Narod i Pravda (Konakovic)
-
emmir1
#12326 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja poznajem Jasmina preko tenisa.
Čovjek je medju 5 najboljih stipendista u istoriji AP univerziteta u USA.
Pazite, univerzitet postoji od 1927 godine.
Koliko mi imamo takvih?
Inače ne volim nepotizam, nikada nisam to prihvatao, povraća mi se na to.
No vjerujte da je ovaj dečko jedan od najboljih kadrova, ne govorim to zbog njegovog obrazovanja.
Čovjek ima svoju firmu s kojom uspješno posluje i nikako nije povezana sa budzetima.
Ima takvu energiju i želju da uradi nešto, da se popravlja ovo stanje i ja sam siguran da će to uraditi.
Nebitno da li će biti izabran za predsjedavajućeg, neka dodje za nekoliko godina na poziciju na kojoj može djelovati uvidjet će ljudi da je kapacitet.
To je upravo ono za šta sam ja glasao, mladi i obrazovani ljudi koji neće prihvatiti da se valjaju u blatu sa SDA i tim sistemom
A i ovdje sam pisao, bude li Čampara i preletaci iz SDA u NIPu, nikada moj glas više neće dobiti.
Moj stav da je Jasmin puno veći dobitak, nego što trenutno pravi štetu četvorci zbog optužbi za nepotizam.
Na kraju krajeva, izdržat ćemo mi još pokojeg sina na budzetu, najmanji je to problem.
Ali volio bih zaista da Jasmin dodje na neku bitnu poziciju gdje će moći da uradi nešto i da se svi skupa uvjerimo u moje navode.
Čovjek je medju 5 najboljih stipendista u istoriji AP univerziteta u USA.
Pazite, univerzitet postoji od 1927 godine.
Koliko mi imamo takvih?
Inače ne volim nepotizam, nikada nisam to prihvatao, povraća mi se na to.
No vjerujte da je ovaj dečko jedan od najboljih kadrova, ne govorim to zbog njegovog obrazovanja.
Čovjek ima svoju firmu s kojom uspješno posluje i nikako nije povezana sa budzetima.
Ima takvu energiju i želju da uradi nešto, da se popravlja ovo stanje i ja sam siguran da će to uraditi.
Nebitno da li će biti izabran za predsjedavajućeg, neka dodje za nekoliko godina na poziciju na kojoj može djelovati uvidjet će ljudi da je kapacitet.
To je upravo ono za šta sam ja glasao, mladi i obrazovani ljudi koji neće prihvatiti da se valjaju u blatu sa SDA i tim sistemom
A i ovdje sam pisao, bude li Čampara i preletaci iz SDA u NIPu, nikada moj glas više neće dobiti.
Moj stav da je Jasmin puno veći dobitak, nego što trenutno pravi štetu četvorci zbog optužbi za nepotizam.
Na kraju krajeva, izdržat ćemo mi još pokojeg sina na budzetu, najmanji je to problem.
Ali volio bih zaista da Jasmin dodje na neku bitnu poziciju gdje će moći da uradi nešto i da se svi skupa uvjerimo u moje navode.
-
Emiremir33
#12327 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kome smeta SDP-u ,NS ?Styling wrote: ↑24/03/2021 22:24Pogledaj Jasminovu biografiju. Ne govori pausalno. Momak je obrazovan. Za rad u politici nema skole. Znaci pamet i kliker. I ne vidim sto je Jasmin problem sada? Gradonacelnik mora biti Srbin, tako da je Jasmin idealno rjesenje za predsjedavajuceg. NiP ionako ima samo tri Bosnjaka u GV. Ko bi trebao umjesto njega?drndalo wrote: ↑24/03/2021 22:21 Prilicno sam dugo “branio” Dinu nakon Vlade sestorke, iako ga nisam mogao u SDA nikako...
I sad mislim da moze i mora bolje za dobro sviju nas, ali mu moram reci jer mislim da ili cita ovo ili mu prenose:
Jebol’te Srdjan Srdic da te *ebo! Gdje ti je pamet bila? Zajebo je prije, zasto ne bi i tebe!?
Nastavak, Ademovic junior? Ko je i sta je? Sta zna? Otkud on da bude ista osim pislanika u opstini i da uci zanat? Predsjedavajuci? Na osnovu cega? Tate? I tata je ucio godinama, ne moze preko noci!
