To su te glOOOOve koje su srusile Bogicevica.
Jos samo fali teleca glova od srdica.

Inace profesionalni srbin po zanimanju.

Inace profesionalni bosnjak, hrvat.... sta treba po zanimanju.

Na primjeru ovakvih postova se moze primjetiti koeficijent inteligencije kod ostalih forumasa. Ko ovdje ne vidi sarkazam, ima ozbiljan problem.hadzinicasa wrote: ↑25/03/2021 14:31jesi ti ozbiljan?Iker C wrote: ↑25/03/2021 14:26 Haris Zagiragic
- najbolji student PFSA
- visegodisnji presjednik studenata
- omogucio studentima dzumu
- najmladji clan predsjednistva SDA
- najbolji radnik u ZZO
-osvojio najveci broj pojedinackih glasova za Skuptinu KS od kandidata mladjih od 30 godina
-vrlo blizak saradnik uvazene profesorice Izetbegovic i osoba od povjerenja gospodina Izetbegovica
- omiljen medju mladima i velika uzdanica obicne raje u Sarajevu.
Mislim da sam dovoljno nabrojao.
Industrialyzer wrote: ↑25/03/2021 14:33Na primjeru ovakvih postova se moze primjetiti koeficijent inteligencije kod ostalih forumasa. Ko ovdje ne vidi sarkazam, ima ozbiljan problem.hadzinicasa wrote: ↑25/03/2021 14:31jesi ti ozbiljan?Iker C wrote: ↑25/03/2021 14:26 Haris Zagiragic
- najbolji student PFSA
- najbolji radnik u ZZO
-osvojio najveci broj pojedinackih glasova za Skuptinu KS od kandidata mladjih od 30 godina
-vrlo blizak saradnik uvazene profesorice Izetbegovic i osoba od povjerenja gospodina Izetbegovica
Hahaha dobra šalaIker C wrote: ↑25/03/2021 14:26 Haris Zagiragic
- najbolji student PFSA
- najbolji radnik u ZZO
Nije dao nase, to problemerentedia wrote: ↑25/03/2021 14:28Izbo momka tj dječaka koji je s njim išao u osnovnu sa 14. godinaIker C wrote: ↑25/03/2021 14:26 Haris Zagiragic
- najbolji student PFSA
- najbolji radnik u ZZO
Napokon jedan odlican, konkretan post.tovarish wrote: ↑25/03/2021 14:26 Da malo rezimiramo krivce.
Prvo je SDA jer je ona sve ovo izrežirala:
- odugovlačenje CIK-a sa certifikatima kako bi mašinerija pripremila teren.
- obrađivanje Hadžibajrića kroz sve što je nabrojano na prethodnim stranicama
- obrađivanje pojedinih vijećnika iz trojke i tu sad dolazimo do onoga šta meni upada u oči.
Trojka+pzp tvrde da imaju 16 ruku, a Ademović je, čini mi se, dobio 10 glasova. Znači 6 njih je sumnjivo, od čega sigurno 2 iz pzp-a. To nam ostavlja 4 ruke unutar trojke i oni su sumnjivi.
Da li su oni iz svake od tri stranke ili neka stranka zabušava, to sad treba otkriti. Očito da ima još krtica. Samo se nadam da su pojedinci u pitanju, a ne neka od stranaka.
Nameće se još jedno pitanje. Ako SDA nije kupila ovo 4 iz trojke, onda neko sabotira ili Ademovića ili Bogićevića.
Control panel wrote: ↑25/03/2021 14:33 https://www.klix.ba/clanak/210324081
To su te glOOOOve
Inace profesionalni srbin po zanimanju.
Zaobiđi me sa svojom logikom dobijenom iz SDP sendviča.last mohicans wrote: ↑25/03/2021 13:18
Ne kaki,ne lazi, Skorupan nije sdp, a ako insinuiras na Kororu, treba to dokaziti. Koji je NiPovac izdao?
Pisala je forumašica da je sinoć bilo okupljanje kod Higijenskog. Nije ih spriječio ni lockdown. Pretpostavljam tj. nadam se da će biti opet.
Sta je Skaka uradio prije nego je postao gradonacelnik ?
Haha, ti nam kaži.Visiš na pdf sdp i prospaš svoje bljuvotine pa sad i ovdje izražavaš svoju lažnu zabrinutost poput Incka.Škobo Habu wrote: ↑25/03/2021 14:46Zaobiđi me sa svojom logikom dobijenom iz SDP sendviča.last mohicans wrote: ↑25/03/2021 13:18
Ne kaki,ne lazi, Skorupan nije sdp, a ako insinuiras na Kororu, treba to dokaziti. Koji je NiPovac izdao?
Četvorka je cijelo vrijeme tvrdila da ima glat većinu za izbor gradonačelnika, a na kraju nisu ni dobacili do te stavke - glavni kandidat odustaje, jer je uvidio da je riječ o najobičnijem političkom bućkurišu.
O cijeloj stvari najpozvaniji je da govori Bogićević, vi što kevtite sa lijeva ili desna - niste uopšte bitni.
haj neka netko i to prizna. rijetki si na ovom forumu.
Napisano je čist rezon.tovarish wrote: ↑25/03/2021 14:26 Da malo rezimiramo krivce.
Prvo je SDA jer je ona sve ovo izrežirala:
- odugovlačenje CIK-a sa certifikatima kako bi mašinerija pripremila teren.
- obrađivanje Hadžibajrića kroz sve što je nabrojano na prethodnim stranicama
- obrađivanje pojedinih vijećnika iz trojke i tu sad dolazimo do onoga šta meni upada u oči.
Trojka+pzp tvrde da imaju 16 ruku, a Ademović je, čini mi se, dobio 10 glasova. Znači 6 njih je sumnjivo, od čega sigurno 2 iz pzp-a. To nam ostavlja 4 ruke unutar trojke i oni su sumnjivi.
Da li su oni iz svake od tri stranke ili neka stranka zabušava, to sad treba otkriti. Očito da ima još krtica. Samo se nadam da su pojedinci u pitanju, a ne neka od stranaka.
Nameće se još jedno pitanje. Ako SDA nije kupila ovo 4 iz trojke, onda neko sabotira ili Ademovića ili Bogićevića.
Iker C wrote: ↑25/03/2021 14:26 Haris Zagiragic
- najbolji student PFSA
- najbolji radnik u ZZO
Zaobiđi me. Skontali smo koji Ste vi Mohikanci iz SDP-a skupa sa poglavicom sa obronaka Majevice.last mohicans wrote: ↑25/03/2021 14:50
Haha, ti nam kaži.Visiš na pdf sdp i prospaš svoje bljuvotine pa sad i ovdje izražavaš svoju lažnu zabrinutost poput Incka.
Jeste, jos je bio malo je reci samouvjeren.Better Man wrote: ↑25/03/2021 14:52 Je li Skaka prije koji mjesec javno rekao da on ne bi tvrdio da će Bogićević biti gradonačelnik Sarajeva i da to nije sigurno. Znači, već tada kad je to izjavio, jasno je bilo da spremaju da ga sabotiraju i da Skaka pokušava da ostane i dalje gradonačelnik.