klaster kladionica, oni ce i zajedno lezati na podhrastovima i dijeliti kisik
Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
- starii
-
patriot_bih
-
foxlife
#78 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Pa imas redove bilo gdje banke prevoz sta ja znam
Ja sam ti objasnio zasto lutrija moze raditi a ne je li to doprinosi sirenju ili ne
- gdesi bre
#79 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
To sam shvatio samo kazem da je jako bezobrazno sa njihove strane.Nebi trebalo ni to.
-
foxlife
#80 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Ako ti zakon dopusta nije nista bezobrazno jer ga nisu oni pravili samo koriste ono sto mogu
Ps. Kao sto bi uradili i ugostitelji ili ostale kladionice da mogu
Ps. Kao sto bi uradili i ugostitelji ili ostale kladionice da mogu
- gdesi bre
#81 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Ovo sto su oni donjeli se misli u globalu na rad takvih objekata a ne pojedinacnih igara tako da ovo sto radi lutrija kladjenje kao ne moze a srecke mogu je plivanje u mutnom.
https://www.lutrijabih.ba/novosti/?titl ... du_rada_ks
Zabranjeno klađenje a ostalo moze haha pa nije cudo sto nam je sve u kurcu.
https://www.lutrijabih.ba/novosti/?titl ... du_rada_ks
Zabranjeno klađenje a ostalo moze haha pa nije cudo sto nam je sve u kurcu.
-
foxlife
#82 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Nije to nikakvo plivanje u mutnom
Mislis da ne bi neko iskoristio priliku da popljuje sda zbog toga jer oni drze lutriju preko direktora
To sada sto se tebi petom desetom ne svidja to je skroz druga prica
Ni meni se nesto ne svidja al je po zakonu i tako rade
Mislis da ne bi neko iskoristio priliku da popljuje sda zbog toga jer oni drze lutriju preko direktora
To sada sto se tebi petom desetom ne svidja to je skroz druga prica
Ni meni se nesto ne svidja al je po zakonu i tako rade
- gdesi bre
#83 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Kojem zakonu?Hajde mi nađi taj zakon koji dozvoljava jedno a drugo ne,stavi ga ovde ja cu ti reci u pravu si.Ovo jednostavno nema smisla oni su donjeli odluku da nista ne radi sto je povezano sa klađenjem a ovi se prave budale ukinuli kladionicu ostavili druge igre.Nema tu sta da meni odgovara ili ne,ako ne radi premijer ne treba radit ni lutrija,nikako.
-
foxlife
#84 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Pa trazi zakon o igrama na srecu i vidjet cesgdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:52Kojem zakonu?Hajde mi nađi taj zakon koji dozvoljava jedno a drugo ne,stavi ga ovde ja cu ti reci u pravu si.Ovo jednostavno nema smisla oni su donjeli odluku da nista ne radi sto je povezano sa klađenjem a ovi se prave budale ukinuli kladionicu ostavili druge igre.
- gdesi bre
#85 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Nema taj veze sa zakonom o pandemiji i ovom odlukom.Ovi kad su se izrazili kladionice mislili su na sve ,eto volio bih da im neko postavi pitanje,pogotovo ovi iz premijera jer ovo nema logike sto rade.Ostavili najveci priliv para pa zna se da se najmanje raja kladi u lutriji.foxlife wrote: ↑25/03/2021 18:56Pa trazi zakon o igrama na srecu i vidjet cesgdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:52Kojem zakonu?Hajde mi nađi taj zakon koji dozvoljava jedno a drugo ne,stavi ga ovde ja cu ti reci u pravu si.Ovo jednostavno nema smisla oni su donjeli odluku da nista ne radi sto je povezano sa klađenjem a ovi se prave budale ukinuli kladionicu ostavili druge igre.
-
foxlife
#86 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
U zakonu nema mislio sam ovo mislio sam ono nego kako pisegdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:58Nema taj veze sa zakonom o pandemiji i ovom odlukom.Ovi kad su se izrazili kladionice mislili su na sve ,eto volio bih da im neko postavi pitanje,pogotovo ovi iz premijera jer ovo nema logike sto rade.Ostavili najveci priliv para pa zna se da se najmanje raja kladi u lutriji.foxlife wrote: ↑25/03/2021 18:56Pa trazi zakon o igrama na srecu i vidjet cesgdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:52
Kojem zakonu?Hajde mi nađi taj zakon koji dozvoljava jedno a drugo ne,stavi ga ovde ja cu ti reci u pravu si.Ovo jednostavno nema smisla oni su donjeli odluku da nista ne radi sto je povezano sa klađenjem a ovi se prave budale ukinuli kladionicu ostavili druge igre.
Ako su napisali kladionice onda se to ne odnosi na igre na srecu
- gdesi bre
#87 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Jesu napisali ali sam ubjeđen u toj frci da se nisu fino izjasnili jer se sve brzo odigralo.Vidjet ces kako bude prolazilo vrijeme da ce oko ovoga biti polemike.foxlife wrote: ↑25/03/2021 19:09U zakonu nema mislio sam ovo mislio sam ono nego kako pisegdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:58Nema taj veze sa zakonom o pandemiji i ovom odlukom.Ovi kad su se izrazili kladionice mislili su na sve ,eto volio bih da im neko postavi pitanje,pogotovo ovi iz premijera jer ovo nema logike sto rade.Ostavili najveci priliv para pa zna se da se najmanje raja kladi u lutriji.
-
foxlife
#88 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Pa to sto se nisu fino izjasnili nije krivica lutrije jel takogdesi bre wrote: ↑25/03/2021 19:11Jesu napisali ali sam ubjeđen u toj frci da se nisu fino izjasnili jer se sve brzo odigralo.Vidjet ces kako bude prolazilo vrijeme da ce oko ovoga biti polemike.foxlife wrote: ↑25/03/2021 19:09U zakonu nema mislio sam ovo mislio sam ono nego kako pisegdesi bre wrote: ↑25/03/2021 18:58
Nema taj veze sa zakonom o pandemiji i ovom odlukom.Ovi kad su se izrazili kladionice mislili su na sve ,eto volio bih da im neko postavi pitanje,pogotovo ovi iz premijera jer ovo nema logike sto rade.Ostavili najveci priliv para pa zna se da se najmanje raja kladi u lutriji.
Zbog zareza su ljudi oslobadjani robija za ubistvo
Jer u tome nema ja mislio ovako onako kako pise to je zakon
Bili su nekad zeznuli u zakonu za saobracaj da se ne moze kazniti parkiranje ili tako nesto pa se krsilo sve dok nije ispravljeno a ne mi smo mislili ovako a naoisali onako
-
foxlife
#89 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Kakav brod bona 
- gdesi bre
#90 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Nije krivica lutrije nego onih sto su navalili da se zatvore kladionice,zatvori kladionice zatvori kladionice ovi zatvorise hrvate,srbe a ostavise sebe
bas ih naguzise.
- jazzer
#92 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Rade li kladare u Lukavici? Da im uzmem sta para
.
- perfect_guy
- jazzer
#94 Re: Zabranjen rad kladionicama u Kantonu Sarajevo
Nista onda, imali su srece
.