- drndalo
#12329 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Volio bih i ja da je tako. Medjutim izvarani kakvi jesmo, njemu je onda prezime problem.
I zbog toga bi morao raditi “gratis” u stranci barem jedan izborni ciklus, da se vidi da “nije Kemin”...
I zbog toga bi morao raditi “gratis” u stranci barem jedan izborni ciklus, da se vidi da “nije Kemin”...
- nikad_vise
#12330 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pogledaj malo gdje se momak skolovao i na koji nacin se skolovao pa ga onda komentarisi.Isto tako se raspitaj malo medju rajom o kakvom se momku radi,nema osobe koja ga je upoznala a da nije samo najbolje o tom momku rekla.Ljudina u svakom pogledu.drndalo wrote: ↑24/03/2021 22:21 Prilicno sam dugo “branio” Dinu nakon Vlade sestorke, iako ga nisam mogao u SDA nikako...
I sad mislim da moze i mora bolje za dobro sviju nas, ali mu moram reci jer mislim da ili cita ovo ili mu prenose:
Jebol’te Srdjan Srdic da te *ebo! Gdje ti je pamet bila? Zajebo je prije, zasto ne bi i tebe!?
Nastavak, Ademovic junior? Ko je i sta je? Sta zna? Otkud on da bude ista osim pislanika u opstini i da uci zanat? Predsjedavajuci? Na osnovu cega? Tate? I tata je ucio godinama, ne moze preko noci!
Nije ga babo skolovao nego je dobio sportsku stipendiju i studirao u Americi.Nakon toga studirao u Grenoblu.Znam neke ljude koji licno poznaju momka i steta je prozivati ovakvog covjeka da je nekim nepotizmom dosao na vlast.Kemo Ademovic pored toga sto je zlatni ljiljan i vlasnik policijske zlatne znacke to svo ovo vrijeme nije unovcio ni priblizno kao neke "patriote" kao Komsic koji mase ljiljanom i ovamo trguje drzavom zajedno sa SDA.
Za Bogicevica su trebali svi do jednoga glasati.Nisam uopste mislio da ce trebati neka vecina da se pravi kad je ovaj covjek u pitanju.Izabran je najbolji covjek po mjeri svih dobrih,postenih,i patriotskih gradjana.I sad reci neko se igrao sa Bogicevicem i kao ovo promasaj Dine i slicno je budalestina.Jedva su namolili covjeka i na kraju su Sarajlije prije svega u vijecu pokazale koliko se vrijednuju vrijednosti koje ovaj covjek ima.
smijesno i zalosno.Sarajevo nije ni zasluzilo bolje od Asima,Skaka,Srdica i slicnih papaka.Kriv je NiP i stranke oko njega sto se neko od vijecnika prodao i kriv je NiP i stranke oko njega sto su Sarajlije izabrale sljam od vijecnika kojim jedan Bogicevic ne predstavlja nista jer nisu mogli reci ne nekom sitnom sicaru a ovaj je mogao reci ne Kadijevicu i Milosevicu kad je trebalo.To vise govori o tom drustvu koje je SDA sve ove godine gradila.
-
breuer
#12331 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
u Grenoblu?
da nam je više takvih
da nam je više takvih
- nivla
#12332 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
univerzitet mladog ademovica jeste americki, ali daleko od dobrog po parametrima u nauci, nema ga niti na jednoj listi dobrih univerziteta, ne kazem da je momak nesposoban, ali da se islo postepeno pa kroz koju godinu bio bi prihvatljiv, ovako odmah glavni u gv, sramota
nasao sam ga na webometricsu, a tamo je unsa u top 2000, a oni daleko iza,
nasao sam ga na webometricsu, a tamo je unsa u top 2000, a oni daleko iza,
-
breuer
#12333 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ma da je Harvard završio nezgodno je jer mu je stari to što jest...
kakav je to primjer...
kakav je to primjer...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#12334 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jedno vrijeme si imao informacije direktno sa sastanaka nase stranke, glavnog odbora, pa se evo druzis sa sdp-ovcima, kad evo sad imas informacije i iz nip-a...a u medjuvremenu se jos uvijek ne odvajas od Šanke. Kakav lazovmalakh wrote: ↑24/03/2021 22:55nisam uocio, vec mi rekao jedan clan nipa iz centra, vijecnik.izvrsni direktor wrote: ↑24/03/2021 22:48Pa nadam se da si im skrenuo paznju na to. Cak ni stari sdp-ovci nisu detektovali problem koji si ti zacas uocio
vec sam to i pisao, ali botine nemaju zadatak da lijepo procitaju sve postove.
