Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
- Qler
#501 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Citavom prvom safu SDA se sjetim svih najmilijih. Sve im po spisku....
- Man of steel
#502 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Gradska uprava je još jedna u nizu budžetskih institucija koja nema nikakvu drugu svrhu osim uhljebljivanja i lagodnog života na leđima građana.
Osim toga da se skine narodu sa grbače nemam nikakvih drugih želja u vezi nje.
Osim toga da se skine narodu sa grbače nemam nikakvih drugih želja u vezi nje.
-
last mohicans
#503 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Mi sve idemo demokratski, donesemo novinu i promjene,makar mislimo da to ispravno radimo, ali bandu motikama treba cerati,nema druge. A ove izdajice anatemisati i medijski prati da se govna u mišije rupe sakriju,pleme im jebem. A Dini poruka da dobro vaga koga ce primiti u stranku, ne daj šta daš.
-
meridiyan
#504 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Prof. dr. Husnija Kamberović, historičar, redovni profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevulast mohicans wrote: ↑24/03/2021 21:15
Nije on tek takva debilčina, a da obraza nema,nema. Čengić je upozoravao, ali izdadoše i neki njegovi. Mislim da je dosta uticala kandidatura ovog malog Ademovića.

- fosna2014
#505 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Skupili 16 ...
- Haris.ba
#506 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ova trojica misle da ce Bogic povuci neopozivu odluku?
-
meridiyan
- General War
#508 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Mater mu...stvarno za psihosocijalnog proucavanja, 100 izetbbegovicevih familija nikako da sjasu, sve ista prezimena se vrte...jesu sebi drzavu napravili, ali kad im svjeca dogori ne znam kako ce...
-
Emiremir33
- dale cooper
#510 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Pa realno ako su iskreni u namjerama kao na riječima trebali bi se sva trojica odmah uputiti kod Bogićevića i moliti ga na koljenima ako treba.
Ja bih da sam na njihovom mjestu. Nije sramota niti poniženje to uraditi za ovakvog čovjeka.
- zemomak
#511 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
dno dna smo
ovo sve marva
- Osim_13
#512 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Negdje oko mjesec u rikverc.Hadžibajrić dodaje da je uvijek govorio da se jednostavno mora napraviti takva matematika, jer ako su već izašli s imenom i prezimenom jednog takvog čovjeka kao što je Bogić Bogićević za gradonačelnika, ne bi se trebalo igrati i šaliti s takvim stvarima.
- Rockefeller
#513 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Jarane, opet Skaka
Jebo ti ovo.
Jebo ti ovo.
- fosna2014
#514 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
...
Last edited by fosna2014 on 24/03/2021 21:32, edited 2 times in total.
- don vito
#515 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ako ćemo pošteno, ne sviđa mi se ova izjava Bogićevića o razlozima odustajanja od kandidature.
Tri stranke koje u suštini i čine Četvorku (ili Trojku ako vam draže), njihovi predsjednici, 16 zastupnika, svi su za Bogićevića, našla se dva Hadžibajrićeva preletača i sad ćemo furati priču SDA internet botova o raspadu koalicije.
Ljigavi Srdić i prodata dronfulja Enisa ex-NS kao nisu SDA nego "nezavisni" ali glasaju po mjeri SDA, ma bjaaaži.
Ovakvom porukom Bogićević samo hrani SDA-trolove i kretene poput Reufljagića.
Kao da je pao s Marsa i ne zna ko vuče konce ovih mafijaških procesa..."Ona (kandidatura) je očigledno postala kamen spoticanja u koalicionim odnosima Četvorke, koja je tim povodom pokazala evidentno nejedinstvo na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Sarajeva. To nejedinstvo svojevrsna je poruka da, unutar Četvorke, nisam poželjan kandidat za pomenutu odgovornu funkciju", piše on.
Tri stranke koje u suštini i čine Četvorku (ili Trojku ako vam draže), njihovi predsjednici, 16 zastupnika, svi su za Bogićevića, našla se dva Hadžibajrićeva preletača i sad ćemo furati priču SDA internet botova o raspadu koalicije.
Ljigavi Srdić i prodata dronfulja Enisa ex-NS kao nisu SDA nego "nezavisni" ali glasaju po mjeri SDA, ma bjaaaži.
Ovakvom porukom Bogićević samo hrani SDA-trolove i kretene poput Reufljagića.
-
meridiyan
- Prpa.ba
#517 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
SDA u vrsnom maniru klasicnih obavjestajno-podzemnih operacija, usavrsili koncept tzv plausible deniability. Ko biva talog zvani Srdic i ekipa rastimanih pausalaca iz Starog Grada i Novog Grada se skupili i odlucili Skakinu kapitalnu investiciju kandidovati, eto slucajno, na poziciju gdje blokira Bogicevica.
I sad se kao snebivaju neslozi, optuzuju Cetvorku da valja Bogicevica po blatu.. nevjerovatno. Sve na dan kad su nas jos jednom zavalili za vakcine.
Narodski receno, jebu i ne vade.
I sad se kao snebivaju neslozi, optuzuju Cetvorku da valja Bogicevica po blatu.. nevjerovatno. Sve na dan kad su nas jos jednom zavalili za vakcine.
-
tap3ah75
#518 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Može li neko meni, totalnom laiku za političku scenu u SA, objasniti šta bi?
Ja sam već računao da je čovjek izabran.
Ja sam već računao da je čovjek izabran.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#519 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Upravo. Ali mislim da nema od toga nista.dale cooper wrote: ↑24/03/2021 21:26Pa realno ako su iskreni u namjerama kao na riječima trebali bi se sva trojica odmah uputiti kod Bogićevića i moliti ga na koljenima ako treba.
