Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- RIZVA
- zemomak
#7452 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ja sebe ne bi nazvao teoretičarem zavjere, prikladniji naziv bi bio skeptik...
- Sanjarko
- DEMONIKA
#7454 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
u stvari je kontra, to baš rade ovi lafo prosvijetljeni, koji su se očešali od zidove škole,Dado dijasporitus wrote: ↑23/03/2021 13:14Meni uopste ne smeta ovakva tema i svaka čast klixu sto je odvojio temu da se ljudi imaju gdje istresti.DEMONIKA wrote: ↑23/03/2021 03:52zna dijasporac![]()
iz istih razloga zašto likovi idu u njemačku da rade hala ga valjda hrani![]()
ja ne razumijem zašto tebe briga koje teme postoje
ne sviđaju ti se ljudi kojine razmišljaju kao ti? želiš im oduzeti slobodu razmišljanja?
ja ne razumijem zašto se rađaju i postoje osobe kao ti
Nisam teoretičar zavjere ne zato sto ne vjeruje posebno u te teorije, koje inače moraju imati i djelomično istine jer nebi prirodno funkcionirale. Ono sto meni smeta je da prosječan teoretičar zavjere svoje teorija navaljuje drugima kroz teze i prizmu da smo svi glupi, slijepi, neobrazovani, i zatucani ako nevidimo isto kao oni. U tom procesu gotovo svaki teoretičar Z se koristi ograničenim tumačenjem činjenica, logički nepovezanim zaključcima, ponekad čistim lažima i neprovjerenim ili diskreditiranim izvorima. Ali ono sto mi posebno smeta su ad hominem napadima na neistomišljenike i zamjene teze. Po tome ste apsolutni šampioni. Nerijetko schizofeno i narcistično to začine i napadom da neko ko se ne slaže sa njima napada njihovu slobodu izraza i da smo mi nekako u talu sa konspiratorima.![]()
Dakle bujrum istresite se koliko želite.![]()
počeli jučer prati ruke i vodu iza sebe puštati,
pa svjesni koliko pojma nemaju, a sve da budu u trendu, napadaju ostale koji koriste mozak i svakoga tko nije u njihovom stadu etiketiraju i prozivaju.
To više govori o njima samima nego o drugima
e ti su opasniji od svake zavjere, jer su glasni u nedostatku znanja i ad hominem im je glavni argument, odbrana, a i napad
a ima ih i previše
edit
kao što se vidi iz priloženog
o meni znaš ništa, ali si me svrstao negdje
svaka čast
- ultima_palabra
#7455 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Evo debe, ide praznjenje nakon cjelodnevne konstipacije.
- pojedinac
#7456 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Koga interesuje ISTINA.
- pojedinac
#7457 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Svjetska banka je pokazala da je kraj projekta planiran do 31-Mart-2025.

- spinel_
#7458 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ma nije tako, jos 14 kljucnih dana 
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#7459 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Prije svega ako je iko ikoga svrstao u neku kategoriju dovoljno je da pročitaš svoj prvi odgovor u kojem ne samo da me svrstavaš u grupu “dijasporaca” sa svim negativnim stereotipnim konotacijama nego svoj komentar završavas s tim da nebih trebao da postojim, tj da nemam prava na život. AferimDEMONIKA wrote: ↑25/03/2021 02:09u stvari je kontra, to baš rade ovi lafo prosvijetljeni, koji su se očešali od zidove škole,Dado dijasporitus wrote: ↑23/03/2021 13:14Meni uopste ne smeta ovakva tema i svaka čast klixu sto je odvojio temu da se ljudi imaju gdje istresti.DEMONIKA wrote: ↑23/03/2021 03:52
zna dijasporac![]()
iz istih razloga zašto likovi idu u njemačku da rade hala ga valjda hrani![]()
ja ne razumijem zašto tebe briga koje teme postoje
ne sviđaju ti se ljudi kojine razmišljaju kao ti? želiš im oduzeti slobodu razmišljanja?
ja ne razumijem zašto se rađaju i postoje osobe kao ti
Nisam teoretičar zavjere ne zato sto ne vjeruje posebno u te teorije, koje inače moraju imati i djelomično istine jer nebi prirodno funkcionirale. Ono sto meni smeta je da prosječan teoretičar zavjere svoje teorija navaljuje drugima kroz teze i prizmu da smo svi glupi, slijepi, neobrazovani, i zatucani ako nevidimo isto kao oni. U tom procesu gotovo svaki teoretičar Z se koristi ograničenim tumačenjem činjenica, logički nepovezanim zaključcima, ponekad čistim lažima i neprovjerenim ili diskreditiranim izvorima. Ali ono sto mi posebno smeta su ad hominem napadima na neistomišljenike i zamjene teze. Po tome ste apsolutni šampioni. Nerijetko schizofeno i narcistično to začine i napadom da neko ko se ne slaže sa njima napada njihovu slobodu izraza i da smo mi nekako u talu sa konspiratorima.![]()
Dakle bujrum istresite se koliko želite.![]()
počeli jučer prati ruke i vodu iza sebe puštati,
pa svjesni koliko pojma nemaju, a sve da budu u trendu, napadaju ostale koji koriste mozak i svakoga tko nije u njihovom stadu etiketiraju i prozivaju.
