Gdje ćeš na svetu kravu? Ne ide to.
Niko da spomene onu četvoricu kloceva u odbrani.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da ti je neko sa foruma ovo zadnje rekao naljutio bih se.Haj bar priznasZeleni most wrote: ↑25/03/2021 01:21![]()
Posaljem djecu u pola 9 u krevet, zabranim zeni da hoda ispred televizora, istresem se ko konj u wc-u od nervoze, sto duze traje utakmica meni raste temparatura da sam se uplasio da nije korona ..... a balerini smeta teren, ne moze korner dobaciti do bijele tacke, a onaj penal bi moja nana bolje izvela.
Ma budala, to sam ja.
Pjanic je sam kriv sto se malo sprdamo na njegov racun, sutra je sve opet zaboravljeno.
Sto se prije zahvalimo dvojici balerina , to cemo prije krenuti naprijed....Crvena Tifoza wrote: ↑25/03/2021 01:23Gdje ćeš na svetu kravu? Ne ide to.
Zeleni most wrote: ↑25/03/2021 01:28Pjanic je sam kriv sto se malo sprdamo na njegov racun, sutra je sve opet zaboravljeno.
Dzeku su citavu utakmicu cuvala 2 igraca, on ako ne dobije loptu ne moze ni dati gol, bio je asistent za 2:2.
A Pukki ..... tu mi nedostaje Spahic, on bi njega smotao kao sarmu.
Ta priča ide za svakog igrača iz one zlatne generacije.skafiskafsnjak wrote: ↑25/03/2021 01:28Sto se prije zahvalimo dvojici balerina , to cemo prije krenuti naprijed....Crvena Tifoza wrote: ↑25/03/2021 01:23Gdje ćeš na svetu kravu? Ne ide to.
Pa da. Ali Dzeko i Pjanic su glavni.Crvena Tifoza wrote: ↑25/03/2021 01:35Ta priča ide za svakog igrača iz one zlatne generacije.skafiskafsnjak wrote: ↑25/03/2021 01:28Sto se prije zahvalimo dvojici balerina , to cemo prije krenuti naprijed....Crvena Tifoza wrote: ↑25/03/2021 01:23
Kad se samo sjetim šta se za Ibiševića pisalo, Misimovića.
Tih igrača je sve manje iz kvalifikacije u kvalifikacije, a mi sve niže tonemo.
Ma citav studio je bio promasaj od voditelja do tog Cvike.sime_cipol wrote: ↑25/03/2021 01:32 Pa imas li obraza Cviko![]()
Jadan ne bio, bio su clan najgoreg strucnog staba u istoriji reprezentacije. I ti si nasao pricati. Mene bi bilo sramota doci u studio.
Ne diraj svetu kravu !!!
Ako nam je Mire najveci, pa nije ni cudo sto Fince ne mozemo dobiti.luckylaka wrote: ↑25/03/2021 03:20 Sa novim savezom novim selektorom bod ko kuca na zalost onih koji su prizeljkivali debakl.Idemo protiv francuza uzeti bod po mogucnosti izndnaditi ih a do tada citati gluposti na racun nasih najveci Edina i Mireta.Do duse od istih smo gledali pisanje i po Spahi Vedi,Asmiru,Toniju...
Haha koje su to pizde. Isto kad su za raznorazne podcaste krenuli pricati sta sve nije valjalo. Pa sto se tad niste bunili. Lako je na Bugarina skakat, on je lagana meta.