- relativno84
#12335 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ocekivati je Keminog malog kod Senada, red je da narodne mase vide taj zanemareni potencijal, dok su zeleni gurali samo svoje.
Nema vise toga. #iztemelja
Nema vise toga. #iztemelja
-
gidra
#12336 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Joj botova, dobro neko iznad napisa, jedini koji su gori od SDA botova su NiP botovi, mučno za čitati.
Dečko završio sportsku gimnaziju na Alipašinom, gdje je bio oslobodjen prisustva nastavi, opravdano zbog tenisa, to vam ga dođe kao vanredna nastava. Zivotno opredjeljenje mu je bio tenis ne nauka, pozicije koje je obnasao nakon formalnog obrazovanja su uhljeb pozicije opet vezane za sport, sto se može zakljuciti iz CVa kojeg mozete vidjeti na NiP web stranici. Fakulteti koje je zavrsavaoo smijurija ali i to preko bane i sportskih stipendija, kvaliteti, ni u rangu drzavnog DiF-a..
Firma vlastita, renomirana? Kakva firma? Jebeni gugl je ne prepoznaje..
Poslije Difovaca, opet neki sportista...
Dečko završio sportsku gimnaziju na Alipašinom, gdje je bio oslobodjen prisustva nastavi, opravdano zbog tenisa, to vam ga dođe kao vanredna nastava. Zivotno opredjeljenje mu je bio tenis ne nauka, pozicije koje je obnasao nakon formalnog obrazovanja su uhljeb pozicije opet vezane za sport, sto se može zakljuciti iz CVa kojeg mozete vidjeti na NiP web stranici. Fakulteti koje je zavrsavaoo smijurija ali i to preko bane i sportskih stipendija, kvaliteti, ni u rangu drzavnog DiF-a..
-
emmir1
#12337 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Inače svi imamo lošu percepciju o političarima, pa tako i o Kemi.
Ne poznajem Kemu, imam neko razvijeno mišljenje o njemu kao javnoj ličnosti.
Nemam nekih negativnih konotacija, nije bio u vlasti mislim nikada.
No SDA mediji su namirisali krv i krenuli u napad.
Stavili sliku Jasmina kada je imao 16 godina i nazvali ga Kemin mali, nazvali ga nekim lokalnim teniserom i kao da je završio neke kurseve vani.
Istina je malo drukčija.
Jasmin je bio teniski reprezentativac, državni prvak u svim kategorijama, 3. u Evropi.
Kao takav se izborio za školovanje u USA.
Kasnije magistrirao u Grenoblu.
Porodičan čovjek sa dvoje djece, zrela osoba.
Ima svoju firmu s kojom posluje i radi, nije otišao na budzet a vjerujem da je mogao.
Vjerujem sa ovakvom biografijom da mu babi nebi bilo teško ga smjestiti.
No i njemu kao i nama smeta ovo stanje.
Kada se krenulo u projekat NIP angažovao se, jer zaista je stručan i pravi razliku.
Evo da pitamo vijećnike iz Centra, da li su imali pritisak da glasaju za njega za gradsko vijeće, dajem ruku da će reći da nisu nego su glasali jer je zaslužuje.
Ja sam porodičan čovjek, nisam nikakav bot niti trol po forumu.
Ja vjerujem da će Jasmin raditi za opste dobro zajednice i da će svaki dan dati sve od sebe.
Ako zajebe onda sam pojeo govno i jebajiga
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#12338 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
bot je bot. djaba mu i crtati.izvrsni direktor wrote: ↑24/03/2021 23:12Jedno vrijeme si imao informacije direktno sa sastanaka nase stranke, glavnog odbora, pa se evo druzis sa sdp-ovcima, kad evo sad imas informacije i iz nip-a...a u medjuvremenu se jos uvijek ne odvajas od Šanke. Kakav lazovmalakh wrote: ↑24/03/2021 22:55nisam uocio, vec mi rekao jedan clan nipa iz centra, vijecnik.izvrsni direktor wrote: ↑24/03/2021 22:48
Pa nadam se da si im skrenuo paznju na to. Cak ni stari sdp-ovci nisu detektovali problem koji si ti zacas uocio
vec sam to i pisao, ali botine nemaju zadatak da lijepo procitaju sve postove.