To više govori o njima samima nego o drugima![]()
![]()
e ti su opasniji od svake zavjere, jer su glasni u nedostatku znanja i ad hominem im je glavni argument, odbrana, a i napad
a ima ih i previše
edit
kao što se vidi iz priloženog
o meni znaš ništa, ali si me svrstao negdje![]()
svaka čast
Dalje, to “Ste” sto si podebljao nemoj misliti da se isključivo tebi obraćam i da te čak šta vise persiram. To “ste” se odnosi na sve koji se mogu definirati kao teoretičari zavjera jer se koriste ograničenim tumačenjem činjenica, logički nepovezanim zaključcima, ponekad čistim lažima i neprovjerenim ili diskreditiranim izvorima.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#7460 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Dado dijasporitus wrote: ↑26/03/2021 03:33 teoretičari zavjera se koriste logički nepovezanim zaključcima, ponekad čistim lažima i neprovjerenim ili diskreditiranim izvorima.
-
Dado dijasporitus
-
Ali_G
#7462 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Cuj sta dokazuje?
Eh kad se sjetim da je onaj pomor u Italiji bio samo paravan za nato vojnu vjezbu. Bili provjereni snimci, provjereni dokumetni. Dokle su konc logori u Kanadi? Zna li se sta?
Eh kad se sjetim da je onaj pomor u Italiji bio samo paravan za nato vojnu vjezbu. Bili provjereni snimci, provjereni dokumetni. Dokle su konc logori u Kanadi? Zna li se sta?
- Lincoln-Burrows
#7463 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Svjetska elita je dokazala nebrojeno puta u povijesti da su im važniji životi ljudi od bogatstva 
- Sanjarko
#7464 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
FilantropiLincoln-Burrows wrote: ↑26/03/2021 17:17 Svjetska elita je dokazala nebrojeno puta u povijesti da su im važniji životi ljudi od bogatstva![]()
-
Dado dijasporitus
-
Dado dijasporitus
- muhafuca
#7467 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
jah kao sto ni djeca u Sri Lanki, Nepalu, Sirom Afrike nisu vrijedna "vakcinisanja"
Pokusnih kunica nikad dosta, ne gledaju oni tebe koji jedva cekas da se vakcinises
kao nekog vrijednog vakcinisanja ili veliki intelekt ili sta vec kontash, nego jednostabno na bezvrijedan zivi organizam
na kojem se moze istestirati i usavrsavati nova tehnologija, pa kad stvarno zatreba nek je spremna i istestirana
- pojedinac
#7468 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
@Dado dijasporitus
Da li si čuo za The Internet of Bodies (IoB) and Hacking Your DNA.
Da li si čuo za The Internet of Bodies (IoB) and Hacking Your DNA.
- saint_mirad
#7469 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Vidi, vidi. Jos jedna teorija zavere koja se pokazuje kao istina.
Making Covid certificates compulsory to enter pubs could help tackle vaccine hesitancy among young people, government figures believe, amid fears of a “stark” future fall in uptake among younger age groups.
Government insiders are understood to believe that threatening to restrict freedoms to visit venues such as pubs could act as a “nudge” for younger people in particular.
One senior source predicted the fall in uptake of vaccines offered to lower age groups could be “stark”, with young people thought to be a “particularly hesitant group”. With more than half of the UK population having had their first dose, uptake among older people has beaten expectations and exceeded 90% among some groups.
- gdesi bre
#7470 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nisam neki teoreticar zavjera,ali mi je malo cudno,novi pazar ljudi uzivaju u kaficima dok svugdje bruji od korone,tamo nista,odjednom pocese nakon objave znaci masovno da ljudi oboljevaju i umiru,mi isto smo se hvalili-ponosili veoma malim brojem,odjednom među najgorim...
Sve vise mislim da nas neko namjerno truje,ako grijesim,ispricavam se.
Sve vise mislim da nas neko namjerno truje,ako grijesim,ispricavam se.
- zemomak
#7471 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ja jutros dok sam isao na posao i tako udjo u neformalnu pricu sa taksistom o koroni, kaze prebolovo sam je prosle godine, i reče imao sam osječaj kao da me neko otrovaogdesi bre wrote: ↑26/03/2021 23:40 Nisam neki teoreticar zavjera,ali mi je malo cudno,novi pazar ljudi uzivaju u kaficima dok svugdje bruji od korone,tamo nista,odjednom pocese nakon objave znaci masovno da ljudi oboljevaju i umiru,mi isto smo se hvalili-ponosili veoma malim brojem,odjednom među najgorim...
Sve vise mislim da nas neko namjerno truje,ako grijesim,ispricavam se.![]()
- zubi
#7472 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
gdesi bre wrote: ↑26/03/2021 23:40 Nisam neki teoreticar zavjera,ali mi je malo cudno,novi pazar ljudi uzivaju u kaficima dok svugdje bruji od korone,tamo nista,odjednom pocese nakon objave znaci masovno da ljudi oboljevaju i umiru,mi isto smo se hvalili-ponosili veoma malim brojem,odjednom među najgorim...
Sve vise mislim da nas neko namjerno truje,ako grijesim,ispricavam se.![]()
Jasta, posipaju nas necim iz aviona
- Point.
#7473 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Samo gledam šta je danas na meniju.
Ah, da, veliki reset je glavno jelo.
Ah, da, veliki reset je glavno jelo.
- Sanjarko
#7474 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pa stima se klima s avionima. To se zove Solar Radiation Management. Cak se klima mjenja i slucajno s avionima.
http://www.smithsonianmag.com/science-n ... 61/?no-ist
https://www.newstarget.com/2018-11-30-a ... jyJS4lc-ec
http://www.smithsonianmag.com/science-n ... 61/?no-ist
https://www.newstarget.com/2018-11-30-a ... jyJS4lc-ec
-
Ali_G