Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
last mohicans wrote: ↑24/03/2021 17:46
Kako je jedno govno, u vidu Srdica, prošlo u GV osim što mu jedina referenca Srbin? Koliko god se šprdali sa Asimom,završavanjem ko u Kumu, nisu dorasli. Isti i sam Dino. Puna su mu usta poštenih,provjerenih i onda se ovakve stvari događaju. Zašto je ovaj mali klinjo Ademovic morao uci kao kandidat za predsjedavajuceg? Ibro je ispao šupak najveci, samo mu je bitan prostor od Vijecnice do Vječne vatre, sitni, a Boga mi i kruoni ušićar. Govno korumpirano, bas kao i Skaka. Najbolje im je Čengić rekao da Skaku ne treba podcijenjivati i da nece lahko odustati.
šta će čengić govoriti, kada je zahebao njegov skorupan iz starog grada?
sdp nije dorastao zadatku i opet sve na dinjna ledja.
danas je dino morao napustiti skupštinu, da bi išao gore da čisti njihova sranja, zato što sdp ne može obuzdati dva svoja gradska vijećnika.
Pa nije Skorupan jedini, imas tu i drugih. Dino čisti sranja, a najvece proizveo, kandidovanjem malog klinje i uzimanjem Srdica,koji bi prosao kao i nezavisni, ali mu se nije trebao dati dodatni publicitet.
kojih drugih? imas 7 iz nipa, 5 iz nase stranke i 2 iz sdpa i to je 14 vijecnika koji su podrzali keminog sina. treci sdpovac je glasao za srdica, a listic cetvrtog sdpovca nevazeci.
i tko je proizveo najvece sranje? da su druga dva sdpovca glasali za keminog malog, sutra bi bogic preuzeo duznost.
i zahvalimo se svi bogu sto bogic jos uvijek ima strpljenja i tolerancije, ali me ne cudi da nakon ovoga ne odustane.
mirza_15 wrote: ↑24/03/2021 19:37
Odustao je Bogić Bogićević od kandidature
pisao post i nisam ni upratio. ma katastrofa druze.
onog hadzibajrica trebaju izbaciti iz svih koalicija i targetirati ga kao najveceg sda trabanta.
zamisli koliko moras biti beskrupulozan, da ti bogic, nakon toliko godina apstinencije, konacno pristane obavljati neku funkciju i ti se bas tada nasao prodavati sda.
laik1981 wrote: ↑24/03/2021 19:46
Nema Dino nista od tuzbi i price. Dok ne zovnes ljude na ulicu ovo se rijesiti nece. Samo revolucija, ali nesto ne vjerujem da si taj tip..
Ako ne pozove ljude na ulicu izgubice jos i ovo malo kredibiliteta sto ima.
I ja ne vjerujem da je tip toga kova jer nCie uklapa mu se ova narod, pravda, konakovic.
Doduse ne uprati da je neki veci rezultat u karijeri i napravio.
Mozda je forumas na pocetku ove teme to najbolje objasnio i to par dana nakon osnivanja stranke.
svi u napad wrote: ↑16/03/2018 18:53
Dragi Chinaski, kako mozes biti tako "bezobrazan i zaboravan". Ako te je uhvatio demens podsjeticu te samo na par velikih kapitalnih dijela "najuspjesnijeg" premijera. Zar razaranje i unistenje KK Bosna nije vrijedno bar spomenika na Skenderiji. Zaboravljas na unistenje ZOI 84, pa spasavanje bankrota tj. dodjela 60 000 Km bivsem premijeru i njegovom sinu i to sve po zakonu. Koliko je odan i vjeran muz, tj. suprug najbolje ce ti reci njegovi pokloni voljenoj hanumi sto u stanovima sto u poslovnim prostorima. Kao pravi vjernik nista nije kupio sebi od toga i zato su ga nagradili besplatnim odlaskom na Hadz.
Ti bi sad da ja idem u detalje a covjek zavrsi faks za 3 mjeseca i ti sumnjas u njegove kvalitete. Evo pogledaj samo ovih par komentara ovih poltroncica koji znaju da je on najbolji i da seostro suprostavio lopovluku u stranci. Zar nisi gladao intervju kod Senada kad onako principijelno za Narod i Pravdu kaze Senadu "nemoj te me sad o imenima". Kud ces jace i argumentovanije. Od ovakve izjeve svima se tresu gace a tuzioci trljaju ruke. Sad ce on bar 50 lopova/jarana iz bivse stranke poslati u cuzu jer narod treba pravdu.