-
emmir1
-
breuer
- nikad_vise
#12341 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Evo od jednog covjeka koji ga takodje ne poznaje ali poznaje okolnosti vezane za njega
Nisam htio… ali moram. Jasmina Ademovića skoro da ne poznajem. Njegovog oca, heroja odbrambeno-oslobodilačkog rata, nosioca zlatnog ljiljana i zlatne policijske značke, poznajem. Jasmin Ademović je završio fakultet u Americi. Nije mu babo dao pare, jer ih nije imao za takvo obrazovanje. Jasmin je bio izvanserijski teniski talenat. Na osnovu tog talenta je dobio full sportsku stipendiju na univerzitetu u Americi. To mu babo nije mogao srediti, ali nikako! Nakon završenog studija, skoro sam siguran da se po naredbi babe vratio u Sarajevo, a mogao je ostati u Americi. Po povratku upisuje master studij u Grenoblu. Jedan od najboljih u Evropi. Opštinska organizacija NiP Centar ga predložila na listu. U tom momentu, njegov babo, koji je trebao biti na listi, se povukao. NiP je samo predložio Jasmina, a on je GLASOVIMA NARODA ušao u Općinsko vijeće.
Njegov babo ne obnaša niti jednu jedinu funkciju u bilo kojoj javnoj instituciji, niti bilo šta slično. Kada su prije nekoliko godina Jasmina Ademovića predlagali u Vijeće turstičke zajednice KS, a realno je trebao biti, jer je završio najbolje škole u oblasti markeringa, opet se pojavio njegov babo i rekao «Ne, ne može moje dijete u javnu firmu». Kažnjava svoje dijete bez obzira što je obrazovano i kvalificirano, samo zato što je njegovo i bez obzira što je HEROJ, ali stvarni, možda i najveći koji hoda ovom zemljom... a ne bi trebao.
-
emmir1
#12342 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
gidra wrote: ↑24/03/2021 23:17 Joj botova, dobro neko iznad napisa, jedini koji su gori od SDA botova su NiP botovi, mučno za čitati.
Joj što ne mogu pametnjakovica koji za svaki stav pišu da je neko bot.
Spremni su sve i svakog popljuvat bez da kurca pojma nemaju.
Ali za mahalanje uvijek sve znaju, rang Himzo taksita rekao Fadilu što prodaje paradajz na Heci
-
emmir1
#12343 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne bih znao, no vidim da ti znaš.
-
gidra
#12344 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Šta sam fulio u pisanju? Istina botove zaboli?emmir1 wrote: ↑24/03/2021 23:24gidra wrote: ↑24/03/2021 23:17 Joj botova, dobro neko iznad napisa, jedini koji su gori od SDA botova su NiP botovi, mučno za čitati.
Ali za mahalanje uvijek sve znaju, rang Himzo taksita rekao Fadilu što prodaje paradajz na Heci
Bolan nemojte nam podvaljivati muda pod bubrege. Lahko se po bijelom svijetu čerečiti i studirati sa babinih leđa koji je desetinama godina unazad u halki. Svako danas može dobiti stipendiju na nižerazrednim univerzitetima, ali skup je život vani...
Da je Dino otišao u Atlant, MOP, Mistral i doveo kakvu zlatnu značku UNSa i stavio gdje na listu, kakav odbor, prvi bih rekao bravo Dino to su promjene koje želimo. Promjene nisu zlatni babini dječaci..
Imal kakvih inzenjera u NiPu ili se drzimo provjerenih sportskih kadrova?
- nikad_vise
#12345 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Elmedin Dino Konakovic
35ntSpomnrsogdred ·

35ntSpomnrsogdred ·
Samo da nam sto duze pozivi,odavno jaceg lika nismo imali na politickoj sceni.Zasto BH Telecom, a ne Mtel?
Nikakve veze nema sa nacionalizmom.
Ne moze ni imati jer taj BH Telecom daje Pinku ogroman novac, a taj Pink pise kako smo sami sebe granatirali na Markalama.
