To!gidra wrote: ↑24/03/2021 17:00
Griješite, ne najboljeg, već najjeftinijeg. Najjeftinije nije najbolje.
BHTelecom je infrastrukturalno miljama ispred MTELa u segemntu telekomunikacija što u Kantonu Sarajevo, a i na području FBIH.
MTEL je firma koja služi za izvlačenje para države Srbije od građana BiH sa minimalnim infrastrukturalnim ulaganjima. Dok ni BHTelecom nije sjajan ali kao i takav je naš, a to naš evo vidimo u ovoj donaciji od Milion maraka za vakcine i bruku drugih donacija u proslosti, Mtela tu nema.
Bolje i platiti skuplju uslugu BHTelecomu nego dati pare MTELu koji ce taj novac izvući u Srbiju.
Narod i Pravda (Konakovic)
- Bosanac sa dna kace
#12251 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#12252 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
najveća greška naroda i pravde, ali i dine, do sada je kandidatura keminog sina za poziciju predsjedavajućeg gv, jer da se razumijemo, svi smo svjesni da taj momak, kojim slučajem nije kemin sin, da ga ne bi bilo ni na mapi.
nemojte biti stranka za pozicioniranje babinih sinova.
Last edited by malakh on 24/03/2021 17:22, edited 1 time in total.
- Styling
#12253 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci da radimo protiv zakona i protiv pravila, ali samo neka je nas! Znaci podrzavamo korupciju i netransparentnost, samo neka je nas! Znaci dolmicemo parama i davati tendere i skupljima samo zato sto su nasi jer tim parama treba platiti silnu familiju koju je sda pozaposljavala u bh telekom. NE OD MOJIH PARA!Bosanac sa dna kace wrote: ↑24/03/2021 17:08To!gidra wrote: ↑24/03/2021 17:00
Griješite, ne najboljeg, već najjeftinijeg. Najjeftinije nije najbolje.
BHTelecom je infrastrukturalno miljama ispred MTELa u segemntu telekomunikacija što u Kantonu Sarajevo, a i na području FBIH.
MTEL je firma koja služi za izvlačenje para države Srbije od građana BiH sa minimalnim infrastrukturalnim ulaganjima. Dok ni BHTelecom nije sjajan ali kao i takav je naš, a to naš evo vidimo u ovoj donaciji od Milion maraka za vakcine i bruku drugih donacija u proslosti, Mtela tu nema.
Bolje i platiti skuplju uslugu BHTelecomu nego dati pare MTELu koji ce taj novac izvući u Srbiju.
- relativno84
#12254 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vrijeme je da mladima pruzimo priliku, ako moze Nejra seku, moze i Kemin mali.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#12255 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
komentirao bih ovo, ali budući da znam da je zlonamjerno, suzdržati ću se.relativno84 wrote: ↑24/03/2021 17:22Vrijeme je da mladima pruzimo priliku, ako moze Nejra seku, moze i Kemin mali.
samo ću naglasiti da imaju zlatnog momka, alema logu iz novog grada i da je sramota da kemin sin bude ispred njega.
- drndalo
#12256 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kakva je razlika da li Srbi izvlace pare u Srbiju, Norvezani u Norvesku, a SDA Bosnjaci u Austriju...? Prema podacima UIO prosle godine IZ BiH (nije Islamska zajednica) je izneseno 1.9 MILIJARDI KM... Imamo para za izvoza...gidra wrote: ↑24/03/2021 17:00Griješite, ne najboljeg, već najjeftinijeg. Najjeftinije nije najbolje.palermo wrote: ↑24/03/2021 15:50Pa nije too bas istina. Ti kao pojedinac imaa pravo da biras najboljeg sa stanovista svojih interesa. Drzava opet bira najboljeg sa stanovista drzave.....a pevashodni zadtak institucija drzave je da stiti drzavu i interese drzave__Phoenix__ wrote: ↑24/03/2021 15:44 Mogu se i plate i uplate vršiti preko domacih banaka, pa? Biraš najboljeg
E sad koliko se ovaj postupak uklapa u to nek svak prosudi.
Ako je tender bio za najpovoljniju uslugu za xxx brojeva telefona, to je onda to, nema veze sto je sef kadrovske sluzbe u Telecomu ljepsi od kolege u BL... Iduci put pamet u glavu i ponudite jeftinije, makar i damping, da bi pare ostale "nama"...
Infrastrukturno je Mtel U Sarajevu sasvim OK, a posto je tender za Kanton Sarajevo, onda je to i vise nego dovoljno. Pricas kao da BHT ima 5G mrezu sa 99.9% pokrivenosti, a Mtel je na 30% sa 2G...
Milion maraka ? Opet? Oteli meni da bi dali za vakcine? Jako, najjace!