Ja bih da sam na njihovom mjestu. Nije sramota niti poniženje to uraditi za ovakvog čovjeka.
SDA poentira ovdje. Ali jos jednom su pokazali kakva su bagra i ocekujem da ce im to dugorocno ipak vise nastetiti.
- Leverage
#520 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Jebeš to šta je bilo, bitno je šta je sad.Kikibombona wrote: ↑24/03/2021 20:41Eh da je to bas tako...
SDP je X puta bio u koaliciji sa SDA na raznim nivoima. Vjerovatno su i sada negdje na lokalu sa njima.
Mnogi SDP-ovci su dizali ruke za SDA, prelazili kod njihA itd. Nesposobnost SDP-a, kao nekakve opozicije, je glavni razlog zasto seljacka i jeftina SDA vlada skoro kao Tito.
I sada, nakon posljednjih izbora, Nermin Niksic je na FACE kod Senada priznao da je on bio za vlast sa SDA ali je vecina odlucila drugacije. I Bakir nedavno kaze da se vidja sa Nerminom po vikendicama. I sa Fahrom se Nerko pazi.
I bog sami zna koliko jos spavaća ima u SDP-u. Recimo, Becirovic mi je skroz sumnjiv. Lik je prava SDA njuška, jos je i desnicarski nastrojen.
...
Ovdje nikad nije doslo do adekvatne politicke polarizacije. Svi se mudro pozicioniraju s namjerom da naplate izborni rezultat. Da su lideri SDP-a iskreni radili bi na maksimalnoj radikalizaciji odnosa sa SDA s ciljem da se eliminisu ideološki SDA-ovci iz vlastitih redova. Kao sto recimo radi Stanivukovic i ekipa oko njega, doveli su do toga da sake sjevaju. I to su glasaci nagradili jer su milion % sigurni da nece sa Dodikom. A ko moze sutra staviti ruku u vatru za Niksica, Bericovica i druge SDP-ovce da nece sa SDA?????
...
Popisam SDP, NS i NiP. To su realno sve govna. I kada im dajem glas svjestan sam da su to ljudske gnjide sa kojima nikad kafu ne bi popio. Svako ko se identifikuje sa ovim LJIGAVIM strankama je budala ili ima Livnu korist. Nema tu ljudskosti...
Ako si više lijevo glasaš za SDP, ako naginješ desno glasaš za NiP.
Sve ostalo je sviranje qrcu.
- don vito
#521 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
To je to...Prpa.ba wrote: ↑24/03/2021 21:31 SDA u vrsnom maniru klasicnih obavjestajno-podzemnih operacija, usavrsili koncept tzv plausible deniability. Ko biva talog zvani Srdic i ekipa rastimanih pausalaca iz Starog Grada i Novog Grada se skupili i odlucili Skakinu kapitalnu investiciju kandidovati, eto slucajno, na poziciju gdje blokira Bogicevica.![]()
![]()
![]()
Ne zaboravi i da je Četvorka danas "KS predala M:Telu"...
bukvalno taj izraz upotrijebio onaj šizofrenik Bajrović za zakonito proveden tender vrijedan 51.000 KM... koliko niskopozicionirani SDA-ovac ukrade za jedno popodne
- Haris.ba
#522 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Birali predsjedavajuceg skupstine. Bila tri kandidata. Navodno neki je problem bio sa glasackim listicima (odjednom nedovoljno glasova za izbor predstavnima cetvorke, a drugi kandidat je Srbin), trazeno da se ponovi glasanje, iz jedne opcine napustili skupstinu i to blokira odlucivanje.
Ako se izabere Srbin za predsjedavajuceg skupstine, ne moze Srbin biti gradonacelnik.
- muha_sa
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#524 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
je mozda i glavni krivac za ovo. bas da petnaesti, odlucujuci listic bude nevazeci od strane sdpovca. ali polako, raspetljat ce se sve. niko nije malouman da ne zna kako se glasa.Emiremir33 wrote: ↑24/03/2021 20:56A Nermin Nikšić?malakh wrote: ↑24/03/2021 20:49da, dva nevazeca. jedan je taj korora iz sdpa, a drugi je od neke iz dfa.Emiremir33 wrote: ↑24/03/2021 20:46
Uglavnom iz SDP-a je i nevažeći listić.Irfan je dao ostvake na sve funkcije to već znaš itd..
pozdravljam irfanov potez. porastao mi je u ocima.
- dale cooper
#525 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva
Ja jedino zamjerujem četvorci (odnosno trojci), vjerovatno kao i Bogić, što nisu ovo uzeli u obzir i pretpostavili da bi SDA mogla pokušati_BataZiv_0809 wrote: ↑24/03/2021 21:33Upravo. Ali mislim da nema od toga nista.dale cooper wrote: ↑24/03/2021 21:26Pa realno ako su iskreni u namjerama kao na riječima trebali bi se sva trojica odmah uputiti kod Bogićevića i moliti ga na koljenima ako treba.
SDA poentira ovdje. Ali jos jednom su pokazali kakva su bagra i ocekujem da ce im to dugorocno ipak vise nastetiti.
raznim kupovinama i ucjenama ugroziti kandidaturu. Jebiga, nije da ne znaju ko im je sve u redovima, ko je najslabija karika i preko
koga bi SDA mogla nešto pokušati. SDA je već davno skinula maske i rukavice i više i ne kriju da se ne ponašaju kao politička stranka nego
više kao kriminalni sindikat.