Ne moze ni zato sto BH Telecom ima vec joint venture aktivnosti sa velikim firmama iz Srbije koje uzimaju znacajan dio kolaca i novac svakako zavrsi u Srbiji.
Da otvaram temu o tome kome jos placaju kanale, u kakvim su odnosima sa Mtel Srbija? Koliko placaju sportske kanale, a koliko nece da plate druge?
Necu.
Ne smeta to ovim bukadzijama, ali to sad nije vazno.
Nikakav dakle nije nacionalizam.
BH Telecom zato sto je to kompanija u drzavnom vlasnistvu i njeno poslovanje ima mnogo veci uticaj na ekonomiju BiH.
Dividendu trosi u BiH, dio na kapitalne projekte u nasoj zemlji.
Tako npr kupujemo i struju, od drzavne firme.
Znamo da su stranacke, znamo da znacajan dio novca trose na stranacke ljude koji su uhljebljeni, znamo i da je direktor BH Telecoma suprotno zakonu istovremeno predsjednik KO SDA.
Taj BH Telecom koji od 2019 nema primat ni u prihodima niti u ostvarenoj dobiti, u obje kategorije ga prestigao Mtel, sve znam.
Zasto?
Zato sto ne moze podnijeti stranacke ljude, nesposobne i prekobrojne.
Ipak biram takav BH Telecom.
Drzavnu firmu i drzavni kapital.
Barem ce se jedan dio koji platimo za telefonske racune utrositi na potrebe gradjana u BiH.
Dio ce pojesti nepotrebni stranacki ljudi, dio ce svakako zavrsiti u Srbiji, veliki ce dio biti izgubljen na namjestenim tenderima, dio ce za podrsku medijima koji rade po nalogu stranke, al’ ce ipak jedan dio, mali barem, zavrsiti na nekoj brzoj cesti u BiH ili nekom drugom projektu.
Zato sto mi ne smijemo, ako oni vec jesu, odustati od vizije da tu kompaniju ozdravimo i vratimo u normalno stanje.
Da opet bude lider na trzistu.
Zato BH Telecom.
- nikad_vise
#12346 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Inzinjeri po tvojoj mjeri su u SDA.Ti si vise onako mentalni sklop nekog SDA glasaca i buduci glasac recimo nekog Harisa Zahiragica i slicnih.gidra wrote: ↑24/03/2021 23:33Šta sam fulio u pisanju? Istina botove zaboli?emmir1 wrote: ↑24/03/2021 23:24gidra wrote: ↑24/03/2021 23:17 Joj botova, dobro neko iznad napisa, jedini koji su gori od SDA botova su NiP botovi, mučno za čitati.
Bolan nemojte nam podvaljivati muda pod bubrege. Lahko se po bijelom svijetu čerečiti i studirati sa babinih leđa koji je desetinama godina unazad u halki. Svako danas može dobiti stipendiju na nižerazrednim univerzitetima, ali skup je život vani...
Da je Dino otišao u Atlant, MOP, Mistral i doveo kakvu zlatnu značku UNSa i stavio gdje na listu, kakav odbor, prvi bih rekao bravo Dino to su promjene koje želimo. Promjene nisu zlatni babini dječaci..
Ako ti ne vidis razliku u vodjenju politike izmedju NiP-a i SDA nema ti potrebe nista objasnjavati.
Imat cete priliku da vidite sta je NiP i na narednim izborima u Sarajevu.To sto 20-30 placenih botova vazda pljuje po portalima po Dini,nece uopste biti reprezentativno na terenu jer ljudi sa kojima rade momci iz NiP-a ce jasno vidjeti razliku i zelju da se unaprijedi drustvo bar u onolikoj mjeri koliko oni budu mogli u ovim okolnostima.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#12347 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Experti mogu sve...drndalo wrote: ↑24/03/2021 22:21 Prilicno sam dugo “branio” Dinu nakon Vlade sestorke, iako ga nisam mogao u SDA nikako...
-
emmir1
#12348 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
gidra wrote: ↑24/03/2021 23:33Šta sam fulio u pisanju? Istina botove zaboli?emmir1 wrote: ↑24/03/2021 23:24gidra wrote: ↑24/03/2021 23:17 Joj botova, dobro neko iznad napisa, jedini koji su gori od SDA botova su NiP botovi, mučno za čitati.
Napisao si pljuvački komentar bez ikakve argumentacije, baš kao klasik bot.
