi po ovim pitanju pa ako treba i oformiti svoju jedinicu koja bi stitila interese BiH.
Billy The Pljuc

#5825 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Billy The Pljuc »

Iker C wrote: 27/03/2021 11:50 Ovakve koji pisu poruke Vucicu treba posebno pratiti i paziti da li rade na podrivanju ustavnog poretka BIH. Granicna policija BIH bi trebala dostaviti podatke svih gradjana BIH koji su u proteklih 7 dana preslo granicu BIH prema Srbiji kako bi se odobrile posebne istrazne radnje prisluskivanja.
Nadam se da ce Haris nesto uraditi po ovim pitanju pa ako treba i oformiti svoju jedinicu koja bi stitila interese BiH.
:lol:

Mudro zboriš Iker, nadasve mudro.

:lol: :thumbup:
Post Reply