Nisam htio biti dosadan ali nisam mogao odoljeti jer je ovaj komentar perfektan primjer onoga što sam pisao da je FGR mentalno još u 1988. godini.drndalo wrote: ↑26/03/2021 10:53To je sasvim OK jer njegova izborna baza i jeste najveci obozavalac Pinkovskih smeca... Bez obzira na ime, vjeroispovjest, naciju, politicku pripadnost. I to je puno gore u prici o Pinku od samog odlaska para. Saljes im dobrovoljno bruku para da ti dodatno truju narod dzigarama najgore vrste, pa ti kceri zele biti influenserke/fukse, a sinovi influenseri/MC-evi...made_in_sarajevo wrote: ↑26/03/2021 10:27 samo zahiragic zaboravio napisati kako isti taj bhtelekom vec 10 godina grdne pare salje u srbiju preko pinkova, arena, sport kluba nekad pa i sad... ustvari pinkovi su ubitacni jer tu bas grdne pare odose. ali neka necemo o tome, pisat cemo kako je vlada izabrala, a ono ljudi imaju sektor koji pise tendere i bira najjeftiniju ponudu. ko je donio da na tanderima prolazi najjeftiniji,a ne najbolji? forto pajel.
gazija nas junacki, sa cakijom protiv sviju
I cudimo se propasti drustva sa takvim ljudima...? Svi zele biti Kristijani Golubovici, Jale/Baraca, Bube, Dare Bubamare, Ace Lukasi...
Šta veliš SDA,Telecom, Pink i Srbija krivi što kćerke žele biti influeserke, sinovi MC-evi i hoće biti kao Jala Brat i Dara Buba Mara
Mislio sam da ne može biti bolji primjer kada je @Leverage napisao šokantnu izjavu kako ne priliči jednoj političarki da ima Instagram jer mislite da je to samo za pjevaljke i sponzoruše a Instagram danas ima svako od Elon Muska do Bill Gatesa ali ti si ga prešišao
Pa pogledaš li bar top liste iz stranih zemalja? Pređes li bar na YouTube 1-2 minute šta danas slušaju u Britaniji, SAD, Njemačkoj, Austriji prije nego sto se usudiš napisati nešto tako neistinito?
Pa ovo je bilo broj 1 u Americi prošle godine

Ja sve više mislim da vi živite u nekom mini svijetu, u nekoj kupoli i mislite da je vrijeme stalo i da nema SDA i Pinka da bi se i danas slušali Indexi ili bar takva vrsta muzike a ne shvatate da je onda bila "normalna" muzika zato što je tada u svijetu bila takva muzika a Jala i Dara su danas samo balkanske verzije onoga šta je popularno u svijetu ali to izgleda ne možete svariti pa krivite sve, od došljaka preko SDA, seljaka, dijaspore pa sve do radnika BH Telecoma. To je u vas neka vrsta Future Shock.