I onda mene optužuješ da sam bot, koji imam 1 profil od 2013 godine, koji sam napisao da znam Jasmina i argumentovano obrazložio zašto vjerujem da može da napravi razliku.
Napisao da je to moj stav i da ja vjerujem u to.
I onda ti kreneš prosipat neke fore botovske i optuživat da je neko bot.
Bogami smiješno.
-
emmir1
#12349 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja sam bio veliki protivnik Dine, lik koji je godinama bio u SDA mi je bio odvratan i kada je formirao svoju stranku.
Već sam pisao
Onaj dan kada je glasno progovorio o kriminalu, naveo ljude imenima, kako Memicev sin kupi lokaciju od 450 000 km za 13 500 km...itd
Dobio je moje povjerenje
Glasao sam za njega kao i svi moji.
No apsolutno nisam zadovoljan njegovim radom kako su došli na vlast u nekim opcinama i kantonu.
Ne vidim apsolutno promjen
Vidim samo politicko FB prepucavanje sa SDA.
Ako ovako nastavi, teško će imati moje povjerenje na opcim izborima
Već sam pisao
Onaj dan kada je glasno progovorio o kriminalu, naveo ljude imenima, kako Memicev sin kupi lokaciju od 450 000 km za 13 500 km...itd
Dobio je moje povjerenje
Glasao sam za njega kao i svi moji.
No apsolutno nisam zadovoljan njegovim radom kako su došli na vlast u nekim opcinama i kantonu.
Ne vidim apsolutno promjen
Vidim samo politicko FB prepucavanje sa SDA.
Ako ovako nastavi, teško će imati moje povjerenje na opcim izborima
-
bob_1921
#12350 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
al onda nije po zakonunikad_vise wrote: ↑24/03/2021 23:34 Elmedin Dino Konakovic
35ntSpomnrsogdred ·
Samo da nam sto duze pozivi,odavno jaceg lika nismo imali na politickoj sceni.Zasto BH Telecom, a ne Mtel?
Nikakve veze nema sa nacionalizmom.
Ne moze ni imati jer taj BH Telecom daje Pinku ogroman novac, a taj Pink pise kako smo sami sebe granatirali na Markalama.
Ne moze ni zato sto BH Telecom ima vec joint venture aktivnosti sa velikim firmama iz Srbije koje uzimaju znacajan dio kolaca i novac svakako zavrsi u Srbiji.
Da otvaram temu o tome kome jos placaju kanale, u kakvim su odnosima sa Mtel Srbija? Koliko placaju sportske kanale, a koliko nece da plate druge?
Necu.
Ne smeta to ovim bukadzijama, ali to sad nije vazno.
Nikakav dakle nije nacionalizam.
BH Telecom zato sto je to kompanija u drzavnom vlasnistvu i njeno poslovanje ima mnogo veci uticaj na ekonomiju BiH.
Dividendu trosi u BiH, dio na kapitalne projekte u nasoj zemlji.
Tako npr kupujemo i struju, od drzavne firme.
Znamo da su stranacke, znamo da znacajan dio novca trose na stranacke ljude koji su uhljebljeni, znamo i da je direktor BH Telecoma suprotno zakonu istovremeno predsjednik KO SDA.
Taj BH Telecom koji od 2019 nema primat ni u prihodima niti u ostvarenoj dobiti, u obje kategorije ga prestigao Mtel, sve znam.
Zasto?
Zato sto ne moze podnijeti stranacke ljude, nesposobne i prekobrojne.
Ipak biram takav BH Telecom.
Drzavnu firmu i drzavni kapital.
Barem ce se jedan dio koji platimo za telefonske racune utrositi na potrebe gradjana u BiH.
Dio ce pojesti nepotrebni stranacki ljudi, dio ce svakako zavrsiti u Srbiji, veliki ce dio biti izgubljen na namjestenim tenderima, dio ce za podrsku medijima koji rade po nalogu stranke, al’ ce ipak jedan dio, mali barem, zavrsiti na nekoj brzoj cesti u BiH ili nekom drugom projektu.
Zato sto mi ne smijemo, ako oni vec jesu, odustati od vizije da tu kompaniju ozdravimo i vratimo u normalno stanje.
Da opet bude lider na trzistu.
Zato BH Telecom.
![]()
![]()