Ne mogu vise. Zbog tvoje "nezhvalnosti i sumnjicavosti" u lik i djelo premijera samo se nasikiram. Nego brate podrzi ga na izborima jer ako ostane bez sehare ostavit ce ga zena (naucila na poklone za rodjendan i 8 osnart, a nisu ni bajramluci bili losi do sada).
Nadam se da si zadovoljan odgovorom. Jest da nisi pitao mene nego nekog od ovih 27 prisutnih u sali koji bili svjedoci stvaranja historije. Ziv bio i ne hatori previse. Uzivaj u blagodetima sto nam je premijer napravio.
laik1981 wrote: ↑24/03/2021 19:46
Nema Dino nista od tuzbi i price. Dok ne zovnes ljude na ulicu ovo se rijesiti nece. Samo revolucija, ali nesto ne vjerujem da si taj tip..
Ako ne pozove ljude na ulicu izgubice jos i ovo malo kredibiliteta sto ima.
I ja ne vjerujem da je tip toga kova jer nCie uklapa mu se ova narod, pravda, konakovic.
Doduse ne uprati da je neki veci rezultat u karijeri i napravio.
Sve bezmudasi i karijeristi, bez izuzetka. Politika bi trebala biti poziv, a ne profesija. Ovakve stvari, a i ostale vezane za kriminal i nepravdu, se rjesavaju iskljucivo na ulici. Tako to radi opozicija kojoj je stalo do pravde sirom svijeta. Svima njima odgovara ovaj nakaradni sistem koji im dopusta da citav zivot provedu u foteljama i na pozicijama, a da pri tome nista ne moraju osim sporadicno lajati na drustvenim mrezama i eventualno predati kakvu prijavu na sudove koji su pod sapom kartela.. Presipanje iz supljeg u prazno. Samo ulica i zestoka revolucija moze konkretnije promijeniti stvari, al nemoguce je da se foteljasi odluce na takav pristup.. Ipak je lakse kuckati po drustvenim mrezama..
Jedina politicka licnost koja je pozivala na proteste i koji ih planira je onaj sto je dosao iz Amerike, al i on ce se povuci cim zauzme kakve ozbiljnije fotelje..
Moze li neko da mi objasni kako ovih 16. danas nije bilo ili nije glasalo, a sada su tu i ima ih "šesnaest" za glasanje ?
Nije valjda da su oni sami Bogicevica prevarili radi ovog Ademovica ?
Nakon prvog kruga glasanja, 10 vijećnika glasalo je za Ademovića, a pet za Srdića, jedan glas bio je nevažeći, jedan listić ostao je nepopunjen, a čak 11 nije ispunjeno na ispravan način.
Kako su naveli iz komisije za brojanje glasova, na 11 glasačkih listića mogle su se uočiti, kružići, crtice i tačkice, te su zbog toga proglašeni nevažećim.
šta će čengić govoriti, kada je zahebao njegov skorupan iz starog grada?
sdp nije dorastao zadatku i opet sve na dinjna ledja.
danas je dino morao napustiti skupštinu, da bi išao gore da čisti njihova sranja, zato što sdp ne može obuzdati dva svoja gradska vijećnika.
Pa nije Skorupan jedini, imas tu i drugih. Dino čisti sranja, a najvece proizveo, kandidovanjem malog klinje i uzimanjem Srdica,koji bi prosao kao i nezavisni, ali mu se nije trebao dati dodatni publicitet.
kojih drugih? imas 7 iz nipa, 5 iz nase stranke i 2 iz sdpa i to je 14 vijecnika koji su podrzali keminog sina. treci sdpovac je glasao za srdica, a listic cetvrtog sdpovca nevazeci.
i tko je proizveo najvece sranje? da su druga dva sdpovca glasali za keminog malog, sutra bi bogic preuzeo duznost.
i zahvalimo se svi bogu sto bogic jos uvijek ima strpljenja i tolerancije, ali me ne cudi da nakon ovoga ne odustane.
Otkud znas da su svi NiPovci glasali za Ademovica, pa te tačkice su očito njihove. Nebitno sad, čovjek je gromada i bolje mu je sto se manio corava posla. Neka izaberu Skaku,jebo im on sve.