Da ponovim, na sve nas u BiH koliko nas ima, vakcine ne bi kostale ni 50 mil.$, puno vise potrosimo svake godine samo na vozanja svih nasih politicara. Ta suma je zjbncja cak i za ovakvo prkno od Drzave dje jesmo... I opet neJma vakcina, Fadil obeco nabavit, ali mu ne ide bas...
Last edited by drndalo on 24/03/2021 17:28, edited 3 times in total.
-
il dottore
#12257 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li ovo prigovara protiv mtela ovaj bosanac sa dna kace sto na drugoj temi fali istocno sarajevo i stanogradnju tamo...
Ustani Alija da ja legnem
- drndalo
#12258 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
il dottore wrote: ↑24/03/2021 17:26 Je li ovo prigovara protiv mtela ovaj bosanac sa dna kace sto na drugoj temi fali istocno sarajevo i stanogradnju tamo...
-
Patton44
#12259 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
malakh wrote: ↑24/03/2021 17:18 najveća greška naroda i pravde, ali i dine, do sada je kandidatura keminog sina za poziciju predsjedavajućeg gv, jer da se razumijemo, svi smo svjesni da taj momak, kojim slučajem nije kemin sin, da ga ne bi bilo ni na mapi.
Svo danasnje sranje je zbog njega.
- addem
#12260 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U skladu sa SDA tradicijom NIP postavlja Keminog sina za predsjedavajuceg vijeca. I onda nam prica se servira o zakonu o borbi protiv nepotizma.
-
last mohicans
#12261 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako je jedno govno, u vidu Srdica, prošlo u GV osim što mu jedina referenca Srbin? Koliko god se šprdali sa Asimom,završavanjem ko u Kumu, nisu dorasli. Isti i sam Dino. Puna su mu usta poštenih,provjerenih i onda se ovakve stvari događaju. Zašto je ovaj mali klinjo Ademovic morao uci kao kandidat za predsjedavajuceg? Ibro je ispao šupak najveci, samo mu je bitan prostor od Vijecnice do Vječne vatre, sitni, a Boga mi i kruoni ušićar. Govno korumpirano, bas kao i Skaka. Najbolje im je Čengić rekao da Skaku ne treba podcijenjivati i da nece lahko odustati.
-
Patton44
#12262 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
drndalo wrote: ↑24/03/2021 16:27Izvini i ja sam jedan od suvlasnika istog... Uredno im uzimam pare...konektovan wrote: ↑24/03/2021 15:42Pa nece se ni desiti nikad, sa tenderom i bez njega...Industrialyzer wrote: ↑24/03/2021 15:39
Da li je BHT ucestvovao u slicnim tenderima u BL i da li su odbijeni iako su imalo najnizu ponudu i ispunjavali sve uslove?
Ovdje je problematika ta, sto mtel nije domaca kompanija, nadam se da razumijete...vlasnik je druga drzava..
Ko brani i tebe da im ih ti uzmes...? I na taj nacin ih oslabis?
Masala suvlasnice, jos malo pa ces i vlasnik postat.
- drndalo
#12263 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa nisam bas toliko potentan... Ni ovako nije lose... Uglavnom moje pare uzete "njima" ostaju ovdje...Patton44 wrote: ↑24/03/2021 17:50drndalo wrote: ↑24/03/2021 16:27Izvini i ja sam jedan od suvlasnika istog... Uredno im uzimam pare...konektovan wrote: ↑24/03/2021 15:42
Pa nece se ni desiti nikad, sa tenderom i bez njega...
Ovdje je problematika ta, sto mtel nije domaca kompanija, nadam se da razumijete...vlasnik je druga drzava..
Ko brani i tebe da im ih ti uzmes...? I na taj nacin ih oslabis?![]()
![]()
Masala suvlasnice, jos malo pa ces i vlasnik postat.
- malakh
#12264 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
šta će čengić govoriti, kada je zahebao njegov skorupan iz starog grada?last mohicans wrote: ↑24/03/2021 17:46 Kako je jedno govno, u vidu Srdica, prošlo u GV osim što mu jedina referenca Srbin? Koliko god se šprdali sa Asimom,završavanjem ko u Kumu, nisu dorasli. Isti i sam Dino. Puna su mu usta poštenih,provjerenih i onda se ovakve stvari događaju. Zašto je ovaj mali klinjo Ademovic morao uci kao kandidat za predsjedavajuceg? Ibro je ispao šupak najveci, samo mu je bitan prostor od Vijecnice do Vječne vatre, sitni, a Boga mi i kruoni ušićar. Govno korumpirano, bas kao i Skaka. Najbolje im je Čengić rekao da Skaku ne treba podcijenjivati i da nece lahko odustati.
sdp nije dorastao zadatku i opet sve na dinjna ledja.
danas je dino morao napustiti skupštinu, da bi išao gore da čisti njihova sranja, zato što sdp ne može obuzdati dva svoja gradska vijećnika.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#12265 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako firma iz BL radi skoro kompletno projektovanje u KS
Zgrade zavoda za izgradnju KS projektuje firma iz BL
Nadzore rade 18KM po objektu
Za to vrijeme lezihljebovici u raznim zavodima kantonalnim i federalnim zjape
Tako je i ovo
Kad se ponuda slala slalo se boli me kurac hocu li dobiti, tako su i prosli. Ko god misli da je trebalo drugacije, nije. Jer koliko god je Srbija nepriajtelj toliko je i domicijelno stanovnistvo, pretezno Bosnjacko, koje sve zivo radi da samo sebe unisti i nastavi genocid nad samim sobom.
Zgrade zavoda za izgradnju KS projektuje firma iz BL
Nadzore rade 18KM po objektu
Za to vrijeme lezihljebovici u raznim zavodima kantonalnim i federalnim zjape
Tako je i ovo
Kad se ponuda slala slalo se boli me kurac hocu li dobiti, tako su i prosli. Ko god misli da je trebalo drugacije, nije. Jer koliko god je Srbija nepriajtelj toliko je i domicijelno stanovnistvo, pretezno Bosnjacko, koje sve zivo radi da samo sebe unisti i nastavi genocid nad samim sobom.
-
last mohicans
#12266 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa nije Skorupan jedini, imas tu i drugih. Dino čisti sranja, a najvece proizveo, kandidovanjem malog klinje i uzimanjem Srdica,koji bi prosao kao i nezavisni, ali mu se nije trebao dati dodatni publicitet.malakh wrote: ↑24/03/2021 17:56šta će čengić govoriti, kada je zahebao njegov skorupan iz starog grada?last mohicans wrote: ↑24/03/2021 17:46 Kako je jedno govno, u vidu Srdica, prošlo u GV osim što mu jedina referenca Srbin? Koliko god se šprdali sa Asimom,završavanjem ko u Kumu, nisu dorasli. Isti i sam Dino. Puna su mu usta poštenih,provjerenih i onda se ovakve stvari događaju. Zašto je ovaj mali klinjo Ademovic morao uci kao kandidat za predsjedavajuceg? Ibro je ispao šupak najveci, samo mu je bitan prostor od Vijecnice do Vječne vatre, sitni, a Boga mi i kruoni ušićar. Govno korumpirano, bas kao i Skaka. Najbolje im je Čengić rekao da Skaku ne treba podcijenjivati i da nece lahko odustati.
sdp nije dorastao zadatku i opet sve na dinjna ledja.
danas je dino morao napustiti skupštinu, da bi išao gore da čisti njihova sranja, zato što sdp ne može obuzdati dva svoja gradska vijećnika.
-
Patton44
#12267 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- drndalo
#12268 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Osjecam susramlje spram tvojih neuspjesnih humoristickih eskapada...
-
meridiyan
#12269 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li sad cetvorka ili trojka?
- addem
- relativno84
#12271 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jel to problem da djeca boraca napokon dobiju zasluzenu priliku
- Osim_13
#12272 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma ispisao se on još prije izbora. U dosta opština su se "otkinuli" od NIP-NS-SDP, i negdje otvoreno podržali SDA.
-
Patton44
#12273 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Industrialyzer
#12274 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E cuj suvlasnik
Svidja mi se ovaj odnos prema nekorektnosti, napravis gresku i dobijes krivicnu umjesto jeftinog populizma i amnestiranja kriminala.
Svidja mi se ovaj odnos prema nekorektnosti, napravis gresku i dobijes krivicnu umjesto jeftinog populizma i amnestiranja kriminala.
- malakh
#12275 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
i moje dijete je dijete borca, pa ga ja saljem na sarajevski univerzitet, jer nemam 20 tusica eura godisnje da ide na studij u beč ili mozda grenoble, kao kemin mali.relativno84 wrote: ↑24/03/2021 19:03Jel to problem da djeca boraca napokon dobiju zasluzenu prilikuKad je uvaljivati dezertere i dusmane na jaslice niko nista, sad odjednom svi sokirani. E to je vec zlonamjerno, ako Dino nema problema s tim da Kemin mali krene od tih nizih pozicija, ko smo mi da pravimo neku dramu od toga.
nemojte da nip postane aparat za pozicioniranje babinih sinova. ne uhljebljivanje, vec pozicioniranje, a kemo je svom sinu nanijetio poziciju sa platon od preko tri tisuce maraka, sekretaricom, vozacem i sto sve ne.